Selv om kryptovaluta er et nytt marked, er teknologien i ferd med å ta igjen og gjøre det lettere å kontrollere handler og begrense risiko.

Siden kryptovalutamarkedet alltid er åpent, mister du muligheter når du er borte fra datamaskinen. Behovet for å håndtere handler i løpet av den tiden har ført til utviklingen av tradingbots.

Du kan dra nytte av markedet selv mens du sover ved å bruke en trading bot designet for å kjøpe og selge for deg.

Har du vurdert å bruke dette programmet, eller vil du lære mer om hvordan du kan tjene penger med Bitcoin? Denne guiden forklarer alt du trenger å vite.

Finn ut om dette verktøyet er riktig for deg ved å lese mer nedenfor.

Hva er en handelsbot?

En trading bot er et program som kan lese markedstrendene og kjøpe eller selge på dine vegne. Forhåndsprogrammerte regler styrer boten til å handle på en bestemt måte.

Det er mange handelsboter tilgjengelig, og de tilbys enten gratis, kjøpes eller leies ut til brukere.

Mange plattformer har en gratis prøveperiode som er ideell for enkeltpersoner som er nye i kryptomarkedet.

Bot-programmer kan også settes med en fail-safe for å redusere risikoen. Dette er et avgjørende trinn når du velger riktig trading bot-strategi for deg.

Gratis bots, også kjent som open source bitcoin trading bots, er mer tilgjengelig for publikum. Abonnementsbaserte handelsroboter koster mer, men har færre begrensninger.

Hvordan tjene penger med Bitcoin ved hjelp av tradingbots

Rykter, nyheter og meldinger på sosiale medier kan føre til markedsendringer. Nettinnlegg og Twitter-data viser hvordan det tause flertallet påvirker Bitcoin-priser.

Dessverre kan ikke tradingbots forstå endringer forårsaket av artikler og rykter.

Mens en Bitcoin-robot har begrensninger, kan den fortsatt være nyttig.

De er verktøy for å spore verdien av kryptovaluta som Bitcoin, og ikke som et rik-raskt-program for handelsmenn.

Automatiserte handelsmenn bruker en EMA (eksperimentelt glidende gjennomsnitt) for å spore trender over en viss periode. Ulempen er at en EMA bare kan bruke data fra fortiden, som ikke forutsier eller til og med gjenspeiler fremtidige priser.

Før du investerer eller bruker roboter, må du vurdere noen viktige spørsmål:

  • Hvor mye er du villig til å bruke på et automatisert program?
  • Tillater trading bot backtesting?
  • Er det høy eller lav frekvens? Hvilken strategi fungerer best for deg?
  • Vil du bruke en plattform opprettet bot eller lage en på egen hånd?
  • Har du nok kunnskap om markedet og grunnleggende kodingsferdigheter til å gjøre endringer i trading bot?

Tips for å jobbe med automatiserte handelsboter

Det viktigste trinnet både nybegynnere og fagpersoner trenger å huske er å kjøre hyppige tester. Å hoppe over dette trinnet kan føre til store tap og hodepine.

Backtesting er en metode for å teste en bestemt strategi ved å bruke tidligere data og sjekke resultatene. Ved å undersøke fortjeneste og tap kan du vurdere risikoen før du faktisk investerer noen av dine egne penger.

En strategi som fungerer for en person, fungerer kanskje ikke for deg. Det er viktig å prøve forskjellige handelsstrategier og bytte til en annen bot om nødvendig, avhengig av testresultatene dine.

Handelsboten din er bare like sterk som din beste strategi.

Husk å bare gi automatiserte trading bot begrensede eiendeler å jobbe med i begynnelsen for å begrense risikoen så mye som mulig. Det er også viktig å installere feilsikre tiltak.

Fordi du må endre bot, må du ha kunnskap om markedet og noen grunnleggende kodingsferdigheter.

Fordeler med å bruke Bitcoin-roboter

Det er klare fordeler og ulemper ved å bruke et automatisert system, avhengig av din personlige situasjon. Men brukt riktig kan handelsroboter forenkle transaksjonene dine.

Siden trading bot er et automatisert program, fungerer det for deg selv mens du er borte fra PCen. EN studie av Bitcoin-brukere anslår at over 43 prosent har heltidsjobber og 56 prosent var i et forhold.

Ansvar for familie, arbeid og dagligdag betyr at det er umulig å være ved datamaskinen din 24/7. Men en trading bot er et program og har ikke de samme grensene som vi gjør.

Automatiserte roboter er også helt lovlige å bruke og kan til og med være til fordel for markedet.

Siden de fortsetter å jobbe mens du er borte, kan handelsroboter forhindre et tynt marked.

De forhindrer også emosjonell handel eller andre tanker om å kjøpe / selge valg. Umiddelbart å reagere når en plan ikke fungerer, kan føre til dårlige beslutninger, men en bot følger bare reglene som er programmert i den, og fjerner muligheten for å reagere følelsesmessig.

Ulemper ved å bruke en handelsbot

Automatiserte systemer og kryptohandelsroboter passer kanskje ikke til dine spesifikke behov.

Sett forventningene dine og husk at bruk av en bot ikke er et raskt-rik-raskt-opplegg. Du må teste automatiserte Bitcoin-bots, studere resultatene og forlate eller bytte strategier for optimale resultater.

Du må la datamaskinen være på eller bruke en tjeneste som er vert for bot for deg. Dette koster penger, så bestem deg for budsjettet ditt før du hopper inn.

Det er også en sjanse for et mekanisk feil forårsaket av strømbrudd eller internettap.

Du kan heller ikke la programmet gå uten å gjøre endringer og endre strategien din etter behov.

Regn med å bruke mer på et kvalitetsprogram, men vurder det som en investering.

Kom i gang med en Cryptocurrency Trading Robot

Med kunnskapen om handel med roboter og hvordan du kan tjene penger med bitcoin, kan du nå bestemme om dette verktøyet passer best for deg.

Selv om det ikke er den beste måten å generere en passiv inntekt, kan Bitcoin-bots være nyttig ved å administrere eiendelene dine selv mens du sover. Siden du ikke kan være ved datamaskinen din hele dagen, er dette et absolutt pluss.

Betrakt disse programmene som verktøy å bruke og ikke programvare for å la den kjøre hele tiden uten overvåking.

Gjør hyppig backtesting, undersøk forskjellige strategier, og vær klar til å gjøre endringer. Ved å overvåke kryptovaluta automatisk forhandler kan du øke fortjenesten og redusere risikoen.

Sjekk ut og sammenlign abonnementspakker for å få et innblikk i tjenestene våre og lære mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me