Hvor kan jeg kjøpe Crypto med Fiat

Vi har gjentatte ganger sett på veksten av interesse mot kryptomarkedet fra både vanlige borgere og institusjonelle investorer. Hva om du også bestemte deg for å kjøpe noe krypto? Hvor skal du reise? Hvem skal du kontakte? I denne artikkelen vil vi se på populære måter å kjøpe kryptovalutaer med fiat, inkludert de vi personlig bruker. Materialene i denne artikkelen er ikke godkjennelser av noen bestemt plattform.

Børs

For et par år siden var det ikke lett å finne en sentralisert børs som ga muligheten til å kjøpe krypto med fiat, bortsett fra de som opererte i det amerikanske markedet, som Coinbase. Etter hvert som populariteten til kryptoindustrien vokser, innlemmer flere og mer anerkjente børser fiat onramps i strukturen..

Binance, for eksempel, inngikk samarbeid med Koinal for å legge til muligheten for å kjøpe kryptovalutaer med fiat gjennom kreditt- og debetkort i september 2019. Helt i starten kunne man kjøpe BTC, ETH, LTC, XRP og BCHABC ved hjelp av Visa og Mastercard for en ganske stor avgift på 2,5%.

For tiden jobber Binance med Paxful og tilbyr muligheten til å kjøpe 18 kryptovalutaer som aksepterer 54 fiat-valutaer, noe som gjør den populære børsen til en av de mest praktiske for de som ønsker å begynne å handle med en gang. KYC er obligatorisk for å dra nytte av tjenesten.

P2P-børser

P2P (peer to peer) -utveksling har vært og er fortsatt en av de mest populære og dypt forankrede måtene å kjøpe kryptovalutaer på. Denne typen tjenester innebærer å plassere private kunngjøringer om kjøp eller salg av kryptovaluta, valg av passende valutakurs og valutabetingelser. Den mest populære P2P-utvekslingen i verden for øyeblikket er Localbitcoins, med et samlet ukentlig handelsvolum gjennomsnitt til 40 millioner dollar. Localbitcoins gir mulighet til å kjøpe Bitcoin i 240 land.

Det er andre populære P2P-børser som Bitzlato, som tilbyr å kjøpe 7 store kryptokurver i 28 land, og Localcryptos, en desentralisert analog av Localbitcoins med et utvidet utvalg av kryptovalutaer.

Det er verdt å nevne at Binance også ble lansert i september 2019 praktisk P2P-utvekslingsfunksjonalitet på plattformen som bidro til å tiltrekke seg en betydelig del av P2P-børsen.

De særegne egenskapene til P2P-valutamarkedet er økt provisjon og valutakursavvik fra land til land, samt risikoen for deltakernes urettferdige oppførsel. Derfor er spørsmål om garantier avgjørende når du velger en plattform, akkurat som å rangere hver enkelt kryptovaluta-selger på plattformen. På grunn av nødvendigheten av å øke forsiktighetstiltak fulgte de fleste P2P-plattformene eksemplet på børsene, og har innført obligatorisk KYC.


Lommebøker med flere valutaer

På grunn av den økende etterspørselen etter kryptovalutaer generelt og spesielt kryptooppgjør, begynte mange online lommebøker og betalingssystemer med flere valuta å gi muligheter til å bytte kryptovalutaer mot fiat. BETALER og Advcash er verdt å merke seg blant de populære løsningene. Børsprovisjoner i slike tjenester er ofte for dyre.

Crypto-minibanker

For en tid siden begynte offline-terminaler for salg av kryptovaluta å dukke opp i forskjellige byer rundt om i verden. Imidlertid mistet denne metoden raskt sin popularitet på grunn av dyrt vedlikehold, høye provisjoner og for lange forsinkelser knyttet til mottak av kryptovaluta ved kjøp. I tillegg er kjøp av kryptovaluta på gata fylt med visse fysiske risikoer.

Private offline-børser har vært og er fortsatt en av de mest populære måtene å kjøpe krypto med fiat. På grunn av sin struktur drar disse virksomhetene fordel av en enorm skyggeomsetning. Slike frakoblede tjenester tilbys i mange store byer rundt om i verden for de som trenger å veksle et spesielt stort beløp, eller som ønsker å unngå beskatning. Slike tjenester tilbyr ganske attraktive valutakurser, men denne typen anskaffelse av krypto innebærer svært høy risiko. Unødvendig å si at på grunn av det enorme antallet formidlingsordninger og svindlere som aktivt fanger i dette markedet, kan du sitte igjen uten penger i det hele tatt. Hvis du bestemmer deg for å bruke denne metoden, må du være 100% trygg på påliteligheten til tjenesteleverandøren.

Sikkerhet først 

Uansett hvilken metode du velger, husk at kjøp av kryptovaluta med fiat ofte er fylt med risiko, og svindlere som vil ha pengene dine, er alltid et sted der, spesielt i et dårlig regulert kryptokurrencymarked. Sjekk derfor nøye utvekslingsalternativene og transaksjonene for phishing-lenker, rangeringer og pålitelighet for selgere og kjøpere, og velg til fordel for kjente plattformer med gjennomsiktige mekanismer og garantier.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map