9 hasznos napi kereskedési tipp a szakértőktől

A napi kereskedés az egyik legkedvezőtlenebb munka lehet odakint. A múltban több mint A napi kereskedők 80 százaléka pénzt vesztettek.

De rengeteg ember keres nagy pénzt a kereskedésből. És a legtöbb a milliárdosok tulajdonképpen saját készítésűek.

Hogyan lehet az ember bekapcsolódni a piacokba és megélni? Összekötöttük a napi kereskedési tippeket a szakértőktől. Itt van kilenc kereskedési mutató azok számára, akik a helyes kereskedést szeretnék kezdeni.

Először is, a napi kereskedési tippek alapjai

A napi kereskedés általában az értékpapírok cseréjéből áll egyetlen munkamenet során. Ez azt jelenti, hogy a kereskedő az egységes piaci nap keretein belül dolgozik.

A piaci befektetők úgy döntenek, hogy kereskednek a piacon, nagyban változhatnak. A legnépszerűbb piacok egy része kriptovalutával, határidős ügyletekkel, részvényekkel vagy nagy nemzeti valutákkal kereskedik. Az a pénzmennyiség, amelyet egy befektető kihúzhat ezekről a piacokról, nagymértékben függ a fegyelemtől és a hozzáértéstől.

Íme a szakemberek által ajánlott kilenc napos kereskedési tippek az új kereskedők számára.

1) Egyszerűsítse a kereskedést

Nagyon sok lehetőség van a kereskedésre. Noha a befektetések diverzifikálása jó ötlet, a napi kereskedésre koncentrálni kell. Ez azt jelenti, hogy válasszon ki egy elemet, és jól megtanulja.

Azok a kereskedők, akik egyszerre több részvényt vagy árut zsonglőrködnek, könnyen elvonhatják a figyelmüket. Lehet, hogy nem veszik fel azokat a jeleket, amelyeket akkor láttak volna, ha csak egyetlen diagramra koncentrálnak.

Ennek nagy pszichológiai előnyei is vannak, mert a kereskedő mentálisan nem oszlik el több piacon egyszerre.

2) Egyszerűsítse a stratégiát

A szakértők egyetértenek abban, hogy az egyszerűbb a stratégia terén is jobb. Ennyi információval könnyen megragadhatja a technikai mutatókat, vagy megnézheti a különböző napi kereskedési stratégiákat.

Néhány kereskedő sok kereskedelmet végez kis haszonszerzés céljából. Mások hosszabb, nagyobb ügyleteket várnak, és ritkább darabokban vásárolnak vagy adnak el. Összpontosítson egy stratégia elsajátítására és tartsa be azt.

És próbáld meg ezt a stratégiát egyetlen napi diagramra alkalmazni.

A legfontosabb itt az, hogy összpontosítson arra, hogy szakértőkké váljon egy területen, és a szakértelme alapján ellenőrizze, mennyit kereskednek.

3) Készen áll az alkalmazkodásra

A teljes piacok egy fillérrel változhatnak. 2008 szeptemberében a Dow Jones majdnem visszaesett 20 százalék egy hét alatt. De azoknak a befektetőknek, akik gyorsan tudtak váltani a stratégiában, sikerült előre lépniük.

Aki megélhetésért akar kereskedni, hajlandó legyen rövid időn belül alkalmazkodni az új piaci realitásokhoz. Ez pedig egy kudarcot valló stratégia átértékelését vagy elvetését jelentheti.

4) Állítson be egy következetes napot

Aki meg akarja találni a kereskedelem napját, annak úgy kell bánnia, mint bármely más munkával. Ez azt jelenti, hogy állandó órákat kell beállítani a kereskedelemre való összpontosításra.

A kereskedők túl gyakran kezelik a napi kereskedést, mint hobbit. Ehelyett blokkolja a diagramok tanulmányozásának és kereskedésének óráit.

A legjobb kereskedők időt szánnak egy stratégia elsajátítására, és tökéletesen ismerik a diagram trendjeit.

5) Gyakoroljon először következetes pénzt

A pénzmegtakarítás egyik legfontosabb napi kereskedési tippje, hogy gyakoroljon az élő kereskedés előtt.

Nagyon sok gyakorlati kereskedési eszköz szimulálja a piacokat. Hagyják, hogy a kezdők demo pénzzel kereskedjenek, ahelyett, hogy azonnal saját készpénzüket kellene kockáztatniuk. Használja ezeket gyakran.

Gyakoroljon az előkészítő számlákon mindaddig, amíg állandó nyereséget nem érnek el naponta. Így a kereskedő elkerülheti a növekvő fájdalmakat, amelyek csődbe vihetik őket.

6) A jó befektetők befektetnek magukba

Ahelyett, hogy gyorsan meggazdagodnának, a legjobb befektetők pénzt költenek önmaguk oktatására. Olvasson könyveket, és fontolja meg mentorok tanácsát. És fektessen olyan eszközökbe, amelyek segítenek elkerülni a napi kereskedési hibákat.

Kezelje a befektetési ismereteket úgy, mint bármely munkaképzést. Ez azt jelenti, hogy időt kell szánni egy stratégia és annak előnyeinek elsajátítására.

Önmagába fektetve az ember teljesen függetlenné válhat, és önállóan kezdhet jövedelmet termelni.

7) Állítsa félre a pénzt

A költségvetés minden sikeres napi kereskedési stratégia kulcseleme lehet. Annak ismeretében, hogy pontosan mennyi pénz áll rendelkezésre, a sikeres kereskedő célokat tűzhet ki.

Ez azt is jelenti, hogy pénzt különítenek el az oktatáshoz, kereskedési alapokat hoznak létre és fizetnek.

És a szakemberek egyetértenek abban, hogy a jó befektetők fizetik ki magukat először. A a legjobb befektetők pénzt tettek félre fizetésükből, hogy több pénzügyi nyereséget láthassanak.

8) Állítsa be a Limiteket

Stop loss megbízás leadása megakadályozhatja, hogy a napi kereskedő elveszítse a pénz nagy darabjait, amikor a piac ingadozik.

Egyszerűen fogalmazva: ezek a megbízások parancsot küldenek egy ügylet lezárására, amikor az elér egy bizonyos számot. Ezek kulcsfontosságú részét képezik a szilárd napi kereskedési stratégiának, mert a napi kereskedők következetesen járnak el a pozíciókon. Ez azt jelenti, hogy egy hatalmas veszteség eltörölheti az állandó napi nyereséget egyetlen nap alatt.

Limitek megállapításával a nappali kereskedők csökkentik a sziklás piac ingadozását, és beilleszthetik pénzügyi stratégiáikba. Például, ha egy részvény egyik árfolyamról a másikra ugrik, a stop loss a legmagasabb ponton zárolhatja a vételt vagy az eladást, mielőtt az ár visszaesne.

9) A belek jók, de ne támaszkodj rájuk

Amikor az új kereskedők valódi pénzt kezdenek elhelyezni kereskedésre, gyakran hagyják, hogy az érzelmek akadályozzák a döntéshozatalt.

Az érzelmi döntések megfékezésének jó módja a napi célok és korlátok meghatározása, még mielőtt a piac mozogni kezdene. A korlátok érvényben tartása megakadályozza a befektetőt abban, hogy kockáztassa a beleket.

Ne feledje, a napi kereskedés a következetességről szól. Ez azt jelenti, hogy stabil jövedelmet kell hozni, nem pedig nagy pontszámot keresni. A diagram csínját-bínját ismerve és a stratégiához való ragaszkodás segíthet visszaszorítani az érzelmi kereskedelem iránti vágyat.

Napi kereskedés a jövőben

Ezek az alapvető napi kereskedési tippek szilárdak, de vannak új módszerek a kereskedelem révén való megélhetésre. És a kriptovaluta piac látta exponenciális növekedés az elmúlt években.

Szeretne többet megtudni a kriptovalutáról és a pénzügyi kereskedelemről? Nézze meg itt a blogunkat, ahol további napi kereskedési tippeket és híreket talál a befektetés jövőjéről.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map