Csillagfény (XLM) azért jött létre, hogy segítsen a felhasználóknak megszabadulni a nemzetközi tranzakciók abban az időben rejlő határoktól. Ezek a határok hosszú tranzakciós időket és drága díjakat tartalmaztak. A Stellar Lumens fejlesztői úgy akarták megoldani ezeket az akadályokat, hogy gyors és olcsó módot kínálnak pénzküldésre és -fogadásra az egész világon. Érdemes azonban megjegyezni, hogy magát a kriptovalutát a Stellar hálózat hozta létre, hogy a rendszerén belül működjön.

Az XLM / USD nem nagy volatilitású. Legjelentősebb ingadozása 2017-ben és 2018-ban történt. A pár 2018. január 4-én érte el a legmagasabb 0,9381 dolláros szintet.

Azonban hasonlóan a többi kriptovalutához, értéke gyorsan csökkent, és a csökkenő tendencia 2019 elejéig folytatódott. 2019 folyamán a kriptopénz oldalra mozdult. 2020 azonban megváltoztatta a helyzetet. A középtávú emelkedő trend 2020 végét emelte ki.

2021 elején az ár 0,35 dollár felett mozgott. A bikák mégis elvesztették erejüket, és az ár csökkent. Január 17-től az XLM / USD pár új trendet alakított ki. A bikáknak lesz-e elegendő erejük ahhoz, hogy az XLM-et az előző csúcs fölé, 0,35 dollár közelébe tolják?

A kérdés azonban az: ha a kriptopénznek annyi formája van, ki fogja-e állni az idő próbáját? És milyen események befolyásolják az XLM árát a jövőben? Fektessen be a Csillag Lumenbe? Olvassa tovább ezt a cikket, hogy megismerje a legreálisabb jóslatokat!

Stellar Price Prediction chart

A Stellar (XLM) áttekintése

A Stellar peer-to-peer, decentralizált csere terület, míg a platformon használt érme a Lumen (XLM). A Stellar platform 2014-ben indult – és azóta a Lumen helyet foglalt magának a 20 legnépszerűbb kriptovaluta között 2020 szeptemberétől..

Az XLM fejlesztői megértették, hogy a világon számos olyan területen van, ahol az emberek nem férnek hozzá kényelmesen a pénzügyi szolgáltatásokhoz – és még ha hozzáférnek is hozzá, az ilyen szolgáltatások túl költségesek lehetnek. Ezért az XLM csapata elkötelezett a pénzügyi szolgáltatások hozzáférhetővé tétele mellett, amennyiben internet-hozzáféréssel és egyszerű hardverrel rendelkezik.

A XLM 1 egységének jelenlegi értéke 0,076019 USD (2020.07.09-én a CoinGecko-n). Az XLM értéke 2018 elején minden idők legmagasabb szintjét elérte, 0,8755 dollárig. A csúcs rövid volt, és az érték hamarosan normalizálódott – 2020-ig meglehetősen stabil volt. A számok közel sem hasonlítanak a 2018–2019-es értékhez, de még mindig lényegesen értékesebbek, mint az első pár éves fennállása.

XML

Az XLM előnyei

  • Sebesség – Ha az XLM-et használja pénz átutalására valakinek, a folyamat hihetetlenül hatékony. A tranzakció a legtöbb esetben csak 3-5 másodpercet vesz igénybe. A címzett sokkal gyorsabban kap pénzt, mintha elektronikus átutalást küldött volna, különösen, ha nemzetközi fizetésről van szó.
  • Költség – Amint azt fentebb említettem, az XLM átutalása lenyűgözően megfizethető, így versenyképes módja a pénzküldésnek, összehasonlítva más módszerekkel.
  • Könnyű pénzváltás – Bizonyos pénznemtípusok esetén nehéz lehet működő devizapárt találni. Az XLM használatakor azonban mindezt a küldő zökkenőmentesen végzi.
  • Hozzáférhető – Nem kell sok az XLM használatának megkezdéséhez. Csak internetkapcsolatra és hozzáférésre van szükség egy online platformra vagy egy kriptotárcára.
  • Decentralizálás – A Stellar egy decentralizált platform, vagyis senki sem uralja az érme cselekedeteit. A közösség engedélyezi a tranzakciókat, és az egyes tranzakciók teljesítésének igazolását a blokklánc tárolja – így biztosítva a teljes átláthatóságot.

Az XLM hátrányai

  • Nincs bányászat – A BTC-vel ellentétben az XLM-et nem lehet bányászni, mivel nem használja a Munkabiztosítást.
  • Nem széles körben elfogadott fizetési módként – Manapság sok áru és szolgáltatás kifizetésére használhatja a BTC-t. Az XLM-et azonban a kiskereskedők nem fogadják el annyira.

Csillagár ma (XLM / USD) – Áringadozások

Mint látható, az ár 2021 január első napjainak rövid távú csökkenése után oldalra mozdult. Az átlagos ár 0,30 USD. Ha a kriptovaluta a legutóbbi csúcs fölé törik, akkor az megerősíti a felfelé irányuló trendet. Ha a kriptográfia általános tendenciája csökkenő, fennáll annak a kockázata, hogy az ár 2021. január 11-i mélypontra emelkedik..

Jelenleg az érme piaci kapitalizációja a 10. helyen áll a CoinMarketCap cégtől (6 738 875 698 USD). Az áramellátás 22 095 601 011 XLM.

Áringadozások XLM-USD

Mi történt a Csillag Lumenekkel 2019-2020-ban?

Az XLM 2019-ben és 2020 elején súlyos változásokat tapasztalt. 2019 harmadik negyedévében különösen az XLM szenvedett. A BTC tombolt a piacon, és más kriptók is szenvedtek. Az XLM 2019 harmadik negyedévét 0,10 dolláron nyitotta – és a negyedév nagy részében az árfolyam mínuszban volt. Ugyanakkor, a 3. negyedév legvégén, szeptemberben az XLM 40% -os futást ért el 0,058 dollárról 0,083 dollárra. Az egész negyedév során ez volt a legnagyobb lehetőség a spekulánsok számára.

Miután megkezdődött a 2019. negyedik negyedév, az XLM valamivel meghaladta a 0,061 dollárt, és október első pár hetében meglehetősen állandó maradt. Október második felében a BTC érménként 7500 dollárról 9 600 dollárra ugrott, az XLM pedig pár héttel később követte a példáját.

Most a nyers számok mellett egy kis kontextust szeretnénk adni az XLM piacain zajló eseményekről. A negyedik negyedévben a Stellar Alapítvány hihetetlen 2 milliárd XLM token eladását ígérte a Keybase felhasználók számára. Ennek a légcseppnek húsz hónapig kellett volna tartania; az átadást azonban már három hónap után felhagyták. A Csillag Alapítvány végül csak 300 millió XLM-et dobott le – körülbelül 16 millió dollár értékben. Az Alapítvány azt állította, hogy a törlés annak köszönhető, hogy a spammerek kihasználják a rendszert.

2019 novemberében a Stellar fejlesztői bejelentették, hogy elpusztítanak 55 milliárd XLM-et – ez a teljes ellátás hatalmas felét jelentette. Ez tartósan csökkentette a piacon lévő XLM mennyiségét, így november elején 14% -os lökést okozott.

Ami 2020-at illeti, ez egyedülálló év volt a folyamatos járvány és gazdasági válság miatt.

Azonban nemcsak a globális események befolyásolták az XLM értékét: a belső tényezők is szerepet játszottak.

2020. április 11-én a Stellar Lumens Alapítvány kiadta jelentését az első negyedévről, amely kiváló ökoszisztéma-növekedést mutat. Ráadásul a teljes felhasználási és tranzakciós volumen nőtt a 2019. negyedik negyedévhez képest. Érdekes módon azonban a regisztrált Stellar-számlák száma 1,79% -kal csökkent 2019 4. negyedéve és 2020. első negyedéve között. Ha figyelembe veszi a kereskedés 8% -os növekedését Ez azt jelenti, hogy a megnövekedett aktivitás a meglévő felhasználóknak volt köszönhető. A Stellar napi működésének hihetetlen 113% -kal sikerült növekednie 2020 első negyedévében.

A következő, a digitális valutát támogató esemény az volt, hogy a CoinQvest a vállalat hálózatát használta a nemzetközi fizetések feldolgozásához. Emiatt a Stellar mostantól néhány másodperc alatt milliókat költhet USD-re – és csak néhány fillér áron. Ez hihetetlenül költséghatékony, ha a feladó és a címzett több ezer mérföldnyire vannak egymástól.

Júliusban a vállalat bejelentette az együttműködést a Samsung-szal, így a Stellar blokklánc elérhetővé vált a Samsung Galaxy okostelefonokon.

Jed McCaleb 30 bankkal és vállalkozással állított partnerséget, ami hozzájárult az érme erősségéhez. Az XLM november közepéig a 0,08-0,10 dolláros tartományban kereskedett.

Az év végén az ár felfelé és lefelé mozgott. Az XLM / USD 0,12 dollár közelében zárta az évet.

2021 nyereséges lehet a Stellar számára. Január első napjaiban az ár emelkedett, amikor a kereskedők az XRP-ről a Stellar blockchain fizetési hálózatra költöztek. A Ripple nehéz időket élt át a SEC-per miatt.

Ezenkívül a Stellar együttműködni kezdett az ukrán kormánnyal nemzeti fiat pénznemük digitalizálása érdekében.

Retrospektív tanulmány – A rohanás vagy az összetörés. Egy darab technikai elemzés

Vegyük fontolóra, hogy milyen szintek gátolhatják az XLM / USD pár közelgő ármozgását.

A január eleji hullámzás után a pár csökkent. Jelenleg nincs erős trend, mivel az ár oldalirányban mozog. Ha a medvék uralkodnak a piacon, az ár 0,27 dollárra csökkenhet. Az áttörés esetén a pár 0,2080 dollárra csökkenhet.

Ha azonban az érme további támogatást kap, akkor az 0,3450 dollárra emelkedhet. A következő szint 0,40 dollárra kerül. Ennek ellenére ez az ellenállás hozzávetőleges, mivel nincsenek erős múltbeli küszöbértékek 0,3450 dollár felett.

A Félelmetes Oszcillátor bullish területen van, 0 felett, ami jelzi az emelkedő trend esélyeit.

A Félelmetes Oszcillátor a bullish területen van

Csillag lumenek árjóslása a legjobb piaci elemzők szerint

Cryptoground

A Cryptoground nagyon bullish előrejelzéssel rendelkezik az XLM számára – algoritmusuk alapján azt jósolják, hogy:

… a következő hat hónapban 0,0849 dollárra, a következő évben 0,1054 dollárra, a következő öt évben pedig 0,7422 dollárra nő. Ezen adatok alapján a Cryptoground azt állítja, hogy jó idő befektetni az XLM-be hosszú távra (és hosszú távon 5+ évre gondolnak).

XLM árjóslási táblázat

WalletInvestor

A WalletInvestor viszont teljesen más kilátásokkal rendelkezik. Csapatuk elemzői ismertek nagyon programozott előrejelzésekről – és ebben az esetben úgy vélik, hogy:

A Lumen nem jó befektetési lehetőség. Technikai elemzésük szerint az XLM ára többnyire 0,2 dollár alatt lesz. 2021 végén azonban új emelkedés következik be. Ezért fontolóra kell vennie a Csillag Lumenbe történő befektetést 2021 végéig. WalletInvestor

XLM árelőrejelzési diagram

DigitalCoinPrice

Egy másik online elemző szolgáltatás, a DigtalCoinPrice azt jósolta, hogy:

Az XLM az év folyamán leginkább oldalra fog kereskedni. Az általános trend bullish. 2021-ben nem látjuk az árat 0,4 dollár alatt

Stellar XLM árjóslás - Előrejelzés 2021-ben

Melyik jóslat működött? Digitalcoin

Nézzük meg a működőképes és sikertelen előrejelzéseket, hogy meghatározzunk olyan szakértőket, amelyek segíthetnek megjósolni az XLM legpontosabb jövőbeli árait.

Kevin Cage

2020. július 15-én Kevin Cage (híres kriptográfiai befektető) közzétette a különböző altcoinok, köztük az XLM árára vonatkozó előrejelzéseit. Előrejelzése szerint rövid távon az XLM 0,20 dollárra emelkedik. Az érme ezt a szintet 2020 novemberében érte el.

Kevin Cage

Crypto-Rating

Crypto-Rating látta az XLM-et 0,1281 dollárral 2020 októberében. A vetítés nem működött. Ennek ellenére más előrejelzések sikeresebbek lehetnek. 2021 márciusára az ár feltételezhetően 0,1592 dollár lesz. 2021 közepén az XLM / USD várhatóan 0,1937 dollár közelében fog kereskedni.

Beincrypto

A Beincrypto előrejelzése szerint a Stellar értéke 35 és 45 dollár között lesz 2020 végéig. Ez az előrejelzés túl optimista volt, és természetesen nem működött.

Ítéletünk a csillagár-előrejelzésről

Bár nem számítunk arra, hogy a kriptopénz 2021-ben jelentős számra szökne, a digitális eszköz jó eséllyel értékelheti az idei évet. A kriptovaluta-szakértők véleménye szerint az XLM / USD pár 0,50 dollár közelében kereskedhet.

Az általános piaci trendet olyan kulcsfontosságú tényezők határozzák meg, mint a BTC / USD pár iránya, új megállapodások és a jogszabályok egyszerűsége. Az XRP gyengesége is alátámasztja az érme értékét.

2021-es havi XLM-előrejelzés

Itt van a 2021-re vonatkozó havi előrejelzés.

Hónap

Nyisd ki Alacsony magas Bezárás Mo,%

Teljes,%

2021

Jan

0,13 0,13-0,40 0,24 84,6% 84,6%

Február

0,24 0,19-0,44 0,20 -16,7% 53,8%
Márc 0,20 0,16-0,20 0,17 -15,0%

30,8%

Április 0,17 0,17-0,21 0,20 17,6%

53,8%

Lehet

0,20 0,20-0,22 0,21 5,0% 61,5%

Június

0,21 0,17-0,21 0,18 -14,3%

38,5%

Július 0,18 0,17-0,19 0,18 0,0%

38,5%

Augusztus

0,18 0,18-0,22 0,21 16,7% 61,5%
Szept 0,21 0,19-0,21 0,20 -4,8%

53,8%

Október

0,20 0,20-0,22 0,21 5,0% 61,5%
November 0,21 0,21-0,26 0,24 14,3%

84,6%

December

0,24 0,19-0,24 0,20 -16,7%

53,8%

Csillagár-előrejelzésünk 2021-re

Becslésünk szerint 2021 szeptemberéig a Csillag ára átlagosan 0,30 dollár lesz. A várható maximális ár 0,45 USD, míg a lehetséges minimális ár 0,2080 USD.

Csillagos hosszú távú árelőrejelzés

Öt év múlva (2025. november) azt jósoljuk, hogy a Stellar átlagára 0,991 dollár, minimum 0,84235 dollár és maximum 1,13965 dollár lesz..

DigitalCoinPrice hasonló jóslata van. A weboldal szerint a kriptográfiai eszköz 2025-ben megközelíti a 0,98 dollárt. 2028-ban az ár átlépi az 1 dolláros küszöböt, 1,36 dollárra mozog..

Stellar XLM árjóslás - Előrejelzés 2021 és 2028 között

WalletInvestor.com az XLM átlagos ára 0,33 dollár 2025 januárjában. Az év végére a Stellar 0,30 dollár alá esik.

Tradingbeasts.com optimistább kilátásokkal rendelkezik. 2024-re az XLM átlagos ára 0,50 dollár közelében ingadozik.

Csillag-előrejelzésünk 2021. – Ideje vásárolni?

Előrejelzéseink szerint – és a szakértők véleménye szerint is – a Stellar értéke valószínűleg nem nő jelentősen a következő néhány évben. Lehet, hogy egy tisztességes kriptográfiai készlet megvásárolható most, és hosszú távon tartható – például ha évtizedekig tarthatja.

2030-ban a Csillag értéke megközelítőleg lesz 7,31 USD és láthatta, hogy 2040-ben megtöri a 10 dolláros határt.

A Stellar Lumens elérheti a 100 dollárt?

Ennek bekövetkezése több évtizedig is eltarthat, és lehetetlen megjósolni, hogy mi fog történni addig.

Pozitív XLM előrejelzések

A szakértők többsége (és a 3Commas írói) úgy gondolja, hogy az XLM értéke az elkövetkező években tovább növekszik. Bár a digitális eszköz a közeljövőben nem fog 1 dollár fölé emelkedni, a kereskedési aktivitás 0,50 dollár közelében valószínű.

Ha az általános kriptovaluta-hangulat optimista, az XLM további lendületet kap.

Negatív XLM előrejelzések

Van néhány elemző, aki úgy véli, hogy az XLM vagy állandó marad, vagy összeomlik. Például a Longforecast.com az egyik legpesszimistább előrejelzéssel rendelkezik. Az év folyamán a kriptovaluta árát 0,20 dollár közelében fogják meghatározni.

Ennek ellenére a kereskedőknek nem szabad megfeledkezniük arról, hogy az ár bármilyen esése lehetőséget kínál alacsony áron történő vásárlásra. A csillagok várhatóan nem tűnnek el hamarosan. Az érme még mindig a tíz legfontosabb kriptovaluta között van. Korlátozott volatilitásról van szó. Így, még ha csökken is az ár, ezt felhasználhatja további érmék vásárlásához.

A lényeg: miben függ a csillagok jövője?

A Stellar jövője attól függ, hogy a fejlesztők képesek-e folytatni az ökoszisztémák népszerűsítését a nagyobb cserékkel párosítva. Jó hír, hogy már jó úton járnak. Nem számítunk arra, hogy az XLM valaha is megelőzni fogja a BTC-t, de ha a fejlesztők helyesen játsszák a kártyáikat (és elkerülik a katasztrofális marketingeseményeket, például a lemondott ajándékot), akkor még jobban meg tudják növelni ökoszisztémájukat. Előrejelzésünk szerint a Stellar visszanyeri helyét a 10 legfontosabb kriptopénz forma egyikeként.

Hónap

Min. Ár Max. Ár

Átlag ár

2021

0,2080 USD 0,40 USD 0,35 USD
2022 0,40 USD 0,52 USD

0,45 USD

2023

0,50 USD 0,65 USD 0,53 USD
2024 0,62 USD 0,75 USD

0,65 USD

2025

0,83 USD 0,95 USD

0,90 USD

A 3Commas szolgáltatással a felhasználók kihasználhatják átfogó platformja előnyeit automatizált kereskedési botok létrehozására, sikeres kereskedők másolására, intelligens kereskedelemben való részvételre, veszteségmegállításra és profitprogramokra, valamint a legjobb portfóliók létrehozására és nyomon követésére. Jelenleg több mint 33 000 kereskedő használja a 3Commákat, és a platform napi több mint 10 millió dolláros kereskedési volument tesz lehetővé. A 3Commas kereskedési botja 12 tőzsdével működik együtt, köztük a Binance, a Coinbase, a Huobi és még sok más.

Szerezzen 3 napos ingyenes, teljes hozzáférést a 3Commas-on

A cikk tartalmának nem célja pénzügyi tanácsadás, ezért nem szabad ilyenként kezelni. A 3commas és szerzői semmilyen felelősséget nem vállalnak a nyereségért vagy veszteségért a cikk elolvasása után. Az itt szereplő jóslatok különféle forrásokból gyűjtött adatokon alapulnak. Ezt nem szabad befektetési paraméterként használni. A felhasználónak meg kell végeznie a saját független kutatását, hogy megalapozott döntéseket hozzon a kriptográfiai beruházásaival kapcsolatban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me