Slaget om robotar slutar den 14 december. Det är dags att prata om prisutdelningen till alla vinnarna.

1: a plats

PRO-prenumeration i 6 månader + merch + drop + NFT.

2: a och 3: e plats

PRO-prenumeration i 4 månader + merch + drop + NFT.

4: e och 5: e plats

PRO-abonnemang i 2 månader + merch + drop + NFT.

Inledningsvis planerade vi att belöna alla deltagare som överträffade vårt hus 3Commas Gordon Bot-resultat, med droppar och två veckors prenumerationer. Men Gordon visade fenomenala resultat under tävlingen, så vi bestämde oss för att belöna fler deltagare.

PlotX

Deltagare som landar på de 25 bästa platserna kommer att få en droppe från våra partners, PlotX, i bPlot-tokens. 

bPlot är tokens som bara kan skickas en gång. För att konvertera dem till plottoken måste du:

  1. Gå till PlotX-plattformen https://app.plotx.io/;
  2. Välj den marknad du vill förutsäga. ETH- och BTC-marknader är tillgängliga;
  3. Gör en förutsägelse genom att välja bPlot-tokens.
  4. När din insats har spelats ut får du plottoken.

Läs mer om hur PlotX-förutsägelser fungerar här.

Vad är PlotX? 

PlotX är ett decentraliserat icke-vårdnadsprotokoll som använder en automatiserad market maker-modell (AMM) istället för en orderbok. Detta tillvägagångssätt gör det möjligt att skapa likviditetspooler för att stödja marknaden och dela ut priser.

Plattformen är för närvarande i beta-testfasen på Ethereum-mainnet och har två handelspar tillgängliga: BTC-USDT och ETH-USDT.

För att komma åt marknaderna måste du ansluta Metamask eller någon annan plånbok som stöder “Wallet Connect”. Det finns tre tidsramar tillgängliga på PlotX: 4 timmar, dagligen och varje vecka. Användare kan också förutsäga framtida prisbeteende och göra en prognos.

Marknader på plattformen går igenom flera steg över tiden: ta emot prognoser, vänta på resultat, spela in resultat, fördela belöningar. Detta gör att varje deltagare kan göra en förutsägelse och följa utvecklingen av händelserna. Antag att någon av deltagarna inte håller med resultatet i det skede där resultaten fixas. I så fall har de möjlighet att inleda en tvist, vilket i sin tur aktiverar lösningsmekanismen.

På alla PlotX-förutsägelsesmarknader måste du välja hävstången var som helst mellan 1X och 5X, där minsta förlust vid en felprognos är 20% av det inställda beloppet, och det maximala är hela insättningen.

Handelsoptioner är kopplade till de underliggande tillgångarna, så fastställandet av tillgångens pris görs av ett orakel. PlotX har integrerade lösningar från Chainlink och Provable för att använda externa offertar vid bearbetning av förutsägelser.

Plattformsutvecklare arbetar med en skalbarhetslösning för att öka transaktionshastigheterna med Matic Network. Detta gör det också möjligt att skapa marknader med kortare tidsramar genom användning av sidokedjor. 

PlotX kommer också att lansera en prototyp av sina marknader med hjälp av Elrond blockchain, vilket minskar provisionen och ökar nätverksbandbredden.

Linjär

En annan partner i tävlingen är Linear.

Linjär ger LINA-tokens till de 50 bästa handlarna.

Vad är linjärt?

Linear Finance är ett kedjekompatibelt, decentraliserat delta-one-tillgångsprotokoll för att kostnadseffektivt och direkt skapa, hantera och handla syntetiska tillgångar. Den linjära plattformen stöds av LINA ERC-20-token och syntetiska tillgångar som huvudsakligen bygger på andra EVM-kompatibla blockkedjor.

Delta One är en derivattillgång som ger investeraren samma pris som om investeraren ägde den underliggande tillgången. Detta skiljer den från en tillgång utan delta, till exempel en option, som har en asymmetrisk utbetalning, vilket resulterar i olika priser för derivatet och den underliggande tillgången.

Enkelt uttryckt LUSD 1: 1 till USD

Viktiga funktioner i Linear Finance: 

  • Låga avgifter: minimala transaktionsavgifter och omedelbar exekvering i varje steg i protokollet.
  • Säkerhet: Rättvisa och transparenta handelsbörser inom linjär ekonomi och minskning av systemrisker.
  • Cross-Chain-kompatibilitet: Börsen bygger på Ethereum med cross-chain-kompatibilitet, initialt på Binance Smart Chain, och möjliggör kommunikation med DeFi-ekosystemet.
  • Liquids +: tillägg och förbättringar av standardvätskor (digitala tillgångar, råvaror, forex och marknadsindex).

Vinnande robotar kommer att kontrolleras för att följa tävlingsreglerna efter att tävlingen är över. Om en deltagare använde terminsmarknader eller hävstångshandel förlorar de rätten att göra anspråk på priset. 

Tänk på att även om du har 3 bots i tävlingen, kommer du bara att kvalificera dig för 1 pris.

Exempel: Ägaren till den högst rankade bot kommer att få ett PRO-abonnemang i 6 månader + 3 Comma-märkesvaror + Linjär droppe + PlotX NFT!

Om den näst bästa bot också tillhör samma användare, tilldelas den andra platsen till nästa deltagare, etc..

TLDR:

1: a plats – PRO-abonnemang i 6 månader + merch + bPlot drop + LINA drop + NFT

2: a-3: e plats – PRO-abonnemang i 4 månader + merch + bPlot drop + LINA drop + NFT

4: e-5: e plats – PRO-abonnemang i 2 månader + merch + bPlot drop + LINA drop + NFT 

6: e-25: e plats – bPlot drop + LINA drop + PRO-prenumeration i 2 veckor

26-50: e plats – LINA-nedgång

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me