kryptovalutahandelEr du lei av å slave hver dag i 9-5 jobben din? Er du godt forsinket for en høyning?

Hvis du ønsker å droppe 9-5, kan investering være en enveisbillett. Men dette reiser spørsmålet, hva bør du investere i? Aksjer? Obligasjoner? Eiendom?

Det er så mange forskjellige alternativer når det gjelder investering, men en av de nyeste og beste trendene er å handle kryptovalutaer.

Visste du at hvis du bare hadde investert $ 100 i Bitcoin tilbake i 2011, ville investeringen din være verdt rundt $ 2.053.278 i 2018?

Kryptovalutaer er et fremvoksende marked, men det er noen viktige ting å vite før du dykker inn i kryptovalutahandelen.

Les videre for å lære hva kryptovalutaer er og 13 tips hver nybegynner bør vite.

Hva er kryptovalutaer??

Kryptovalutaer er i hovedsak digitale eiendeler. De drives av Blockchain Technology og bruker sterk kryptografi for å sikre gjennomsiktigheten av transaksjonen.

Med andre ord er kryptovalutaer dobbelt sikret, og holder pengene dine trygge mot svindel og avvik.

Historien

Den amerikanske dollaren – akkurat som alle andre valutaer i verden – pleide å være støttet av gull. Dette var den berømte gullstandarden, noe som betyr at hver regning pleide å ha en verdi direkte knyttet til gull.

Gullstandarden forsvant i USA i 1933 da president Richard Nixon erstattet den for fiatpenger. Fiat-penger er papirpengene som er på bankkontoen din. Siden disse pengene ikke er støttet av gull, har de bare verdi bare fordi regjeringen trykket dem og sa at det er den offisielle valutaen.

I motsetning til fiat-penger, har bitcoin og alle kryptovalutaene verdi fordi det er et stort samfunn bak dem som støtter teknologi, gjennomsiktighet og super billig og effektivt system.

Mens kryptovalutaer heller ikke støttes av gull, støttes de av en pålitelig Blockchain-teknologi, kryptografi og vanskeligheten med algoritmene deres.

Mennesker er korrupte, teknologi og algoritmer ikke.

Hvorfor bør du handle Crypto?

Kryptovalutamarkedet er et fremvoksende marked som har vokst jevnlig. Millioner av dollar blir satt i markedet hver eneste dag.

Mens kryptovalutamarkedets totale kapitalisering for øyeblikket er nær 211 milliarder dollar, er det mindre enn noen amerikanske selskaper som Apple.

Handel i Forex Market er i gjennomsnitt omtrent $ 5000000000 per dag. Når vi sammenligner de to markedene, vil du merke hvor mye plass kryptomarkedet har for å vokse.

Du kan være en av de første i dette nye markedet.

Avgjørende tips om handel med kryptovaluta

Når du har bestemt deg for å hoppe på kryptovognen, er det noen ting du må huske på. Her er noen må-vite tips om handel med kryptovalutaer for å komme i gang:

1. Ikke start med utnyttelse

Kryptovalutaer er ustabile. Det er faktisk det mest ustabile markedet.

Det er en god ide å starte i det små hvis du er nybegynner i å handle kryptovalutaer. Noen meglere og krypto-børser tilbyr handel med kryptovalutaer med innflytelse.

Hva er innflytelse?

Utnyttelse betyr ganske enkelt at du låner en viss sum penger for å delta i handel med høyere kostnader. Det betyr at du kan tjene mer penger med mindre penger.

Utvekslingsstørrelser kan være 50: 1, 100: 1 eller 200: 1. Husk at forskjellige meglere kan tilby forskjellige gearingsstørrelser.

Som nybegynner vil du begynne å handle kryptovalutaer uten null. Hvis du bruker høy gearing, kan du tjene mer penger, sant, men du kan også tape mer penger. Du kan miste hele kapitalen din veldig raskt hvis du ikke er veldig forsiktig.

Som det introduserer oss for neste avsnitt:

2. Etablere sterk risikostyring

Det er avgjørende for din investeringskarriere og bankkontoen din at du opprettholder en skikkelig risikostyringsstrategi.

Du må aldri risikere mer enn 2% av kapitalen din når du handler kryptovalutaer. Spesielt hvis du begynner med en liten initialinvestering.

Verden av kryptovalutaer er så ustabile at du kan miste alle pengene dine på to sekunder. Av denne grunn bør du alltid sette et stop-loss i hver handel du utfører.

3. Ikke legg alle eggene dine i samme kurv

Du har hørt begrepet, men hva betyr det egentlig??

Diversifisering er nøkkelen til suksess. Å diversifisere porteføljen din vil gi deg en slags beskyttelse mot tap.

For eksempel vil du ikke bare investere i Bitcoin eller Ethereum. Du bør investere i minst 5 forskjellige mynter for å diversifisere porteføljen din. Dette er en måte å “beskytte” kapitalen på.

Hvis en kryptovaluta mister verdi, kan en annen få verdi.

ProTip: Det er ingen reell måte å beskytte pengene dine i en investering. Alle pengene du investerer er i fare. Dette er grunnen til at å øve sterk risikostyring er så viktig for å lykkes.

4. Bare handel med penger du kan betale for å tape

Denne er avgjørende for alle typer investeringer.

Invester aldri penger du ikke har råd til å tape.

Ikke invester penger du har jobbet så hardt i årevis for å spare til barnas høyskolefond eller pengene du har til medisinske nødsituasjoner. Invester aldri penger du trenger på slutten av måneden for å betale leien, og tenk at du vil få det tilbake med noe overskudd om et par dager.

Dette er en sikker måte å finne deg hjemløs eller sulten på.

Ok, kanskje ikke så ekstremt, men hvis du ikke er forsiktig med hvordan du investerer pengene dine, er det et veldig mulig scenario.

Hvis du ikke allerede har brukbare kontanter på sparekontoen din, kan du se hvor du kan kutte noen regninger ut av livet ditt for å begynne å samle inn ekstra penger. Trenger du virkelig å få håret ferdig? Trenger du virkelig å gå på middag?

Den gjennomsnittlige amerikaneren bruker nesten $ 3000 årlig på restauranter, forestill deg hvor mye penger du kan tjene hvis du bare slutter å gå ut og spise?

Knip pennies, spar litt ekstra penger fra lønnsslipp, og så kan du starte kryptokarrieren.

5. Start med realistiske forventninger

Du vil mislykkes. Du mister penger. Så lærer du.

Du har sannsynligvis blitt fortalt å investere i bitcoin hvis du vil være rik om et par måneder.

Ikke la deg lure.

Ja, noen mennesker er rike nå fordi de investerte i bitcoin for noen år eller måneder siden. Du må imidlertid huske at bare fordi prisen på bitcoin spiket i 2017, betyr det ikke at den kommer til å fortsette å spike hver måned.

Akkurat som ethvert marked, beveger kryptovalutamarkedet seg opp og ned. Det pigger i begge retninger. Det er viktig å huske at jo mer ustabilt markedet er, jo vanskeligere blir det å gjøre smarte investeringer.

Se, investering handler om timing. Hvis du investerte $ 100 rett før spissen i 2017, feirer du kanskje med en ny bil eller et hjem. Men hvis du investerte pengene dine i begynnelsen av 2018, kan du være i et stort tap, ettersom markedet nesten mistet 90% av verdien siden januar.

Hvis du ikke er økonomisk rustet til å ta et stort tap, vil du bruke noen timer på å lære å lese diagrammer. Mange avanserte handelsmenn har lært å få øye på gjentatte mønstre i deres perspektivmarkeder. Dette gjøres like enkelt i kryptomarkedet som noe annet.

Selvfølgelig er det ikke å si at det er enkelt.

Forvent å bruke mange måneder på å studere forskjellige mønstre. Fortsett å øve for å sikre at du investerer riktig mengde penger i riktig øyeblikk.

6. FOMO

FOMO er en fobi som kryper seg inn i hver ny traders sinn.

Hva er denne mystiske frykten?

FOMO: Frykt for å gå glipp av det.

Du tror kanskje du ikke vil bli berørt, men vær trygg, en dag vil du oppleve å våkne klokken 3 for å sjekke kryptotransjene dine.

Ikke bekymre deg, du savner det ikke. Du er fremdeles på tide å tjene penger på å handle kryptovalutaer.

Da kryptovalutamarkedet rammet en markedsverdi på 800 milliarder dollar i januar 2018, og bitcoin slo nesten $ 20 000, alle snakket om det. Alle trodde var en god idé å investere i kryptovaluta.

Da, fordi disse valutaene ble en ekte ting, og ingen ønsket å gå glipp av muligheten, skjedde det motsatte.

Kryptovalutamarkedet har mistet verdien siden 8. januar 2018, og folk som investerte – emosjonelt og uten kunnskap – alle pengene sine i kryptokurver i begynnelsen av 2018, har mistet nesten alt.

7. markedet beveger seg og du bør også

Når du begynner å investere i kryptokurver, husk å ha ledig tid til deg.

Ikke sjekk prisaksjonen hvert 5. minutt. Dette er dårlig for din mentale helse og for lommen. Du kan bli emosjonell, du kan være redd, og du kan avslutte handelen for tidlig eller åpne en annen basert på følelser.

Hvis du vil lykkes, må alle beslutningene dine være basert på teknisk analyse og ikke følelser.

Pust, og gå bort.

8. Forsikre deg om at du har riktig analyseverktøy

Du vil ikke være god til noe hvis du ikke kan se hva du gjør. Avhengig av børsen eller megleren du registrerer deg for, kan de ha veldig primitive og grunnleggende diagrammer som ikke gir deg en klar visjon om prishandlingen.

Du vil registrere deg for et nettsted som gir deg bedre verktøy og måter å analysere kartene dine før du handler.

9. ICO-er

Når et selskap ønsker å opprette en ny kryptovaluta, og de trenger å skaffe penger, er en ICO (Initial Coin Offering) veien å gå.

ICO er en form for langsiktig investering som kan være veldig lønnsom.

Du må imidlertid være tålmodig.

Hvis du investerer i ICO, investerer du i en kryptovaluta som ikke er opprettet ennå, kan det ta år før du ser noe overskudd.

Tilsvarende en ICO i det vanlige markedet er en første børsnotering (IPO). Hvis du velger riktig ICO, kan det være som å investere i Apple i 1980, da de lanserte sitt første børsnotering (IPO) av aksjen for $ 22.

Apple er nå verdt mer enn 1 billion dollar.

Advarsel: Pass på svindel.

ICO er ikke regulert av noen institusjon eller myndighet. På grunn av dette har det vært mange tilfeller av falske ICOer.

Hvis du mister pengene dine i en falsk ICO, kan du ikke gjøre noe. Pengene dine vil være borte for alltid, og du kan ikke ta rettslige skritt mot noen.

Velg med omhu og ikke send penger til noen uten å gjøre noen undersøkelser først.

Sørg for at du leser stortingsmeldingen, sjekker hvem som står bak prosjektet, hvem som støtter ICO, og sørg for at det endelige produktet tilbyr en løsning på et problem.

Når kryptovalutaen er live, følg veikartet og følg opp for å være sikker på at selskapet fortsatt jobber med prosjektet og oppdaterer det.

10. Følg med på nyhetene

Ja, nyhetene er veldig viktige for å handle kryptovalutaer. Som vi sa tidligere, er markedet veldig ustabilt, og nyhetene kan føre til store stigninger i kryptokurrencypriser.

Hvis en kryptovaluta er oppført i en ny børs, hvis en kryptovaluta er utestengt i et land, eller hvis en kryptovaluta har en ny godkjenning fra regjeringen eller et stort internasjonalt selskap, vil markedet reagere tilsvarende. Dette er alle viktige hendelser du må holde øye med og reagere raskt på.

Klar til handel?

Nå som du har noen Dos and Don’ts av kryptovalutahandel under beltet, er det på tide å komme i gang.

Ditt første skritt inn i kryptomarkedet er å registrere deg for en megler og handelsplattform. Når du har registrert deg, sjekk ut disse handelsstrategiene for nybegynnere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me