Papirhandel: Hvordan praktisere risikofritt

Papirhandel: Hvordan praktisere risikofritt

Det er en utmerket måte for investorer å prøve å kjøpe og selge uten å risikere penger: papirhandel. Dette er faktisk et greit konsept, og vi skal analysere det i denne artikkelen.

Hva er papirhandel?

Dette begrepet ble myntet tilbake når handelsmenn trente med papir før de risikerte penger på live-markedene – dette var lenge før online handelsplattformer var tilgjengelige. En papirhandler vil registrere alle sine handler for hånd, slik at de kan holde rede på hypotetiske porteføljer, handelsposisjoner og fortjeneste eller tap. I dag bruker papirhandel faktisk en e-markedssimulator i stedet for papir. Disse simulatorene virker og ligner på en ekte handelsplattform.

I dag tilbyr mange nettmeglere sine kunder bruk av papirhandelskontoer. På denne måten kan nybegynnere lære hvordan man navigerer på plattformene og handler – men selv om papirhandelskontoer representerer reelle markedsforhold, gir de ikke følelsene av reell handel.

Hvorfor bør du praktisere papirhandel?

Papirhandel er en utmerket måte å teste ut handelsstrategier og jobbe med å bygge en portefølje – akkurat som du ville gjort når du handler på ekte. Hvis en virtuell handelskonto bruker sanntidsdata, vil den faktiske ytelsen reflekteres. I tillegg, hvis du allerede har god erfaring med enkle instrumenter, som opsjoner, kan du prøve mer komplekse handler, for eksempel å kjøpe og selge aksjer..

Du kan også spare penger mens du prøver papirhandlere – du har ingenting å tape. Dette gir deg friheten til å eksperimentere uten å stresse for å tape penger. Papirhandlere kan teste ut uendelige strategier uten å miste et øre.

Videre vil papirhandel hjelpe handelsmenn å øke tilliten. Men når du går videre til de som bruker handelsstrategier i det virkelige liv, bør du være sikker på å ta risiko i betraktning. Ikke la sikkerheten ved papirhandel gjøre deg grådig. Les mer om handelspsykologi og hvordan grådighet og frykt kan skade deg mens du handler her.

Typer av papirhandel

Det er mange typer eiendeler du kan øve på å handle – vi tar en titt på noen av de vanligste papirhandlede.

Papirhandlede aksjer

Dette er den enkleste formen for papirhandel, der du identifiserer en tiltalende aksje, registrerer tickeren og velger et tidspunkt å legge inn en kjøpsordre (eller en salgsordre). Hvis du går inn i begynnelsen av økten, registrerer du åpningsprisen. Ellers kan du se tickeren gjennom hele handelsdagen og velge et sted som virker som et godt inngangspunkt.

Papirhandlede opsjoner

Handel med opsjoner kan virke overveldende for nye handelsmenn, og det er derfor papirhandel er et utmerket pedagogisk verktøy innen dette feltet. En opsjon gir kjøperen rett (merknad: ikke en forpliktelse) til å kjøpe eller selge en eiendel til en fast pris på en bestemt dato eller før det tidspunktet. Dette kan være vanskelig til rett tid, men papirhandel kan hjelpe deg med å få tak i det.

Papirhandlede futures

Futurekontrakter (som lett kjøpes og selges over børser) er standardiserte, spesifiserer en måleenhet, hvordan handelen skal avgjøres, antall varer som skal dekkes eller leveres, valutaenheten kontrakten bruker, og kvalitetshensyn. Som du kan se, er det mange faktorer som går inn i en futureskontrakt, og det er grunnen til at papirhandlede futures kan komme til nytte.

Papirhandlet krypto

Cryptocurrency-handler er nyere enn andre former for handler – på grunn av dette tror vi at både nye og veteranhandlere kan ha nytte av papirhandel på dette feltet. Du kan få en følelse av ulike former for krypto når du blir kjent med prisen på mynter. Hvis du vil prøve kryptopapirhandel for deg selv, har 3Commas et funksjonsrikt verktøy der opptil 100 live bot-avtaler eller smarte handler støttes..

Hvordan papirhandel

Å komme i gang med papirhandel er faktisk ganske enkelt! Hvis du foretrekker å gå den virtuelle ruten, i stedet for å bruke blyant og papir, må du velge en plattform, åpne en konto og så bare komme i gang.

Åpne en papirhandelskonto

3Commas tilbyr papirhandel, der du kan teste ut handelsstrategier og få reell erfaring – funksjonene deres replikerer sanne kursbevegelser i sanntid. Det er til og med simulerte avgifter – 0,1% per bestilling.

For å aktivere 3Commas papirhandel, må du ha et av abonnementene på kontoen. Logg inn og sjekk den øverste menylinjen for å se om funksjonen er aktivert i kontoen din. I så fall klikker du på den, og du kan umiddelbart begynne å handle med papir.

Papirhandelskonto aktiveres

Hvis du ikke ser det på menyen, kan du gå til kontoinnstillingene og klikke på “Skjul” under “Skjul papirhandel” -alternativet.

Skjul handel med papirer

Deretter vises alternativet for papirhandel på toppmenyen.

Start papirhandel

Du mottar virtuelle, simulerte midler på kontoen din for handelsformål. For å få det, gå til delen My Exchanges på plattformen.

Min Børs-seksjon

Klikk på “Vis” -knappen på Paper-kontoen din.

Papirkonto

Klikk deretter på “+ $ 1000”.

Knapp + $ 1000

Gjør det til du er fornøyd med mengden penger på kontoen din – og begynn å jobbe med handler på samme måte som med en vanlig konto.

Apper for papirhandel & Simulatorer

Det finnes andre apper og simulatorer for papirhandel; vi tar en titt på noen populære.

Ameritrade

Ameritrades simulator, paperMoney ®, tillater brukere å handle risikofritt i sanntidsmiljø. Det gir brukerne tilgang til noen – men ikke alle – funksjonene på den “virkelige” handelsplattformen. Grunnleggende opsjoner, futures og forex-opsjoner er tilgjengelige i tillegg til aksjer.

TradingView

TradingView tilbyr et godt papirhandelssystem – i motsetning til 3Commas og andre opsjoner er det ingen måte å endre kontovaluta fra USD til en annen type. Når du bruker en Paper Trading-konto fra TradingView, begynner du med $ 100 000, og beløpet kan tilbakestilles når som helst. Du kan kjøpe og selge omsettelig sikkerhet i denne kontomodusen.

ThinkorSwim

ThinkorSwim har et robust verktøy for papirhandel, der du kan handle $ 100.000 virtuelle penger risikofritt. I motsetning til noen andre tjenester, trenger du ikke å ha en eksisterende konto for å registrere deg for en Paper Trading-konto.

Papirhandel proffer & Ulemper

Som med alle andre typer handel, har papirhandel fordeler og ulemper.

Fordeler

  • Ingen risiko: Papirhandel koster ingenting – dermed kan du ikke kaste bort penger hvis du tar dårlige beslutninger eller har dårlig timing.
  • Ingen stress: Stress kan forårsake følelser av grådighet og frykt – som begge kan påvirke handelspsykologen din negativt og føre til at du tar eller unngår risiko. Med papirhandel kan du fullt ut fokusere på matematiske understrømmer ved handel i stedet for fallgruver.
  • Øve på: Ved papirhandel får handelsmannen erfaring i hver fasett av prosessen – helt fra pre-market prep til å ta det endelige resultatet eller tapet.
  • Selvtillit: Etter å ha tatt komplekse avgjørelser som resulterer i hypotetisk fortjeneste, kan en nybegynner føle seg mer trygg og forberedt på å ta slike avgjørelser når han arbeider med ekte penger..
  • Statistikk: Når du papirhandel i noen uker, kan du bygge opp nyttig statistikk om en ny strategi og din markedstilnærming. Denne statistikken kan vise deg hvor du må fokusere på neste.

Ulemper

  • Markedskorrelasjon: Papirhandel er ikke i stand til å takle innvirkningen det brede markedet kan ha på individuelle verdipapirer.
  • Slippage og provisjoner: Når du handler med ekte penger, håndterer handelsmenn mange skjulte slippage og provisjonskostnader – og dette blir ofte ikke fanget opp med papirhandel.
  • Emosjonell virkelighet: Handlere kan ikke oppleve virkelige følelser som ville blitt produsert av sanne tap eller fortjeneste.
  • Montering: Papirhandel fokuserer på å velge ideelle oppføringer og utganger og unnlater å løse hindringer som rovalgoritmer som kan komme i spill med reell handel.

Tips om papirhandel

Hvis du tenker på å begynne papirhandel, må du følge tipsene våre for å gjøre det til et effektivt pedagogisk verktøy.

Vær realistisk

Vi anbefaler bare papirhandel med en mengde midler som du faktisk vil bruke til handel med ekte penger. Dette gjør tap og fortjeneste mer meningsfylt.

Registrer resultatene dine

Det er nødvendig å føre en handelsdagbok over resultatene dine – på denne måten kan du se hvordan du forbedrer deg over tid. Spor dato, klokkeslett, FoU og faktisk fortjeneste og tap.

Analyser alle handler

Ikke bare se på hva som gikk galt – analyser også vellykkede handler, slik at du kan identifisere hva som er verdt å prøve igjen. Målet er å komme med handlingsrike takeaways.

Husk forskjellen mellom ekte & Papirhandel

Papirhandel er en utmerket måte å kombinere handelsteori med praksis, men du må huske på at det ikke er det samme som ekte handel. Det er flere følelser involvert i reell handel, pluss likviditet er en faktor.

Utvikle din handelstillit

Papirhandel er et utmerket verktøy for å utvikle selvtillit slik at du føler deg godt rustet til å ta komplekse handelsbeslutninger. Bare husk at det er forskjell på selvtillit og arroganse.

Vanlige spørsmål om papirhandel

Hva er den beste papirhandelsappen? 3Commas tilbyr tjenester for papirhandel, og det er også en praktisk mobilapp du kan laste ned. Du kan prøve ut funksjonene uten å risikere virkelige midler.

Hvordan starter jeg en papirhandelskonto? Sjekk skjermbildene vi har oppført ovenfor – med de fleste plattformer oppretter du en vanlig konto og slår deretter på alternativet “Papirhandel”.

Hva er det beste nettstedet for papirhandel? Som nevnt inkluderer noen av de beste papirhandelssidene 3Commas, Ameritrade, TradingView og ThinkorSwim.

Hvor kan jeg velge papirhandel? Alle fire av de ovennevnte plattformene tillater brukere å handle på papir.

Hvor kan jeg papirhandle kryptovalutaer? 3Commas og TradingView tilbyr begge muligheten til å handle med kryptovalutaer.

Få gratis 3 dagers full tilgang på 3Commas

Ansvarsfraskrivelse Innholdet i denne artikkelen er ikke ment å være økonomisk rådgivning og bør ikke behandles som sådan. 3commas og dets forfattere tar ikke noe ansvar for fortjeneste eller tap etter at du har lest denne artikkelen. Informasjonen inneholdt her er basert på data som er samlet fra en rekke kilder. Dette bør ikke brukes som en parameter for investering. Brukeren må gjøre sin egen uavhengige undersøkelse for å ta informerte beslutninger angående sine kryptoinvesteringer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map