Den bästa kryptovalutan att investera i i år

Kryptovaluta har blivit en innovation som en gång ansågs vara omöjlig.

Denna digitala betalningsmetod är fri från vilket styrande organ som helst och har sitt eget oberoende värde och identitet. Således kan det betraktas som en universell valuta som kan användas för att omedelbart genomföra internationella transaktioner utan behov av valutaomvandling.

Det ger också konsumenterna en ökad mängd anonymitet, vilket är något som fler börjar uppskatta när oro för integritet ökar.

Att använda kryptovaluta är enkelt, men det är lite knepigare att investera i det.

Är du inte säker på var du ska börja? Oroa dig inte, vi har täckt dig. Vi utforskar den bästa kryptovalutan att investera i.

Låt oss titta på vad vi ska hålla ett öga på.

Ethereum

Denna kryptovaluta har upplevt explosiv tillväxt sedan den kom in i marknaden 2015. Detta beror främst på dess blixtsnabba transaktionshastighet och det faktum att det är ett lönsamt alternativ till Bitcoin.

Men det är inte bara oberoende investerare som har sett värdet i Ethereum. En stor en handfull Fortune 500 företag ser potential i kryptovalutan och har en långsiktig plan för att integrera den i sina företag.

Några av dessa inkluderar kraftiga namn som JPMorgan, Intel och programvarukoloss Microsoft. De har faktiskt så mycket förtroende att de bildade ett partnerskap som heter Enterprise Ethereum Alliance (EEA).

Kryptovaluta ses ofta som en fiende till banksektorn på grund av dess fokus på oberoende och decentralisering. Men, vissa banker börjar redan införliva det.

Således ser framtiden ljus ut för både Ethereum och dess investerare.

Rusa

En kryptovaluta vars namn är en kombination av “digital” och “kontanter”, Dash innehåller de två värden som vanligtvis efterfrågas av kryptovalutaanvändare: integritet och transaktionshastighet.

Som ett resultat har många människor fått tag på Dashs potentiella värde som en investering. Vissa analytiker förvänta dig att det så småningom kommer att överträffa kryptojätten Bitcoin i värde, vilket är något som de flesta valutor inte ens kunde hoppas på.

På grund av sin hastighet (som i många fall är omedelbar) har Dash potential att stiga till samma nivå som kreditkort när det gäller betalningsmetoder. Långsammare kryptovalutor är inte genomförbara alternativ för försäljningsställen på grund av den tid det tar att behandla transaktionen.

Det är alltså inte osannolikt att vi en dag kunde se en massintegration av Dash i majoriteten av konsumentföretagen. När något är så utbrett i bruk är det svårt för det att inte vara ett framgångsrikt investeringsbeslut.

Bitcoin

Här är vi. Tungvikt av kryptovalutariket.

Bitcoin har blivit så representativt för kryptovaluta att vissa människor använder namnen omväxlande. Denna typ av kraft bakom varumärket ensam är tillräckligt för att övertyga många människor att investera i det.

Men för dem som ser lite djupare ut, verkar Bitcoin som ett intressant val först. Eftersom det i huvudsak är ansiktet på kryptovalutarörelsen, står Bitcoin i rampljuset och väntar på att bli dissekerad och spridd ut för att världen ska se.

Och det har det. Bitcoin är ökänt för att ha betydande transaktionstider, vilket är en värld full av människor som är vana vid att använda Google för omedelbara resultat inte kan ha i sina liv.

Bortsett från transaktionstider kan människor hitta problem med avgifter, den lilla blockstorleken etc..

Men Bitcoin är den nuvarande marknadsledaren och kommer därmed att locka till sig mest kryptovalutainvestering under överskådlig framtid. När du vill diversifiera din investeringsportfölj (och det borde du vara) är Bitcoin ett solidt val.

Bitcoin kontanter

Ja, vi vet att namnet kan vara förvirrande för vissa.

Du kan tänka på Bitcoin Cash som Bitcoins lilla bror. Det är inte riktigt lika stort som Bitcoin. Det har också mindre skillnader men är mer eller mindre densamma.

En skillnad är (ironiskt nog för en “liten bror”) en större blockstorlek, vilket är något som många klagar på när det gäller traditionell Bitcoin.

Annat än det fungerar det mer eller mindre detsamma.

Men den största fördelen härrör från två källor: Bitcoin-namnet och det faktum att det existerar som sin egen kryptovaluta oberoende av Bitcoin.

Människor investerar i Bitcoin trots dess brister på grund av vikten bakom namnet. När fler och fler investerare undersöker den högre blockstorleken på Bitcoin Cash kommer dess värde att öka när mer pengar pumpas in i det.

Därför är det ett värdigt tillskott i din investeringsportfölj för 2019.

Zcash

När det gäller sekretess är Zcash praktiskt taget ett spöke när man gör transaktioner. Medan kryptovaluta grundades på sekretess som en av dess stora hyresgäster, tar Zcash saker till det yttersta.

Det ger användarna möjlighet att dölja transaktionsbeloppet, avsändaren och mottagaren, så att du kan överföra pengar i fullständig anonymitet.

Med den utbredda användningen av sociala medier, platstjänster och Internet är integritet något som det kan vara svårt att hitta idag. Således finns det många människor där ute som kommer att uppskatta Zcashs förmåga att dölja betalningar.

Priset är för närvarande mycket lägre än Bitcoin och kan vara ett lovande investeringsbeslut under nästa år på grund av dess potential att skjuta i höjden i värde.

Att hitta den bästa kryptovalutan att investera i kan tyckas svårt

Men det behöver inte vara.

Med ovanstående information i åtanke kommer du att vara på god väg att få ut det mesta av din kryptovalutainvestering 2019.

Vill du lära dig mer viktiga fakta om kryptovaluta och den bästa kryptovaluta att investera i, som du måste tänka på? Kolla in resten av vår blogg!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map