Noen gang hørt om Bitcoin?

Det er umulig å unngå begrepet i dag. Selv show som The Big Bang Theory refererer til det.

Enda viktigere, visste du at Bitcoin er det verdt mye penger? Mens verdien redusert mye fra toppverdien i desember i fjor, er kryptovalutaen fortsatt bra for å gi inn overskudd.

Det er mange måter å tjene på Bitcoin. Men som alle andre måter å tjene valuta på, trenger den din tid og kunnskap eller prosessorkraften til datamaskinen din. Men hva er de enkle metodene for å tjene Bitcoin?

Les videre og finn ut.

1. Bitcoin Mining

Hvis du vil tjene størst mulig Bitcoin-beløp, er det beste alternativet gjennom gruvedrift. Dette er en prosess som lar deg bruke datamaskinen til å lage et sett med matematiske operasjoner. Dette vil resultere i opprettelsen av nye Bitcoins.

Nåværende oppsett av Bitcoin betydde at bare om lag 21 millioner kan eksistere. Så langt ble bare 16,7 millioner av myntene utvunnet. Det betyr at du bare har litt mindre enn 4 millioner Bitcoins igjen til mine.

En god tilnærming er å gruve myntene selv. Få en Bitcoin Miner som hjelper deg med å tjene penger med Bitcoin. Prisen på disse enhetene avhenger av hvor mye prosessorkraft de gir, men de fleste av de små starter på $ 100.

2. Kontraktsgruvedrift

Kontraktsdrift er et godt alternativ hvis du ikke er i bryet med å sette opp din egen gruvedrift. Med dette betaler du gebyrer for å bruke selskapets gruveutstyr. Kontrakten varer innen en viss varighet, og de legger til all opptjent Bitcoin i lommeboken din.

Den største ulempen er at det koster mer i det lange løp. Bruk dette bare til du får midler til å sette opp din egen virksomhet.

3. Mikroinntjening

Når det gjelder å tjene penger ved hjelp av Bitcoin, forblir mikroinntekt som den enkleste metoden. Men det er mest tidkrevende når du vurderer hvor mye penger du tjener. Nettsteder som tilbyr mikroinntekter betaler deg med et lite antall Bitcoins når du fullfører enkle oppgaver for dem.

4. Bitcoin kraner

Denne typen metode for å tjene Bitcoins har også små utbetalinger som mikroinntekt. De fleste av disse vil ofte tjene deg 1 Satoshi litt av tiden din. Dette er omtrent en hundredels milliondeles BTC.

Men forskjellen er at du kan kreve disse myntene med et bestemt tidsintervall. De fleste Bitcoin-kraner gir mynter hvert femte minutt. Det er ikke den raskeste måten å tjene, men det er et godt sted å starte.

5. Invester i Bitcoin og dets derivater

Bitcoin ble populært som et investeringsmiddel de siste årene. Det er ikke så vanlig som å bruke aksjer og obligasjoner, men det blir mer vanlig. Det er en av de mest lukrative måtene å tjene millioner på ved hjelp av Bitcoins.

Den vanligste måten å investere i Bitcoin er å kjøpe og holde den til prisen stiger. Bitcoins prisvolatilitet gjør det enkelt å få utrolige gevinster. For eksempel Bitcoin-prisen hoppet fra $ 300 til $ 7000 over en viss tidsramme.

Derfor er det viktig å holde på Bitcoins i lange perioder. Du kan gi inn millioner av dollar i fortjeneste.

6. Marked Bitcoin-relaterte varer

Det er måter du kan tjene penger med Bitcoin uten å eie mynter. Markedsføring av Bitcoin-relaterte produkter er en god metode for å gi inn fortjeneste. Å tilby relaterte tjenester kan tross alt bli innbringende på grunn av den økende interessen for kryptovalutamarkedet.

Den enkleste metoden er å bli en tilknyttet markedsfører. Markedsfør Bitcoin-gruveenheter ved bruk av tilknyttet program for Amazon Associates. Med dette får du provisjon når folk kjøper disse produktene innen det neste døgnet.

7. Gjør Bitcoin-basert frilansarbeid

Det er et massivt marked for frilanstjenester som betaler ved hjelp av Bitcoin. Det kan variere fra noe så enkelt som teknisk skriving til mer komplekse oppgaver som utvikling av nettsteder. Det er mange nettsteder som hjelper deg med å koble arbeidstakere med kunder som er villige til å betale i Bitcoins.

Hvis du har nyttige forretningsferdigheter, kan du tjene alvorlige mengder Bitcoin. Det er flott siden du ikke trenger å foreta innledende investeringer, i motsetning til Bitcoin-gruvedrift. Med riktig kunde kan du få betalt store summer Bitcoins for din tid.

8. Inntektsgenererende Bitcoin-baserte annonser

En god måte å tjene en passiv strøm av Bitcoins er å samarbeide med et Bitcoin-basert annonsenettverk. Det fungerer bra hvis du har et nettsted som legger ut flott innhold. Disse nettverkene betaler deg i Bitcoin for annonsene som er plassert på den.

Jo flere besøkende og klikk du får med innholdet ditt, jo mer tjener du. Det fungerer best hvis du er et nettsted som lager innhold med fokus på teknologi og kryptovalutamarkedet. Årsaken er at disse annonsørene også kommer fra Bitcoin-bransjen.

Det er enkelt å implementere, spesielt hvis du har et nettsted som markedsfører produkter relatert til Bitcoin. Dette gir deg en flott mulighet til å tjene både normal valuta og kryptovaluta. Det gir mangfold for inntektsstrømmen din.

9. Bitcoin utlån

Bitcoin-utlån er en stor avtale siden det lar deg bli en finansinstitusjon. Dette hjelper deg å tjene mer penger ved å få renter fra Bitcoin du låner ut. Du trenger en utlånsplattform for å få Bitcoin ved å låne ut.

Hovedproblemet med denne metoden er at du trenger en første investering. Men hvis du allerede er avgjort med de andre metodene, kan du tjene seriøst overskudd.

Lær hvordan du kan tjene på Bitcoin i dag!

Det er ubegrensede måter for deg å tjene penger på Bitcoin. Det spiller ingen rolle om du vil holde på kryptovalutaen eller selge relaterte produkter og tjenester. Det nåværende markedet i Bitcoin-industrien gir mange muligheter.

Bruk disse metodene for å vite hvordan du kan tjene på Bitcoin. Utnytt det siden kryptovalutamarkedet vil bli mer vanlig etter hvert som årene går. Start nå og lær hvordan du kan tjene penger på Bitcoin.

Håper å lære mer? Ta en titt på våre andre guider, som denne som viser våre Bitcoin-prisforutsigelser for 2019!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me