Hur man kort krypto

Kryptovaluta är en av de mest flyktiga marknaderna. Andelen Bitcoin eller andra mynt kan ändras flera gånger om dagen: först för att visa tillväxt och sedan – en nedgång. Sedan igen, ökningen och så vidare till oändligheten. Som känt sker förflyttningen vid varje börs med användning av detaljhandelsorder, som representerar en marknadsförpliktelse, volymen av köpta eller sålda handelsinstrument, för vilka inga kvittstransaktioner gjordes.

För att “hålla” en stabil vinst är det nödvändigt att öppna, stänga och ändra order korrekt. Kärnan i lönsam handel är ren – köp billigt, sälj dyrt och tjäna pengar på det. För detta ändamål utförs följande typer av kommersiell verksamhet på börserna: kort och lång.

Lång kontra kort position i investeringsstrategi

Majoriteten anser att ordet ”Lång” innebär långsiktiga öppningspositioner och att ordet ”Kort” öppnar kortfristiga affärer. Men det här är helt fel. Människor använder lång strategi när de vill köpa kryptopengar, så länge handlar det alltid om att köpa tillgångar.

Det är med andra ord lång är en strategi där näringsidkaren (eller handelsboten) öppnar positioner för att köpa en krypt och räknar med att dess marknadsvärde växer. Detta innebär att när det gäller BTC / LTC-paret när vi har Bitcoin, ser näringsidkaren eller botten på när det är möjligt att komma in i själva positionen. Och så snart den passerar igenom går den in i den och väntar på att hastigheten ska stiga, för att BTC till LTC ska växa och sedan kan den säljas.

Hur kan du korta kryptovaluta

Hur fungerar kortslutning? Att öppna en kort position innebär att låna kryptovalutan och sälja den på börsen till nuvarande pris. Efter värdeminskningen köper näringsidkaren kryptovalutan till ett lägre pris, återbetalar de lånade pengarna och tjänar på skillnaden mellan kostnaden för att köpa och sälja.

ExempelOm du till exempel först säljer Bitcoin till 7 000 $ och sedan efter att ha fallit med en viss procentsats, säg upp till 6 500 $, köp det igen, kan du göra en vinst på 500 $ eller cirka 7%

Lånet tillhandahålls på börsen av andra marknadsaktörer som får ersättning i form av ränteintäkter. Det beror på löptiden till en fast ränta. Många populära kryptografiska plattformar, som Bitfinex, Kraken och andra, tillhandahåller marginalhandelstjänster – lånar kapital till relativt höga räntor för att öka deras hävstång. Detta resulterar i att hela processen för utlåning av kryptovaluta för förkortning automatiseras och konfigureras som standard.

Vad är längtan?

Den långa positionen öppnar med avsikt att ta ut vinster när räntan går uppåt: köp görs till en låg kostnad, väntar på marknadstillväxt och säljs till ett stigande pris. Marginalen mellan köp och försäljning är börsmäklarens nettovinst. När han handlar bra erbjudanden måste näringsidkaren riskera en stor volym värdepapper och ta hänsyn till amplituden av marknadsrörelsen på långa tidsramar.

Varför längtande eller korta kryptovalutor?

Om en näringsidkare är övertygad om att priset på ett visst finansiellt instrument kommer att falla, öppnar han eller hon shorts. Han lånar värdepapper till salu från en mäklare. Så snart tillgångens växelkurs sjunker, löser den in dem och återbetalar skulden till ett reducerat värde. Fördelen med att sälja och köpa är näringsidkarens inkomst.

Har värdepappren nått minimipriset? Det är dags att göra lång tid. Tillgångar på börsen köps till ett lågt pris. Sedan väntar näringsidkaren på tillväxten av noteringar och säljer värdepapper och tjänar därmed intäkter från skillnaden mellan köp och försäljning.

Hur länge kryptovalutor?

Att ta en lång rad på kryptovaluta är den enklaste investeringsstrategin. I det här scenariot investerar du i valutan eftersom dess värde kan öka med tiden.

Det innebär handel med mynt, vilket säkerställer att du äger pengarna och att intäkterna beräknas av marknadsvärdet på dina kryptovalutor. Detta är det traditionella tillvägagångssättet för låginköp och högsäljning av teknikinnovation.

Hur man kort krypto?

Kortslutningskrypto kräver att handlare har kompetens och beredskap för analys och förutsägelse. Därför kan inte alla som spelar en kampanj hantera den fallande marknaden.

Professionella handlare känner till psykologin hos nykomlingar i branschen, vet när de kommer att sälja valuta och spelar shorts. Erfarna spelare väntar på sådana ögonblick och startar processen med “komprimering”. Med kompression kan du få maximal inkomst från den skapade trycket på marknadsorder. För att undvika förluster, gå inte in på marknaden under korta positioner, utan gör försäljning högst upp i rallyt.

Dessutom är det bättre att inte börja arbeta vid börsen när du öppnar korta positioner under den första och sista timmen av handelssessionen (det är bättre att fokusera på tidszonen för växelhuvudkontoret eller publiken som webbplatsen är för avsedda), som är fulla av falska rörelser från marknadsaktörer. Detta är farligt eftersom andra handlare bara tappar sina positioner i dessa ögonblick.

En kort teori om kort handel

När du använder “korta” positioner i handel bör en enkel regel komma ihåg: även om kryptovalutans värde har sjunkit med hälften, kommer du inte att tjäna mer än 50%, och om priset stiger med en faktor två kommer viljan vara 100%. Därför måste du vara extremt försiktig i ett sådant ”sänkande spel”, eftersom kryptovalutamarknaden har överraskat även erfarna handlare med snabba förändrade trender.

Marginalhandel

Många börjar kort erbjuda Bitcoin genom att använda ett marginalhandelsstadium för kryptovalutor. Detta är den mest enkla typen av kort handel när du lånar kontanter från en mäklare, gör bytet och litar på att din satsning lönar sig.

Det finns en stor mängd olika kryptomarginaler där ute, och det kan vara besvärligt att veta vilka som är värda din tid. Här är listan över de bästa affärer 2020:

 • Binance
 • Bitmex
 • Etoro
 • PimeXBT
 • CEX IO
 • XENA

Kontrakt för skillnad (CFD)

Vad är ett kontrakt för skillnader – CFD? Ett kontrakt för skillnader (CFD) är en handlingssätt som görs i finansiella dotterbolagens börser, där kontrasterna inom avvecklingen mellan de öppna och avslutande växlingskostnaderna är kontantavvecklade. Det finns ingen överföring av fysiska produkter eller värdepapper med CFD. Kontrakt för skillnader är ett avancerat utbytesförfarande som används av erfarna återförsäljare och inte är tillåtet i USA.

Futures

På konventionella penningrelaterade marknader används derivat som hypotesobjekt samt skydd mot olyckor. Det senast nämnda är känt som stöd. Ett vanligt sortiment av dotterbolag som används för kampanjer kallas futures. En framtid kan vara ett avtal mellan två parter där en part samtycker till att betala den andra en förutbestämd summa kontant för en primär resurs vid en viss tidpunkt.

Bitcoin-terminsavtalet är precis vad du förväntar dig att ersätta pengar med Bitcoin. Det kan vara ett kontrakt som ger dig möjlighet att köpa Bitcoin till en förutbestämd kostnad, vid en viss tidpunkt, inom framtiden.

För att illustrera det, om det är en chans att dagens Bitcoin-kostnad är 8000 USD per BTC och du förväntar dig att det stiger till 10 000 $ per BTC på fyra veckor, är det mycket svårt att ingå ett kontrakt som tillåter dig att köpa Bitcoin till 9 000 $ på fyra veckor. attraktiv. Bitcoin-terminer är alltså en kommande kurs inom den utvecklande marknaden för kryptomarknader.

Betting och förutsägelse marknader

Prediction Markets Affärsforskning är ett annat sätt att överväga bitcoin-genvägar. De har inte varit i blockchain-världen under lång tid, men de kan vara en fördel för valutor, inklusive bitcoin. Sådana marknader gör det möjligt för deltagarna att skapa ett evenemang baserat på resultaten. Så du kan förutsäga att Bitcoin kommer att minska med en viss marginalprocent, och om någon tar dig med på vadet kan du tjäna pengar. Förutsägbar är en indikator på en bitcoin-förutsägelsemarknad. Det finns flera populära prognosmarknader online idag: Bet Moose, Weathbet, Fairlay, etc.

Vad gör en bra kort strategi?

Shorting Bitcoin växlar mot en långsiktig uptrend; ju längre lutningen är kvar desto mindre säker blir detta. En sak att tänka på – den största fördelens potential för en kortfattning är begränsad till en Bitcoin-kostnad på 0, medan köpare inte har några begränsningar för sina vinster.

Bitcoin-diagram

Data som tillhandahålls av TradingView

Om du tittar på Bitcoin-kostnadstabeller, kommer du snart att inse sanningen om det gamla utbytet av truism, “priset tar trappan upp men hissen ner”. Även om hausseartade drag tar tid att konstruera och skapa, tenderar baisseartade rörelser att vara måttligt korta och skarpa.

Att försöka informera det bästa av en enorm tjurkörning är intensiv; du kommer sannolikt att sluta många gånger eftersom Bitcoin fortsätter att stiga som en ihållande zombie. Tänk på att om det finns otaliga återförsäljare finns det också en kostnadsökning, eftersom fruktansvärda återförsäljare tävlar om att stänga sina shorts (dvs. de köper tillbaka Bitcoins de sålde).

Analysera annonsen för möjligheter till korta erbjudanden

Utöver teknisk analys gör det skillnad att känna till Bitcoin-utrymmet väl. Som referens finns här olika sorters tillfällen och hur de har påverkat Bitcoins pris.

Tidigare tillfällen som har aktiverat större försäljningar:

 • Fel på betydande utbyten.
 • Fientlig administrativ verksamhet för betydande länder (t.ex. “Kina förbjuder Bitcoin” falsk Nyheter, SEC klämmer ner ICO).
 • Välkända designers stoppar Bitcoin-utvecklingsgruppen (t.ex. Mike Hearn, Gavin Andresen).
 • Ökade hård gaffel faror (t.ex. Bitcoin som går in i Bitcoin Cash).
 • Förseningar eller svårigheter vid allmänt önskade översyner (t.ex.. SegWit, Blixtnätverk)

Händelser som förväntas skada priset:

 • Någon obehaglig svår gaffel.
 • Brott mot de kryptografiska primitiverna som används i Bitcoin.
 • Upptäckt av Bitcoin-kodutnyttjande, som försvagar plånbokssäkerheten eller ordnar operationer.
 • Fientliga aktiviteter mot Bitcoin av regeringarna.
 • Rörelse inom till att börja med en miljon eller så bitcoins som bryts av Satoshi Nakomoto.

Händelser som har haft en liten effekt på kostnaden inkluderar:

 • Besvikelsen från darknet-marknader, t.ex. Silk Street eller Alpha Bay.
 • Påståenden att ha deanonymiserat karaktären av Satoshi Nakamoto (t.ex. Dorian Nakomoto eller Craig Wright).
 • Fientliga proklamationer från författare, finansanalytiker, lagstiftare, finansiärer, etc..

Kortslutning av Bitcoin som en del av en handelsstrategi

Här är de bästa spridningsteknikerna för hur du ordnar kortslutning för att vara en del av din handelsstrategi.

1. Skattehantering

Att ta korta positioner har potential att minska skatteräkningarna genom att göra skillnad i övervakningen av kapitalvinster. Mitt i tjurmarknaderna kan det vara en utmaning att hitta kapitalolyckor för att justera kapitalhöjningen. Kortslutning kan fungera som ett sätt att avskaffa beskattningsbar upphämtning i en sådan utställning, vilket är särskilt värdefullt när det gäller kortfristiga kapitalvinster (dessa sadlas i en bättre takt än långsiktiga förmåner).

2. Diversifiering

Genom långa och korta positioner på olika (men liknande) värdepapper har fondmångfald minskat risken avsevärt. Till att börja med går olika kryptovalutor ibland parallellt. Långt på Bitcoin och kort på Ethereum kommer teoretiskt att säkra sina investeringar mot specifika marknadskrafter som påverkar hela kryptoekosystemet.

3. Välja vilken riktning som helst

Kortslutning gör det möjligt för handlare att fortsätta handla, oavsett om du tror att marknaden är upp eller ner. Om en näringsidkare blir övertygad om att räntorna ska falla snarare än att stiga, kommer näringsidkaren potentiellt att öka sina inkomster genom att kortsluta Bitcoin (i motsats till en hållmetod).

Hur man kortar Altcoins

Vill du tjäna pengar medan priset på Altcoin sjunker? Det är troligt. Det är troligt. En kort position på Altcoin innebär nödvändigtvis att vi tror på en nedgång i Altcoin-priset. Tekniskt sett fungerar korta positioner först genom att sälja bastillgången, Altcoin, i denna situation och sedan köpa tillbaka den. Du behöver inte oroa dig; marknaderna gör omedelbart detta för oss.

Hur man kortar Ethereum?

Ibland handlar ETH med andra kryptovalutor i valutapar, inte bara med nationella valutor som dollar eller euro. En återförsäljare som tror att ETH faller i värde jämfört med Bitcoin kan bara köpa Bitcoin och byta ut det mot ETH (BTC / ETH) efter att värdet har sjunkit. Även om detta inte är exakt kort, kan vinster från ett fallande pris i ETH tillåtas.

Hur man korta Litecoin?

Om du redan behåller Litecoin, överför summan av LTC till börsen för CBP. Sälj beloppet (0,3% avgift) eller ställ in ett köpstak och betala en utbytesavgift på 0% Lägg din beställning för samma mängd till lägre prispunkt.

ExempelOm du till exempel erbjuder 10 LTC för $ 25,00 / LTC blir intäkterna = $ 250 – $ 0,75 = $ 249,25 (tar kostnad = 0,30% * $ 250 = $ 0,75).

FAQ

Låt oss svara på de vanligaste frågorna när det gäller att korta krypto.

Vad är riskerna med att kortsluta Bitcoin (BTC)?

Detta beror verkligen på storleken på din insats. Vi uppmuntrar dig att överväga att använda någon du litar på för att ta den andra sidan och skriva upp det som en prop-affär, även med små mängder (till exempel $ 10).

Hur man säljer kort?

Vid kort försäljning kommer platsen att tillhandahållas genom att investera aktier i eget kapital eller annan råvara, som långivaren förväntar sig att minska i värde till det definierade utgångsdatumet. Långivaren marknadsför istället dessa aktier till investerare som är beredda att betala marknadspriset. Återförsäljaren hoppas att priset kommer att fortsätta att falla innan de lånade värdepapperen återbetalas, och de kan köpa dem till lägre kostnader. Det finns tekniskt ingen chans att förlora i en kort försäljning, eftersom priset på någon vara kommer att växa till oändlighet.

Varför kan kortförsäljning BTC vara dåligt?

Det finns minst två scenarier där kortslutning inte genererar förväntad vinst:

 • Priset sjunker inte alls. Detta är det mest olyckliga scenariot, vilket indikerar att näringsidkaren har dåligt förutsagt utvecklingen av situationen och felaktigt definierat den aktuella trenden för kryptovalutan. Priset har inte sjunkit, men det har varit kvar på tio bitcoins, som ska returneras med ränta.
 • Priset sjunker, men mindre än planerat. Till exempel har bitcoin sjunkit inte till $ 6500 utan till $ 6800 (vilket också är en mycket betydande siffra) och kommer inte att falla igen. Kursen går in i den uppåtgående trenden igen, och om näringsidkaren vill göra åtminstone något på kortslutningen, måste han dra affären just nu. Med en sådan skillnad i priser blir hans smutsiga vinst 2000 dollar. Av det kommer nästan 1700 dollar att spenderas på provision. Hans nettoinkomst blir 300 dollar. Och om räntan sjunker till 6800 dollar kommer kommissionen att skära av vinsten från kortslutningen. Han går bara ner och betalar av låneskulden.

Hur man kortsluter Kraken?

Kraken logotyp

Här är ditt bidrag för Kraken-handel:

 • Välj säljorder
 • Välj begränsningsordning
 • Välj 2x hävstång (nödvändigt för att gå kort)
 • Kontrollera aktuellt pris
 • Välj antal aktier (3 för detta exempel)
 • Ange försäljningspris (detta är för att säkerställa att ordern fylls)
 • Granska din beställning
 • Dubbelkolla igen
 • Bekräfta

Utgång:

 • Välj Köporder
 • Välj Begränsa ordning
 • Välj 2x hävstång (vid Kraken-inställning kommer varje hävstång att avsluta en marginalhandel oavsett värde)
 • Välj antal aktier (3 igen)
 • Ställ in köppris
 • Granska din beställning
 • Dubbelkolla igen
 • Bekräfta

Hur man kortsluter Poloniex?

Poloniex

På börsen Poloniex skapas tre separata konton för varje näringsidkare – utbyte, marginal och utlåning. Börsbalansen innehåller de medel du använder för normal handel i avsnittet Börs (flik). På marginalbalansen finns medel avsedda för att betjäna lånade pengar. Utlåningsbalansen innehåller medel som du kan låna ut till andra spelare för att få din vinst från omsättningen.

Är det möjligt att börja kortsluta krypto på Binance?

Binance

Binance Exchange erbjuder denna möjlighet. Short är ett verktyg som används för att öppna en affär för att sänka räntan. Du kan korta manuellt eller använda en bot.

Hur det fungerar:

 • Du säljer mynt
 • Vi gör en köporder
 • Vi sätter upp en säkerhetsorder för att sälja. Om de fungerar uppdaterar vi köporder och gör nya säkerhetsbeställningar vid behov
 • Efter köpet avbryter vi säkerhetsbeställningarna

Med 3commas är detta ett enkelt sätt att handla utan att spåra marknaden 24/7.

Hur man kortsluter Bitfinex?

Bitfinex

Fyll din handväska med kontanter. Detta används för att säkerhetskopiera lånet (och tas bort vid förlust). Den handlar endast om BTC / LTC.

När du tror att det har identifierats, ange ett försäljningsnummer och placera din beställning i antingen branschen eller placera en begränsad beställning till ett fast pris. Det initierar ett ”lån” och du lånar omedelbart BTC / LTC och går med i din position i processen.

Hur man kortar på Bittrex?

Bittrex

Vid Bittrex exchange kan en näringsidkare låna kryptvaluta från en annan användare eller från själva börsen. Långivaren får ränta för att låna sina tillgångar och låntagaren kan använda medlen efter eget gottfinnande. Vid kortslutning köper låntagaren kryptovaluta som kommer att falla i kryptovinstvärdet.

Hur man kortar BitMEX?

Bitmex

Bitmex, ditt senaste riktiga kryptoförkortningsalternativ, bor i ett grått område. Teoretiskt sett är U.S. medborgare kan inte använda Bitmex, men många använder VPN ändå. Bitmex säljer snabba BTC-kontrakt med hög leverans. Du väljer bara typ av kontrakt och makt, finansierar det och slår det.

Hur kommer jag igång??

Det rekommenderas inte för nybörjare att bedriva kortslutning. Som en sista utväg kan de försöka korta ”lugna” mynt med en mer förutsägbar ränta. Systemet med förkortning för nybörjare ser ut så här:

 • Välj det mynt som är känt på marknaden (nybakade kryptokurvor fungerar inte, eftersom näringsidkaren inte kommer att ha en bas för att studera deras marknadsdynamik).
 • Analysera hur myntets värde har förändrats, vilka faktorer som har associerats med perioder med djup korrigering och den kraftiga nedgången i priset (dvs. att göra en grundläggande analys av kryptovalutan).
 • Vänta för att priset ska sjunka orsakat av de faktorer som fungerade tidigare.
 • Använda marginalhandel, köp kryptovalutan innan priset går ner (för detta ändamål måste du övervaka kryptovalutans marknadsnyheter, titta på marknaden och analysera kryptvalutans prisdynamik).
 • Sälj mynt efter ett kraftigt prishopp.

Men ännu bättre för nybörjare – att fylla handen på kort + lång. Med rätt tillvägagångssätt gör denna strategi också vinst och hjälper dig också att förstå marknadens funktion och bildandet av priset på kryptovalutan. När denna nivå tas kan du gå vidare till kortslutning.

Slutsats

Kortslutsspelet anses vara en mycket effektiv strategi för att tjäna pengar på kryptovaluta. Samtidigt är det mycket riskabeltare än att investera på lång sikt eller i genomsnitt.

Enligt erfarna handlare är vinsten från kortslutning 7-10% av det investerade beloppet under gynnsamma förhållanden. Samtidigt görs inte alla investeringar på egen hand, men mestadels genom lånade medel. Detta minskar graden av det initiala investeringsproblemet avsevärt.

Vinstmängden beror dock till stor del på det belopp som näringsidkaren har tillgång till. Om en näringsidkare kan låna 10 BTC har han en chans att tjäna flera tusen dollar. Om han bara har 1 BTC till sitt förfogande kan han inte räkna med allvarlig vinst.

Oavsett, endast erfarna handlare bör förkorta bitcoin och arbeta med stora mängder. Och sedan, om de är säkra på att de kommer att kunna analysera kryptovalutans marknadsdynamik korrekt och komma in på marknaden med den starkt uttalade nedåtgående trenden. Endast i det här fallet kommer skillnaden i räntor att göra det möjligt att tjäna 7-10% på kortslutningen.

Om du vill minimera dina risker och få så mycket vinst som möjligt, gå med i 3commas och använd våra automatiska robotar och verktyg. Vi tillhandahåller gärna professionell digital hjälp med kryptohandel, både för nybörjare och erfarna handelsexperter. Vår bot och verktyg för kryptohandlare hjälper till att öka vinsten, minimera riskerna med att tjäna pengar med kryptovaluta och begränsa förluster över flera börser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me