Hvordan en bot vil hjelpe dine kryptohandelsstrategier

En av nøkkelfunksjonene i kryptovalutamarkedene er at de aldri lukkes.

For å være en effektiv kryptodagshandler, må du kunne dra nytte av prisbevegelse når det skjer.

Hvis du nettopp har kommet i gang, kan det være utrolig stressende å logge av og lure på hvordan det går med investeringene dine. Heldigvis tillater kryptoboter deg å praktisere kryptohandelsstrategier 24/7.

Les videre for å lære hva tradingbots er, hvordan de fungerer, og hvorfor en seriøs kryptovalutahandler skal bruke en.

Hva er handelsroboter?

Handelsboter er spesialdesignede programvare som utfører handelsstrategiene dine uten at du overvåker dem. De grensesnittet direkte med den valgte kryptovalutautvekslingen din og ser kontinuerlig etter forhåndsprogrammerte kjøps- eller salgsvilkår.

Crypto trading bots er basert på programvare designet for automatisk handel med aksjer. De jobber på veldig like måter. Du genererer en strategi for handler, og programmer deretter i forhold som din bot ser etter.

Hvis den ser bevegelse eller indikatorer som samsvarer med din programmerte strategi, vil den utføre en ordre. Alt dette uten å forstyrre deg.

Fordeler med en Crypto Bot

Mange av dere som leser dette, lurer sannsynligvis på hvorfor noen vil overføre kontrollen over investeringene sine til en datamaskin. Å bruke en bot er et stort skritt å ta, men når du forstår fordelene blir det mye lettere.

Day trading fungerer bare hvis du har en godt utformet strategi basert på god analyse. Nesten viktigere er imidlertid evnen til å gjennomføre strategien din uten å la følelser skyne din dømmekraft.

Følelsesløs

En kald, følelsesløs maskin er faktisk en god ting å ha når du har med dagshandel å gjøre. En kryptobot kommer ikke til å bli påvirket av en ‘følelse’ og ta en følelsesmessig beslutning. Den vil se på informasjonen den mottar, sammenligne den med en algoritmisk strategi og ta en følelsesløs beslutning.

I økonomiske forhold truer logikken alltid følelser.

Forbedret handelshastighet

Daghandlere må være raske. Forholdene som skiller god handel og dårlig handel kan dukke opp og forsvinne på få sekunder. Hvis du ser på prisbevegelser manuelt, har du kanskje ikke tid til å reagere på en fordelaktig posisjon.

En handelsbot har ingen av disse begrensningene. Den tenker og virker bokstavelig talt med lysets hastighet. Dette lar deg dra nytte av små bevegelser over veldig korte perioder. Å ha det ekstra øyeblikket kan være forskjellen mellom gevinst og tap.

Detaljerte analyseverktøy

Mange kryptohandelsroboter inkluderer også analyseverktøy av høy kvalitet. Backtesting er et av de velprøvde og sanne verktøyene i en dagshandelsarsenal. Det lar deg teste ut kryptohandelsstrategier på historiske data. Dette lar deg se hvordan du ville ha klart det over forskjellige tidsperioder.

Du kan bruke dette til å teste ut flere strategier til du finner en du liker. Du kan også sammenligne effektiviteten til forskjellige strategier i sanntid.

Hva du skal se etter i en Bot

Når du har bestemt deg for å forfølge bothandel, må du velge en kryptobot du vil bruke. Det er hundrevis av forskjellige roboter på markedet. Du må gjøre undersøkelser for å sikre at du velger den beste for dine behov.

Betalingsmetode

Handelsroboter av høy kvalitet koster penger. Det er versjoner av åpen kildekode tilgjengelig, men de har ikke i nærheten av samme bruksnivå. Mange gratis kryptoboter har dårlig sikkerhet, mangler viktige funksjoner, og noen er til og med designet som skadelig programvare. Hvis du er veldig teknisk kunnskapsrik, kan du til og med bygg din egen trading bot.

For avanserte roboter kan du enten kjøpe et program eller bruke en abonnementsbasert tjeneste. Hvilken du velger å gå med, avhenger av hva slags person du er og hvilke funksjoner du trenger. De kjøpte robotene kan være veldig godt laget, men abonnementstjenestene tilbyr generelt mer støtte og funksjoner.

Sikkerhet og funksjonalitet

Crypto trading bots er koblet direkte til lommebokkontiene dine på en kryptovaluta-utveksling. De har full autoritet til å kjøpe og selge krypto i ditt navn med få begrensninger. Det er utrolig viktig at du sjekker sikkerhetshistorikken til den valgte bot.

Finn ut om de har blitt hacket før, og om det var brukerfeil eller en feil i selve boten. Enhver bot du velger, bør ha en utmerket sikkerhetsrekord. Finn alltid ut hvor aktiv den valgte botens støttenettverk er. Du må sannsynligvis kommunisere med dem minst én gang under installasjonsprosessen.

Forsikre deg om at den fungerer nøyaktig som annonsert. Du vil ikke oppdage at bot har gjort en større handel som ikke passet til din strategi etter at den allerede skjedde.

Støttede mynter

Ikke hver kryptobot handler med alle valutaer. Bestem om du vil ha den beste bitcoin trading bot eller en bot designet for å handle med mange altcoins før du kjøper en. Dette kommer egentlig bare ned til programmert støtte og de tilgjengelige handelsfunksjonene.

Komme i gang med Crypto Trading Strategies

For å komme i gang med å handle med en kryptobot, må du gjøre noen få ting. Den første er å få en bot. Da må du velge en børs og sette den opp til handel.

De fleste større børser er glade for å ha roboter på plattformene sine. Bothandlere legger til ekstra likviditet i markedet og hjelper generelt ordrer med å bli fylt raskt. Du må få tilgang til API-en på kontoen din og generere en API-nøkkel.

Dette er det som gjør at boten din kan grensesnittet sikkert med utvekslingen og utføre handler. Du bør aldri gi ut API-nøkkelen din til noen du ikke stoler helt på. Det gir dem full tilgang til alt du har i kontoen din.

Kjenn alltid risikotoleransen

Før du handler, må du vite hvor stor risiko du kan håndtere. Bothandel er ekstremt fartsfylt, og du kan se betydelige tap raskt. Dobbeltsjekk kryptohandelsstrategiene dine og at de er riktig lagt inn i handelsboten din.

Hvis du er fascinert av ideen om botassistert passiv handel, kan du registrere deg for en gratis prøveversjon av vårt bransjeledende kryptohåndteringsverktøy.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map