beste kryptohandelsroboter

 • Sist oppdatert: 23. oktober 2020

Kryptovaluta er et raskt skiftende marked – så informasjon om tradingbots endres ofte. Prisene endres, funksjonene legges til og rangeringene svinger. Det er tre hovedendringer vi har gjort i denne versjonen av artikkelen vår: 

 1. Noen roboter er oppdatert og har nå nye funksjoner og prismodeller. Se etter mer informasjon i delen “Hva er nytt” for hver botanmeldelse. 
 2. Det er to nye roboter lagt til listen vår – BitUniverse og Pionex. Disse to plattformene har nylig sluttet seg til arbeidet for å skape en best mulig opplevelse for brukerne.  
 3. Vi har lagt til en mer detaljert beskrivelse av metodikken brukes til å plukke de beste kryptobotene i 2021.

Det er ikke lett å handle kryptovalutaer. Dette er fordi i motsetning til aksjemarkeder, kryptovalutamarkeder ikke lukkes, og dette gir et veldig stressende scenario for både uformelle investorer og erfarne handelsmenn i bransjen.

Kryptovalutamarkedet er også veldig ustabilt. Hvis du er en kryptoinvestor, er du sannsynligvis kjent med (synkende eller behagelig) følelse av å våkne opp til store tap eller store gevinster i porteføljen din.

For å beholde kontrollen med handel selv i søvne og for å motvirke volatiliteten i kryptovalutamarkedet, stoler handelsmenn i økende grad på tradingbots.

Contents

Hva er en crypto trading bot?

Cryptocurrency trading bots er programvare som kan hjelpe deg med å automatisere handelsstrategien din og dra full nytte av kryptobørsemarkedet. Disse roboter kan utføre handelshandlinger selv mens du sover! På grunn av de ekstra mulighetene som kryptohandelsroboter gir, henvender flere og flere kryptovalutahandlere seg til disse robotene.

Det er et stort antall kryptohandelsroboter tilgjengelig for bruk – det kan være vanskelig for nybegynnere å finne det beste stedet å starte. Denne omfattende guiden vil gå gjennom forskjellige typer kryptohandelsroboter. På slutten av det vet du hvilke roboter som er best, og bruker denne informasjonen til å velge en som best oppfyller dine behov.

Hvorfor er kryptohandelsroboter nyttige?

Crypto trading bots fjerner frykt og følelser fra handelsligningen ved å la investorer utføre handler basert på en forhåndsdesignet strategi.

Robotene lar deg også kjøre handelsplanen 24/7. Hvis du er en deltidsoperatør i kryptovaluta eller ikke klarer å holde deg på toppen av markedet til enhver tid, lar robotene deg handle effektivt uten at du trenger å bruke enorme mengder tid på markedsanalyse.

Hvordan velger du den beste handelsboten?

 Pålitelighet 

Du kan enkelt gå glipp av gyldne handelsmuligheter hvis boten din går offline i noen tid. Pålitelighet er derfor en nøkkel når du anskaffer en krypto trading bot.

Men hvordan kan du være sikker på påliteligheten til en bestemt bot? For å være sikker på påliteligheten til en bot, må du gjennomgå brukernes følelser. Gå etter en bot som har en lang sti av tilfredse kunder som vitner om dens pålitelighet og servicenivå.

 Sikkerhet 

Handelsboten din har tilgang til valutaen din. Dette kan være risikabelt, spesielt hvis du bruker en sketchy bot. Mens det ikke er noen sikker måte å fortelle hvor sikker en gitt handelsbot er, kan du begrense risikoen ved å velge en bot som er allment anerkjent for sin sikkerhet.. 

 Lønnsomhet 

Å bruke en handelsbot er meningsløs hvis den ikke gir størst mulig avkastning. Du bør derfor gjøre leksene dine på lønnsomheten til en bot før du investerer tid og penger på det.

 Åpenhet 

Åpenhet er det som gjør at kryptokurver skiller seg ut fra tradisjonelle valutaer – hele deres nettverk er helt gjennomsiktig, noe som ikke gir rom for dårlig spill. De beste handelsrobotene opprettholder lignende standarder.

Gå etter roboter bygget av anerkjente utviklere. Gjennomsiktighet hjelper deg ikke bare med å betale for en pålitelig bot, men den gjør det også mulig å få hjelp når du har problemer som må løses.

 Brukervennlighet 

Hovedformålet med kryptohandelsroboter er å gjøre kryptovalutahandel enkelt for alle. Så du bør gå etter roboter med et intuitivt grensesnitt. Du bør være i stand til å kontrollere bot med bare noen få klikk.

Fordeler og ulemper ved å bruke handelsroboter

PROS

 • Effektivitet

Handelsroboter kan analysere markedsforholdene i flere kryptovalutaer samtidig og utføre handler når det er rom for å tjene penger.

Mennesker er derimot ikke gode på denne typen multitasking. Du kan bare analysere markedsforholdene for kryptovalutaer ved å gå gjennom dem om gangen. Og når du bytter fra en kryptovaluta til en annen, kan du gå glipp av mange lønnsomme handler. Denne muligheten til å multitaske gjør roboter mer effektive enn mennesker.

 • Følelsesløs

Markeder for kryptovaluta er svært ustabile. Også de store aktørene manipulerer ofte valutaene. Den følelsesmessige tumulten som følger disse enorme prissvingningene kan gjøre deg uregelmessig, noe som kan føre til at du gjør beklagelige bestillinger.

Omvendt er tradingbots forskjellige. De har ikke menneskelige følelser, og de er ikke knyttet til penger. Markedsmanipulasjoner og store prissvingninger påvirker derfor ikke deres funksjon.

 •  Økt hastighet

Vi tar ofte lang tid å utføre handler. Dessverre, i det ustabile kryptovalutamarkedet, kan slike forsinkelser bli kostbare, ettersom en god handel kan miste verdien hvis du tar for lang tid med å gjennomføre den.

Handelsboter, derimot, bestiller øyeblikkelig. Denne økte hastigheten gjør dem mye mer effektive enn mennesker.

 • Løpsperiode

Du kan ikke alltid holde deg foran datamaskinen og overvåke investeringene dine. Du trenger søvn og andre forpliktelser som krever oppmerksomhet dukker alltid opp. Men mens du sover, marsjerer kryptovalutamarkedet videre

 Mulighetskostnaden ved å ikke være på markedet 24/7 er at du savner mange muligheter for å tjene mer. I motsetning til mennesker, kan en handelsbot kjøre 24/7 og dermed aldri gå glipp av muligheter.

ULEMPER

 •  Ikke egnet for uerfarne handelsmenn

Cryptocurrency bots kan styrke din handel. Men dette krever at du har litt kunnskap om hva som skjer bak kulissene. Mens noen roboter har gode forhåndsinnstilte handelskonfigurasjoner, gir de ofte ikke maksimal avkastning.

Endring av innstillingene til en bots konfigurasjon uten kunnskap om de tekniske aspektene ved handel kan føre til store tap. Bots er derfor ikke veldig nyttige for uerfarne handelsmenn.

 • Krever overvåking

Crypto trading bots er ikke veldig effektive i perioder med høy volatilitet. Dette er fordi de er følelsesløse og ikke er knyttet til pengene, og det kan også handle påfølgende tap som kan føre til et stort samlet tap.

 • Nåværende sikkerhetshensyn

Crypto-bots utfører handler gjennom integrasjon med applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt (APIer). Dette betyr at de to maskinene jobber sammen uten manuell intervall.

Den sentraliserte naturen til børser og tradingboter utgjør imidlertid noen risiko. Mens hackere unngår blockchain-systemer takket være deres nesten ugjennomtrengelige sikkerhet, målretter de mot systemer med sentrale servere (som bots og børser). Maskiner som fungerer uavhengig som roboter, er spesielt enklere å hacke.

Dette er hva du trenger å gjøre for å beskytte deg mot hack:

 • Hold deg API-nøkler hemmelige
 • Slå av automatiserte uttak
 • Gjør hjemmearbeidet ditt – roboter er komplekse verktøy, du må lese om beskyttelsestiltak, preferanser og handelsstrategier.

Automatiserte Crypto Trading Bots verdt din oppmerksomhet

Mange handelsmenn står overfor den vanskelige oppgaven å velge programvare for å analysere markedsdataene for kryptovaluta. Antall alternativer øker, så vi ønsket å forenkle denne oppgaven for deg. Nedenfor er fortsettelsen på listen over handelsboter sammen med oversikten over hovedfunksjonene, prisene, fordelene og ulempene.

Metodikk vi brukte for å finne den beste automatiserte kryptovaluta-plattformen

Mens vi var i forskningsfasen av denne artikkelen, så vi på et stort antall kryptovalutahandelsroboter. For å opprettholde datamålet vårt, opprettet vi et strengt sett med standarder. En bot kunne bare komme inn på denne listen hvis den tilstrekkelig oppfylte flere kriterier: teamets omdømme, støtte og guider, generelle botfunksjoner, pris og anmeldelser. 

1. Team Anseelse

Botutviklingsteamene måtte ha god anseelse i handelssamfunnet. Mens vi vurderte hver bots team, så vi etter følgende informasjon: 

 • Grader og andre kvalifikasjoner for hvert lagmedlem
 • Bedrifter som teammedlemmene har jobbet for
 • Oppstartfinansieringskilden
 • Opprettelsesland
 • Gjennomsiktighet

2. Støtte & Guider

En viktig vurdering var hvor mye støtte teamet ga botens brukere. Var det kanaler tilgjengelig for å få hjelp? Ville de hjelpe med feil på bare et par dager, eller ville det ta uker? Når du implementerer en kryptovaluta trading bot som en kritisk del av handelsstrategien din, er det avgjørende at du raskt kan få hjelp. Vi bestemte oss for om teamet var tilstrekkelig støttende ved å sjekke følgende: 

 • Er det et aktivt Discord- eller Telegram-fellesskap der teamet faktisk er aktivt?
 • Er det flere kanaler tilgjengelig for å komme i kontakt med teamet?
 • Svarer supportteamet raskt?
 • Publiserer teamet oppdateringer til diskusjonsfora med jevne mellomrom?

3. Generelle Bot-funksjoner

Selv om det ikke er nødvendig å bruke en crypto trading bot som er fullstendig overbelastet med ekstrautstyr, er det noen viktige funksjoner vi vil se: 

 • Backtesting
 • Strategi Implementering
 • Henrettelse
 • Jobbplanlegger
 • AI-algoritmer

4. Trading Bot AI

Det siste punktet på funksjonslisten var AI-algoritmer. Hvorfor er dette gunstig, og er det forskjellig fra en bot? Ja absolutt. AI-strategier er mer dynamiske enn strategiene en tradisjonell kryptobot bruker. 

Gjennom dyp maskinlæring kan en AI-bot faktisk analysere og forstå data – og dermed justere sine egne algoritmer for å tilpasse seg nye data. Selv om det ikke er 100% nødvendig at kryptoboten din har AI-funksjoner, kan det være en fin måte å ta noen av de analytiske byrdene på skuldrene.. 

5. Priser

Hvis du bruker en kostbar crypto trading bot, reduserer det mengden penger du kan trakte inn i porteføljen din. Vi sier ikke at du ikke skal bruke en dyr bot – men du bør være sikker på å veie belønningen vs. kostnaden. En $ 1000 bot vil sannsynligvis bare spise i porteføljen din. Så vi prøvde å finne roboter som begge tilbyr tjenester av høy kvalitet, samtidig som de passer inn i et beskjedent budsjett. 

6. Brukervennlighet

Mange kryptoboter er altfor kompliserte for en nybegynnerhandler å bruke. Vi har bare inkludert roboter som kan passe til flere komfortnivåer – de gir nødvendige kjernefunksjoner, samtidig som de er brukerintuitive. 

7. Vurderinger

En av de beste måtene å se om en krypto trading bot er verdt saltet er å se tilbakemeldingene som ekte brukere har gitt. Vi gjennomsøkte kryptovurderingsfora, så vel som mer generelle anmeldelsessider som Trustpilot. For at en kryptobot skulle komme på listen vår, måtte flertallet av brukerne være fornøyde.

Topp 17 beste handelsboter

1.3kommaer

3Commas bot

3commas er en av de mest populære nettbaserte crypto trading bot. Per nå er det for tiden 220.000 registrerte brukere og 26 støttede utvekslinger. Plattformens hovedprioritet er brukertilfredshet, og derfor fortsetter utviklerne å legge til nye innovative funksjoner til boten.

3commas-brukere kan spore flere ordrer på forskjellige børser og utvikle informerte handelsstrategier.

Nylig har 3commas samarbeidet med Binance. Dette partnerskapet sikrer praktiske handelsforhold gjennom Binances fremtredende kapitalforvaltning og sikkerhetsinfrastruktur. Under meglerprogrammet kan du opprette en gratis Binance-konto og bruke verktøy fra 3commas-plattformen.

Hva er nytt?

3Commas har nå et handelsakademi – denne utmerkede samlingen av ressurser gir brukerne verktøyene de trenger for å lykkes. Når du kjøper 3Commas Pro-versjonen, vil du også få tilgang til et gratis handelskurs. 

Siden vår siste oppdatering om topp kryptoboter har 3Commas redusert prisen på alle abonnementsnivåene.

Egenskaper

Hovedtrekkene

 • Automatiske handelsroboter for 12 børser
 • Backtesting
 • Portefølje automatisering
 • Sosial handel
 • Smart handel
 • ETF-lignende kryptoporteføljer
 • GRID bot
 • Alternativ bot
 • DCA-roboter

 1. Funksjonalitet – 3Commas kommer med et intuitivt brukergrensesnitt som er fullpakket med detaljert analyse og mange funksjoner. Boten lar deg sette opp fortjeneste og stoppe tapsmål, samt lage dine egne handelsstrategier.
 2. Et bredt spekter av verktøy – I tillegg til å bruke 3commas ytelsesanalyse og automatiserte bots, kan du også opprette, analysere og back-test porteføljer, samt overvåke andre brukeres best utførte porteføljer. Boten lar deg også følge og kopiere vellykkede handelsstrategier.
 3. Samtidig ta ordre og stopp tap: Med 3 kommaer kan du oppnå maksimal fortjeneste ved å tillate deg å samtidig etablere prispunktet som du ønsker å selge for å tjene penger og det prispunktet du ønsker å selge for for å stoppe tap. Du kan gjøre alt dette innen SmartTrade-terminalen med tre komma.
 4. Mobilapper: 3commas-teamet har utviklet mobilapper for både iOS Android.
 5. Forhåndsbestillingstyper: 3commas lar deg sette opp avanserte ordretyper som etterfølgende ordrer med stop-profit og stop-loss samt moderne take-profit og stop-loss ordrer. 3commas lar deg også sette opp avanserte ordrer selv i børser som for øyeblikket ikke støtter dem. Hvis du er frustrert over fraværet av avanserte ordrer på noen børser, kan du enkelt opprette avanserte ordrer ved å koble kontoen din til 3commas.
 6. Handlerens dagbok: Vil du organisere alle handler på ett sted? Noen handelsmenn bruker dedikert regnskapsprogramvare eller Excel-ark for dette. Omvendt har 3commas opprettet en handelsdagbok som samler alle dine handler på tvers av børser og organiserer dem på et praktisk sted.

3commas priser

3Commas pris

 1. Startpakken ($ 174 per år, eller $ 14,50 per måned med årlig betaling; $ 26,10 for månedlig betaling)
 • Tilgang til Smart Trading terminal (Spot, Margin og Futures – ny)
 • Papirhandel
 • Samtidig Take Profit og Stop Loss
 • Tilgang til alle tilgjengelige sentraler
 • Melding om kansellering og feil
 1. Den avanserte pakken ($ 294 per år, eller $ 24,50 per måned med årlig betaling; $ 44,10 for månedlig betaling)
 • All Starter Package Plus:
 • TradingView tilpassede signaler
 • Enkle roboter
 • Enkeltpar DCA-bot (ny)
 • Korte og lange algoritmer
 • Vis og kopier roboter
 1. Pro-pakken ($ 594 per år, eller $ 49,50 per måned med årlig betaling; $ 89,10 for månedlig betaling)
 • Alle avanserte pakker Plus:
 • Marginhandelsroboter
 • Sammensatte roboter
 • Futures og margin trading roboter (ny)
 • Bitmex, Binance Futures, ByBit bot
 • FTX futures bot (ny)
 • Multi-par DCA bot (ny)
 • GRID Bot
 • Alternativ bot (ny)
 • Futures og margin trading roboter (ny)

Alle planene inkluderer

 • en gratis Binance trader abonnement
 • 26 støttede børser
 • Multi-level henvisningsprogram
 • Offentlig API
 • Alle kryptokontoene dine i en enkelt portefølje
 • Gratis mobilapper

   

Plattformer

3commas støtter 26 børser, inkludert:

Binance Binance DEX Binance Futures
Binance Jersey Binance (margin) Binance USA
FTX FTX US Bitmex
Bane Bane testnett Deribit
Bittrex Bitfinex Bitstempel
Cex Coinbase Pro (GDAX) Exmo
Gate IO HitBTC Huobi
Kraken Kucoin Okex
Poloniex Yobit  

I mellomtiden er det ingen grunn til å bekymre seg for det. ”

Fordeler og ulemper

PROS ULEMPER
 • Intuitivt og rent grensesnitt
 • Copy-trading funksjon
 • Smart Trading-funksjon
 • Støtter mange børser
 • Sky-basert system
 • Tilbyr tilstrekkelig pedagogisk verktøy
 • God markedsplass
 • Tilbyr tilknyttet program
 • Ikke veldig nyttig for uerfarne handelsmenn

Merk: 3 komma tilbyr gratis 3 dager FULL tilgang og mulighet til å bruke den gratis

Få gratis 3 dagers full tilgang på 3Commas

2. Gunbot

Gunbot (Gunthy) trading bot

Gunbot (også kjent som Gunthy) kan skryte av over 6000 aktive handelsmenn. Den er kompatibel med MAC-, Linus- og Windows-plattformene, og det burde ikke være et problem å kjøre den på datamaskinen din.

Gunbot prioriterer personvernet ditt enormt – det er ikke en skytjeneste. I stedet installerer du programvare som ikke samler inn data om bruken din. Gunbot støttes for øyeblikket på Windows, Mac, Linux og ARM. 

Programvarens siste versjon krever ikke store ressurser – du kan kjøre den på en gammel bærbar PC eller til og med på en Raspberry Pi. Betalinger aksepteres via Bitcoin, Litecoin, Ethereum og Dash. Gunbot jobber på 100+ støttede børser.

Hva er nytt?

Gunbots siste oppdatering la til flere nye funksjoner, for eksempel støtte for Kraken forex trading-par, en ny handelsstrategi (netthandel for margin- / futuresbørs) og full Binance futures-støtte. I tillegg støttes nå alle 100+ av CCXTs børshandel.

Prisene har ikke endret seg siden forrige gjennomgang.

Egenskaper

Hovedtrekkene

 • Innebygde handelsstrategier
 • 15 Kjøp og selg metoder
 • Bekreftende indikatorer
 • Ekstra etterfølgende
 • Telegram-integrasjon
 • Gjennomsnittlig dollarkostnad
 • Handel med reversering
 • Balansealternativer
 • Tilbakestilling av backtesting
 • TradingView-tillegg
 • AutoConfig-verktøy

 1. Innebygde handelsstrategier: Gunbot kommer med mange innebygde handelsstrategier som inkluderer Step Gain, Gain, Ping Pong og Bollinger Bands. Mange brukere rapporterer at BB er den mest lønnsomme strategien.
 2. Kan tilpasses: Du kan tilpasse strategiene og tilpasse dem til din handelsstil.
 3. Lite versjon: Denne bot har en Lite-versjon som tilbyr begrensede funksjoner som du kan bruke den til å eksperimentere med mindre mengder.

Plattformer

Denne krypto trading bot er kompatibel med følgende store børser:

KuCoin Kraken Binance
Bittrex Hitbtc Bitfinex
Cobinhood Bitmex Huobi
CEX.io Poloniex Coinbase Pro
Tradingview    

Og flere utvekslinger fra CCXT-biblioteket

Prissetting av pistol

Gunbot (Gunthy) pris

Gunbot tilbyr fire prispakker, avhengig av hvilke funksjoner du vil ha på boten. Tjenesten tilbyr for øyeblikket 50% rabatt:

 1. Gunbot – Starter edition (0,02 Bitcoin, Vanlig pris: 0,04 BTC)
 • For 1 bytte
 • 3 handelsstrategier
 • Ubegrensede par
 • Bytt mellom sentrene når som helst
 • Telegram integrasjon
 • 200 Gunthy tokens
 • Chat & e-poststøtte
 1. Gunbot – Standardutgave (0,05 Bitcoin, Vanlig pris: 0,10 BTC)
 • All startutgave Plus:
 • Alle handelsstrategier
 • Cryptosight
 • 500 Gunthy tokens
 • Indikatorer
 • Ekstra etterfølgende
 • Marginhandel
 • Gjennomsnittlig dollarkostnad (DCA)
 • Handel med reversering
 • AutoConfig
 1. GunBot – Pro-utgave (0,075 Bitcoin, Vanlig pris: 0,15 BTC)
 • Alle standardutgaver Plus:
 • 3 bytter inkludert
 • 750 Gunthy tokens
 • Tillegg for backtesting
 1. GunBot – Ultimate edition (0,125 Bitcoin, Vanlig pris: 0,25 BTC)
 • All Pro-utgaven Plus:
 • 5 sentraler inkludert
 • 1250 Gunthy tokens
 • TradingView-tillegg

Fordeler og ulemper

PROS

ULEMPER

 • Tilbyr flere handelsstrategier
 • Lett å bruke
 • Tilbyr flere lisenser
 • Støtter et stort antall av de store kryptobørsene  
 • Relativt dyrt
 • Det har vært sporadiske feilrapporter

 

3. CryptoHopper

Cryptohopper trading bot

Cryptohopper er en skybasert krypto trading bot som fungerer med et bredt spekter av børser og mynter. Å være i skyen muliggjør enkelt oppsett og 24/7 handel.

Crypto Hopper tilbyr rask automatisert handel og porteføljestyring for over 100 kryptovalutaer. Den skybaserte bot har for tiden over 200.000 brukere.

Hva er nytt?

Cryptohopper ga nylig ut sitt “Cryptohopper +” -program, som lar brukerne få erfaringspoeng. Jo flere poeng som samles, jo flere fordeler kan brukerne tjene. For eksempel kan de få rabatter, bli selger på markedet og tjene cashback-kreditter.

Cryptohoppers prismodell har ikke endret seg siden forrige gjennomgang.

Egenskaper

Hovedtrekkene

 • Automatisk handel
 • Market Making
 • Speilhandel
 • Etterfølgende stopp
 • Papirhandel
 • Strategi Designer
 • Backtesting
 • Exchange arbitrage

 1. Enkel oppsett: Boten kommer med et intuitivt dashbord som bare tar omtrent 5 minutter å sette opp.
 2. Eksterne signaler: Det er også en av få roboter innebygd med eksterne signalgivere som lar deg abonnere på profesjonelle analytikere over hele verden – boten mottar signalene direkte og bruker dem i deres bransjer.

Plattformer

Foreløpig kan boten integreres med de fleste store børser som inkluderer:

HitBTC OKEx Bitpanda Pro
KuCoin Bitvavo Binance
Binance.us Coinbase Pro Bittrex
Poloniex Bitfinex Huobi Pro
Kraken    

I mellomtiden er det ingen grunn til å bekymre seg for det. ”

Priser for kryptohopper

Beholderpris

Cryptohopper tilbyr tre prispakker med priser fra $ 19 per måned til $ 99 per måned.

 1. Explorer hopper starter – $ 19 / måned, eller $ 198,96 per år

  • 80 stillinger
  • Maksimalt 2 utløsere
  • 15 valgte mynt maksimalt
  • Papirhandel
  • Adventure hopper medium – $ 49 / måned, eller $ 498,96 per år

   • 200 stillinger
   • 50 utvalgte mynter
   • 5 utløsere
   • Papirhandel
   • Hero hopper pro – $ 99 / måned, eller $ 999 per år

    • 500 stillinger
    • 75 valgte mynt
    • Teknisk analyse
    • Maksimalt 10 utløsere

    Fordeler og ulemper

    PROS ULEMPER
    • Enkel å installere
    • God markedsplass
    • Goon mynt og bytt støtte  
    • Utilstrekkelig teaminformasjon  

    Les hele CryptoHopper-gjennomgangen

    4. TradeSanta

    TradeSanta trading bot

    TradeSanta er et nytt skybasert verktøy, men med et allerede etablert rykte. I tillegg til å støtte grunnleggende ordretyper, kan automatisert bot utføre mer avanserte strategier. Noen funksjoner kan imidlertid ta mye tid å bli vant til.

    TradeSanta har kanskje ikke så mange funksjoner som andre oppføringer på denne listen – men du kan gjøre ganske mye gratis, og tjenestene er av høy kvalitet. Det er 7 børser som støttes for øyeblikket på TradeSanta, og BitMEX kommer snart.

    Hva er nytt?

    TradeSantas priser for en Basic-konto har økt siden den siste anmeldelsen. Imidlertid har de senket prisen for sine avanserte og maksimale kontoer, men fjernet HitBTC-kampanjepakken.

    TradeSanta har også gjort noen forbedringer av livskvaliteten, inkludert stabilitetsforbedringer og økt nettstedshastighet. Boten er nå tilgjengelig på russisk.

    Og vi har flyttet boten til 4. plass.

    Egenskaper

    Hovedtrekkene

    • NETT
    • DCA
    • Ekstraordrer
    • Lange og korte strategier
    • Tekniske indikatorer
    • Forhindre tap

    Automatiserte opsjoner på TradeSanta inkluderer:

    • Lang botmal – når du forventer at aktivaverdien vil stige.
    • Kort botmal – når prisen anslås å falle.
    • Egendefinert mal – du har friheten til å maksimere botens evner med tilpassede verktøy.

    I tillegg tilbyr TradeSanta tekniske indikatorer (inkludert handelsfilter, volumfilter og Bollinger-signal), en ekstra bestillingsfunksjon, kjøp av mynter for en provisjon, etc. Du kan også angi at bot skal inngå handler til markedspriser, kjøpe mer av eiendelen når markedet går mot en posisjon og mye mer.

    TradeSanta-priser

    TradeSanta nye priser

    TradeSanta tilbyr fire nivåer av priser:

    • Minimum gratis – Bortsett fra å bare tilby to bots, er andre funksjoner inkludert i planen
    • Grunnleggende for $ 14 / måned (når det kjøpes årlig) – Gir deg tilgang til 49 roboter. Før du kjøper, kan du registrere deg for en prøveperiode på tre dager
    • Avansert for $ 20 / måned (når det kjøpes årlig) – Gir deg tilgang til 99 roboter
    • Maksimum for $ 30 / måned (når det kjøpes årlig) – Ubegrenset funksjonalitet, inkludert alle roboter.

    Boten kobles til flere av de største kryptobørsene, inkludert HitBTC, Binance, Bitfinex, Bittrex, Huobi, etc. Den har ikke det mest omfattende utvalget, men brukerne er lovet at mer vil bli lagt til i fremtiden.

    Fordeler og ulemper

    PROS ULEMPER
    • Mange automatiserte handelsalternativer
    • Intuitivt grensesnitt
    • Ingen handelsavgifter
    • Pålitelige sikkerhetstiltak
    • Bare egnet for pålitelige strategier
    • Få førstehåndsbrukere
    • Treg kundesupport

    Les Full TradeSanta gjennomgang

    5. BitUniverse / Pionex

    bituniverse pionex crypto trading bot

    BitUniverse og Pionex har inngått et samarbeid for å gi brukerne den “ultimate handelsopplevelsen”. På grunn av dette samarbeidet kan Pionex-brukere bruke BitUniverses Trailing Take Profit Bot og Grid Trading Bot. BitUniverse-brukere kan logge på kontoen sin på Pionex-plattformen.

    Hva er nytt?

    Vi inkluderte ikke BitUniverse eller Pionex i vår forrige liste over de beste kryptobotene. På grunn av deres samarbeid og økte fordeler mener vi nå at de fortjener en 5. plass.

    Egenskaper

    BitUniverse tilbyr:

    • 22+ støttede børser
    • NETT
    • Mynt ticker i sanntid
    • AI-rådgiver
    • Backtesting skanner & volatilitetsfaktor
    • Auto portefølje tracker

    Poinex tilbyr:

    • NETT
    • Uendelig rutenett 
    • Leveraged Grid
    • Margenett
    • Omvendt rutenett
    • Leveraged Reverse Grid
    • DCA
    • Etterfølgende Take Profit
    • TWAP
    • Aggregert likviditetsmotor

    BitUniverse / Pionex-priser

    bituniverse pionex trading botpriser

    Vi kunne ikke finne en abonnementsprisordning på BitUniverse eller Pionex-nettstedet. Det er en 0,05% provisjonsavgift tilknyttet Pionex og en 0,08% en med BitUniverse.

    Fordeler og ulemper

    Kommer snart …

    6. Gekko

    Gekko Trading bot

    Gekko er en open source kryptovaluta trading bot som du kan laste ned på GitHub plattform. Boten er kompatibel med de viktigste operativsystemene (Linux, Windows og macOS). Den kjører også på bringebær PI og sky uten problemer.

    Egenskaper

    1. Nettgrensesnitt: Boten er utstyrt med et webgrensesnitt som lar deg overvåke data og handelsstrategier.
    2. Back-test-funksjon: Gekko lar deg back-teste data og se anslag for handelsresultatene dine.
    3. Varslingsfunksjon: Det holder deg også oppdatert gjennom sosiale medieplattformer, e-post og telegram.

    Plattformer

    Gekko støtter mange Bitcoin-børser som inkluderer:

    • Poloniex
    • Bistamp
    • Bitfinex

    Boten er imidlertid ikke for høyfrekvent handel, og den lar deg ikke utnytte arbitrasjemuligheter.

    Gekko-priser

    Gratis

    Fordeler og ulemper

    PROS ULEMPER
    • Helt gratis  
    • Ikke effektiv i høyfrekvent handel
    • Kan ikke utnytte arbitrasjemuligheter  

    7. Zenbot

    zenbot crypto trading bot

    Zenbot er nok en open source bitcoin trading bot. Du kan endre den for å passe dine handelspreferanser, og du kan bruke den på alle større operativsystemer.

    Egenskaper

    1. Kunstig intelligens: Boten er lett og drives av kunstig intelligens.
    2. Høyfrekvent handel & mange eiendeler: Det er også en av få handelsløsninger som er i stand til å støtte en rekke eiendeler og samtidig håndtere høyfrekvent handel.

    Plattformer

    Zenbot støttes av de viktigste Bitcoin-børsene som

    • Bittrex
    • Poloniex
    • Tvillingene
    • GDAX
    • Quadriga

    Zenbot-priser

    Gratis

    Fordeler og ulemper

    PROS ULEMPER
    • Fungerer bra i høyfrekvent handel
    • Kan handle flere eiendeler samtidig  
    • Har ikke et brukergrensesnitt for å kjøre det
    • Du trenger tekniske ferdigheter  

    8. AutoVisning

    Autoview Trading bot

    Autoview er en billig crypto trading bot som kommer i form av en Google Chrome-utvidelse. Det er imidlertid ikke en nybegynner-bot, fordi du må manuelt kode stop-loss i skriptet.

    Egenskaper

    Gratis skript: Hvis du ikke er en god programmerer, er det mange gratis Autoview-skript tilgjengelig som du kan bruke. For eksempel kan du bruke MACD-indikator for å få varsler om bearish MACD og bullish delefilter.

    Plattformer

    Autoview tilbyr en gratis versjon som fungerer med

    • BitmexTestnet
    • 1 Megler
    • GDAX
    • Sandkasse
    • Bitfinex
    • Binance
    • Kraken og ti andre børser

    Priser for automatisk visning

    Den tilbyr en gratis versjon og en betalt versjon som koster $ 269,99 per år eller $ 24,00 per måned

    Fordeler og ulemper

    PROS ULEMPER
    • Enkel å sette
    • Støtter mange børser
    • Lav månedlig kostnad  
    • Du kan ikke spore handler uten å sjekke børsen
    • Krever drift i Windows VPS eller nettleser

    9. CryptoTrader

    Cryptotrader trading bot

    CryptoTrader er en automatisert skybasert krypto trading bot. Denne boten lar deg bygge dine egne algoritmiske handelsprogrammer på bare noen få minutter, og du trenger ikke å installere det i systemet ditt.

    Egenskaper

    1. Markedsplass: Boten har en ‘markedsplass’ hvor du kan selge strategien din eller kjøpe handelsstrategier fra andre utviklere.
    2. Live handel &backtesting: CryptoTrader muliggjør også live trading og backtesting i mange av de viktigste børsene. 
    3. Test mot markedsforhold: CryptoTrader lar deg teste strategiene dine mot motprøvde data og rådende markedsforhold. Det holder deg på toppen av markedet ved å oppdatere deg på markedsbegivenheter og trender gjennom tekst- og e-postvarsler.

    Plattformer

     Den støttes i de viktigste markedene, inkludert

    • BTCC,
    • Bitstempel
    • Coinbase.

    Priser på Cryptotrader

    Priser på Cryptotrader

    Botens månedlige kostnader varierer mellom 0,0017 BTC og 0,0212 BTC per måned.

    Fordeler og ulemper

    PROS ULEMPER
    • Lett å bruke
    • Det er skybasert
    • Lite informasjon om teamet bak det  

    10. BTC-robot

    BTC Robot trading bot

    BTC Robot er en pioner automatisert Bitcoin trading bots. Det går bra i de viktigste operativsystemene, selv om prisene på forskjellige plattformer – Mac-brukere betaler mer sammenlignet med Windows-brukere. Den billigste planen koster $ 149.

    Egenskaper

    1. Enkel å installere: Boten er kjent for å være enkel å installere og bruke. Noen brukere hevder imidlertid at noen av dens tekniske aspekter er vanskelig å forstå. Selskapet påpeker også at spådommene fra algoritmene ikke alltid er perfekte.
    2. 60-dagers refusjon: Det som skiller seg ut mest ved BTC, er imidlertid 60-dagers refusjonspolitikk.

    BTC-priser

    BTC Robotpriser

    BTC tilbyr tre prispakkeren $ 19,99 per måned plan, en 39,99 per måned plan, og premium plan som koster $ 399 per år.

    Fordeler og ulemper

    PROS ULEMPER
    • Enkel å installere
    • Helautomatisert  
    • For å kjøre det på MacOS trenger du en VPS
    • Handler bare Bitcoin
    • Trenger å jobbe med MT4-meglere

    11. Reker

    Reker trading bot

    Reker dukket opp på markedet i 2018, og har raskt fått popularitet i handelssamfunnet. Grunnleggerne hadde som mål å tiltrekke seg folk som ikke hadde råd til dyre roboter. Dette er grunnen til at de tilbyr et godt utvalg av tjenester gratis.

    All virksomhetsdrift drives transparent. Hvis det er noe å oppdatere brukere på, legger teamet ut uttalelser på deres sosiale mediekontoer.

    Egenskaper

    Den primære funksjonen i dette verktøyet er en innebygd algoritme for automatisk handel som kan bestille på dine vegne. Bortsett fra å automatisere handelsprosessen, kan Shrimpy tilby et anstendig utvalg av tilleggsfunksjoner:

    • Ombalansering – I stedet for bare å kjøpe og holde krypto, justerer denne funksjonen din portefølje av eiendeler for maksimal gevinst.
    • Backtesting – Analyser din potensielle strategi og sammenlign den med historiske resultater.
    • Sosial handel – Følg og kopier andre traders handlinger og deres porteføljetildeling

    Reker Pris

    Reker trading bot priser

    Shrimpy tilbyr en gratis Hodler trading bot-pakke som gir deg tilgang til alle porteføljesporingsfunksjonene. Den profesjonelle versjonen koster fra $ 13 / måned, og bedriftsversjonen belastes individuelt.

    Bot støtter noen store kryptovaluta-utvekslinger, som Binance, Bittrex, KuCoin, Coinbase Pro, Kraken, etc. Ideelt sett kan listen være mer omfattende, men teamet jobber med å legge til flere krypto-utvekslings-API-er.

    Fordeler og ulemper

    PROS ULEMPER
    • Mange gratis funksjoner
    • Lav abonnementsavgift
    • Responsiv, brukervennlig design
    • Innebygd sosialt nettverk
    • Relativt undersøkt bot
    • Ingen mobilapp
    • Ikke så høyavkastende som andre roboter

    12. Zignaly

    Zignaly trading bot

    Zignaly er en annen skybasert plattform som ikke krever installasjon eller serveroppdateringer. Eksterne signalleverandører (det er for tiden mer enn 20 leverandører) er en del av plattformen og hjelper brukerne med å automatisere handelsprosessen.

    Egenskaper

    Her er hovedfunksjonene som gjør dette til et attraktivt verktøy for handelsmenn:

    • Kryptosignaler – Plattformen har tredjeparts signaler, inkludert Mining Hamster Signals, Crypto Base Scanner og andre av denne typen. Disse leverandørene er faktisk bransjefolk som analyserer markedssvingninger og forutsier gunstige betingelser for fortjeneste.
    • Etterfølgende stopp-tap – Denne funksjonen er ikke noe de fleste børser tilbyr, men det er en av de mest populære strategiene. Det hjelper deg med å tjene penger på markedet uten å risikere tap fra kryptomarkedet.
    • TradeView bot – Zignaly kobler til din TradingView-konto. TradeView bot lar deg bruke tilpassede handelssignaler i kombinasjon med automatiske indikatorer.
    • Ingen begrensninger på handler – Det er ingen begrensninger på kryptovalutaer du kan handle. Det gir handelsmenn mye frihet til å velge.

    Zignaly-priser

    Zignaly priser

    Zignaly tilbyr bare ett prisnivå på $ 15,99. På dette tidspunktet gir dette abonnementet deg tilgang til prioritetsstøtte, ubegrenset myntpar og posisjoner. I fremtiden forsikrer selskapet at det vil være ubegrensede bytter.

    På dette tidspunktet støtter Zignaly bare Binance. Det kan gi begrensede muligheter for handelsmenn, men den nylige kunngjøringen uttalte at de også planlegger å legge til Bittrex.

    Fordeler og ulemper

    PROS ULEMPER
    • 30-dagers gratis prøveperiode
    • Jevn vekst av brukere
    • Sterke forhåndsinnstilte algoritmer
    • Pålitelige signaler fra flere kilder
    • Nytt på markedet
    • Fortsatt i beta-fase
    • Sårbar for feil

    13. ProfitTrailer

    ProfitTrailer trading bot

    I løpet av de siste to årene av eksistensen har ProfitTrailer klart å skaffe seg et ganske godt rykte. Det er motstridende anmeldelser, men boten er absolutt verdt et skudd. Du kan se nærmere på dette verktøyet med gratis signaler inkludert i den billigste pakken.

    Egenskaper

    Før du bestemmer deg for hva verktøyet er til, bør du vurdere disse funksjonene:

    • Teknisk analyse med spesifikke indikatorer – Den inkluderer glidende gjennomsnittlig konvergens / divergens, Bollinger-band, relativ styrkeindeks, enkel glidende gjennomsnitt og noen andre kjente handelsstrategier.
    • Mobilvennlighet – Plattformen er tilgjengelig på Android og iOS uten tap av grafikk eller hastighet.
    • Virtuell privat server – Normalt kommer VPS med en ekstra kostnad. ProfitTrailer, derimot, inkluderer VPS i tre av fem prisplaner for å gi et fullstendig administrert vertsmiljø.
    • Live chat – Merket tilbyr flere kommunikasjonskanaler, inkludert live-meldinger, supportbilletter samt pedagogisk materiale som en detaljert FAQ-seksjon og videoguider.

    Priser for ProfitTrailer

    ProfitTrailer priser

    ProfitTrailer lar deg velge mellom fem pakker som varierer i API-nøkkelplasser, handelsinnstillinger, konfigurasjonsbesparelser, kjøp-salgstrategier og noen andre funksjoner. Prisene starter fra € 25 / måned for ‘signal edition’ -planen (€ 449 for et livstidsabonnement) og går opp til € 99 / måned (€ 1.299 for en levetidstilbud).

    Plattformen gir deg tilgang til automatisert handel på Binance, BitMEX, Huobi, Bittrex, Kucoin og Poloniex. ProfitTrailer støtter alle mynter som er oppført på disse plattformene.

    Fordeler og ulemper

    PROS ULEMPER
    • Stort utvalg av verktøy
    • Flere kjøps- og salgsstrategier
    • Sterkt fellesskap av handelsmenn
    • Utmerket støtte
    • Vanskelig å konfigurere
    • Ingen dokumentert bevis på ytelse
    • Må startes på nytt regelmessig

    14. Kryll.io

    kryll trading bot

    Teamet bak Kryll.io har ekspertise innen programvareutvikling, handel, jus, maskinlæring og økonomisk vitenskap. Denne online plattformen for automatiserte kryptovalutahandelsstrategier appellerer til tradere med forskjellige erfaringsnivåer.

    Egenskaper

    Kryll.io har visse egenskaper som gjør at den skiller seg ut fra andre lignende prosjekter, for eksempel:

    • Hva-du-ser-er-hva-du-handler-konseptet – Teknologien bak alle strategier er gjort så enkel som mulig. Det sikrer kontroll av strategiene, til og med avanserte.
    • Dra og slipp redaktør – Med denne funksjonen kan du lage tilpassede strategier ved å velge funksjonelle blokker. Den rette kombinasjonen av disse blokkene kan lage en kraftig unik strategi.
    • Kryll Marketplace – Hvis du ikke føler deg trygg på å lage dine egne strategier, kan du bla gjennom ferdige strategier. Alle resultatene og statistikken om disse strategiene blir offentliggjort.
    • KRL-inntjening – Inntekt generert fra aktiviteten på denne plattformen mottas i KRL, Kryll.io-tokens. Hvis andre brukere bruker strategien din, er inntektene også i KRL.

    Kryll.io-priser

    kryll.io pris

    Kryll.io krever ikke noe betalt abonnement. Hvis du vil lage en strategi og teste, blir du ikke belastet for det. Men uansett om du bruker strategien din eller noen andres, koster det en avgift. Gebyrene avhenger av antall KRL-tokens du har. Hvis du for eksempel har 200 000 KRL, vil du motta 95% gebyrrabatt.

    Verktøyet støtter Binance, Bittrex, Poloniex, HitBTC, BitStamp og andre børser. Med videre utvikling, bør det være en mer omfattende liste over tilgjengelige plattformer.

    Fordeler og ulemper

    PROS ULEMPER
    • Unikt produkt
    • Lett å bruke
    • Kryll Marketplace of strategies
    • Rimelig gebyrstruktur
    • Fortsatt i en begynnende fase
    • Strategier kan være dyre å bruke

    15. Exchange Valet

    Exchange Valet trading bot

    Exchange Valet er en stasjonær app tilgjengelig for Windows-, Mac- og Linux-brukere. Appen er hovedsakelig fokusert på automatisert handelsfunksjonalitet. Dessverre er det lite informasjon kjent om teamet bak dette prosjektet.

    Egenskaper

    Utvalget av handelsverktøy tilgjengelig på Exchange Valet inkluderer:

    • Stopp tap og ta fortjeneste, som vanligvis tilbys av lignende løsninger;
    • Begrens selger av panikk, etterfølgende stopp-tap-ordrer, og samtidig stop-loss / take-profit-ordrer, som ikke er noe du alltid kan få;
    • Speed ​​Trade funksjon slik at du mister lønnsomme muligheter;
    • Kakediagrammer som gir visuell representasjon når du slår opp midlene dine.

    For brukere som ikke er kjent med kryptovaluta, er det mange pedagogiske ressurser på plattformen. I tillegg til vanlige spørsmål og artikler, kan brukere koble seg til Telegram og Discord for å holde seg oppdatert på alle nyhetene.

    Prissetting av utvekslingsbetjent

    Børs Betjent pris

    Exchange Valet tilbyr ikke varierende funksjonalitet på tvers av forskjellige prisnivåer. I stedet er det forskjellige faktureringsbetingelser – en måned for $ 29, tre måneder for $ 75, og et årlig abonnement for $ 250. For alle pakkene kan du be om en 14-dagers prøveversjon.

    For øyeblikket kan du automatisere kryptovalutahandel på Binance- og Bittrex-børser. For handelsmenn som ønsker et bredere utvalg av alternativer, kan det være et problem.

    Fordeler og ulemper

    PROS ULEMPER
    • Samtidige bestillinger
    • Mobil- og e-postvarsler
    • Passer for nybegynnere og avanserte handelsmenn
    • Mange tilleggsfunksjoner
    • Responsiv kundesupport
    • Bare to sentraler støttet
    • Mangel på gjennomsiktig eierskap
    • Trenger du å laste ned en app

    16. Margin.de (Leonardo)

    Margin.de trading bot

    Margin.de-tjenesten pleide å være kjent som Leonardo før den ble anskaffet av forskjellige eiere og modernisert. Grensesnittet ble forbedret, og noen funksjoner ble lagt til.

    Egenskaper

    For eksempel tilbyr Margin.de for tiden følgende funksjoner:

    • Tekniske indikatorer – Brukere får tilgang til MACD, EMA, RSI, VWAP og andre indikatorer
    • Visuell handel – Visuell fremstilling av hvilke markeder og eiendeler du jobber med gjør alt enklere
    • Dra og slipp tilpasning – Grensesnittet kan endres avhengig av dine preferanser med noen få klikk

    Priser på Margin.de

    Margin.de pris

    Prisplanene for denne tjenesten er organisert som en engangsbetaling. For tiden har disse livstidslisensene 25% rabatt. Det er tre typer lisenser du kan velge mellom:

    • Starter for $ 129 – Det gir deg tilgang til alle tekniske indikatorer og roboter, noe som er ganske bra. Du kan imidlertid handle på bare en børs;
    • Standard for $ 259 – I tillegg til tekniske indikatorer og roboter, får du handle på alle støttede børser
    • Profesjonell $ 2999 – Denne planen lar deg legge til opptil 3 APIer per utveksling, men er knyttet til en enkelt byttekonto sammen med andre muligheter som er tilgjengelige gjennom tidligere pakker.

    Fra nå av er det allerede mange støttede børser. Listen inkluderer Binance, KuCoin, Latoken, Coinbase Pro, Kraken, Bitfinex og mange flere. Hele listen er tilgjengelig på den offisielle nettsiden.

    Fordeler og ulemper

    PROS ULEMPER
    • En bred kombinasjon av indikatorer
    • Tilpasses grensesnitt
    • Robust sikkerhet
    • Tallrike kryptokursutvekslinger
    • Ingen strukturer med variabel avgift
    • Stor initial investering
    • Altfor komplekse tilpassede strategier

    17. Autonio

    Autonio trading bot

    Autonio er et desentralisert verktøy for handel med kunstig intelligens. I følge teamet bak dette prosjektet, gjør AI-basert algoritmisk handel dette verktøyet fundamentalt forskjellig fra andre tjenester.

    Egenskaper

    Her er de mest bemerkelsesverdige egenskapene til Autonio trading bot:

    • 30 viktige handelsindikatorer – inkludert Relative Strength Index, Bollinger Bands, Ultimate Oscillator og EMA crossovers
    • Brukere som opprettholder kontrollen over prosessen – Selv om handelen er automatisert, bestemmer brukerne hvor ofte roboten handler, om en strategi må optimaliseres, hvordan de skal integrere ulike indikatorer osv..
    • Backtesting – Du kan følge strategier med fem indikatorer og se hvordan det vil fungere på virkelige historiske tall
    • Sosial investering og handel – Du har muligheten til å spore erfarne handelsmenn og klare med sine handlinger for å oppnå lignende portefølje og fortjeneste
    • Mindre vanlige funksjoner – handelsrådgivning, algoritmemarked, ordreflythandel.

    Autonio-priser

    Et abonnement på Autonio-plattformen koster $ 50 / måned uten å differensiere nivåer eller funksjonalitet. Du må også betale et engangsregistreringsgebyr. Etter det vil du ha ubegrenset tilgang til Autonio-funksjonaliteten.

    På dette punktet støtter plattformen følgende børser: Bittrex, Bitfinex, Bitstamp, Kraken og QuadrigaCX. Kombinasjonene av kryptovalutapar du kan handle med, avhenger av hvilke valutaer som er oppført på disse børsene.

    Fordeler og ulemper

    PROS ULEMPER
    • Brukervennlig GUI
    • Portefølje følger / kopier
    • Krever ingen koding eller handelserfaring
    • Flere indikatorer
    • Konkurransedyktig markedsplass for AI-algoritmer
    • Få børser
    • En prisplan uten noe billigere alternativ
    • Lite informasjon om teamet

    Utenforstående

    1. Tradewave

    Tradewave-bot er avviklet

    tradewave trading bot

    Tradewave var ikke en tradisjonell handelsbot. Det var en plattform som tillot deg å lage din egen handelsbot og få den til å handle automatisk for deg i børser. Plattformen ble stengt i 2017.

    Egenskaper

    1. Skybasert: Denne plattformen brukte Python, og det tillot deg å kode i nettleseren din og få bot kjørt på skyen. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for nedetid, og datamaskinen din ikke trenger å være koblet til internett hele tiden.
    2. Felles handelsstrategier: En annen flott ting med Tradewave er at det var handelsstrategier som ble delt i samfunnet som du kunne prøve.

    Plattformer

    Tradewave støtter

    • Bitstempel
    • BTC-E.

    Tradewave-priser

    • Det kostet 19,99 per måned

    Fordeler og ulemper

    PROS ULEMPER
    • Gratis rygtesting
    • Forenklet koding  
    • Begrenset gratis versjon  

    2. USI Tech

    USI ble utestengt i USA og Canada etter en opphørsordre mot selskapet

    USI Tech trading bot

    USI Tech er en Forex trading bot som også tilbyr kryptovalutahandelspakker. I motsetning til de fleste handelsroboter som trenger installasjon og oppsett, er USI TECHs tilnærming til handel annerledes. Som bruker har du ingen kontroll over bot. I stedet betaler du for en ekspert med kryptovaluta, og deretter garanterer USI TECH deg daglig fortjeneste fra handlerne.

    USI Tech Pricing

    Du kan velge den foretrukne investeringsplanen din, som deretter vil tjene deg omtrent 1 prosent av kapitalen din daglig.

    Fordeler og ulemper

    PROS ULEMPER
    • Lett å bruke
    • Tilbyr tilknyttet program
    • Begynnervennlig  
    • Resultatene garanteres ikke  

    Funksjoner du bør vurdere når du velger en Cryptocurrency Trading Bot

    Det er noen spesifikke nøkkelfunksjoner du må huske på når du vurderer en kryptovalutahandel. Du kan komme over disse funksjonene når du undersøker roboter, så det er viktig at du forstår nøyaktig hva hver enkelt betyr. 

    DCA-roboter

    DCA (dollar cost averaging) bots følger DCA-strategien, noe som betyr at de investerer i en eiendel med nåværende intervaller. Dette vil redusere inngangsprisen over tid, slik at den næringsdrivende kan få en mer ideell gjennomsnittspris for sin posisjon – og i sin tur redusere følgevirkninger fra lokale prisbevegelser. 

    La oss se på et praktisk eksempel. Si at du investerer $ 1000 per måned i en eiendel i fem påfølgende måneder. Nå, hvis prisene på slutten av hver måned var $ 95, $ 80, $ 70, $ 90 og $ 100, ville den gjennomsnittlige prisen på eiendelen være $ 85,5. Hvis du investerte hele beløpet helt i begynnelsen, ville du ha betalt $ 100 per aksje. DCA Bots kan automatisere denne prosessen, og sparer dermed penger.  

    Alternativer bots

    Opsjoner er høyrisikofinansielle instrumenter som kan være vanskelig å mestre – heldigvis gjør opsjonsboter det lettere. For å lære mer om hvordan Alternativer fungerer, sjekk ut vårt omfattende blogginnlegg om emnet. 

    GRID-roboter

    En GRID-kryptobot fungerer på samme måte som en DCA-bot. Boten legger inn en innledende kjøpsordre og deretter flere ordrer hvis prisen beveger seg i motsatt retning. Den primære forskjellen mellom de to robotene er at en GRID-bot plasserer en egen ordre for fortjeneste for hver kjøpsordre – mens en DCA-bot vil plassere en gevinst for hver kjøpsordre. 

    Sosial handel

    Noen kryptoboter har sosiale handelsfunksjoner. Når en næringsdrivende bruker en sosial handelsstrategi, vil de observere handelsatferden til eksperthandlere og jevnaldrende og deretter følge med. Roboter som har hard handel med sosial handel vil automatisere denne prosessen. 

    Markedsplass

    Noen kryptoboter har markedsplasser der brukere kan kjøpe og selge handelsstrategier og signaler. 

    Backtesting

    Kryptobots med backtesting-funksjoner vil bruke historiske data for å rekonstruere handler som ville ha skjedd tidligere. Det endelige resultatet vil tilby handelsstatistikken for å måle effektiviteten av disse handelsstrategiene. Den underliggende teorien er at en strategi som fungerte tidligere, sannsynligvis vil fungere i fremtiden. Backtesting crypto bots vil gjøre analysen slik at den næringsdrivende ikke trenger å gjøre det. 

    Handelspapirer

    Handelspapirer er aksjer og obligasjoner som vil bli kjøpt og solgt for å tjene penger på kort sikt. Dette er investeringer i rask bevegelse, så det hjelper å ha en bot for å holde oversikten, siden disse investeringene ofte handles daglig.. 

    Stopp tap og ta fortjeneste med etterfølgende

    Etterfølgende stopptap kan spare deg for mange tap, da det lar deg hente inn noen fortjeneste, selv om handelsposisjonen din ikke helt når opp til resultatmålet ditt. Det kan sees på som et sikkerhetsnett. 

    La oss for eksempel si at du har et etterfølgende stopptap satt til 3% og en etterfølgende stopp-tap-prosent satt til 1%. Hvis handelen din flyttet til + 3,5% på sitt høyeste og deretter falt med 1%, vil boten selge den til + 2,5%. Nå har du gjort et overskudd på 2,5%, i stedet for å ta tap hvis det hadde falt lenger.  

    Intradagshandel

    Verdipapirer som omsettes i markedets åpningstider anses å være intradag-handler. Intradagsprisbevegelser er viktig for daghandlere som ønsker å gjøre flere handler i løpet av en enkelt økt. Day trading bots kan hjelpe deg med å automatisere denne prosessen. 

    Skalpering

    Scalping er en handelsstrategi med lavere risiko som brukes til kortsiktig fortjeneste. En bot med skalperingsfunksjoner vil nøye overvåke prisen på et bestemt aktivum og dra nytte av svingninger. En skalperende kryptobot vil vurdere tre hovedfaktorer før den handler: Relativ styrkeindeks, støtte- og motstandsnivå og det glidende gjennomsnittet.

    Topp 4 handelsboter

    #Rang

    Bot

    Pris

    Integrasjoner

    #en

    3Kommas

    fra $ 14,50 Måned

    Kom i gang

    • Binance
    • Binance DEX
    • Binance Futures
    • Binance Jersey
    • Binance (margin)
    • Binance USA
    • FTX
    • FTX US
    • Bitmex
    • Bane
    • Bane testnett
    • Deribit
    • Bittrex
    • Bitfinex
    • Bitstempel
    • Cex
    • Coinbase Pro (GDAX)
    • Exmo
    • Gate IO
    • HitBTC
    • Huobi
    • Kraken
    • Kucoin
    • Okex
    • Poloniex
    • Yobit

    Vis alle 26Vis mindre

    # 2

    gunthy gunbot logoGunbot

    fra 0,02 BTC

    • KuCoin
    • Kraken
    • Hitbtc
    • Cobinhood
    • Huobi
    • Poloniex
    • Tradingview
    • Binance
    • Bittrex
    • Bitfinex
    • Bitmex
    • CEX.io
    • Coinbase Pro
    • og flere utvekslinger fra CCXT-biblioteket

    Vis altVis mindre

    # 3 

    Kryptohopper

    fra $ 16,58 / måned
    • HitBTC
    • OKEx
    • Bitpanda Pro
    • KuCoin
    • Bitvavo
    • Binance
    • Binance.us
    • Coinbase Pro
    • Bittrex
    • Poloniex
    • Bitfinex
    • Huobi Pro
    • Kraken

    Vis alle 13Vis mindre

    # fire

    TradeSanta

    fra $ 14 Måned

    • HitBTC
    • Binance
    • BitFinex
    • Bittrex
    • UPbit
    • Huobi
    • BitMEX
    • OKex

    Vis alle 8Vis mindre

    Konklusjon

    Cryptocurrency trading bots er viktige verktøy for handelsmenn. Hvis du er i stand til å justere innstillingene og definere effektive handelsstrategier, kan boten din være ditt beste handelsverktøy.

    Noen roboter er imidlertid upålitelige eller direkte svindel, og det er derfor viktig at du utfører due diligence før du får en. Les anmeldelser og gjør leksene dine for å sikre at du velger en pålitelig og pålitelig crypto trading bot.

    Få gratis 3 dagers full tilgang på 3Commas

    Ansvarsfraskrivelse Innholdet i denne artikkelen er ikke ment å være økonomisk rådgivning og bør ikke behandles som sådan. 3commas og dets forfattere tar ikke noe ansvar for fortjeneste eller tap etter at du har lest denne artikkelen. Informasjonen inneholdt her er basert på data som er samlet fra en rekke kilder. Dette bør ikke brukes som en parameter for investering. Brukeren må gjøre sin egen uavhengige undersøkelse for å ta informerte beslutninger angående sine kryptoinvesteringer.

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me