Så här ställer du in en bot med Kotaro Signals på 3Commas

Hej alla!

För inte så länge sedan dök Kotaro Signals, en signal för bots, i 3Commas’s Marketplace. I det här inlägget kommer vi att överväga hur man handlar med den här signalen, jag kommer att beskriva botens rekommenderade strategier och inställningar.

Innehåll:

 1. Registrering och anslutning av utbytet på 3Commas.
 2. Tillgängliga par och utbyten.
 3. Rekommenderade strategier för Kotaro-signaler.
 4. Så här ställer du in en bot för Kotaro-signaler på 3Commas.
 1. Registrering och anslutning av utbytet på 3Commas.

Använd min remisslänk tc12655 och få 10% rabatt för det första köpet.

Efter registrering får du 7 dagars gratis Pro-konto med alla tillgängliga verktyg. Efter en testperiod, om din insättning är mindre än $ 750, förblir tjänsten gratis för dig. Om du har mer än $ 750 på ditt konto, välj en av prenumerationerna. För att arbeta med Kotaro-signaler är det bekvämast att använda kompositbots, och jag kommer att beskriva alla inställningar exakt för denna typ av bot.

Efter registrering på 3Commas måste du ansluta Binance exchange API. Mer om detta kan du läsa här: https://support.3commas.io/hc/en-us/articles/360000221733

2. Tillgängliga par och utbyten.

Låt oss avgöra vilka utbyten och par som denna signal är relevant för.

Som du kan se kan signaler endast användas på BINANCE, men du kan välja paret: USDT eller BTC. Botinställningarna kommer att vara desamma; den enda skillnaden är valet av par.

I vårt exempel kommer vi att använda BTC.

3. Rekommenderade strategier för Kotaro-signaler.

Nedan kommer jag att beskriva de grundläggande rekommenderade strategierna för att skapa en 3Commas-bot som är relevant från och med datumet för detta inlägg, men kom alltid ihåg att rekommendationerna är inte reglerna och du tar alla risker.

Jag tog alla rekommendationer från webbplatsen för dessa signaler via länken: https://www.kotarosignals.com/

Det finns en telegramkanal där användare diskuterar sina strategier och valfritt lägger upp sina arbetsresultat: https://t.me/kotarochat

Jag kommer att försöka kortfattat berätta principen för signaler och strategier för deras användning.

Kotaro-signaler kan inte använda Stop Loss och är baserad på genomsnittsprincipen, men detta är inte en säkerhetsåtgärd, utan ett sätt att höja positionen för att öka din vinst.

VIKTIG: En av skillnaderna från ett antal andra signaler är att Kotaro-signaler skickar sälja signaler, det vill säga, oavsett om du har ställt in Take Profit eller inte, kan din handel stängas av en signal och det kan hända när som helst med vinst och förlust – för att skydda din insättning från en djupare neddragning. Säljsignalen fungerar inte bara för boten om det par som mottagen säljsignal redan har aktiverats av Trailing Take Profit.

Det finns flera typer av signalhandel: AGGRESSIV, KONSERVATIV och SÄLJSIGNAL-strategi.

Jag kommer att ge deras jämförelse i detta blad # 2:

4. Hur man ställer in en bot för Kotaro-signaler på 3Commas.

 1. Signalinköp:

Om allt gick bra ser du följande:

2. Konfigurera en bot. Jag kommer att använda exemplet med att handla till USDT *** med SIGNALSTRATEGIN – det här är en ny upplevelse för mig inte för en bestämd vinstprocent, utan för STÄNGD-signal, så jag litar helt på Kotaro ☺:

Skapa en bot:

Vi kommer att göra det efter avsnitt: Det första avsnittet är Huvudinställningar

Par sektion

Efter att ha klickat på knappen Rensa kan vi ställa in andra par, välj USDT_ALL

Det borde vara så här:

Enligt min mening är det bättre att ta bort paren stabila mynt som: USDT-PAX, USDT-TUSD, USDT-USDC, USDT-USDS, USDT-USDSB. Klicka bara på korset till höger om ett par.

 • Strategi avsnitt – här kan du bestämma vilka av de strategier som du väljer från arket du kommer att följa, eller kanske du kommer att skriva dina egna utan att förlita dig på de första rekommendationerna från Kotaro Signals. Låt mig påminna dig om att jag valde SIGNALSTRATEGI
 • Deal startvillkor– välj här Kotaro Signals (om du inte ser det i listan betyder det att du inte har köpt det ännu och du måste återgå till artikel 1 Signalinköp:
 • Göra vinst sektion
 • Stop Loss – det rekommenderas inte för dessa typer av Stop Loss-signaler.
 • Säkerhetsbeställningar sektion
 • Avancerade inställningar sektion

När allt är klart, klicka på “Skapa bot”.

Få en påminnelse om att du behöver köra bot.

Klicka sedan på “Start”

Det är allt. Välj olika strategier beroende på marknadsförhållandena.

Jag lämnar länken till boten som vi just skapade med dig här: https://3commas.io/ru/bots/507933/shared_show?url_secret=78b4414949, genom att klicka på den kan du kopiera den, anpassa den eller se statistiken över det är jobb.

Ha en trevlig dag, håll kontakten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map