Bitcoin Trading Guide – Legjobb stratégiáink

Bitcoin kereskedési útmutató

A Bitcoin-kel való kereskedést gyakran gazdagodási-gyors rendszerként emlegetik, de valójában ez ennél sokkal bonyolultabb. A Bitcoin kereskedővé válás kifizetődő lehet a nyereség megszerzésében, de nem futhat be vakon. Először meg kell tanulnia a kereskedés alapjait, és meg kell értenie, hogyan kell megfelelően kezelni a kockázatokat.

Ebben az útmutatóban bemutatjuk a BTC kereskedésével kapcsolatos munkastratégiáinkat – ezekre az eszközökre van szükség, hogy pénzt keressen ebben a 160 milliárd dolláros iparágban.

Hogyan működik a Bitcoin?

A Bitcoin decentralizált pénznem, vagyis nem kormányzati hatóság vagy bank ellenőrzi. Vagyont átruházhat a Bitcoin-on keresztül harmadik fél igénybevétele nélkül. Csak 21 millió Bitcoin lesz forgalomban (ebből 18,5 milliót már kitermeltek), így a virtuális fizetőeszköznek ez a formája nem tartozik M0 / MB infláció alá.

A Bitcoin kereskedése a hagyományos tőzsdéhez hasonló módon működik, ahol az árat nem bármely kormány vagy szabályozó társaság határozza meg, hanem valójában maguk az emberek. Bárki bármikor vásárolhat vagy eladhat Bitcoin-t. Ha többen adnak el, mint vásárolnak, akkor az ár csökken. Ezzel szemben, ha nagy az érdeklődés a Bitcoin vásárlása iránt, az ár emelkedni fog. A BTC rendkívül rugalmas piac – az ár nagyon gyorsan emelkedhet és csökkenhet. A piac megismerésével kihasználhatja ezeket az ingadozásokat.

24 óra

A BTC kereskedésének okai

A BTC számos kulcsfontosságú okból rendkívül népszerű eszköz lett a kereskedők körében. Vizsgáljuk meg, hogy a BTC kereskedés milyen előnyökkel járhat.

Nagy volatilitás

A kriptovaluta piacon tapasztalható hatalmas spekulatív, rövid távú érdeklődés miatt a BTC nagy volatilitást tapasztalt. Például 2017 októberétől 2018 októberéig a BTC piaci ára 19 378 dolláros csúcsot ért el, és legalacsonyabb pontján 5851 dollárt ért el.

Ez a volatilitás nemcsak izgalmassá teszi a BTC kereskedést, de rengeteg lehetőséget kínál hatalmas profit megszerzésére is. Természetesen a megnövekedett kockázatok a magas volatilitás velejárói – ezért a kereskedőknek gondoskodniuk kell egy kockázatkezelési terv kidolgozásáról.

Piaci nyitvatartás

Mivel a BTC piacon nincs központosított irányítás, akkor a hét minden napján, hét minden napján kereskedhet vele. A hagyományos tőzsde viszont csak hétfőtől péntekig, a szokásos munkaidőben üzemel. Bármikor és a világ bármely pontján kereskedhet a BTC piacon. Ez azt jelenti, hogy BTC kereskedési botokat is beállíthat, hogy alvás közben kihasználja a piaci ingadozásokat.

Hosszú és rövid kereskedés

Ha hosszú távon szeretné tartani a BTC-t, megteheti. Néhány hónap múlva alacsony áron és magasan eladva egy csapásra hatalmas profitra tehet szert. Másrészt megpróbálhatja kihasználni az egy napon belül bekövetkező áringadozásokat. Ez kisebb, de következetesebb profithoz vezethet. A kezdő kereskedők számára azonban a hosszú távú kereskedés egyszerűbb út.

Bitcoin Trading vs. Befektetés

A Bitcoin-t gyakran hasonlították egy tényleges hagyományos részvényhez, és elméletileg nagyjából ugyanúgy működnek. Mindkettőjük árait és értékeit az áru tényleges tulajdonosai befolyásolják, és ezek az azok iránti általános közérdek alapján változnak.

A Bitcoin kereskedését azonban egyetlen kormányzati szerv sem szabályozza teljesen. Ezért biztos lehet benne, hogy befektetéseit külső befolyás védi. Ez magában foglalja a vagyon bírósági úton történő befagyasztására vonatkozó parancsot, és egyéb dolgokat, amelyek segíthetik a kormányt abban, hogy hozzáférjen az Ön pénzéhez.

Ez a bizonyíték könnyen megcáfolja azokat a hamis állításokat, miszerint a Bitcoin kevésbé biztonságos, mint a hagyományos részvénybefektetések, mivel Ön és csak Ön férhet hozzá a kriptovaluta kereskedési számlájához. Ez a védekezés még egy ember után is kitartott több mint 250 millió dollár értékű Bitcoin halt meg, és ügyfelei semmilyen módon nem tudtak hozzáférni a pénzéhez, annak ellenére, hogy ő tartotta kriptovaluta érmeiket. A Bitcoin kereskedelem mindenképpen biztonságos és védett minden külső beavatkozástól.

Ezenkívül a Bitcoin kizárólag online, és ezért nem kell aggódnia a papírszámlák, csekkek és egyéb hasonló dolgok miatt, amelyek ellophatók vagy elveszhetnek a való világban. Ha az öregedő és egyre kevésbé megbízható bankokról és kormányzati ügynökségekről vált át világszerte a napi több száz kibertámadásra, biztos lehet benne, hogy pénze a valaha legbiztonságosabb, Bitcoin vagy kriptovaluta pénztárcában tárolva.

BTC adás-vétel vs. Bitcoin CFD-k

Kétféle módon lehet kereskedni a Bitcoinnal:

 1. Vásároljon BTC-t azzal a szándékkal, hogy haszonszerzés céljából eladja
 2. Spekuláljon a BTC értékére, anélkül, hogy valaha is rendelkezne tokennel

Ez utóbbi módszer a Bitcoin CFD-k (szerződés a különbségekért) működése. Amikor ezt a módszert alkalmazza, soha nem lép kapcsolatba közvetlenül egy cserével.

BTC vásárlása

A cserékkel való munkavégzésnek számos hátránya van:

 • A cserékből hiányozhat az infrastruktúra, a nyilvános nyilvántartás és a szabályozás, amely a támogatási kérelmek időben történő megválaszolásához szükséges.
 • A kiszolgálók megbízhatatlanok lehetnek, ami a piacok ideiglenes felfüggesztését okozhatja.
 • Díjak és korlátozások vonatkoznak a pénzeszközök felvételére és számlájára történő felvételére.

A Bitcoin CFD-k kereskedelmének kiválasztásával Ön nem az alapul szolgáló eszköz tulajdonosa – ehelyett joga van az árkülönbséghez. Megjósolja, hogy a BTC emelkedik vagy csökken. Ha helytelenül jósol, akkor meg kell fizetnie a kapcsolódó veszteséget. Helyes előrejelzéssel meg fogja keresni a kapcsolódó nyereséget.

A nyereség / veszteség az értékváltozás szorozva a mennyiséggel. Mivel nem az Ön tulajdonában van az alapul szolgáló eszköz, a brókerek többségének egyszerűen az eszköz értékének nagyon kis százalékára van szükség (az érték az eszköz mennyiségének az árának a szorosa).

A Bitcoin CFD-k kereskedésének egyik jelentős előnye a tőkeáttétel hozzáadása. Végül is többszörösen képes kereskedni a BTC mennyiségével, mint akkor, ha egyenesen meg kellene vásárolnia a kriptográfiai készletet. Hátránya azonban, hogy a potenciális veszteségek növekednek, ahogy a tőkeáttétel is növekszik.

Vegyünk egy példát – tegyük fel, hogy 50x tőkeáttétellel kereskedik egy Bitcoin CFD-vel. Ha nettó nyereséget szerez, az 50-szer nagyobb lenne, mint amennyit keresett volna, ha egyenesen megvásárolná a kriptográfiai készletet, majd eladná. De ha rosszul jósolsz, akkor a veszteséged 50x annyi lesz.

Tehát annak eldöntése érdekében, hogy közvetlenül akar-e Bitcoin-t vásárolni vagy eladni, vagy CFD-kkel dolgozik-e, meg kell határoznia, hogy a lehetséges jutalmak megéri-e a kockázatot.

Általános Bitcoin kereskedési feltételek

Mielőtt elmélyülne a kriptovaluta piackutatásában, javasoljuk, hogy olvassa el az alábbi feltételeket és azok alkalmazását.

Kereskedési platformok vs. Piactérek vs. Brókerek

A Bitcoin kereskedési platformon a vevők és az eladók automatikusan összevetésre kerülnek. Ezek a platformok közvetítőként működnek mindkét fél között, és a kereskedések az aktuális BTC piaci áron alapulnak.

A piactérek viszont peer-to-peer, vagyis az eladók és a vevők közvetlenül kommunikálnak egymással, miközben kereskedelmet folytatnak.

Nagyobb volumenű kereskedések esetén jobb lehet egy Bitcoin brókert használni. A kriptográfiai ügynökségeknél a pénzeszközök kereskedése a kereskedő hálózatán keresztül történik. A kereskedő közvetítőként tevékenykedik, olyan vevőket és eladókat talál, akik nagy méretű kriptográfiai készletekkel rendelkeznek. Általában magasabb társított díjak vannak, de ez az opció kényelmesebb, rugalmasabb és gyorsabb, mint egy csereplatformon keresztül menni.

Megrendelőkönyv

Ha kereskedési platformot használ, megtekintheti a piac megbízási könyvét – ez az összes vételi megbízás (más néven ajánlat) és eladási megbízás (más néven kérés) teljes listája. Így fog kinézni:

Megrendelőkönyv

Bitcoin Price

Amikor látja a BTC „árát”, ez a legutóbbi kereskedés árára vonatkozik, amelyet egy adott kriptográf kereskedési platformon hajtottak végre. Ez különbözik a fiat devizaáraktól, mert nincs olyan univerzális BTC ár, amelyet mindenki követ. A Bitcoin ára eltérhet az Egyesült Államokban, mint az Egyesült Királyságban, mivel ezeknek az országoknak a legfontosabb tőzsdéi különböző kereskedéseket tartalmaznak.

Magas vs. Alacsony

A jelenlegi BTC ár mellett megjelenhet a „magas” és az „alacsony” kifejezés. Ezek a BTC legmagasabb és legalacsonyabb áraira vonatkoznak az elmúlt 24 órában. A platformtól függően megváltoztathatja azt az időkeretet, amelyből a legmagasabb és alacsonyabb szinteket kihúzza.

Hangerő

Ez a kifejezés a megadott időn belül kereskedett Bitcoins teljes számára utal. A kereskedők a mennyiség segítségével határozzák meg a trend jelentőségét. Ha egy trend jelentős, azt nagy mennyiségek kísérik – és fordítva, az alacsony volumen gyenge tendenciát jelez. Ha hirtelen változást tapasztal a BTC árában, javasoljuk, hogy ellenőrizze a kereskedési volumenet annak megállapításához, hogy ez ellentétes trend kezdete-e.

Piaci megbízás

Piaci megbízás (más néven azonnali megbízás) az, amikor a kereskedő meghatározza a BTC összegét, amelyet vásárolni vagy eladni szeretne. Ezután megrendelhetik a tőzsdét a vétel vagy eladás azonnali végrehajtására. Ezután a platform össze fogja kötni Önt egy vevővel vagy eladóval, hogy teljesítse megrendelését. Sok esetben előfordulhat, hogy több emberrel találkozik, és különböző áron. A megrendelés akkor lesz teljes, ha elegendő vevő vagy eladó gyűlik össze a megadott BTC összeg teljesítéséhez.

Limit sorrend

Ez a fajta megrendelés lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy BTC-t vásárolhassanak és eladhassanak egy meghatározott áron, amelyet beállíthatnak. Előfordulhat, hogy ez a megrendelés nem teljesül teljes mértékben, ha nincs elegendő vevő vagy eladó, amely megfelel ezeknek az árkövetelményeknek.

Stop-Loss sorrend

A stop-loss megbízás lehetővé teszi a kereskedő számára, hogy meghatározzon egy bizonyos árat, amelyen a jövőben el akarják adni kriptográfiai készleteiket. Ezt arra használják, hogy minimalizálják a veszteségeket abban az esetben, ha a BTC vagy más típusú kriptográfia ára drámaian csökken.

Veszteség megállítása

Bitcoin árjóslás: Alapvető vs. Technikai elemzés

Ha megtanulja tanulmányozni azokat a mintákat, amelyeket a Bitcoin követ, és hol lehet adni és eladni, akkor kihasználhatja a hosszú távú trendeket és a kisebb ingadozásokat egyaránt. Az árjóslás két fő típusa az alapvető elemzés és a technikai elemzés.

Alapvető elemzés

Az alapvető elemzés abból áll, hogy tanulmányozzuk, mi folyik jelenleg a világon. Például, ha egy népszerű pénzügyi cikk azt mondta, hogy egy hónap alatt megvásárolja a Bitcoint (bármilyen okból is), akkor miután megvizsgálta és eldöntötte, hogy egyetért, követheti a szakértők döntését és profitálhat belőle.

A módszer további előnye, hogy hivatkozhat baráti és régebbi befektetőinek tapasztalataira, ha újabb hozzájárulást szeretne adni a döntéshez, hogy elad, vásárol vagy tart

Az alapvető elemzés alkalmazásának vannak hátrányai is. Előfordulhat, hogy a kapott információk nem teljesen megbízhatóak. A források ismételt ellenőrzése és annak biztosítása, hogy mindig tudja, mire épülnek a kapott információk, segíthet a sikerben. Ezenkívül a hírforrások, amelyeknek elkényeztetheti magát, elfogultak lehetnek, vagy teljesen tévesek lehetnek. Így maradjon biztonságban, hogy soha ne essen fogékony a hibás információkra, amelyek veszélybe sodorhatják, sőt ártalmat okozhatnak a lényegének.

Technikai elemzés

Ha technikai elemzéseket kíván végrehajtani, akkor sokat kell kutatnia a Bitcoin korábbi történetéről és arról, hogyan változott összességében a múlt során. Ez azt jelenti, hogy a korábbi áremelkedések és esések áttekintése a Bitcoin ártörténetében, hogy segítsen a tájékozott döntés meghozatalában, a fő stratégiád lesz. Annak ellenőrzésével, hogy a kriptovaluta hogyan reagált a múltbeli helyzetekre, pontosan kitalálhatja, hogy a rendkívül ingatag valuta hogyan reagál az aktuális eseményekre.

A módszer alkalmazásának egyik hátránya, hogy a Bitcoin története csak alig tíz évre nyúlik vissza. Ez azt jelenti, hogy bár sok minden történt ez idő alatt, még mindig nem elég hosszú az idő ahhoz, hogy magabiztosan, teljesen pontos döntéseket hozzunk.

Talán még egy évtized múlva ez a módszer egyre kivitelezhetőbbé válik; azonban a jelen pillanatban ez csak nem így van. Javasoljuk, hogy mind a technikai, mind az alapvető elemzéseket illessze be kereskedési stratégiájába.

Elemzés

Hogyan lehet kereskedni a Bitcoin részvényekkel

Ha készen áll a Bitcoin kereskedelmének megkezdésére, kövesse ezt a lépésenkénti oktatóanyagot a zökkenőmentes beszállás érdekében.

1. Válasszon cserét

Nincs hivatalos BTC-tőzsde – tehát rengeteg lehetőség közül választhat. Némelyik nagyszerű, míg mások kevésbé jó hírűek. Vegye figyelembe a következő tényezőket:

 • Elhelyezkedés: Olyan tőzsdét szeretne választani, amely a közelben található, hogy letétbe helyezhesse országa fiat pénznemét
 • Likviditás: Olyan BTC tőzsdét kell választania, amely magas likviditást kínál a mély piaci behatolás mellett.
 • Megbízható: Keressen egy cserét, amely legalább pár éve működik, és rengeteg online véleményt tartalmaz.
 • Szabályozott: Válasszon egy piacot szabályozó tőzsdét, így védve lesz minden csaló tevékenységtől.

2. Hozzon létre egy fiókot

A fiók létrehozásához valószínűleg ellenőrizhető e-mail címre és telefonszámra lesz szüksége. Egyes cserék során a személyazonosság igazolására is szükség lesz dokumentumok feltöltésével.

3. Készítsen pénzt számlájára

A fiók beállítása és ellenőrzése után utaljon be pénzt számlájára. Miután ezt megtette, készen áll a kereskedelemre.

4. Indítsa el a kereskedést

A folyamat ezen lépése az Ön által használt cserétől függően változik. Irány a webhely főmenüje; látnia kell a vételi és eladási opciókat. Itt állíthatja be a piacot és korlátozhatja a megbízásokat. Miután megvásárolta az első kriptográfiai formát, immár kereskedhet kriptovaluta-párokkal – nem lesz szükség fiat pénznemre, ha nem akarja tovább használni.

Kezdje el kereskedni

A Bitcoin kereskedési stratégiák típusai

Sokféle stratégia segíthet a Bitcoin hatékony kereskedelmében, és napról napra többet találnak ki. Bár több kereskedési rendszert elemeztünk, az alábbiakban ismertetett három tényező a legoptimálisabb és a legjövedelmezőbb eredményeink szerint. Reméljük, hogy sikerrel tudja ezeket teljes mértékben megvalósítani és kihasználni.

1. Bitcoin napi kereskedés

A napi kereskedés olyan típusú kereskedés, ahol soha nem ragaszkodik semmilyen bitcoinhoz, és a nap végére valóban eladja az összes sajátját, függetlenül az elszenvedett veszteségektől (hacsak természetesen a Bitcoin nem csökkent hatalmasat) … Bár ez sok időt vesz igénybe a nap folyamán, ez egy módja annak, hogy rövid idő alatt sok pénzt keressen.

Napi kereskedés

Annak a ténynek köszönhetően, hogy valójában csak menet közben vásárolsz és adsz el, valahányszor a Bitcoin előre meghatározott összeget emel, soha nem fogsz óriási hasznot húzni az emelkedésekből, de elkerülheted a drámai zuhanásokból származó nagyobb veszteségeket is. Ezért csökkenti a kockázatot, miközben maximalizálja annak a profitnak az összegét, amelyet megszerezhet a kívánt kriptovaluta adás-vételével. Ez a stratégia minden kriptovalutánál működik, de a Bitcoin a legingadékonyabb és ezért a legjobb választás.

2. Bitcoin automatizált kereskedés

A Bitcoin automatizált kereskedése nagyon hasonlóan működik, mint a korábban említett módszer. Szoftvert használ az összes nehéz munka elvégzésére, például annak eldöntésére, hogy mikor, hol és mennyit vásároljon és adjon el a Bitcoin. Ugyanakkor Ön szabályozhatja, hogy a stratégiája napról napra változik-e, vagy hosszú távon fegyverkezik.

Automatizált

Ezenkívül a szoftverben bízva nem kell többé aggódnia vagy aggódnia a bélérzetével, ami azt jelenti, hogy nyugodtan ülhet, pihenhet és élvezheti a nyomás csökkentését. Bár ez a módszer jellemzően csökkenti a kereskedő stresszszintjét, az automatizált kereskedés bizonyos esetekben kiszámíthatatlan lehet, és pénzügyeinek szoros figyelemmel kísérése okos lépés, függetlenül attól, hogy melyik stratégiával dolgozik.

3. Bitcoin fejbőr

A Bitcoin scalping megbízhatatlansága miatt inkább a béren kívüli módszer, mint a Bitcoin kereskedésének más módja. A skalpolás az, amikor az emberek megveszik valaminek a teljes készletét, majd felfújt áron adják vissza a tényleges valós vásárlóknak. Ez gyakran azért következik be, mert nem marad rendelkezésre ellátás a többi ember számára, vagyis az emberek kénytelenek vásárolni azoktól a skalpersektől, akik elsősorban ezeket az árakat vezették fel.

A Bitcoin scalping viszonylag ugyanúgy működik. Amikor alacsony az ár, sok Bitcoin-ot vásárol fel, majd újra felfelé hajt. Bár ehhez a módszerhez nagy mennyiségű eszközre vagy más emberre van szükség, akik koordinált csapatként szeretnének dolgozni, hogy segítsenek elérni a kívánt hatékonyságot.

Skalpolás

4. Bitcoin Swing kereskedés

A swing kereskedés a vételi és eladási cselekmény, a diagram bizonyos mértékű mozgását követve. A swing kereskedéssel egy napnál hosszabb ideig tartja a BTC-t – szemben a napi kereskedéssel, amelyben a nap vége előtt bezárja a pozíciót..

Swing kereskedés

A kereskedők gyakran a swing kereskedést választják, mivel a napközbeni áreltolódás jellemzően marginális.

A swing kereskedés előnyei a következők:

 • Könnyű automatizálás (használhat kereskedési segédleteket, például botokat, gyertyatartókat és tanácsadói szoftvereket)
 • Korlátlan lehetőségek (azonnal teljesíthet egy ügyletet, ahelyett, hogy néhány napot várnia kellene egy pozíció bezárására, mielőtt újat nyitna)
 • Hasonlóság a tőzsdéhez (a készségek átviszik)

A swing kereskedés ideális azoknak a kereskedőknek, akik nem tudják szentelni a napi kereskedéshez és a skalpolás manőveréhez szükséges időt és összpontosítást.

Hogyan olvassuk el a Bitcoin árdiagramjait

Miután megértette a Bitcoin árdiagramjainak elolvasását, felhasználhatja őket a nyereség növelésére és a veszteségek minimalizálására. Ezek a táblázatok általában friss információkat tartalmaznak, és a legfrissebb árak állnak rendelkezésre a nagyközönség számára.

Japán gyertyatartók

A Bitcoin árdiagramjának leggyakoribb típusa, a „japán gyertyatartó” modell a könnyen felismerhető zöld és piros sáv. Ezek az árak emelkedését és csökkenését jelzik egy adott időszakon belül (például egy óra, egy nap vagy még több). A zöld „gyertyatartó” megemelkedett árat, míg a piros csökkenő értéket jelent.

Japán gyertyatartók

Bika vs. Medvepiacok

A bikapiac gazdaságilag stabil és növekvő tendenciát mutat, míg a medvepiac visszahúzódik, és az eszközértékek csökkennek. Íme egy példa arra, hogy néz ki a BTC egy bullish piacon, kisebb medveciklusokkal.

Ellenállási és támogatási szintek

Ha úgy látja, hogy a BTC ára úgy tűnik, hogy felső határt ért el, akkor tanúja lehet annak ellenállási szintjének. Lényegében ez annak a következménye, hogy egy adott árfolyamon nagy mennyiségeket hajtanak végre, ezért az általános ár nem tör át ezen a felső határon.

A támogatási szintek viszont olyan szintnek tűnnek, amely alatt a Bitcoin nem csökken. Az ellenállás és a támogatási szintek erősségének meghatározásához meg kell vizsgálni, hogy a BTC ára hányszor nem tudott átlépni ezeket a küszöböket. Ha gyakran történik, akkor a szinteket erősnek tekintik.

A Bitcoin támogatja az ellenállást

Hol lehet Bitcoin-t kereskedni

Mint fent említettük, kereskedhet bitcoinokkal brókercégen, piactéren vagy Bitcoin kereskedési platformon keresztül. A legnépszerűbb Bitcoin cserék a következők:

Binance

 • Kiváló mobilalkalmazás
 • A világ legnagyobb BTC tőzsdéje
 • Azonnal kezdje el a kereskedést, csak egy e-mail címmel
 • Nagyon alacsony díjak

Coinbase

 • Magas vételi limitek és likviditás
 • Kezdőbarát
 • Azonnali vásárlás opció használható betéti kártyákkal

eToro

 • Tiszta, egyszerű felhasználói felület
 • Innovatív másolási kereskedelem
 • Nagyon jó hírű
 • Magas határok

Fontos szempontok, amelyeket fontolóra kell venni a Bitcoin vásárlása előtt

A biztonság a legfontosabb felelősséged. Annak biztosítása, hogy személyes adatai és banki adatai soha ne sérüljenek, a prioritási lista tetején kell lennie. Ha bízik abban, hogy kivel van dolga, legyen szó akár a kriptovalutát tároló cégről, akár a kereskedelem másik végén lévő személyről, az megkönnyíti a félelmeit és meggyőződik arról, hogy biztonságban van-e..

A kriptopénzpiac rendkívül ingatag. Szabályozatlan állapota miatt a kriptovaluta-csere piaca nagyon rugalmas, és így könnyen ingadozik. Nagyon sok pénzt kereshet egyetlen időszak alatt, de aztán már másnap elveszítheti teljes vagyonát.

A Bitcoin nem névtelen. A BTC tranzakciók állandóan egy nyilvános dokumentumon találhatók – bárki láthatja egyenlegét és tranzakcióit. Ezek a tranzakciók nem a személyazonosságához, hanem a Bitcoin-címéhez vannak társítva, de a kormányzati szervek képesek a címet felhasználni annak meghatározására, hogy ki vagy. Ha nagyra értékeli az adatvédelmet, akkor lépéseket kell tennie az adatvédelem biztosítása érdekében.

A Bitcoin adózik. Nagyon kevés olyan ország van, amelyet a Bitcoin „adóparadicsomának” tekintenek. Meg kell határoznia országa Bitcoin adózási törvényeit, és meg kell vizsgálnia, hogy jövedelemadót vagy tőkenyereség-adót kell-e fizetnie a nyereség után.

A Bitcoin kereskedésénél elkerülendő hibák

Minden kezdő kereskedő köteles hibázni – de ezeket a tippeket szem előtt tartva minimalizálni tudja a következményeket.

Engedni az érzelmeknek

Javasoljuk, hogy olvassa el a kereskedési pszichológiát és azt a káros hatást, amelyet a félelem és a kapzsiság gyakorolhat kereskedéseire. Maradjon inkább a racionalizmus, mint az érzelmek oldalán.

Vak kereskedés

Mindig győződjön meg arról, hogy rendelkezik kereskedési stratégiával (és valóban ragaszkodik hozzá). Mielőtt belekezdene egy szakmába, szánjon rá időt, és ismerje meg a kriptokészletet, legyen az BTC, ETH, LTC vagy valami más. Kutassa ki a használni kívánt tőzsdét, mielőtt fiókot nyitna és kereskedést kezdeményezne.

Nem elemzem a hibákat

Ha rosszul mennek a dolgok, fontos visszalépni és objektíven megnézni, mi vezetett a veszteségekhez. Elkerülhető lett volna? Meg kell változtatni a kereskedési stratégiáját? Hagytad, hogy az érzelmeid akadályozzák? Sőt, azt is értékelnie kell, hogy hol mennek jól a dolgok.

Végső gondolatok

Összegzésképpen elmondható, hogy a Bitcoin és a kriptovaluta egésze kereskedelme és befektetése kiszámíthatatlan lehet – ám a piac tanulmányozásával és az automatizált eszközök előnyeinek kihasználásával mindenképpen profitot tud elérni. Azt javasoljuk, hogy a kezdő és a veterán kereskedők egyaránt használják a botokat a profit maximalizálása és a veszteségek korlátozása érdekében több tőzsdén. A 3Commas kompatibilis a legnépszerűbb cserékkel, mint például a Binance, a Coinbase, a Huobi, a YoBit és még sok más.

GYIK

Mi a legjobb módja a Bitcoin kereskedelmének? A Bitcoin kereskedelmének abszolút legjobb módja egy megbízható kereskedő vagy váltó használata, aki megalapozott jelenléttel működik a kriptopénz kereskedési piacon..

A napi kereskedés a Bitcoin-val, bár határozottan nem ajánlott az újabb kriptovaluta-váltók számára, teljesen életképes lehetőség, ha figyelembe vesszük, hogyan szeretné ténylegesen működtetni kereskedési stratégiáját a Bitcoin-nal és más kriptovalutákkal. Rendkívül magas piaci korlátja miatt a Bitcoin egyedülállóan pozícionálja az optimális kriptovalutát a napi kereskedéshez, mindaddig, amíg rendelkezik tapasztalattal és kriptográfiai hozzáértéssel ahhoz, hogy lépést tudjon tartani a gyors ütemű piaccal..

Hogyan vásárolsz és adsz el profitot a Bitcoinért? A Bitcoin adás-vétel és adás-vétel viszonylag egyszerű, és a kriptopénz világában kevés, vagy anélkül, hogy bármilyen előzetes ismerettel rendelkezne. Egyszerűen kövesse a fent említett lépésenkénti útmutatót a BTC kereskedésének azonnali megkezdéséhez.

A jó hír az, hogy bárki válhat Bitcoin-kereskedővé. Az egyetlen követelmény az érvényes kormányzati személyi igazolvány megléte, valamint a lakóhelye és munkahelye szerinti országban betöltött életkor. Gyakorlatilag mindenki számára nyitott a világon, és ettől válik a kriptopénz olyan csodálatos kilátássá. Ez egy esélyegyenlőségi befektetési lehetőség a világon bárki számára, függetlenül pénzügyi helyzetétől.

Lehet pénzt keresni Bitcoin kereskedésével? Igen, sok pénzt kereshet a Bitcoin kereskedésével. Kemény munkával, odaadással és piackutatással pozitív hozamot érhet el a kriptovaluta piacon.

Mi a leghasznosabb Bitcoin kereskedési szoftver? Azt javasoljuk, hogy használjon olyan Bitcoin kereskedési szoftvert, amely lehetővé teszi az automatizált kereskedési botok beállítását – így a nap és az éjszaka bármely szakában kihasználhatja a piaci ingadozásokat. A 3Commas lehetővé teszi saját botok létrehozását, valamint a sikeres botok műveleteinek másolását.

Mi a Bitcoin Forex kereskedés? A forex piac egy olyan piac, ahol valutákat lehet egymással kereskedni. Egyes forex brókerek lehetővé teszik az egyének számára, hogy kereskedjenek, befizessenek és visszavonjanak egy Bitcoin alapú számlán.

Mi a legegyszerűbb módja a Bitcoin kereskedelmének? A Bitcoin kereskedelmének legegyszerűbb módja egy szabályozott és elismert tőzsdei platform, például a Binance vagy a Coinbase. Válasszon alacsony díjat, kiváló értékeléseket és kompatibilitást az automatizált kereskedési botokkal.

Szerezzen 3 napos ingyenes, teljes hozzáférést a 3Commas-on

A cikk tartalmának nem célja pénzügyi tanácsadás, ezért nem szabad ilyenként kezelni. A 3commas és szerzői semmilyen felelősséget nem vállalnak a nyereségért vagy veszteségért a cikk elolvasása után. Az itt szereplő információk különféle forrásokból gyűjtött adatokon alapulnak. Ezt nem szabad befektetési paraméterként használni. A felhasználónak meg kell végeznie a saját független kutatását, hogy megalapozott döntéseket hozzon a kriptográfiai beruházásaival kapcsolatban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map