På grunn av hackerangrepet på bZx DeFi-tjenesten i februar i år, utgjorde investormidler mer enn $ 1 million ble satt i fare. Imidlertid hadde 6 deltakere av denne hendelsen Nexus gjensidig forsikring for denne smarte kontrakten for det totale beløpet på rundt $ 87 000, og alle mottok betaling på erstatningskrav. I denne artikkelen vil vi se på hvordan DeFi-forsikring kan garantere pengene dine sikkerhet i tilfelle forsikrede hendelser.

DeFi-forsikring

Forsikring er et relativt nytt fenomen i markedet for digitale eiendeler. Du har kanskje lagt merke til hvor mange sentraliserte børser som har begynt å tilby fond- / posisjonsforsikring for ytterligere sikkerhet for sine klientinnskudd. Men den virkelige boom kan sees i DeFi-forsikring, der markedsvolumene har vokst flere titalls ganger de siste månedene. Men hva gjør desentralisert forsikring så attraktiv for brukerne:

 • Smarte kontrakter – garantien for betaling for forsikringer følges av programvarekoden, noe som reduserer risikoen for feil og forsinkelser;
 • Ingen mellomledd – øker hastigheten og effektiviteten til interaksjon og tillit til systemet;
 • Datatransparens – alle kan spore bevegelsen av midler og kontrollere vilkårene for en smart kontrakt bak forsikringen;
 • Tilgjengelighet – tusenvis av brukere over hele verden kan få forsikring på kort tid.

Hvordan det fungerer

DeFi-forsikring hjelper med å beskytte investorer og leverandører og unngå økonomiske tap i tilfelle hacking, tyveri, tekniske feil i infrastrukturen du jobber med.

Prinsippet om forsikring er enkelt; du kjøper en forsikring, som egentlig er en smart kontrakt som dekker en viss liste over situasjoner. Hvis slike situasjoner oppstår og du får tap, kan du kreve betaling og motta erstatning.

Ulike prosjekter og produkter har sine egne implementeringsfunksjoner; Her er noen eksempler:

 • Nexus gjensidig er en desentralisert forsikringsprotokoll som kan forsikre enhver smart kontrakt på Ethereum blockchain. Listen over risikoer som dekkes av forsikringen inkluderer bare “misbruk” av smarte kontrakter, slik at forsikringen ikke dekker hendelser som tap av private nøkler eller hacking i en sentral sentral.
 • Etherisc er en blockchain forsikringsplattform distribuert på Ethereum. Flight Delay mobile dApp bygget på toppen, som forsikrer saker forårsaket av flyforsinkelser, er en stor suksess. Søknaden kjører på smarte Ethereum-kontrakter og er åpen. Brukerne kjøper forsikringer, og i tilfelle flyforsinkelser får de hele kostnaden for flybilletten.
 • Medishares er en konfidensiell blockchain-markedsplass for P2P-forsikring innen forskjellige felt, opprettet på Ethereum. Forsikringstakere betaler beløpene som utgjør et fond for forsikringsbetalinger. Motivasjonen til forsikringstakerne for å lagre verdi i fondet er opptjening av godtgjørelse i native polletter.
 • PAL-nettverk – en Singapore-basert forsikringsplattform som bruker maskinlæring, kan betale for forsinkelser på flyet, jordskjelv og til og med tap av en smarttelefon. Forsikringspoliser kjøpes med fiat eller innfødt valuta (for den opprinnelige valutaen til PAL, kostnadene for poliser opptil 50% lavere).

Egenskaper

 • Desentralisering bruker kode og smarte kontrakter for å etablere et forhold mellom forsikringsselskapet og kunden. Smarte kontrakter inkluderer alle forsikringsdetaljer som dekning, forsikringssum og andre;
 • Fleksibiliteten i infrastrukturen gir store muligheter for å automatisere alle prosesser ved hjelp av koden. Sparer tid, menneskelige ressurser og penger ettersom det meste av arbeidet utføres av koden;
 • Nye finansielle instrumenter, for eksempel forsikringsbytter.

Komplikasjoner

 • Total avhengighet av foreldrenes blockchain og tredjepartsløsninger;
 • Evnen til arrangørene / skaperne av produktet / tjenesten til å stoppe kontrakten;
 • Uklart ansvar.

I det følgende “Kunnskap DeFi’cit “ artikler, vil vi fortsette å informere deg om den nåværende situasjonen på DeFi-markedet og spesifikke lukrative saker i denne retningen. Lykke til alle sammen!

Ansvarsfraskrivelse: Innholdet i denne artikkelen er ikke ment å være økonomisk rådgivning og bør ikke behandles som sådan. 3commas og dets forfattere tar ikke noe ansvar for fortjeneste eller tap etter at du har lest denne artikkelen. Artikkelen er presentert for å gi leserne generell informasjon. Det er bare personlig erfaring beskrevet her. Brukeren må gjøre sin egen uavhengige undersøkelse for å ta informerte beslutninger angående sine kryptoinvesteringer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me