Hvordan dobler du beholdningen din med krypto på en enkelt måned?

Markedet for kryptovaluta har gjentatte ganger overrasket deltakerne med muligheten til å gi rask og enkel fortjeneste, selv om det er forbundet med svært høy risiko. Sikkert har du hørt historien om en gruvearbeider som fant litt Bitcoin i sin gamle lommebok og plutselig ble en million millionær. Det er ikke mange som kan være så heldige, men hvis du planlegger å bli en, er kryptomarkedene det beste stedet. Nybegynnere kan spørre seg selv: “Hva savner jeg?” I dag vil vi se på dette spørsmålet og finne ut om det er mulig å doble kryptobeholdningen din på en enkelt måned, eller om denne skjebnen bare er forbeholdt de utvalgte.

Ja det kan du!

Kryptointeresserte får ofte sjansen til å “lage bank”. Og man trenger ikke nødvendigvis å være heldig. I de fleste tilfeller stoppes handelsmenn av usikkerhet eller den gamle gode frykten for å tape penger. La oss se på et enkelt eksempel: I mars 2020, da markedene kollapset midt i pandemikrisen, gikk krypto sammen med aksjer, råvarer og mange andre eiendeler. Mange så på dette som et sammenbrudd, og de, etter de andre, begynte å kvitte seg med de raskt fallende eiendelene. Men for andre har denne situasjonen blitt en flott mulighet til å skaffe billige eiendeler, som nå ikke bare har gjenopprettet, men medført betydelig fortjeneste. Bare ta en titt på alle eiendeler, for eksempel Bitcoin (BTC), S&P500, eller gull (XAU). 

Bitcoin alene økte med rundt 400% siden den gang, fra $ 3900 til $ 19,300. Og altcoins har vist enda sterkere vekst: For eksempel vokste Ethereum (ETH) mer enn seks ganger fra $ 90 til $ 600.

Nedenfor vil vi foreslå noen få tips, som vil hjelpe deg med å dra nytte av krypto og sikre enda høyere fortjeneste.

Invester i DeFi

DeFi har blitt et så hett tema at veksten av Bitcoin med titusenvis av prosent vil virke som en kjedelig tur. Det er tilstrekkelig å huske token Yearn.Finance (YFI), som vokste med mer enn 30 000% på bare en måned og til og med overtrådte Bitcoin når det gjaldt prisen. På toppen var prisen på YFI fire ganger høyere enn prisen på BTC. Det virker utrolig, men det var akkurat det som skjedde. Sprøytenarkomanen rundt DeFi-sektoren minner noe om ICO-boom i 2018 da poletter raskt steg i pris. Dette er en slags déjà vu: bare figurene og navnene har endret seg, men essensen har vært den samme. Imidlertid, som med alle fenomener, har hver sprøytenarkoman sin tid: du må finne det beste øyeblikket for å investere og velge riktig prosjekt som har den største sjansen til å “måne”. Nylig var slike prosjekter Yearn. Finance (YFI), Uniswap (UNI), Suhiswap (SUSHI) og lignende.

Den økende etterspørselen etter desentralisert finansiering har ført til en kraftig økning i lønnsomheten til krypto hedgefond, som Pantera Capital. I august investerte kryptofondet i Yearn.Finance (YFI), Terra (LUNA), Polkadot (DOT), Ampleforth (AMPL) og flere andre DeFi-tokens. Den totale verdien av tilknyttede eiendeler under forvaltning økte med 100% på en enkelt måned. Dette er ikke et resultat av flaks, men en logisk konsekvens av kompetent ledelse og analysen av ervervede eiendeler. Hvem som helst kunne ha vært i skoene, men få tok risiko. De siste som investerte var uheldige, da det alltid skjer med de som drives av FOMO, i likhet med situasjonene med ICO og Bitcoin i 2017. Moralen her er at muligheten må gripes raskt, men du må fortsatt ta risiko. Hvis du er risikovillig, er det alternative måter.

Bruk et etterfølgende stopptap

Selvfølgelig er investeringer i kryptofond som Pantera Capital ikke mulig for alle, ettersom det opprinnelige investeringsbeløpet starter fra $ 100.000. På den annen side har unge kryptoinvestorer andre måter å generere inntekt under DeFi-bommen. For eksempel har 3commas.io-tjenesten et Trailing Stop Loss-verktøy som er tilgjengelig for alle Bitmex-utvekslingsbrukere som lar deg maksimere fortjenesten ved automatisk å flytte Stop Loss høyere når prisen stiger.

Når prisen på kryptovaluta stiger, vil Stop Loss bevege seg til den ruller tilbake og berører Stop Loss, og posisjonen lukkes. Dette er et flott alternativ for de som ikke vil møte betydelige risikoer: handelsmannen bestemmer Stop Loss-størrelsen. Dermed kontrollerer investoren mulige tap i tilfelle prisen går i motsatt retning. Alle handlingene på kryptobørs kan gjøres fra ett sted. Hvis du ser på markedet, men har bekymringer, er Trailing Stop Loss et flott alternativ for deg. Det vil helt sikkert hjelpe deg med å få bedre søvn uten å bekymre deg for at i morgen blir $ 1000 til beskjedne $ 10.

Bruk en trading bot

Du kan sette opp din egen bot, som vil handle for deg 24/7. 3commas.io tilbyr også denne funksjonen. Boten kan også handle med en Trailing Take Profit, og du trenger ikke å åpne posisjoner manuelt. Du trenger bare å angi betingelsene for at boten skal utføre. Det er også forhåndskonfigurerte roboter som du kan bruke.

Bots kan handle kontinuerlig og er immun mot menneskelige følelser og feil. Tenk deg at du enkelt kan øke fortjenesten din med Trailing Take Profit aktivert med flere prosent hvis prisene bryter gjennom den opprinnelige statiske profittprosenten som er konfigurert. Ikke verst, ikke sant? Og det kan være hundrevis av disse handler eller enda mer der du kan tjene mer fortjeneste enn du opprinnelig forventet.

Handel med gearing

Marginhandel er en risikabel måte, som absolutt bør unngås av nybegynnere. Likevel er det et nyttig verktøy, men bare hvis du er trygg på at du kan estimere mulige tap riktig. Hvis du bestemmer deg for å prøve, må du sørge for at tapene ikke overstiger 2% – 3% av innskuddet. Ellers er det bare noen få feiltransaksjoner som raskt kan “spise opp” hele innskuddet ditt.

Å bruke et etterfølgende stopptap er en god idé i dette tilfellet. På denne måten vil du ikke møte store tap. I tillegg gir marginhandel deg muligheten til å handle i begge retninger: opp eller ned. Dette er uten tvil den viktigste fordelen ved å handle med gearing. Forresten er marginhandel tilgjengelig på Binance Exchange, som enkelt kan kobles til 3commas.io-kontoen din.

Hvis du bruker gearing, kan du få 100% fortjeneste fra en enkelt handel. For eksempel, hvis du bruker en 10: 1 gearing, vil fortjenesten være 50% hvis prisen på kryptovaluta stiger / faller som forventet med 5%, og 100% hvis den stiger / faller med 10%. Bare ikke glem risikoen.

Bruk komplekse strategier

Det er en annen ikke så åpenbar måte å tjene penger på kryptomarkedet, selv om prisen går i en uventet retning – er å handle med Stop Loss. Denne metoden er i hovedsak en modifikasjon av en sikringsstrategi. Bare du ikke åpner motsatt handel umiddelbart, men du legger inn en ventende ordre på samme Stop Loss-prisnivå som for øyeblikket åpen handel.

I en av artiklene våre forklarte vi hvordan du kan tjene når posisjonen din har et Stop Loss, men det var relevant for tradingopsjoner. Denne metoden kan brukes på både spot- og marginhandel. Det er bare egnet for korte stopp: jo lenger de er, jo større er risikoen du tar.

Det er en enkel ordning: for eksempel kjøper du en Bitcoin for $ 10 000 og setter Stop Loss til $ 9 800, som er 2%. Legg deretter en ventende ordre på $ 9 800 med et speilingsstopp, men i motsatt retning. Hvis prisen går enda lavere, vil den tidligere stillingen bli stengt, og du vil få fortjeneste fra den siste. Ellers vil du bare tjene på den første handelen.

Selvfølgelig, ikke glem Trailing Stop Loss. Det er best å bruke avanserte eller smarte ordrer, som lar deg tilpasse dine handler på en fleksibel måte. For eksempel har Binance og BitMEX slike ordrer som blir kansellert hvis en annen blir utført. Dra nytte av de medfølgende verktøyene.

Konklusjon

Som du kan se, er det mange måter å doble kryptoinnskuddet ditt på en enkelt måned eller enda raskere. Dette vil imidlertid kreve litt erfaring. Vi har et helt samfunn der erfarne handelsmenn er klare til å hjelpe deg. Besøk forumet vårt og les mer om emnet for å forbedre dine handelsferdigheter.

Ansvarsfraskrivelse: Innholdet i denne artikkelen er ikke ment å være økonomisk rådgivning og bør ikke behandles som sådan. 3Commas og dets forfattere tar ikke noe ansvar for fortjeneste eller tap etter at du har lest denne artikkelen. Prisforutsigelsen inneholdt her er basert på data som er samlet fra en rekke kilder. Dette bør ikke brukes som investeringsrådgivning. Brukeren må gjøre sin egen uavhengige undersøkelse for å ta informerte beslutninger angående sine kryptoinvesteringer. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map