A Hash szalag használata a botügyletek indításához

Ha hallotta a Hash Ribbons kifejezést, és azon gondolkodott, hogy mik azok és hogyan profitálhat ezzel a mutatóval a 3Commas-ban, olvassa el!

Bevezetés

Akár új a kereskedés előtt, vagy tapasztalt kereskedőnek tartja magát, előfordulhat, hogy kedvenc Crypto YouTuberei vagy a közösségi média befolyásolói időről időre megemlítik a Bitcoin „hash szalagokat”. Ha elgondolkodott már azon, hogy mit tud mondani ez a mutató vagy hogyan működik, akkor ez a blogbejegyzés az Ön számára!

Mik azok a hash szalagok?

Remek kérdés, bontsuk le egy kicsit, és fedezzük fel a Hash Ribbons rövid áttekintését.

Lehet, hogy már tudja, hogy a Bitcoin Bányászok számításokat végeznek egy számítási feladvány megoldása érdekében, hogy több Bitcoint hozzanak létre. A szükséges számítási teljesítményt Hash Rates néven ismert egységekben mérik, amely a Bitcoin bányászatára szolgáló eszközök összes feldolgozási teljesítményének összege. A blog bejegyzésének írásakor a jelenlegi Bitcoin Hash Rate megdöbbentő, másodpercenként 125 Exahash volt! Ez másodpercenként 125 000 000 000 000 000 000 000 kísérletet tesz egy matematikai probléma megoldására úgy, hogy a jutalom 6,25 bitcons!

A hash szalagok egyszerűen megfogalmazva lehetővé teszik vizualizálja a hash arányt technikai elemzés elvégzésére ezeken az adatokon algoritmusok kombinációjával, amelyeket általában indikátorrá kombinálnak, hozzáadhatja a Bitcoin diagramjaihoz olyan platformokon, mint például TradingView.com.

Normális, hogy a hasítási ráta minden nap ingadozik, mivel az új bányászati ​​eszközök be vannak kapcsolva, vagy az eszközök be vannak kapcsolva a Bitcoin hálózatban, de a hasítási ráta nagy ingadozása gyakran előnyt jelenthet a lehetséges Bitcoin ármozgások meghatározásában.

Hogyan kereskedhetek Hash Ribbons-szel?

Megnézzük a legnépszerűbbeket Hash Ribbon jelző jelenleg a TradingView oldalon.

Ez a mutató úgy működik, hogy a nyers hasítási ráta adatait veszi minden nap végén, és ezt két vonalként ábrázolja a diagramon: gyorsabb 30 napos MA (mozgó átlag) és lassabban 60 napos MA.

Egyszerűen fogalmazva, amikor a gyors MA keresztezi fent a lassú MA, ez a Hash Rate növekedését és jellemzően a Bitcoin árának emelkedését jelzi. Ez fordítva igaz, ha a gyors MA keresztezi alatt a lassú MA, a Hash Rate csökken és az ár általában csökken.

Mivel a Hash Ribbon indikátor 1 napos diagramkereten dolgozik, ez a legalkalmasabb magas időkeretekhez, például 1D, 2D, 3D, heti és esetleg havi diagramokhoz.

Ebben a blogbejegyzésben tovább elmagyarázzuk, hogyan hozhatunk létre egy 3Commas Bot-ot, amelyet a Hash Ribbon indikátor vezérel.!

Mennyire voltak sikeresek Hash Ribbons a múltban?

Az alábbi ábra a Bitcoin / USD árfolyamának alig több mint egy évét mutatja be, és saját maga is meggyőződhet arról, hogy a Hash Ribbon mutató miért olyan nagyra értékelt!

Ha az elmúlt évben megvásárolta volna a Bitcoint egy spot tőzsdén, amikor a Hash Ribbon indikátor „Buy” jelet adott, minden kereskedés sikeres lett volna. Valójában ezt a mutatót gyakran használják azok az emberek, akik hosszú távon befektetnek a Bitcoin-ban, és a „Buy” jelet arra használják fel, hogy további Bitcoin-okkal bővítsék portfólióikat..

Valójában, ha a Bitstamp csere grafikonját használjuk a BTC / USD számára, akkor akár 2011 augusztusáig is visszaléphetünk, és láthatjuk a Hash Ribbon indikátor teszt eredményeit.

Az alábbi diagram gyertya-időkeretenként 1 hetet használ, és Logaritmikus méretezést alkalmaz, hogy az összes adat egyetlen képernyőre illeszkedjen:

A diagramra rajzolt nyilak a jel hozzávetőleges dátumát mutatják és konzervatív becslés a heti záróárból (belépés) és a következő helyi csúcsnál a következő piros gyertya mellett (kilépés). Ha „követné a trendet” a 2016. augusztusi bikafutás során, az ár hihetetlen 2450% -ot tett ki!

Várjon egy percet … Mi van azzal az utolsó „Vásárlás” jelzéssel?

Jó pecsételés! Érdemes kiemelni, hogy egyetlen mutató sem képes 100% -os sikerarányt felmutatni, és a professzionális kereskedők lesznek az első emberek, akik rámutatnak, hogy soha nem szabad egyetlen mutatóra támaszkodnia, hogy az összes kereskedési döntését megalapozza..

A Bitcoin jelenlegi bikaciklusának még korai szakasza van, és bár úgy tűnhet, hogy a Bitcoin ára csökkent, mióta az utolsó „Buy” jel megjelent a Hash szalagon, vegye észre, és kezdje el vizsgálni a 4 óra és 1 napot grafikon időkeretek, amikor az ár kezd helyreállni, és hozzon létre egy kereskedési tervet a hosszú pozíció megállapításához.

Alternatív megoldásként kihasználhatja a 3Commas DCA botokat, és a Hash szalaggal elindíthatja a bot-kereskedelmet, amikor a „Buy” jel aktiválódik, és a Biztonsági rendelésekkel dollárköltségre átlagolhatja a pozíció belépési árát!

A Hash Ribbon indikátor összekapcsolása egy 3Commas DCA Bot-tal

Irány a DCA Bot (1) menüt és kattintson Bot létrehozása (2)

A Fő beállítások (3) írja be botjának nevét, válassza ki a kereskedni kívánt tőzsdét, valamint a BTC / USD vagy BTC / USDT párost is (attól függően, hogy a tőzsde vagy régió mit támogat-e kereskedési párként). Egy egyszerű bot létrehozását választjuk, mivel csak egy érmepár kereskedése érdekel minket.

A Stratégia panel (4), akkor a Long és az Quote devizát választjuk (a profit USD / USDT-ben történő átvétele érdekében). Limit megbízást használunk a pozíció megnyitásához, mivel ez megtakaríthatja a tőzsdei költségeket a legtöbb tőzsdén.

Az alaprendelés és a biztonsági megrendelés méreteihez 100 dollárt fogunk meghatározni, de ezt beállíthatja a kockázati szintnek és a kereskedelemben rendelkezésre álló alapoknak megfelelően:

A Deal Start feltétel (5) válassza a „Kereskedési nézet egyéni jel” lehetőséget, állítsa be a Nyereség (%) (6) konzervatív 10% -ig engedélyezheti a visszavételi nyereséget, ha akarja.

Letiltjuk Veszteség megállítása (7).

Beállítjuk a Biztonsági rendelések (8) Maximum 3 biztonsági kereskedés és 3 aktív biztonsági megrendelés használatához az áreltérést úgy is beállítjuk, hogy az egyes biztonsági megrendeléseket 5% -ra tegyük..

A biztonsági rendelés mennyiségi skáláját 2-re növeljük, de a biztonsági sorrend léptékét 1-re hagyjuk.

Áttekintheti a Bot asszisztens (9), és ez megmutatja, hogy legfeljebb kb. 800 USD-t fogunk felhasználni erre a kereskedelemre, és a biztonsági rendelés „Dollárköltség-átlag” beállításai lehetővé teszik számunkra, hogy kihasználjuk a BTC árának 15% -os csökkenését, hogy bármilyen dip vagy kanóc a diagram árában, miután a kereskedelem megnyílt.

Most elmentheti a botot (10).

Amikor megkérdezi, hogy el akarja-e indítani az új botot, kattintson a gombra Rajt gombra, és most visszatér a Bot információk oldalt. Görgessen lefelé ezen az oldalon, és másolja aüzenet az üzlet megkezdéséhez”Ha egyszer bal egérgombbal kattint a kék szöveg fölött:

Most nyisd ki TradingView.com egy új böngésző lapon, és jelentkezzen be.

Nyissa meg a BTCUSD vagy BTCUSDT diagram a tőzsde 1 napos időkeretén (1), majd kattintson a gombra Indikátor gomb (2) és írja be a következőt:Hash Ribbon”És válassza ki a„ capriole_charles ”(3) mutatót:

Kattintson az ikonra, mint például egy Ébresztőóra, hogy létrehozzon egy újat Éber (négy).

A Feltétel beállításhoz válassza a lehetőséget Hash szalagok mutató és aFigyelmeztetés – VásárlásIndítsa el, majd válassza a lehetőséget Egyszer báronként bezár opció (5).

A TradingView egyes szintjei fixre korlátozzák Lejárati idő a riasztáshoz kérjük, vegye figyelembe ezt, mivel körülbelül havonta vissza kell állítani (6).

A Riasztási műveletek (7), válassza Webhook URL és írja be: https://3commas.io/trade_signal/trading_view 

Megjegyzés: A Webhook URL nem weboldal, ezért kérjük, ne kattintson rá, hogy meglátogassa, nincs ott egy weboldal, amelyet meg lehetne tekinteni!

Végül a Üzenet (7) mezőbe illessze be a Bot-információ oldalunkról korábban másolt Bot-üzenetet, és kattintson Teremt (8):

Nagy!

Létrehozta botját, és összekapcsolta a Hash Ribbon indikátorral, most már csak annyit kell tennie, hogy megvárja, amíg a következő jel beindul, és a botja automatikusan kereskedést hoz létre a tőzsdén! Dönthet úgy, hogy hagyja, hogy a bot kezelje az ügyletet, amíg azt 10% -os nyereséggel nem zárják le, vagy újraértékelheti a kereskedelem nyitását, ha a „Konvertálás SmartTrade-re” opciót szeretné használni, és ezt hosszabb kereskedésként szeretné használni. magasabb nyereségért, kitűnő belépési árral, amelyet hűséges 3Commas botja ért el!

Figyelem: Az alapjaival való kereskedés eredendően kockázatos, és bár a haszon nagy lehet, ugyanúgy lehetséges veszteségek is felmerülhetnek. Ha drámai módon csökken az Ön által forgalmazott kriptovaluta ára, akkor veszteséget szenvedhet, ha alacsonyabb áron ad el, mint amennyiért a devizát vásárolta. A 3Commas blogbejegyzések oktató jellegűek, és nem tekinthetők „pénzügyi tanácsadásnak”..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map