Stellar Lumens (XLM) ble opprettet for å hjelpe brukerne med å bryte fri fra grensene som den gangen ligger i internasjonale transaksjoner. Disse grensene inkluderte lange transaksjonstider og dyre avgifter. Utviklerne av Stellar Lumens ønsket å løse disse hindringene ved å tilby en rask og billig måte å sende og motta penger over hele verden. Det er imidlertid verdt å merke seg at kryptovalutaen selv ble opprettet av Stellar-nettverket for å operere innenfor systemet.

XLM / USD er ikke gjenstand for høy volatilitet. De viktigste svingningene skjedde i 2017 og 2018. Paret berørte det høyeste nivået på $ 0,9381 4. januar 2018.

I likhet med andre kryptovalutaer gikk imidlertid verdien raskt ned, og nedturen fortsatte til begynnelsen av 2019. I løpet av 2019 flyttet kryptovalutaen sidelengs. Imidlertid endret 2020 situasjonen. Den langsiktige oppadgående trenden markerte slutten av 2020.

I begynnelsen av 2021 handlet prisen over $ 0,35. Likevel har okser mistet kreftene, og prisen falt. Fra og med 17. januar har XLM / USD-paret dannet en ny oppadgående trend. Vil okser ha nok kraft til å skyve XLM over forrige topp, nær $ 0,35?

Spørsmålet er imidlertid: Med så mange former for kryptovaluta der ute, vil den tåle tidstesten? Og hvilke hendelser vil påvirke XLM-prisen i fremtiden? Bør du investere i Stellar Lumens? Fortsett å lese denne artikkelen for å finne ut de mest realistiske spådommene!

Stellar Price Prediction Chart

Oversikt over Stellar (XLM)

Stellar er et peer-to-peer, desentralisert bytteområde, mens Lumen (XLM) er mynten som brukes på plattformen. Stellar-plattformen ble lansert i 2014 – og siden den gang har Lumen gjort seg gjeldende blant de 20 beste populære kryptokurver fra september 2020.

XLMs utviklere forsto at det er mange områder i verden der folk ikke har praktisk tilgang til finansielle tjenester – og selv om de har tilgang, kan slike tjenester være for kostbare. Derfor er XLMs team dedikert til å gjøre finansielle tjenester tilgjengelige, så lenge de har internettilgang og enkel maskinvare.

Den nåværende verdien av 1 enhet XLM er $ 0,076019 (per 09/07/2020 på CoinGecko). XLMs verdi nådde en heltidshøyde tidlig i 2018 og skutt opp til $ 0,8755. Spissen var kort, og verdien kom snart tilbake til normal – den har vært ganske stabil gjennom hele 2020. Tallene sammenlignes ikke nesten med hva den var verdt i 2018-2019, men den er fortsatt betydelig mer verdifull enn i den første par år av sin eksistens.

XML

Fordeler med XLM

  • Hastighet – Når du bruker XLM til å overføre penger til noen, er prosessen utrolig effektiv. Transaksjonen tar bare 3-5 sekunder i de fleste tilfeller. Mottakeren vil motta midler mye raskere enn hvis du hadde sendt en bankoverføring, spesielt hvis det er en internasjonal betaling.
  • Koste – Som nevnt er en XLM-overføring imponerende rimelig, noe som gjør det til en konkurransedyktig måte å sende penger sammenlignet med andre metoder.
  • Enkel valutaveksling – Med visse typer valuta kan det være vanskelig å finne et fungerende valutapar. Imidlertid, når du bruker XLM, gjøres alt dette sømløst av avsenderen.
  • Tilgjengelig – Du trenger ikke mye for å komme i gang med XLM. Du trenger bare en internettforbindelse og tilgang til en online plattform eller en krypterlommebok.
  • Desentralisering – Stellar er en desentralisert plattform, noe som betyr at ingen har kontroll over myntenes handlinger. Samfunnet autoriserer transaksjonene, og bevis på oppfyllelse for hver transaksjon lagres i blockchain – og gir dermed full gjennomsiktighet.

Ulemper med XLM

  • Ingen gruvedrift – I motsetning til BTC, kan ikke XLM utvinnes siden den ikke bruker Proof-of-Work.
  • Ikke allment akseptert som betalingsmåte – I dag kan du bruke BTC til å betale for mange varer og tjenester. XLM er imidlertid ikke like bredt akseptert av forhandlere.

Stellar Price Today (XLM / USD) – Prissvingninger

Som du ser har prisen beveget seg sidelengs etter en kortsiktig nedgang de første dagene i januar 2021. Gjennomsnittsprisen er $ 0,30. Hvis kryptovaluta bryter over den nylige toppen, vil den bekrefte opptrenden. Hvis den samlede kryptotrenden er baisse, er det en risiko for at prisen vil bevege seg til det laveste 11. januar 2021.

For tiden er myntens markedsverdi er rangert på 10. plass av CoinMarketCap, til ($ 6,738,875,698). Den sirkulerende forsyningen er 22.095.601.011 XLM.

Prissvingninger XLM-USD

Hva skjedde med Stellar Lumens i 2019-2020?

XLM opplevde noen tunge endringer gjennom 2019 og tidlig i 2020. Spesielt i 3. kvartal 2019 led XLM. BTC flustret i markedet, og andre kryptoer led også. XLM åpnet 3. kvartal 2019 til $ 0,10 – og for det meste av kvartalet var prisen i rødt. Imidlertid kom september helt på slutten av tredje kvartal, XLM opplevde en 40% løp fra $ 0,058 til $ 0,083. Gjennom hele kvartalet var dette den største muligheten for spekulanter.

Når Q4 i 2019 begynte, klokket XLM inn på litt over $ 0,061, og det holdt seg ganske konstant de første par ukene i oktober. I andre halvdel av oktober hoppet BTC fra $ 7500 per mynt til $ 9600, og XLM fulgte etter et par uker senere.

Nå vil vi gi deg en liten sammenheng for hva som foregikk i XLM-markedene, i tillegg til bare rå tall. I 4. kvartal lovet Stellar Foundation å droppe utrolige 2 milliarder XLM-tokens for Keybase-brukere. Denne luftdropen skulle vare i løpet av tjue måneder; imidlertid ble utdelingen forlatt etter bare tre måneder. Stellar Foundation endte bare med å slippe 300 millioner XLM – verdt ca $ 16 millioner. Stiftelsen hevdet at kanselleringen skyldtes at spammere utnyttet systemet.

I november 2019 kunngjorde Stellars utviklere at de ville ødelegge 55 milliarder XLM – dette var en enorm mengde på over halvparten av den totale forsyningen. Dette reduserte mengden XLM permanent på markedet, og forårsaket et press på 14% i begynnelsen av november.

Når det gjelder 2020 har dette vært et unikt år på grunn av den pågående pandemien og den økonomiske krisen.

Imidlertid påvirket ikke bare globale hendelser verdien av XLM: interne faktorer spilte også en rolle.

11. april 2020 ga Stellar Lumens Foundation ut sin rapport for første kvartal 2020, og viser utmerket økosystemvekst. Dessuten hadde det totale bruks- og transaksjonsvolumet økt sammenlignet med 4. kvartal i 2019. Interessant nok skjønt imidlertid det totale antallet registrerte Stellar-kontoer redusert med 1,79% mellom 4. kvartal 2019 og 1. kvartal 2020. Når du tar 8% økning i handelen volum i betraktning, betyr dette at den økte aktiviteten skyldtes eksisterende brukere. Stellars daglige drift klarte også å øke med utrolige 113% gjennom første kvartal 2020.

Den neste hendelsen som støttet den digitale valutaen var CoinQvests bruk av selskapets nettverk for å behandle internasjonale betalinger. På grunn av dette kan Stellar nå flytte millioner av dollar på bare et par sekunder – og til prisen av bare noen få øre. Dette er utrolig kostnadseffektivt når avsender og mottaker er tusenvis av miles fra hverandre.

I juli kunngjorde selskapet samarbeid med Samsung, så Stellar blockchain ble tilgjengelig på Samsung Galaxy smarttelefoner.

Jed McCaleb hevdet et partnerskap med 30 banker og ventures, noe som bidro til myntens styrke. XLM handlet innen $ 0,08-0,10-området frem til midten av november.

På slutten av året beveget prisen seg opp og ned. XLM / USD stengte året nær $ 0,12.

2021 kan være lønnsomt for Stellar. I løpet av de første dagene i januar økte prisen da handelsmenn flyttet fra XRP til Stellar blockchain betalingsnettverk. Ripple har gått gjennom vanskelige tider på grunn av SEC-søksmålet.

I tillegg begynte Stellar å samarbeide med den ukrainske regjeringen for å digitalisere sin nasjonale fiat-valuta.

En retrospektiv studie – Rush or the Crush. Et stykke teknisk analyse

La oss vurdere hvilke nivåer som kan være barrierer for XLM / USD-parets kommende prisbevegelse.

Etter bølgen i begynnelsen av januar gikk paret tilbake. Foreløpig er det ingen sterk trend ettersom prisen har beveget seg sidelengs. Hvis bjørn råder på markedet, kan prisen falle til 0,27 dollar. I tilfelle gjennombrudd kan paret avta til $ 0,2080.

Imidlertid, hvis mynten får ekstra støtte, kan den øke til $ 0,3450. Neste nivå er plassert til $ 0,40. Likevel er denne motstanden tilnærmet ettersom det ikke er noen sterke fortidsterskler over $ 0,3450.

The Awesome Oscillator er i det bullish området, over 0, som signaliserer oddsen for opptrenden.

Awesome Oscillator er i det bullish området

Stellar Lumens Price Prediction Ifølge toppanalytikere

Cryptoground

Cryptoground har en veldig bullish prisforutsigelse for XLM – basert på algoritmen deres, spår de at:

… den vil vokse til $ 0,0849 i løpet av de neste seks månedene, til $ 0,1054 det neste året, og til $ 0,7422 i løpet av de neste fem årene. Basert på disse dataene, sier Cryptoground at det er en god tid å investere i XLM på lang sikt (og langsiktig betyr de 5+ år).

Prediksjonstabell for XLM

WalletInvestor

WalletInvestor har derimot et helt annet syn. Analytikerne på teamet deres er kjent for å lage svært programmatiske prognoser – og i dette tilfellet tror de at:

Lumen er ikke et godt investeringsalternativ. Ifølge deres tekniske analyse vil prisen på XLM stort sett være under 0,2 dollar. Imidlertid vil det på slutten av 2021 oppstå en ny oppadgående trend. Dermed bør du vurdere å investere i Stellar Lumen innen utgangen av 2021. WalletInvestor

XLM prisvarsel diagram

DigitalCoinPrice

En annen online analysetjeneste, DigtalCoinPrice, har spådd at:

XLM vil for det meste handle sidelengs i løpet av året. Den generelle trenden er bullish. Vi ser ikke prisen under $ 0,4 i 2021. Digitalital

Stellar XLM price Prediction - Prognose i år 2021

Hvilke spådommer har gått? Digitalcoin

La oss se på brukbare og mislykkede prognoser for å definere eksperter som kan hjelpe oss med å forutsi de mest nøyaktige fremtidige prisene på XLM.

Kevin Cage

15. juli 2020 postet Kevin Cage (en kjent kryptoinvestor) sine prisforutsigelser for forskjellige altcoins, inkludert XLM. Han spådde at XLM på kort sikt vil stige til $ 0,20. Mynten nådde dette nivået i november 2020.

Kevin Cage

Kryptoklasse

Kryptoklasse så XLM på $ 0,1281 i oktober 2020. Projeksjonen fungerte ikke. Likevel kan andre prognoser være mer vellykkede. I mars 2021 skal prisen være på $ 0,1592. I midten av 2021 forventes XLM / USD å handle nær $ 0,1937.

Beincrypto

Beincrypto-prognosen Stellar ville være verdt mellom $ 35 og $ 45 innen utgangen av 2020. Denne spådommen var overoptimistisk og fungerte selvfølgelig ikke.

Vår dom om fantastisk prisforutsigelse

Selv om vi ikke forventer at kryptovalutaen vil skyte i været til betydelige tall i 2021, har den digitale eiendelen gode sjanser til å sette pris på i år. I følge synet fra kryptovalutaeksperter kan XLM / USD-paret handle nær $ 0,50.

Den generelle markedstrenden bestemmes av nøkkelfaktorer som retningen til BTC / USD-paret, nye avtaler og enkel lovgivning. Svakheten ved XRP kan også støtte myntenes verdi.

Måned for måned XLM-prediksjon 2021

Her er den månedlige prognosen for 2021.

Måned

Åpen Lav høy Lukk Mo,%

Total,%

2021

Jan.

0,13 0,13-0,40 0,24 84,6% 84,6%

Feb

0,24 0,19-0,44 0,20 -16,7% 53,8%
Mar 0,20 0,16-0,20 0,17 -15,0%

30,8%

Apr 0,17 0,17-0,21 0,20 17,6%

53,8%

Kan

0,20 0,20-0,22 0,21 5,0% 61,5%

Jun

0,21 0,17-0,21 0,18 -14,3%

38,5%

Jul 0,18 0,17-0,19 0,18 0,0%

38,5%

Aug

0,18 0,18-0,22 0,21 16,7% 61,5%
Sep 0,21 0,19-0,21 0,20 -4,8%

53,8%

Okt

0,20 0,20-0,22 0,21 5,0% 61,5%
Nov 0,21 0,21-0,26 0,24 14,3%

84,6%

Des

0,24 0,19-0,24 0,20 -16,7%

53,8%

Vår fantastiske prisforutsigelse for 2021

I følge vårt estimat vil Stellar-prisen i september være i gjennomsnitt $ 0,30 innen september 2021. Maksimal forventet pris er $ 0,45, mens den potensielle minimumsprisen er $ 0,2080.

Stellar langsiktig prisvarsel

Om fem år (november 2025) spår vi at Stellar vil ha en gjennomsnittspris på $ 0,991, et minimum på $ 0,84235, og et maksimum på $ 1,13965.

DigitalCoinPrice har en lignende spådom. Ifølge nettstedet vil kryptoaktiva være nær $ 0,98 i 2025. I 2028 vil prisen krysse $ 1-terskelen og flytte til $ 1,36.

Stellar XLM price Prediction - Prognose fra år 2021 til 2028

WalletInvestor.com ser gjennomsnittsprisen på XLM til $ 0,33 i januar 2025. Ved utgangen av året vil Stellar falle til under $ 0,30.

Tradingbeasts.com har et mer optimistisk syn. Innen 2024 vil gjennomsnittsprisen på XLM svinge nær $ 0,50.

Vår fantastiske prognose 2021 – er det på tide å kjøpe?

I følge våre spådommer – og eksperternes også, vil Stellar sannsynligvis ikke øke i verdi betydelig de neste årene. Det kan være en anstendig cryptoasset å kjøpe nå og holde på lang sikt – for eksempel hvis du kan holde det i flere tiår.

I 2030 vil verdien av Stellar være omtrent 7,31 dollar og kunne se det bryte $ 10-merket i 2040.

Kan Stellar Lumens nå $ 100?

Det kan ta flere tiår å skje, og det er umulig å forutsi hva som vil skje da.

Positive XLM-spådommer

Flertallet av eksperter (og forfatterne hos 3Commas) tror at XLM vil fortsette å øke i verdi de kommende årene. Selv om den digitale eiendelen ikke vil øke over $ 1 på kort sikt, er sannsynlig handelsaktivitet nær $ 0,50.

Hvis den generelle kryptovalutaen er optimistisk, vil XLM få et ekstra løft.

Negative XLM-spådommer

Det er noen få analytikere som tror at XLM enten vil være konstant eller at den vil krasje. For eksempel har Longforecast.com en av de mest pessimistiske prognosene. I løpet av året vil prisen på kryptovaluta bli satt til $ 0,20.

Likevel bør handelsmenn huske at ethvert fall i en pris er en mulighet til å kjøpe lavt. Stellar forventes ikke å forsvinne snart. Mynten er fortsatt blant de ti beste kryptovalutaene. Det er gjenstand for begrenset volatilitet. Dermed, selv om prisen faller, kan du bruke denne til å kjøpe flere mynter.

Poenget: Hva avhenger fremtiden til stjernene??

Fremtiden til Stellar avhenger av om utviklerne er i stand til å fortsette å fremme økosystemene ved å parre med store utvekslinger. Den gode nyheten er at de allerede er på rett spor. Vi forventer ikke at XLM noen gang vil overhale BTC, men hvis devs spiller kortene sine riktig (og unngår katastrofale markedsføringshendelser som den kansellerte giveawayen), vil de kunne utvide økosystemet enda mer. Vi spår at Stellar vil gjenvinne sin plass som en av de 10 beste formene for kryptovaluta.

Måned

Min. Pris Maks. Pris

Gjennomsnittspris

2021

$ 0,2080 $ 0,40 $ 0,35
2022 $ 0,40 $ 0,52

$ 0,45

2023

$ 0,50 $ 0,65 $ 0,53
2024 $ 0,62 $ 0,75

$ 0,65

2025

$ 0,83 $ 0,95

$ 0,90

Om 3Commas Med 3Commas kan brukerne dra nytte av sin omfattende plattform for å lage automatiserte handelsroboter, kopiere vellykkede handelsmenn, delta i smart handel, sette opp stopptap og ta profitthandlinger, og lage og spore de beste porteføljene. Over 33.000 handelsmenn bruker for tiden 3Commas, og plattformen legger til rette for over $ 10 millioner handelsvolum per dag. 3Commas ‘trading bot fungerer med 12 børser, inkludert Binance, Coinbase, Huobi og mer.

Få din gratis 3 dagers full tilgang på 3Commas

Ansvarsfraskrivelse Innholdet i denne artikkelen er ikke ment å være økonomisk rådgivning og bør ikke behandles som sådan. 3commas og dets forfattere tar ikke noe ansvar for fortjeneste eller tap etter at du har lest denne artikkelen. Spådommene som er her er basert på data som er samlet fra en rekke kilder. Dette skal ikke brukes som en parameter for investering. Brukeren må gjøre sin egen uavhengige undersøkelse for å ta informerte beslutninger angående sine kryptoinvesteringer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me