Kjære venner,

LITT BIT OM MEG

Kryptovalutahandlere kjenner meg som Mikhail Hyipov.

Jeg har handlet aktivt i over et tiår. I løpet av denne tiden har jeg hatt mange seire og nederlag. Uansett hvor blodig fiaskoen, jeg sluttet aldri å handle. I stedet doblet jeg studiet mitt og utviklet kunsten å handle.

Jeg begynte min karrierehandel med Forex, og gikk deretter til kampanjer og kommoder. Jeg klarte å bli kjent med kryptovaluta nært da Bitcoin var $ 200, og alle satt på BTC-e.

I løpet av denne tiden stupte jeg dypt inn i studien av slike tekniske analyseverktøy som:

 • Analyseverktøy og handelsstrategier av Thomas DeMark
 • Firkant 9, metoden til Pythagoras og den virkelige formørkelsen
 • Harmoniske mønstre, fraktal og syklisk analyse
 • Grafisk og trendanalyse
 • Panoramisk gjennomgang og SK-FX
 • Analyse av stearinlys, tic-tac-toe, Range, Kagi, Renko, Lineært gjennombrudd
 • Klyngeanalyse og volumanalyse
 • Bøleanalyse
 • Ulike trendindikatorer og oscillatorer
 • Jeg la også stor vekt på studiet av markedspsykologi, grunnleggende analyse og studiet av risikostyringssystemer.
 • Jeg deler all min opparbeidede kunnskap og erfaring med favorittleserne mine gratis.
 • Du kan finne mine pedagogiske og analytiske artikler og prognoser på Internett på forskjellige kilder, hvorav de viktigste er her

MIN STRATEGI

Aktiv volatilitet og manipulasjon er de viktigste egenskapene til kryptovalutamarkedet. Derfor forveksler ting basert på mindre tidsrammer (minuttskjemaer) ting med markedsstøy og falske signaler. Å handle i så korte perioder uten automatisering utmatter psykologen enhver næringsdrivende og forårsaker feil.

La denne frustrasjonen ligge og bruk 3commas-roboter!

Ved hjelp av mitt tiår med kunnskap og erfaring utviklet jeg en strategi som fungerer effektivt i alle markedstilstander på mange tidsrammer.

Ikke en enkelt næringsdrivende med en arbeidsstrategi vil avsløre alle sine hemmeligheter; takket være 3commas har du imidlertid muligheten til å delta i handel med meg online.

GTI MHs handelsstrategi er inspirert av arbeidet til en kjent trader og teknisk analyseekspert, Thomas DeMark.

Jeg utviklet et unikt skript som indikerer unormale oversolgte verdier for en eiendel i henhold til DeMark-indikatorene på et bestemt tidspunkt – når den er nådd, en nødvendig tilbaketrekning ikke langt bak.

Tatt i betraktning den generelle trenden eiendelen er i, er strategien å analysere mønsteret og gjøre det til vellykkede handler under tilbaketrekning.

Studier viser at minimum tilbakeføring etter mottatt signal er 3%.

For å minimere potensielle feil fra å bli gjort, fokuserer strategien på en fortjenestemargin på 0,5% per handel. Ifølge denne strategien er signalet ikke forsinket, men gir ofte et ledende tegn.

 Strategien sørger for kostnadsgjennomsnitt med mikroøkninger i posisjonen din og reduksjon av spredningen, noe som bidrar til å skape mer overskudd og mindre risiko. Gjennomsnittlig lar deg opprettholde nivået av nødvendig vekst for å avslutte en Take-Profit-transaksjon i en avstand på mindre enn 3%, til og med med tanke på en 6% nedtrekning av inngangspunkt.

Alle signaler vil bli gitt basert på data fra BINANCE-børsen og utelukkende på likvide handelsinstrumenter.

For alternativer som forhåpentligvis vil hjelpe alle, delte jeg strategikortet 3 signalkanaler:

 •   GTI MH BTCUSD – fungerer utelukkende på BTCUSDT-paret (enkel bot, minimum innskuddsstørrelse er 240 USD) – GRATIS

 • GTI MH ALTBTC – fungerer utelukkende på Altcoin / BTC-par (sammensatt bot, minimum innskuddsstørrelse er 0,12 BTC) – bare $ 8,76 per måned

 •   GTI MH ALTUSD – fungerer utelukkende på Altcoin / USDT-par (sammensatt bot, minimum innskuddsstørrelse er 1200 USDT) – bare $ 8,76 per måned

EKSEMPEL PÅ ARBEIDET FOR EN HANDELSKANAL

Anta at du er koblet til ALTBTC-kanalen. Botinnstillingene for alle kanaler er identiske. Derfor vil dette eksemplet også være relevant for andre kanaler i GTI-familien.

Etter handelsstrategien mottok vi to kjøpesignaler med et lite intervall fra hverandre. Siden denne kanalen lar deg åpne opptil 5 handler samtidig, og ett par opptil 3 ordrer, ble begge signalene behandlet.

Som du kan se, tok det siste signalet fortjeneste på mindre enn 30 minutter, for umiddelbart etter signalet var det en mikro-tilbakeføring, som var nok til å fikse inntekt.

Når det gjelder det første signalet, er situasjonen mye morsommere. Den røde pilen markerer det opprinnelige inngangspunktet. Umiddelbart etter det stiller seks sikkerhetsordrer opp under, som kommer med komprimering og vekst i størrelse. Når hver av de seks ordrene utføres, åpnes en ny enda lavere. En slik margin lar deg fange lysets klem (en lang skygge av lyset for å ta ut stoppene) og umiddelbart lukke posisjonen med god fortjeneste.

I vårt eksempel er dette imidlertid ikke tilfelle, i stedet for panikksalg fortsatte en systematisk nedgang.

Den grønne rammen viser de utførte forsikringsordrene – bare 8 av 16. Nedenfor er ytterligere 6 i køen – uthevet med en blå ramme. Og enda lavere markerte jeg med en rød ramme stedet der de to siste sikkerhetsordrene vil vises, i tilfelle situasjonen fortsetter å forverres.

Se på eksemplet. Ved utførelse av alle ordrer ser vi at avviket fra nivået for fortjeneste ikke er mer enn 2,55%.

Som det fremgår av tabellen over, stopper avviket i hovedsak å øke ved den tiende forsikringsordren. Det slutter å vokse for å opprettholde en høy sannsynlighet for å flytte til en lønnsom posisjon, selv i en dump på 6% fra oppføringen. Det er ekstremt sjelden å se en nedtrekkingsdybde som er mer signifikant enn dette.

Diagrammet ovenfor viser at komprimering av forsikringsordrer er assosiert med pålitelige handelskanaler og støttenivåer som er i stand til å gi minst en kortsiktig bullish tilbaketrekning, i kjølvannet av at vi vil fikse fortjenesten.

Som du kan se, krysset prisen veldig raskt breakeven-nivået – markert med en oransje pil og er veldig nær nivået for fortjeneste. Men la oss forestille oss det verste tilfellet, og det har aldri skjedd noen tilbakeføring.

I dette tilfellet har du to alternativer:

 1. Løs tap som ikke overstiger 1% av innskuddet ditt. For å gjøre dette må du fikse det med et avvik på 4-5% fra breakeven-nivået eller ca 10% fra tidspunktet for oppføringen. Siden inngangen utføres med en lokal bearish impuls, fra begynnelsen av høsten, vil det allerede være en dybde på 15-20%. Handlere som har vært i krypto i lang tid vet at slike kraftige kollapser, uten motstøt, er ekstremt sjeldne og er vanligvis forbundet med en viss force majeure. Men igjen, selv i dette tilfellet, vil tapet ikke overstige 1% av innskuddet, noe som tilsvarer standardreglene for risikostyring.
 2. Hvis du er mer konservativ og ikke vil akseptere et tap på 1%, er det en mulighet til å komme deg ut av vannet og tjene penger. Det er en magisk funksjon for å reversere transaksjonen.

 Etter at du har aktivert den, vil boten kansellere dine åpne bestillinger, og en ny bot vil strategisere for din allerede kjøpte krypto. Den nye strategien vil spille til høsten. Dens særegenhet er at den fungerer på en tilbakegang, men uten noen innflytelse.

 Det fungerer på samme prinsipp som den klassiske bot, bare i motsatt retning. Den selger basisordren på gjeldende posisjon og innløser lavere med en spesifisert prosentandel. Hvis kryptoen utfolder seg og går opp, registrerer vi vekst i forsikringsordrer. I alle fall vil det være gunstig for oss siden vi med fiolenes vekst får mer av vår underliggende eiendel (kompenserer for våre tap).

 Med denne metoden må du være veldig forsiktig. Det vil ikke beskytte deg mot tap i tilfelle en bearish kollaps og fortsettelsen av trenden. Det er i stedet en måte å gjennomsnittliggjøre en posisjon, uten å øke den, nær gjeldende verdier i tilfelle når det er forventninger om en tilbakeføring.

 Derfor kan jeg anbefale denne metoden selv for erfarne handelsmenn. Og på mitt rykte kan jeg si at det fungerer og fungerer bra!

 Hvis du plutselig bestemmer deg for å gå denne veien, ikke glem å sjekke innstillingene.

 1. Sørg for å plassere base- og forsikringsordrene i et forhold på 2 til 1
 2. Forsikre deg om at saldoen som brukes ikke er mer enn 100%

3. Åpningen av transaksjonen bør skje så snart som mulig

4. Resultatnivå på 0,5%

5. Rentesatsen skal dannes avhengig av volumet

6. Maksimalt antall sikkerhetsbestillinger – 16

7. Antall samtidig aktive sikkerhetsordrer – 6

8. Prisavvik for å legge inn en sikkerhetsordre – 0,84

9. Faktoren for volumet av sikkerhetsbestillinger – 1.04

10. trinnmultiplikator av sikkerhetsbestillinger – 0,88

Kanalresultater:

 • For GTI MH BTCUSD-kanalen er botresultatene her
 • For GTI MH ALTBTC-kanalen er bot-resultatene her
 • For GTI MH ALTUSD-kanalen er botresultatene her

For å oppsummere resultatene i korte trekk er det praktisk talt ingen tap på kanalene, med unntak av begynnelsen da innstillingene ble testet på reelle kontoer. Nå er disse signalene ekstremt lønnsomme og gir jevn inntekt!

 ANBEFALINGER FOR BRUK AV SIGNALKANALEN 

 1. Bruk en egen konto på børsen for å jobbe med GTI-signaler. Dette vil bidra til å unngå mangel på midler til å plassere forsikringsordrer på grunn av krysstransaksjoner fra andre kanaler eller under manuell handel.
 1. Kontroller minimumsnivået for midler i forvaltningen av boten. I fravær av åpne posisjoner, bør det maksimale beløpet som brukes av bot være mindre enn eller lik den frie saldoen. Hvis dette ikke er tilfelle, må du enten redusere størrelsen på botposisjonen eller fylle på balansen for ledelsen.
 1. Ikke endre bot-innstillingene. Botens innstillinger er på en slik måte at de tilbyr det mest optimale risikobelønningsforholdet for vår handelsstrategi spesifikt. Uautoriserte endringer kan føre til redusert lønnsomhet eller økt risiko!

Du finner de nyeste innstillingene for bots ved å se koblingene nedenfor:

 • For GTI MH BTCUSD-kanalen er bot-innstillingene her
 • For GTI MH ALTBTC-kanalen er bot-innstillingene her
 • For GTI MH ALTUSD-kanalen er bot-innstillingene her
 1. Bli med i samfunnet vårt i telegrammer https://t.me/GoodTradingIdea / GTI-SIGNALER. Takket være denne kanalen vil du raskt motta et varsel om de siste endringene i innstillingene til bots, handelsstrategier og alle andre nyheter relatert til handelskanaler. Hvis du har spørsmål, kan du også kontakte vår åpne chat GTI CHAT. Vi hjelper deg!

Lykke til og god fortjeneste!

Hilsen,

Mikhail @Hyipov

 FRASKRIVELSE: Signaleverandør publiserer ikke råd om bruk av kryptovaluta eller handel med kryptovaluta. Selv om nettstedet inneholder informasjon om en algoritmisk indikator opprettet av Signals Provider, gir den ikke leseren noen økonomiske råd. Vi er ikke ansvarlige for data som indikatoren publiserer, da de kun er til informasjonsformål. Vi vil ikke være ansvarlige, enten i kontrakt, erstatning (inkludert uaktsomhet) eller på annen måte, med hensyn til skader, utgifter eller annet tap du måtte lide som følge av slik informasjon eller avhengighet du kan legge til slik informasjon.

Innholdet vårt er ment å brukes og må kun brukes til informasjonsformål. Det er avgjørende å gjøre analysen din før du foretar en investering basert på omstendighetene dine. Tidligere resultater av den algoritmiske indikatoren er ikke en guide til fremtiden. For å unngå tvil, holder ikke signalleverandøren og tilknyttede selskaper eller ansatte seg som Commodity Trading Advisors (“CTAs”) eller autoriserte finansielle rådgivere (“AFAs”). Gitt denne representasjonen, er all informasjon, data og alt materiale levert av signalleverandøren og tilknyttede selskaper, eller ansatte, kun til utdannelsesformål og bør ikke betraktes som spesifikt investeringsråd.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me