A 3Commas mese

A 3Commas nagyszerű évének végéhez közeledve nehéz nem felidézni, milyen messzire jutottunk el cégként ilyen rövid idő alatt. Kezdetben a kriptovaluta világba való leereszkedésünk olyan szerény és kényelmetlen volt, amennyire csak lehet; miután először hallottam a Bitcoinról, úgy döntöttem, hogy veszek egy csomó grafikus kártyát, és elkezdem magam bányászni. Abban az időben Oroszországban valóban nem volt olyan hely, ahol könnyen megvásárolhatta volna a Bitcoint, és kíváncsi voltam, hogyan működik ez a zavaró új pénzügyi protokoll. Munkatársaim legnagyobb bánatára úgy döntöttem, hogy beviszem a bányászgépeket az irodába, és akkori kis irodánkat szűk, forró szaunává alakítottam.!

Kép a bejegyzéshez

Bár alternatív irodai fűtési forrásunkról egy új ország nagyobb irodájába léptünk át, szívünkben mégis építők és bádogosok vagyunk. Valójában a 3Commas valójában abból a célból született, hogy saját kriptovaluta-portfólióinkat kezelni kellene. A 2017/2018-as őrült bikafutás során rájöttünk, hogy a kriptovaluta kereskedőknek és a magunkhoz hasonló hodlereknek nem áll rendelkezésükre sokféle eszköz a kockázat mérsékléséhez, az arbitrázslehetőségek megtalálásához és összességében hatékonyabb kereskedővé váláshoz..

Érdekesség, hogy az első igazi „termék”, amelyet csapatunk épített, egy portfólió-kiegyenlítő volt a saját kriptovaluta-állományaink kezelésére, hogy tükrözzék a modern portfólióelmélet alapelveit. Hamarosan azok a barátok, akik hallottak a termékünkről, elkezdték elérni, hogy ők is részt vehessenek-e. A termékpiaci illeszkedés megtalálása váratlanul ráébresztett bennünket arra, hogy felismerjük termékeink felépítésének fontosságát azáltal, hogy széleskörű felhasználói visszajelzéseket használunk az építési folyamat során, és biztosítjuk a megállapítások megvalósítását a lehető legjobb felhasználói élmény megteremtése érdekében. Néha ez azt is jelenti, hogy meghallgatja a felhasználókat arról, hogy mit ne építsen vagy adjon hozzá a termékéhez. Például gyakran kérdezték tőlem, hogy miért nem vettünk részt a 2017-es ICO-hullámban. Természetesen ez megfordult a fejünkben, amikor azt figyeltük, hogy a körülöttünk lévő kriptovaluta térben lévő vállalatok dollármilliókat emelnek, valódi termék nélkül egy fehérpapír. Felhasználói bázisunk nagy része visszhangozta a belső hangulatunkat, miszerint egy úgynevezett segédprogram-token hozzáadása a 3commához nem javítaná a felhasználói élményt, és akár az is kontraproduktív lehet, hogy általános célunk: segítséget nyújtunk felhasználóinknak a kriptovaluta-portfóliók elkészítésében és fenntartásában. … Azon túl, hogy gazdagítjuk magunkat, nem láthattuk az ICO okát, ezért ismét meghallgattuk a felhasználóinkat, és továbbadtuk a lehetőséget. Azáltal, hogy hatékonyan engedtük ügyfeleinknek megépíteni a termékünket, több mint 100 000 aktív kereskedőnek tudtunk segíteni, és 12 milliárd dolláros kereskedést tudtunk elősegíteni a tőzsdéken szerte a világon..

Kép a bejegyzéshez

A nagyszerű felhasználói mellett, akik az út minden lépésében eligazítanak minket, hálásak vagyunk a minket körülvevő vállalkozói ökoszisztémáért Tallinnban is, amely cégünk működési bázisa 2017-es megalakulásunk óta. Az elmúlt néhány évben Tallinn technológiai központ az adott iparág legzavaróbb vállalatai, köztük a TransferWise és a Skype számára. Ennek megfelelően szerencsénk volt, hogy egy támogató ökoszisztéma vett körül minket, amely egyszerre inspirál bennünket és arra ösztönöz, hogy lépést tartsunk. Az ügyfelek visszajelzései mellett termékeink építésében és fejlesztésében az itteni nagyszerű hálózatunkat arra is felhasználhattuk, hogy tanulhassunk más nagy alapítóktól és csapatoktól, miközben előrelépnek saját vállalkozói útjukon..

A továbbiakban rendkívül izgatottan várjuk, hogy továbbra is a legjobb kereskedési eszközöket nyújthassuk ügyfeleinknek, mivel az izgalom a kriptopénz térben épül ebben a látszólagos (reméljük!) Új bikafutás kezdetén. Az elmúlt év során több remek új terméket is felvettünk. A fejlett „Intelligens kereskedelem” opcióink mellett, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy stratégiailag be- és kilépjenek a pozíciókból egy kiterjedt triggerek alapján & feltételek mellett számos DCA és Grid Botot is piacra dobtunk, és először származtatott specifikus botokkal forgalmazunk. Emellett piacot építettünk a kereskedési jelek és a TradingView technikai mutatóival való teljes integráció érdekében.

Kép a bejegyzéshez

Összefoglalva tehát szeretnénk megköszönni minden felhasználónknak és hálózatunknak, hogy lehetővé tették számunkra, hogy a hatékonyabb kriptovaluta-kereskedelem eszközei létrehozásának elképzeléseinket tömegekbe vigyük. Annyi növekedést tapasztaltunk ebben az évben cégként:

Megháromszorozta alkalmazottaink számát 62-re

Megduplázta a tavalyi felhasználói bázisunkat

Az FTX, a Deribit és a Binance partnere

Bezárta a 3 millió dolláros A sorozatunkat

Mivel nagyon hálásak lehetünk az idei évért, várakozással tekintünk arra, hogy 2021-ben folytathassuk kereskedõink számára a platform kiépítését.!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map