A robotok harca. Díjak.

A robotok harca december 14-én ér véget. Itt az ideje, hogy beszéljünk a díjak kiosztásáról az összes nyertes számára.

1. hely

PRO előfizetés 6 hónapra + merch + drop + NFT.

2. és 3. hely

PRO előfizetés 4 hónapra + merch + drop + NFT.

4. és 5. hely

PRO előfizetés 2 hónapra + merch + drop + NFT.

Kezdetben azt terveztük, hogy minden résztvevőt cseppekkel és 2 hetes előfizetéssel díjazunk, amelyek felülmúlják a házunk 3Commas Gordon Bot eredményeit. De Gordon fenomenális eredményeket mutatott a verseny során, ezért úgy döntöttünk, hogy több résztvevőt díjazunk.

PlotX

Azok a résztvevők, akik a 25 legjobb helyre kerülnek, partnereinktől, a PlotX-től kapnak egy cseppet bPlot tokenekben. 

A bPlot olyan tokenek, amelyeket csak egyszer lehet elküldeni. Plot tokenekké konvertálásához:

  1. Menjen a PlotX platformra https://app.plotx.io/;
  2. Válassza ki azt a piacot, amelyre jósolni szeretne. ETH és BTC piacok állnak rendelkezésre;
  3. Tegyen jóslatot a bPlot tokenek kiválasztásával.
  4. A tét lejátszása után kapsz Plot jelzőket.

További információ a PlotX előrejelzéseinek működéséről itt.

Mi a PlotX? 

A PlotX egy decentralizált, nem őrizetbe vett előrejelzési protokoll, amely automatizált piacképző modellt (AMM) használ a megbízási könyv helyett. Ez a megközelítés lehetővé teszi likviditási poolok létrehozását a piac támogatása és a díjak kiosztása érdekében.

A platform jelenleg az Ethereum mainnet bétatesztelési szakaszában van, és két kereskedési pár áll rendelkezésre: BTC-USDT és ETH-USDT.

A piacokhoz való hozzáféréshez csatlakoztatnia kell a Metamaskot vagy bármely más, a „Wallet Connect” funkciót támogató pénztárcát. Három időkeret áll rendelkezésre a PlotX-en: 4 órás, napi és heti. A felhasználók megjósolhatják a jövőbeni magatartást és előrejelzést is készíthetnek.

A platformon lévő piacok az idő előrehaladtával több szakaszon mennek keresztül: előrejelzések fogadása, eredményekre várakozás, eredmények rögzítése, jutalomosztás. Ez lehetővé teszi minden résztvevő számára, hogy jóslatot tegyen és kövesse az események alakulását. Tegyük fel, hogy a résztvevők bármelyike ​​nem ért egyet az eredményekkel abban a szakaszban, ahol az eredményeket rögzítik. Ebben az esetben lehetőségük nyílik egy vita megindítására, ami viszont aktiválja a rendezési mechanizmust.

Az összes PlotX előrejelzési piacon ki kell választania a tőkeáttételt 1X és 5X között, ahol téves előrejelzés esetén a minimális veszteség a beállított összeg 20% ​​-a, a maximális pedig a teljes betét.

A kereskedési opciók az alapul szolgáló eszközökhöz kapcsolódnak, így az eszközök árának meghatározását egy orákulum végzi. A PlotX a Chainlink és a Provable integrált megoldásait használta, amelyek külső árajánlatokat használnak az előrejelzések feldolgozásához.

A platform fejlesztői skálázhatósági megoldáson dolgoznak a tranzakciós sebesség növelése érdekében a Matic Network segítségével. Ez lehetővé teszi az rövidebb időkerettel rendelkező piacok létrehozását az oldalláncok használatával is. 

A PlotX emellett piacainak prototípusát is elindítja az Elrond blokklánc használatával, amely csökkenti a jutalékokat és növeli a hálózati sávszélességet.

Lineáris

A verseny másik partnere a Linear.

A Linear LINA tokent ad át az első 50 kereskedőnek.

Mi az a lineáris?

A Linear Finance egy láncok közötti kompatibilis, decentralizált delta-one eszköz protokoll, amely szintetikus eszközök költséghatékony és azonnali létrehozását, kezelését és kereskedelmét biztosítja. A Linear platformot LINA ERC-20 token és szintetikus eszközök támogatják, amelyek elsősorban más EVM-kompatibilis blokkláncokra épülnek..

A Delta One egy származtatott eszköz, amely ugyanazt az árat adja a befektetőnek, mintha a befektető birtokolná az alapul szolgáló eszközt. Ez megkülönbözteti egy delta nélküli eszköztől, például egy opciótól, amelynek aszimmetrikus kifizetése van, ami a származtatott termék és az alapul szolgáló eszköz eltérő árait eredményezi..

Egyszerűen tegye a LUSD 1: 1-et USD-re

A Linear Finance főbb jellemzői: 

  • Alacsony díjak: Minimális tranzakciós díjak és azonnali végrehajtás a protokoll minden szakaszában.
  • Biztonság: A Linear Finance kereskedési tőzsde méltányossága és átláthatósága, valamint a rendszerszintű kockázatok csökkentése.
  • Láncok közötti kompatibilitás: A központ az Ethereumra épül, láncok közötti kompatibilitással, kezdetben a Binance Smart Chain-on, és lehetővé teszi a kommunikációt a DeFi ökoszisztémával.
  • Liquids +: Kiegészítések és továbbfejlesztések a standard Liquidshez (digitális eszközök, árucikkek, forex és piaci indexek).

A nyertes botokat a verseny befejezése után ellenőrizzük, hogy megfelelnek-e a verseny szabályainak. Ha egy résztvevő határidős piacokat vagy tőkeáttételes kereskedést használt, akkor elveszíti a díj igénylésének jogát. 

Ne feledje, hogy akkor is, ha 3 botja van a versenyen, csak 1 díjra jogosult.

Példa: A legmagasabb besorolású bot tulajdonosa PRO-előfizetést kap 6 hónapra + 3Commas márkájú áru + Lineáris csepp + PlotX NFT!

Ha a második legjobb bot is ugyanahhoz a felhasználóhoz tartozik, a második hely díját a következő résztvevő kapja stb.

TLDR:

1. hely – PRO előfizetés 6 hónapra + merch + bPlot drop + LINA drop + NFT

2.-3. Hely – PRO előfizetés 4 hónapra + merch + bPlot drop + LINA drop + NFT

4.-5. Hely – PRO előfizetés 2 hónapra + merch + bPlot drop + LINA drop + NFT 

6.-25. Hely – bPlot drop + LINA drop + PRO előfizetés 2 hétre

26.-50. Hely – LINA csepp

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map