Slik handler du kryptovaluta i dag og blir en heltidskryptohandler

Lurer på hvordan du kan handle kryptovaluta som en heltidskarriere?

Visste du at stillingsannonser for kryptovalutahandlere har det økte 621% siden november 2015? Selv etter en massiv dukkert er kryptokurver fortsatt den hotteste tingen på investeringsmarkedet på slutten av 2018.

Det virkelige spørsmålet er hvordan du kan utnytte trenden?

Gruve kryptovaluta er fortsatt en trend, selv om det krever en betydelig investering på forhånd. Du må skaffe deg all nødvendig maskinvare for jobben som kan koste mer enn $ 10k. Det andre alternativet er å handle kryptovalutaer.

Du kan ansette noen til å kjøpe og selge for deg. Eller du kan gjøre alt selv.

De fleste av dere som leser denne artikkelen har allerede handlet selv. Så hvordan bytter du det til en heltids karriere? Vi skal fortelle deg alt det og mer.

Slik handler du kryptovaluta: Trinn 1, evaluering

Det første trinnet – og muligens det minst morsomme trinnet – er å evaluere utgiftene dine. Hei, hvis du vil dykke ned i kryptovaluta på heltid, må du finne ut hvor mye penger du trenger å tjene. Det betyr å forstå ditt nåværende budsjett.

Samle kredittkort og kontoutskrifter de siste to årene. Evaluer dine månedlige leveutgifter. Begynn med gjentatte regninger, som husleie, verktøy og lån. Fortsett å legge til utgifter for å dekke andre månedlige nødvendigheter, som drivstoff, mat og klesvask.

Bygg deg en omfattende liste, og legg merke til hvert eneste element. Ja, vi vet at det ikke er gøy. Men det er nødvendig.

Å bli dagshandler tar tid. Du må bygge deg en økonomisk buffer for å opprettholde deg selv når du bygger karrieren din. Vi anbefaler at du sparer minst seks måneders levekostnader før du bestemmer deg for å gamble med karriereendringen.

Trinn 2, Konvertering til Bitcoin

Bitcoin er den mest stabile og høyest rangerte kryptovalutaen. Derfor bruker folk det som grunnlag for å forstå sine handler. Det vi ønsker at du gjør er å ta beløpet du beregnet du trenger hver måned og konvertere det til Bitcoins.

Du har nettopp skrevet ned målet ditt. Det absolutte minimumet du trenger for å overleve hver måned som dagshandler. Du må utbetale minst så mange Bitcoins hver måned for å betale regningene dine.

Er det et eksakt tall? Nei. Dessverre svinger markedet, så verdien av Bitcoins vil svinge fra dag til dag. Så lenge du forventer å ta ut minst dette beløpet hver måned, har du en klar destinasjon.

Trinn 3, Øv

Du har kanskje allerede mye erfaring med handel, eller ikke. Uansett er det på tide å begynne å handle papir. Det er en enkel, smertefri måte å avgjøre når du er klar til å begynne å handle krypto.

Når du handler papir, handler du ikke hard valuta. Tenk på det mer som å late som å handle eller spille. Det er en enkel måte å handle på kryptovaluta uten å miste skjorten.

Bare hold oversikt over handler du ville ha gjort hvis du faktisk hadde handlet. Stem opp på slutten av hver dag. Ikke glem å legge til skatter eller servicegebyrer du vanligvis ville anskaffet.

Hvis du ikke vil holde rede på det selv, tilbyr flere nettsteder også simulatorer med kryptovalutahandel. Du kan spille dem som et spill for å bli flinkere til å handle. Vær forsiktig med nettstedene som krever et gebyr for bruk av deres “gratis” simulatorer.

Uten tvil er den beste delen av denne prosessen at du kan gjøre det mens du jobber. Du trenger ikke si opp jobben din for å lære. Det er spesielt enkelt hvis du har en fleksibel jobb, en som lar deg sjekke om du handler hver time.

Trinn 4, handel

Når du faktisk begynner å handle på kryptovaluta på heltid, bør du ha følgende:

  • Nok penger i besparelser for å dekke seks måneders utgifter
  • Penger å investere i kryptovaluta (mellom fire og åtte måneders utgifter)
  • En velprøvd track record papirhandel

Deretter må du velge favorittnettstedene dine for å handle kryptovalutaer. Her er en liste over de mest populære nettstedene:

Vi anbefaler å leke på hver i noen dager før du velger hvilken du vil. Forsikre deg om at du velger minst ett nettsted som handler Bitcoins tilbake i landets valuta. Du trenger det når du vil utbetale hver måned for å betale regningene.

Resten kan du legge igjen for å øke investeringskapitalen.

Jeg dekket regningene mine, hva nå?

Som med enhver karriere, må du jobbe for å sette av penger til ting i tillegg til regningene dine. Har du tenkt å reise på ferie snart? Har du noen spesielle begivenheter, som bursdager eller bryllup, i nær fremtid?

Hva med pensjon? For noen av dere er det langt nedover veien. For andre er det raskere enn du er forberedt på. Uansett er det nå den beste tiden å investere. Hvorfor?

To ord: sammensatt fortjeneste.

Hvis du begynner å spare i dag, har du en større investeringskapital i morgen. Hvis du handler hver dag, fortsetter beløpet å vokse eksponentielt.

La oss for eksempel si at du starter din handelskarriere med $ 1000-investeringen. Hvis du handler ved hjelp av indikatorer og mønstre som gir deg 1% fortjeneste hver dag, tjener du $ 37 783 på ett år.

Det virker kanskje ikke så mye, men sjekk ut hva som skjer innen utgangen av det andre året. Hvis du fortsetter å tjene 1% hver dag og investere pengene på nytt, har du 1 427 587 dollar innen år to.

Ja, i den virkelige verden må du gjøre rede for andre variabler. Du vil sannsynligvis ikke jobbe 365 dager i året. Du blir også nødt til å betale statlige og føderale skatter.

Husk å tenke gjennom alle kostnadene før du begynner å handle på heltid. Sammensatt rente kan fungere mot deg så lett som sammensatt fortjeneste kan fungere for deg. Sørg for at du ringer inn alle tallene før du tar steget.

Hva blir det neste?

Nå som du har oppdaget hvordan du kan handle med kryptovaluta, er det på tide å prøve prosessen. Du kan bytte papir, så det koster deg ikke en krone.

Alt du trenger er en stabil internettforbindelse, en Internett-klar enhet og en metode for å holde styr på dine handler. Hvis ikke annet, ta en penn og papir.

Skriv ned hver handel. Samle ting på slutten av hver dag for å se hvor bra du presterte. Når du gjør det bra i en måned eller mer, kan du vurdere å gjøre karriereendringen.

Var denne informasjonen hjelpfull? I så fall, sjekk ut de andre artiklene våre om handel med kryptovalutaer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map