Når vi nærmer oss slutten av et flott år hos 3Commas, er det vanskelig å ikke minne om hvor langt vi har kommet som et selskap på så kort tid. Den første nedstigningen vår i kryptovalutaverdenen var så ydmyk og ukomfortabel som den blir; etter å ha hørt om Bitcoin for første gang bestemte jeg meg for å kjøpe en haug med grafikkort og begynne å gruve selv. På den tiden var det virkelig ikke et sted å kjøpe Bitcoin enkelt i Russland, og jeg var nysgjerrig på hvordan denne forstyrrende nye økonomiske protokollen fungerte. Til mye for mine medarbeiders bekymring bestemte jeg meg for å bringe gruvedriftene inn på kontoret, og effektivt gjøre vårt lille kontor på den tiden til en trang, varm badstue!

Bilde for innlegg

Selv om vi har flyttet fra vår alternative kontorvarmekilde og inn i et større kontor i et nytt land, er vi fremdeles byggere og tinkere. Faktisk ble 3Commas faktisk født ut av vårt behov for å administrere våre egne kryptovalutaporteføljer. Under den sprø oksekjøringen i 2017/2018 innså vi at kryptovalutahandlere og hodlere som oss selv ikke hadde et bredt spekter av verktøy til rådighet for å redusere risikoen, finne arbitragemuligheter og bli en generelt mer effektiv handelsmann.

Interessant, det første virkelige “produktet” som teamet vårt bygde, var en porteføljeavvikler for å administrere våre egne cryptocurrency-beholdninger for å gjenspeile prinsippene i Modern Portfolio Theory. Snart begynte venner som hørte om produktet vårt å nå for å se om de også kunne delta. Å finne produktmarkedets passform fikk oss uventet til å innse viktigheten av å bygge produktene våre ved å bruke omfattende tilbakemeldinger fra brukerne under byggeprosessen og sørge for å implementere våre funn for å skape en best mulig brukeropplevelse. Noen ganger betyr det også å lytte til brukere om hva de ikke skal bygge eller legge til i produktet ditt. For eksempel har jeg ofte blitt spurt om hvorfor vi ikke deltok i ICO-bølgen i 2017. Det gikk selvfølgelig opp i tankene våre, da vi så selskaper i kryptovalutaområdet rundt oss skaffe millioner av dollar uten noe reelt produkt utover en whitepaper. Imidlertid ekko en stor del av brukerbasen vår interne følelse av at å legge til et såkalt verktøy token til 3commas ikke ville forbedre brukeropplevelsen og til og med kan ende opp med å være kontraproduktivt for vårt overordnede mål: å hjelpe brukerne med å lage og opprettholde sine kryptovalutaporteføljer. … Utover å berike oss selv, kunne vi ikke se en grunn til en ICO, så igjen lyttet vi til brukerne våre og ga muligheten videre. Ved effektivt å la våre kunder bygge produktet vårt, har vi vært i stand til å hjelpe over 100.000 aktive handelsmenn og legge til rette for 12 milliarder dollar i handler på børser over hele verden.

Bilde for innlegg

I tillegg til de flotte brukerne som veileder oss hvert eneste skritt, er vi også takknemlige for det gründerøkosystemet som omgir oss i Tallinn, vårt selskaps base for virksomheten siden oppstarten i 2017. I løpet av de siste årene har Tallinn utviklet seg til å bli et teknologisk knutepunkt for noen av de mest forstyrrende selskapene i deres respektive bransjer, inkludert TransferWise og Skype. Følgelig har vi vært heldige som er omgitt av et støttende økosystem som samtidig inspirerer oss og presser oss til å følge med. I tillegg til å bruke tilbakemeldinger fra kunder for å bidra til å bygge og forbedre produktene våre, har vi også vært i stand til å bruke vårt flotte nettverk her for å lære av andre gode grunnleggere og team når de utvikler seg på sine egne gründerveier..

Fremover er vi ekstremt glade for å fortsette å tilby de beste handelsverktøyene til kundene våre, ettersom spenningen bygger seg inn i kryptovalutaområdet under denne tilsynelatende (håper vi!) Start av en ny bull run. I løpet av det siste året har vi lagt til flere flotte nye produkter. I tillegg til våre avanserte “Smart Trade” -alternativer, som gjør det mulig for brukere å strategisk komme inn og ut av posisjoner basert på et omfattende sett med utløsere & har vi også lansert en rekke DCA- og Grid Bots, og vi markedsfører først med derivatspesifikke Bots. I tillegg bygde vi en markedsplass for handelssignaler og full integrasjon med TradingView tekniske indikatorer.

Bilde for innlegg

Så avslutningsvis vil vi takke alle brukerne og nettverket for at vi fikk bringe vår visjon om å skape mer effektive verktøy for handel med kryptovalutaer til massene. Vi har opplevd så mye vekst i år som selskap:

Tredoblet antall ansatte til 62

Fordoblet brukerbasen vår fra i fjor

Samarbeidet med FTX, Deribit og Binance

Stengt $ 3 millioner serie A

Med så mye å være takknemlig for i år, ser vi frem til å fortsette å bygge plattformen for våre handelsmenn i 2021.!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me