bästa kryptohandelsrobotar

 • Senast uppdaterad: 23 oktober 2020

Cryptocurrency är en snabbt föränderlig marknad – så information om handel med bots ändras ofta. Priserna ändras, funktioner läggs till och betyg gungar. Det finns tre huvudändringar som vi har gjort i den här versionen av vår artikel: 

 1. Vissa robotar har uppdaterats och har nu nya funktioner och prissättningsmodeller. Leta efter mer information i avsnittet “Vad är nytt” för varje botgranskning. 
 2. Det finns två nya bots till i vår lista – BitUniverse och Pionex. Dessa två plattformar har nyligen gått med i ansträngningar för att skapa bästa möjliga upplevelse för sina användare.  
 3. Vi har lagt till en mer detaljerad beskrivning av metoden brukade välja de bästa kryptobotarna från 2021.

Att handla kryptovalutor är inte lätt. Detta beror på att till skillnad från aktiemarknaderna stänger kryptovalutamarknaderna inte, och detta utgör ett mycket stressande scenario för både tillfälliga investerare och erfarna handlare i branschen.

Kryptovalutamarknaden är också mycket volatil. Om du är en kryptoinvesterare känner du antagligen till den (sjunkande eller trevliga) känslan av att vakna upp till stora förluster eller stora vinster i din portfölj.

För att behålla kontrollen över handeln även i sömnen och för att motverka volatiliteten på kryptovalutamarknaden förlitar sig handeln i allt högre grad på tradingbots.

Contents

Vad är en kryptohandelsbot?

Cryptocurrency trading bots är program som kan hjälpa dig att automatisera din handelsstrategi och dra full nytta av kryptobörsmarknaden. Dessa bots kan utföra handelsåtgärder även när du sover! På grund av de extra möjligheter som kryptohandelsrobotar ger, vänder sig fler och fler kryptovalutahandlare till dessa robotar.

Det finns ett stort antal kryptohandelsrobotar tillgängliga att använda – det kan vara svårt för nybörjare att hitta det bästa stället att börja. Den här omfattande guiden kommer att gå igenom olika typer av kryptohandelsbots. I slutet av det vet du vilka robotar som är bäst och använder den här informationen för att välja en som bäst uppfyller dina behov.

Varför är kryptohandelsrobotar användbara?

Crypto trading bots tar bort rädsla och känslor från handelsekvationen genom att låta investerare utföra affärer baserat på en förutbestämd strategi.

Botsna gör det också möjligt för dig att köra din handelsplan 24/7. Om du är en kryptovalutahandlare på deltid eller om du inte kan hålla koll på marknaden hela tiden, låter robotarna dig handla effektivt utan att du behöver ägna mycket tid åt marknadsanalys.

Hur väljer du den bästa handelsboten?

 Pålitlighet 

Du kan enkelt missa gyllene handelsmöjligheter om din bot går offline en stund. Pålitlighet är därför en nyckel när man förvärvar en kryptohandelsbot.

Men hur kan du vara säker på en viss bots tillförlitlighet? För att vara säker på en bots tillförlitlighet måste du granska användarnas känslor. Gå efter en bot som har ett långt spår av nöjda kunder som vittnar om dess tillförlitlighet och servicenivå.

 säkerhet 

Din handelsbot har tillgång till din valuta. Detta kan vara riskabelt, särskilt om du använder en skissartad bot. Det finns inget säkert sätt att berätta hur säker en viss handelsbot är, men du kan begränsa dina risker genom att välja en bot som är allmänt erkänd för sin säkerhet. 

 Lönsamhet 

Att använda en handelsbot är meningslös om den inte ger största möjliga avkastning. Du bör därför göra dina läxor på botens lönsamhet innan du investerar din tid och pengar på den.

 Genomskinlighet 

Öppenhet är det som gör att kryptovalutor sticker ut från traditionella valutor – hela deras nätverk är helt öppet vilket inte ger utrymme för fel spel. De bästa handelsrobotarna upprätthåller liknande standarder.

Gå efter bots byggda av ansedda utvecklare. Transparens hjälper dig inte bara att nöja dig med en pålitlig bot, men det gör det också möjligt för dig att få hjälp när du har problem som behöver åtgärdas.

 Enkel användning 

Det primära syftet med kryptohandelsrobotar är att göra kryptovalutahandel lätt för alla. Så du bör gå efter bots med ett intuitivt gränssnitt. Du borde kunna kontrollera din bot med bara några få klick.

För- och nackdelar med att använda handelsbots

FÖRDELAR

 • Effektivitet

Handelsbots kan analysera marknadsförhållandena i flera kryptovalutor samtidigt och utföra affärer när det finns utrymme för att göra vinst.

Människor, å andra sidan, är inte bra på denna typ av multitasking. Du kan bara analysera marknadsvillkoren för kryptovalutor genom att gå igenom dem en i taget. Och när du byter från en kryptovaluta till en annan kan du missa många lönsamma affärer. Denna förmåga att multitaska gör bots effektivare än människor.

 • Känslokall

Marknaderna för kryptovaluta är mycket volatila. Dessutom manipulerar de stora aktörerna ofta valutorna. Den känslomässiga tumult som följer dessa enorma prisfluktuationer kan göra dig oregelbunden vilket kan leda till att du gör beklagliga beställningar.

Omvänt är tradingbots annorlunda. De har inga mänskliga känslor och de är inte kopplade till pengar. Marknadsmanipulationer och enorma prisfluktuationer påverkar därför inte deras funktion.

 •  Ökad hastighet

Vi tar ofta lång tid att genomföra affärer. Tyvärr kan sådana förseningar på den flyktiga kryptovalutamarknaden vara kostsamma eftersom en bra handel kan förlora sitt värde om du tar för lång tid att genomföra den.

Handelsrobotar å andra sidan gör order direkt. Denna ökade hastighet gör dem mycket effektivare än människor.

 • Löpperiod

Du kan inte alltid stanna framför din dator och övervaka dina investeringar. Du behöver sova och andra skyldigheter som kräver din uppmärksamhet dyker alltid upp. Men medan du sover marscherar kryptovalutamarknaden

 Möjlighetskostnaden för att inte vara på marknaden 24/7 är att du saknar många möjligheter att göra mer vinst. Till skillnad från människor kan en handelsbot dock köras dygnet runt och därmed aldrig missa möjligheter.

NACKDELAR

 •  Inte lämpligt för oerfarna handlare

Cryptocurrency bots kan stärka din handel. Men detta kräver att du har viss kunskap om vad som händer bakom kulisserna. Medan vissa robotar har stora förinställda handelskonfigurationer, ger de ofta inte maximal avkastning.

Att ändra inställningarna för en bots konfiguration utan kunskap om de tekniska aspekterna av handel kan leda till stora förluster. Bots är därför inte särskilt användbara för oerfarna handlare.

 • Kräver övervakning

Crypto trading bots är inte särskilt effektiva under perioder med hög volatilitet. Detta beror på att de är känslolösa och inte är knutna till pengarna och det kan också handla på varandra följande förluster vilket kan leda till en massiv totalförlust.

 • Nuvarande säkerhetsproblem

Cryptobots utför affärer genom integration med applikationsprogrammeringsgränssnitt (API). Detta innebär att de två maskinerna arbetar tillsammans utan manuell intervall.

Den centraliserade karaktären hos utbyten och handelsbots innebär dock vissa risker. Medan hackare undviker blockchain-system tack vare sin nästan ogenomträngliga säkerhet riktar de sig mot system med centrala servrar (som bots och utbyten). Maskiner som fungerar självständigt som bots är särskilt lättare att hacka.

Här är vad du behöver göra för att skydda dig mot hack:

 • Håll dig API-nycklar hemliga
 • Stäng av automatiserade uttag
 • Gör ditt hemarbete – bots är komplexa verktyg, du måste läsa om skyddsåtgärder, preferenser och handelsstrategier.

Automatiserade Crypto Trading Bots som är värda din uppmärksamhet

Många handlare står inför den svåra uppgiften att välja programvara för att analysera kryptovalutamarknadsdata. Antalet alternativ växer, så vi ville förenkla den här uppgiften för dig. Nedan följer vår lista över handelsbots tillsammans med fördelningen av deras huvudfunktioner, prissättning, fördelar och nackdelar.

Metod som vi använde för att hitta den bästa automatiserade kryptovalutaplattformen

Medan vi befann oss i forskningsfasen av den här artikeln tittade vi på ett stort antal kryptovalutor. För att behålla vårt datamål skapade vi en sträng uppsättning standarder. En bot kunde bara komma med på den här listan om den uppfyllde flera kriterier på ett tillfredsställande sätt: team rykte, support och guider, allmänna botfunktioner, pris och recensioner. 

1. Team rykte

Botutvecklingslagen behövde ha en god ställning inom handelssamhället. När vi utvärderade varje bots team letade vi efter följande information: 

 • Grader och andra kvalifikationer för varje lagmedlem
 • Företag som teammedlemmarna har arbetat för
 • Startfinansieringskällan
 • Inrättningsland
 • Lagens öppenhet

2. Stöd & Guider

Ett viktigt övervägande var hur mycket stöd teamet gav för botens användare. Var det tillgängliga kanaler för att nå hjälp? Skulle de hjälpa till med fel på bara ett par dagar, eller skulle det ta veckor? När du implementerar en kryptovalutahandelsbot som en viktig del av din handelsstrategi är det viktigt att du snabbt kan få hjälp. Vi bestämde oss för om laget var tillräckligt stödjande genom att kontrollera följande: 

 • Finns det en aktiv Discord- eller Telegram-gemenskap där teamet faktiskt är aktivt?
 • Finns det flera kanaler tillgängliga för att komma i kontakt med teamet?
 • Svarar supportteamet snabbt?
 • Publicerar teamet regelbundet uppdateringar till diskussionsforum?

3. Allmänna Bot-funktioner

Även om det inte är nödvändigt att använda en kryptohandelsbot som är helt överbelastad med extrafunktioner, finns det några viktiga funktioner som vi vill se: 

 • Backtesting
 • Implementering av strategi
 • Avrättning
 • Jobbschemaläggare
 • AI-algoritmer

4. Handelsbot AI

Den sista punkten på funktionslistan var AI-algoritmer. Varför är detta fördelaktigt och skiljer det sig från en bot? Ja absolut. AI-strategier är mer dynamiska än de strategier som en traditionell kryptobot använder. 

Genom djup maskininlärning kan en AI-bot faktiskt analysera och förstå data – sålunda kan den justera sina egna algoritmer för att anpassa sig till nya data. Även om det inte är 100% nödvändigt för din kryptobot att ha AI-funktioner, kan det vara ett bra sätt att ta bort några av de analytiska bördorna från dina axlar. 

5. Priser

Om du använder en kostsam kryptohanteringsbot, minskar det mängden pengar som du kan kanalisera i din portfölj. Vi säger inte att du inte ska använda en dyr bot – men du bör vara säker på att väga belöningarna vs. kostnaden. En $ 1000-bot kommer sannolikt bara att äta i din portfölj. Så vi försökte hitta bots som båda tillhandahåller tjänster av hög kvalitet samtidigt som de passar in i en blygsam budget. 

6. Användarvänlighet

Många kryptobotar är alldeles för komplexa för en nybörjare att använda. Vi har bara inkluderat bots som kan passa flera komfortnivåer – de ger nödvändiga kärnfunktioner samtidigt som de är användarintuitiva. 

7. Recensioner

Ett av de bästa sätten att se om en kryptohandelsbot är värt sitt salt är att se den feedback som riktiga användare har gett. Vi letade efter krypto-granskningsforum, liksom mer allmänna granskningssajter som Trustpilot. För att en kryptobot skulle kunna göra det på vår lista måste majoriteten av användarna vara nöjda.

Topp 17 bästa handelsbots

1.3kommor

3Commas bot

3commas är en av de mest populära webbaserade krypto trading bot. Från och med nu finns det för närvarande 220 000 registrerade användare och 26 utbyten som stöds. Plattformens huvudprioritet är användarnöjdhet, varför utvecklarna fortsätter att lägga till nya innovativa funktioner i botten.

3commas-användare kan spåra flera order på olika börser och utveckla informerade handelsstrategier.

Nyligen har 3commas samarbetat med Binance. Detta partnerskap säkerställer bekväma handelsförhållanden genom Binances framstående kapitalförvaltnings- och säkerhetsinfrastruktur. Under mäklarprogrammet kan du skapa ett gratis Binance-konto och använda verktyg från 3commas-plattformen.

Vad är nytt?

3Commas har nu en handelsakademi – denna utmärkta sammanställning av resurser ger användarna de verktyg de behöver för att lyckas. När du köper 3Commas Pro-versionen får du också tillgång till en gratis handelskurs. 

Sedan vår senaste uppdatering om de bästa kryptobotarna har 3Commas sänkt priset på alla sina prenumerationsnivåer.

Funktioner

Huvuddrag

 • Automatiska handelsbots för 12 börser
 • Backtesting
 • Portfolio Automation
 • Social handel
 • Smart handel
 • ETF-liknande kryptoportföljer
 • GRID bot
 • Alternativ bot
 • DCA-robotar

 1. Funktionalitet – 3Commas levereras med ett intuitivt användargränssnitt som är packat med detaljerad analys och många funktioner. Med botten kan du ställa in ta vinster och stoppa förlustmål samt skapa dina egna handelsstrategier.
 2. Ett brett utbud av verktyg – Förutom att använda 3commas prestandaanalys och automatiserade bots kan du också skapa, analysera och backtesta portföljer samt övervaka andra användares bäst presterande portföljer. Boten låter dig också följa och kopiera framgångsrika näringsidkares strategier.
 3. Samtidigt ta vinst- och stoppförluster: Med tre komma kan du göra maximal vinst genom att du samtidigt kan fastställa den prispunkt som du vill sälja för att göra vinst och den prispunkt som du vill sälja för att stoppa förluster. Du kan göra alla dessa inom SmartTrade-terminalen med tre komma.
 4. Mobilappar: 3commas-teamet har utvecklat mobilappar för både iOS Android.
 5. Förhandsbeställningstyper: 3commas gör det möjligt för dig att ställa in avancerade ordertyper som efterföljande take-profit och stop-loss order och samtida take-profit och stop-loss order. Med 3commas kan du också ställa in avancerade beställningar även i börser som för närvarande inte stöder dem. Om du är frustrerad över frånvaron av avancerade beställningar på vissa börser kan du enkelt skapa avancerade beställningar genom att länka ditt konto till 3commas.
 6. Handlarens dagbok: Vill du organisera alla dina affärer på ett ställe? Vissa handlare använder dedikerad bokföringsprogramvara eller Excel-ark för detta. Omvänt har 3commas skapat en handelsdagbok som samlar alla dina affärer över börser och organiserar dem på en bekväm plats.

3commas prissättning

3Kommas pris

 1. Startpaketet ($ 174 per år eller $ 14,50 per månad med årlig betalning; $ 26,10 för månadsbetalning)
 • Tillgång till Smart Trading terminal (Spot, Margin och Futures – ny)
 • Pappershandel
 • Samtidigt ta vinst och stoppa förlust
 • Tillgång till alla tillgängliga börser
 • Meddelande om avbokningar och fel
 1. Det avancerade paketet ($ 294 per år eller $ 24,50 per månad med årlig betalning; $ 44,10 för månadsbetalning)
 • Alla startpaket plus:
 • TradingView anpassade signaler
 • Enkla bots
 • Singelpar DCA-bot (ny)
 • Korta och långa algoritmer
 • Visa och kopiera bots
 1. Pro-paketet (594 $ per år, eller $ 49,50 per månad med årlig betalning; 89,10 $ för månadsbetalning)
 • Alla avancerade paket plus:
 • Marginalhandelsrobotar
 • Sammansatta robotar
 • Futures och handel med marginalhandel (ny)
 • Bitmex, Binance Futures, ByBit bot
 • FTX futures bot (ny)
 • Flera par DCA-bot (ny)
 • GRID Bot
 • Alternativ bot (ny)
 • Futures och handel med marginalhandel (ny)

Alla planer inkluderar

 • a gratis Binance-prenumerant
 • 26 stödda utbyten
 • Hänvisningsprogram på flera nivåer
 • Offentligt API
 • Alla dina kryptokonton i en enda portfölj
 • Gratis mobilappar

   

Plattformar

3commas stöder 26 utbyten inklusive:

Binance Binance DEX Binance Futures
Binance Jersey Binance (marginal) Binance USA
FTX FTX USA Bitmex
Omloppsbana Bybit testnät Deribit
Bittrex Bitfinex Bitstämpel
Cex Coinbase Pro (GDAX) Exmo
Gate IO HitBTC Huobi
Kraken Kucoin Okex
Poloniex Yobit  

Under tiden behöver du inte oroa dig för det. ”

Fördelar och nackdelar

FÖRDELAR NACKDELAR
 • Intuitivt och rent gränssnitt
 • Copy-trading-funktion
 • Smart handelsfunktion
 • Stöder många utbyten
 • Molnbaserat system
 • Erbjuder tillräckligt med pedagogiska verktyg
 • Bra marknadsplats
 • Erbjuder affiliate-program
 • Inte särskilt användbart för oerfarna handlare

Notera: 3 komma erbjuder gratis 3 dagar FULL tillgång och möjlighet att använda det gratis

Få din gratis 3 dagars fullständiga tillgång på 3Commas

2. Gunbot

Gunbot (Gunthy) trading bot

Gunbot (även känt som Gunthy) har över 6000 aktiva handlare. Det är kompatibelt med MAC-, Linus- och Windows-plattformarna, och det borde inte vara ett problem att köra det på din dator.

Gunbot prioriterar din integritet mycket – det är inte en molntjänst. Istället installerar du programvara som inte samlar in data om din användning. Gunbot stöds för närvarande på Windows, Mac, Linux och ARM. 

Programvarans senaste version kräver inte stora resurser – du kan köra den på en gammal bärbar dator eller till och med på en Raspberry Pi. Betalningar accepteras via Bitcoin, Litecoin, Ethereum och Dash. Gunbot arbetar på mer än 100 börser som stöds.

Vad är nytt?

Gunbots senaste uppdatering lade till flera nya funktioner, som stöd för Kraken valutahandelspar, en ny handelsstrategi (näthandel för marginal / futuresbörser) och fullt Binance futuresstöd. Dessutom stöds nu alla 100+ av CCXT: s börshandel.

Priserna har inte ändrats sedan vår senaste recension.

Funktioner

Huvuddrag

 • Inbyggda handelsstrategier
 • 15 Köp och säljmetoder
 • Bekräftande indikatorer
 • Ytterligare efterföljande
 • Telegramintegration
 • Genomsnittlig dollarkostnad
 • Återföring av handel
 • Balansalternativ
 • Tillägg för backtesting
 • TradingView-tillägg
 • AutoConfig-verktyg

 1. Inbyggda handelsstrategier: Gunbot kommer med många inbyggda handelsstrategier som inkluderar Step Gain, Gain, Ping Pong och Bollinger Bands. Många användare rapporterar att BB är den mest lönsamma strategin.
 2. anpassningsbar: Du kan anpassa strategierna och anpassa dem till din handelsstil.
 3. Lite version: Den här botten har en Lite-version som erbjuder begränsade funktioner som du kan använda den för att experimentera med mindre mängder.

Plattformar

Denna kryptohandelsbot är kompatibel med följande stora börser:

KuCoin Kraken Binance
Bittrex Hitbtc Bitfinex
Cobinhood Bitmex Huobi
CEX.io Poloniex Coinbase Pro
Tradingview    

Och fler utbyten från CCXT-biblioteket

Prissättning på pistol

Gunbot (Gunthy) pris

Gunbot erbjuder fyra prispaket beroende på vilka funktioner du vill ha i botten. Tjänsten erbjuder för närvarande 50% rabatt:

 1. Gunbot – Startversion (0,02 Bitcoin, ordinarie pris: 0,04 BTC)
 • För 1 byte
 • 3 handelsstrategier
 • Obegränsat par
 • Växla mellan växlar när som helst
 • Telegramintegration
 • 200 Gunthy tokens
 • Chatt & e-poststöd
 1. Gunbot – Standardutgåva (0,05 Bitcoin, ordinarie pris: 0,10 BTC)
 • All startversion plus:
 • Alla handelsstrategier
 • Cryptosight
 • 500 Gunthy tokens
 • Indikatorer
 • Ytterligare efterföljande
 • Marginalhandel
 • Genomsnittlig dollarkostnad (DCA)
 • Återföring av handel
 • AutoConfig
 1. GunBot – Pro-upplaga (0,075 Bitcoin, ordinarie pris: 0,15 BTC)
 • Alla standardutgåvor plus:
 • 3 utbyten ingår
 • 750 Gunthy-tokens
 • Tillägg för backtesting
 1. GunBot – Ultimate edition (0,125 Bitcoin, ordinarie pris: 0,25 BTC)
 • All Pro-upplagan plus:
 • 5 växlar ingår
 • 1250 Gunthy tokens
 • TradingView-tillägg

Fördelar och nackdelar

FÖRDELAR

NACKDELAR

 • Erbjuder flera handelsstrategier
 • Lätt att använda
 • Erbjud flera licenser
 • Stöder ett stort antal stora kryptobörser  
 • Relativt dyrt
 • Det har förekommit enstaka felrapporter

 

3. CryptoHopper

Cryptohopper trading bot

Cryptohopper är en molnbaserad crypto trading bot som fungerar med ett brett utbud av börser och mynt. Att vara i molnet möjliggör enkel installation och 24/7 handel.

Crypto Hopper erbjuder snabb automatiserad handel och portföljhantering för över 100 kryptovalutor. Den molnbaserade boten har för närvarande över 200 000 användare.

Vad är nytt?

Cryptohopper släppte nyligen sitt “Cryptohopper +” -program, som låter användare få erfarenhetspoäng. Ju fler poäng som samlas, desto fler fördelar kan användarna tjäna. De kan till exempel få rabatter, bli säljare på marknaden och tjäna cashback-krediter.

Cryptohoppers prismodell har inte förändrats sedan vår senaste recension.

Funktioner

Huvuddrag

 • Automatisk handel
 • Market Making
 • Spegelhandel
 • Efterföljande stopp
 • Pappershandel
 • Strategidesigner
 • Backtesting
 • Exchange Arbitrage

 1. Enkel installation: Boten levereras med en intuitiv instrumentpanel som bara tar cirka 5 minuter att installera.
 2. Externa signaler: Det är också en av de få bots som är inbäddade med externa signaler som gör att du kan prenumerera på professionella analytiker runt om i världen – botten tar emot signalerna direkt och använder dem i sina affärer.

Plattformar

För närvarande kan bot integreras med de flesta större börser som inkluderar:

HitBTC OKEx Bitpanda Pro
KuCoin Bitvavo Binance
Binance.us Coinbase Pro Bittrex
Poloniex Bitfinex Huobi Pro
Kraken    

Under tiden behöver du inte oroa dig för det. ”

Priser för kryptohoppare

Hopperpris

Cryptohopper erbjuder tre prissättningspaket med priser från $ 19 per månad till $ 99 per månad.

 1. Explorer hopper starter – $ 19 / månad, eller $ 198,96 per år

  • 80 positioner
  • Maximalt 2 utlösare
  • 15 valda mynt maximalt
  • Pappershandel
  • Äventyrsbehållare medium – 49 $ / månad eller 498,96 $ per år

   • 200 positioner
   • 50 valda mynt
   • 5 utlösare
   • Pappershandel
   • Hero hopper pro – 99 $ / månad eller 999 $ per år

    • 500 positioner
    • 75 valda mynt
    • Teknisk analys
    • Maximalt 10 utlösare

    Fördelar och nackdelar

    FÖRDELAR NACKDELAR
    • Lätt att installera
    • Bra marknadsplats
    • Goon mynt och utbytesstöd  
    • Otillräcklig teaminformation  

    Läs hela CryptoHopper Review

    4. TradeSanta

    TradeSanta trading bot

    TradeSanta är ett nytt molnbaserat verktyg men med ett redan etablerat rykte. Tillsammans med stöd för grundläggande ordertyper kan automatiserad bot köra mer avancerade strategier. Viss funktionalitet kan dock ta mycket tid att vänja sig vid.

    TradeSanta kanske inte har så många funktioner som andra poster i den här listan – men du kan göra en hel del gratis och dess tjänster är av hög kvalitet. Det finns för närvarande sju börser på TradeSanta, med BitMEX kommer snart.

    Vad är nytt?

    TradeSantas prissättning för ett Basic-konto har ökat sedan den senaste granskningen. De har dock sänkt priset för sina avancerade och maximala konton men tagit bort HitBTC-kampanjpaketet.

    TradeSanta har också gjort vissa förbättringar av livskvaliteten, inklusive stabilitetsförbättringar och ökad webbplatshastighet. Boten finns nu på ryska.

    Och vi har flyttat botten till 4: e plats.

    Funktioner

    Huvuddrag

    • RUTNÄT
    • DCA
    • Extra beställningar
    • Långa och korta strategier
    • Tekniska indikatorer
    • Stoppa förlusten

    Automatiserade alternativ på TradeSanta inkluderar:

    • Lång botmall – när du förväntar dig att tillgångsvärdet ska stiga.
    • Kort botmall – när priset beräknas falla.
    • Anpassad mall – du har friheten att maximera botens förmågor med anpassade verktyg.

    Dessutom erbjuder TradeSanta tekniska indikatorer (inklusive handelsfilter, volymfilter och Bollinger-signal), en extra orderfunktion, köp av mynt för en provision etc. Du kan också ställa in botten för att göra affärer till marknadspriser, köpa mer av tillgången när marknaden går emot en position och mycket mer.

    TradeSanta-prissättning

    TradeSanta nya priser

    TradeSanta erbjuder fyra nivåer av prissättning:

    • Minimum gratis – Förutom att bara tillhandahålla två bots ingår andra funktioner i planen
    • Grundläggande för 14 USD / månad (vid köp årligen) – Ger dig tillgång till 49 bots. Innan du köper kan du registrera dig för en testperiod på tre dagar
    • Avancerat för $ 20 / månad (vid köp årligen) – Ger dig tillgång till 99 bots
    • Max för $ 30 / månad (vid köp årligen) – Obegränsad funktionalitet, inklusive alla bots.

    Bot ansluter till flera av de största kryptobörserna, inklusive HitBTC, Binance, Bitfinex, Bittrex, Huobi, etc. Det har inte det mest omfattande utbudet, men användarna lovas att mer kommer att läggas till i framtiden.

    Fördelar och nackdelar

    FÖRDELAR NACKDELAR
    • Massor av automatiserade handelsalternativ
    • Intuitivt gränssnitt
    • Inga handelsavgifter
    • Pålitliga säkerhetsåtgärder
    • Endast lämplig för pålitliga strategier
    • Få förstahandsanvändare
    • Trög kundsupport

    Läs fullständig TradeSanta-recension

    5. BitUniverse / Pionex

    bituniverse pionex crypto trading bot

    BitUniverse och Pionex har samarbetat för att ge “den ultimata handelsupplevelsen” till sina användare. På grund av detta samarbete kan Pionex-användare använda BitUniverses Trailing Take Profit Bot och Grid Trading Bot. BitUniverse-användare kan logga in på sitt konto på Pionex-plattformen.

    Vad är nytt?

    Vi inkluderade inte BitUniverse eller Pionex i vår tidigare lista över de bästa kryptobotarna. Men på grund av deras samarbete och ökade fördelar tror vi nu att de förtjänar en femte plats.

    Funktioner

    BitUniverse erbjuder:

    • 22+ utbyten som stöds
    • RUTNÄT
    • Realtid mynt tickers
    • AI-rådgivare
    • Backtesting scanner & volatilitetsfaktor
    • Auto portföljspårare

    Poinex erbjuder:

    • RUTNÄT
    • Oändlighetsnät 
    • Leveraged Grid
    • Marginalnät
    • Omvänd rutnät
    • Leveraged Reverse Grid
    • DCA
    • Efterföljande vinst
    • TWAP
    • Likviditetsaggregerad motor

    BitUniverse / Pionex-prissättning

    bituniverse pionex trading bot priser

    Vi kunde inte hitta ett prenumerationsprisschema på BitUniverse eller Pionex-webbplatsen. Det finns en provision på 0,05% i samband med Pionex och en 0,08% i BitUniverse.

    Fördelar och nackdelar

    Kommer snart …

    6. Gekko

    Gekko Trading bot

    Gekko är en öppen källkod för kryptovalutahandel som du kan ladda ner på GitHub-plattformen. Bot är kompatibel med de viktigaste operativsystemen (Linux, Windows och macOS). Det körs också på hallon PI och moln utan några problem.

    Funktioner

    1. Webbgränssnitt: Boten är utrustad med ett webbgränssnitt som låter dig övervaka data och handelsstrategier.
    2. Tillbaka-testfunktion: Med Gekko kan du backa testdata och se prognoser för dina handelsresultat.
    3. Aviseringsfunktion: Det håller dig också uppdaterad via sociala medieplattformar, e-post och telegram.

    Plattformar

    Gekko stöder många Bitcoin-börser som inkluderar:

    • Poloniex
    • Bistamp
    • Bitfinex

    Bot är dock inte för högfrekvent handel, och det tillåter dig inte att utnyttja arbitrage-möjligheter.

    Gekko-priser

    Fri

    Fördelar och nackdelar

    FÖRDELAR NACKDELAR
    • Helt gratis  
    • Inte effektivt vid högfrekvent handel
    • Kan inte utnyttja arbitrage möjligheter  

    7. Zenbot

    zenbot crypto trading bot

    Zenbot är ännu en bitcoin-bot med öppen källkod. Du kan ändra den för att passa dina handelspreferenser och du kan använda den i alla större operativsystem.

    Funktioner

    1. Artificiell intelligens: Bot är lätt och drivs av artificiell intelligens.
    2. Högfrekvent handel & många tillgångar: Det är också en av få handelslösningar som kan stödja många tillgångar och samtidigt hantera högfrekvent handel.

    Plattformar

    Zenbot stöds av de viktigaste Bitcoin-börserna som

    • Bittrex
    • Poloniex
    • Gemini
    • GDAX
    • Quadriga

    Zenbot-prissättning

    Fri

    Fördelar och nackdelar

    FÖRDELAR NACKDELAR
    • Fungerar bra i högfrekvent handel
    • Kan handla flera tillgångar samtidigt  
    • Har inte ett användargränssnitt för att köra det
    • Du behöver tekniska färdigheter  

    8. AutoView

    Autoview Trading bot

    Autoview är en billig kryptohandel-bot som kommer i form av en Google Chrome-förlängning. Det är dock inte en nybörjare-bot eftersom du måste manuellt koda stoppförlust i dess skript.

    Funktioner

    Gratis manus: Om du inte är en bra programmerare finns det många gratis Autoview-skript tillgängliga som du kan använda. Till exempel kan du använda MACD-indikatorn för att få varningar om baisse MACD och hausseartade crossovers.

    Plattformar

    Autoview erbjuder en gratis version som fungerar med

    • BitmexTestnet
    • 1 Mäklare
    • GDAX
    • Sandlåda
    • Bitfinex
    • Binance
    • Kraken och tio andra börser

    Autoview-priser

    Det erbjuder en gratis version och en betald version som kostar $ 269,99 per år eller $ 24,00 per månad

    Fördelar och nackdelar

    FÖRDELAR NACKDELAR
    • Lätt att ställa in
    • Stöder massor av utbyten
    • Låga månadsavgifter  
    • Du kan inte spåra transaktioner utan att kontrollera börsen
    • Kräver operation i Windows VPS eller webbläsare

    9. CryptoTrader

    Cryptotrader trading bot

    CryptoTrader är en automatiserad molnbaserad crypto trading bot. Denna bot låter dig bygga dina egna algoritmiska handelsprogram på bara några minuter och du behöver inte installera det i ditt system.

    Funktioner

    1. Marknadsplats: Bot har en ”marknadsplats” där du kan sälja din strategi eller köpa handelsstrategier från andra utvecklare.
    2. Levande handel &backtesting: CryptoTrader möjliggör också livehandel och backtestning i många av de viktigaste börserna. 
    3. Test mot marknadsförhållanden: CryptoTrader låter dig testa dina strategier mot mottestad data och rådande marknadsförhållanden. Det håller dig på toppen av marknaden genom att uppdatera dig om marknadsevenemang och trender genom text- och e-postmeddelanden.

    Plattformar

     Det stöds på de viktigaste marknaderna inklusive

    • BTCC,
    • Bitstämpel
    • Coinbase.

    Priser för Cryptotrader

    Priser för Cryptotrader

    Botens månatliga avgifter varierar mellan 0,0017 BTC och 0,0212 BTC per månad.

    Fördelar och nackdelar

    FÖRDELAR NACKDELAR
    • Lätt att använda
    • Det är molnbaserat
    • Lite information om teamet bakom det  

    10. BTC-robot

    BTC Robot trading bot

    BTC Robot är en pionjär automatiserad Bitcoin trading bots. Det går bra i de större operativsystemen, även om priserna på olika plattformar – Mac-användare betalar mer jämfört med Windows-användare. Den billigaste planen kostar $ 149.

    Funktioner

    1. Lätt att installera: Bot är känd för att vara lätt att installera och använda. Vissa användare hävdar dock att vissa av dess tekniska aspekter är svåra att förstå. Företaget påpekar också att de förutsägelser som görs av dess algoritmer inte alltid är perfekta.
    2. 60-dagars återbetalning: Det som emellertid sticker ut mest om BTC är dess 60-dagars återbetalningspolicy.

    BTC-prissättning

    BTC-robotpriser

    BTC erbjuder tre prispaketen $ 19,99 per månad plan, en 39,99 per månad plan och premium plan som kostar $ 399 per år.

    Fördelar och nackdelar

    FÖRDELAR NACKDELAR
    • Lätt att installera
    • Helt automatiserad  
    • För att köra den på MacOS behöver du en VPS
    • Handlar endast Bitcoin
    • Behöver arbeta med MT4-mäklare

    11. Räkor

    Räkor handelsbot

    Räkor dök upp på marknaden 2018 och har snabbt vunnit popularitet i handelssamhället. Grundarna hade som mål att locka till sig människor som inte hade råd med dyra robotar. Det är därför de erbjuder ett bra utbud av tjänster gratis.

    All affärsverksamhet bedrivs transparent. Om det finns något att uppdatera användare på lägger teamet ut uttalanden på sina sociala mediekonton.

    Funktioner

    Det primära inslaget i detta verktyg är en inbyggd algoritm för automatisk handel som kan göra beställningar åt dig. Bortsett från att automatisera handelsprocessen kan Shrimpy erbjuda ett anständigt utbud av ytterligare funktioner:

    • Ombalansering – I stället för att bara köpa och hålla krypto, justerar denna funktion din portfölj av tillgångar för maximal vinst.
    • Backtesting – Analysera din potentiella strategi och jämför den med historiska resultat.
    • Social handel – Följ och kopiera andra handlares åtgärder och deras portföljallokeringar

    Räkor prissättning

    Räkor handelspriser bot

    Shrimpy erbjuder ett gratis Hodler trading bot-paket som ger dig tillgång till alla funktioner för portföljspårning. Den professionella versionen kostar från $ 13 / månad och företagsversionen debiteras individuellt.

    Bot stöder några större kryptovalutautbyten, som Binance, Bittrex, KuCoin, Coinbase Pro, Kraken, etc. Helst kan listan vara mer omfattande, men teamet arbetar med att lägga till fler krypto-utbytes-API: er.

    Fördelar och nackdelar

    FÖRDELAR NACKDELAR
    • Massor av gratis funktioner
    • Låga abonnemangsavgifter
    • Responsiv, användarvänlig design
    • Inbyggt socialt nätverk
    • Relativt undersökt bot
    • Ingen mobilapp
    • Inte lika högavkastande som andra bots

    12. Zignaly

    Zignaly trading bot

    Zignaly är en annan molnbaserad plattform som inte kräver någon installation eller serveruppdateringar. Externa signalleverantörer (det finns för närvarande mer än 20 leverantörer) är en del av plattformen och hjälper användare att automatisera handelsprocessen.

    Funktioner

    Här är de viktigaste funktionerna som gör detta till ett attraktivt verktyg för handlare:

    • Kryptosignaler – Plattformen har signaler från tredje part, inklusive Mining Hamster Signals, Crypto Base Scanner och andra av denna typ. Dessa leverantörer är faktiskt branschpersonal som analyserar fluktuationer på marknaden och förutsäger gynnsamma förutsättningar för vinst.
    • Efterföljande stoppförlust – Den här funktionen är inte något som de flesta börser erbjuder, men det är en av de mest populära strategierna. Det hjälper dig att dra nytta av marknaden uppåt utan risken för förluster från kryptomarknaden uppåt.
    • TradeView bot – Zignaly ansluter till ditt TradingView-konto. TradeView bot låter dig använda anpassade handelssignaler i kombination med automatiska indikatorer.
    • Ingen gräns för handeln – Det finns inga begränsningar för kryptovalutor som du kan handla. Det ger handlare mycket frihet att välja.

    Zignaly-priser

    Zignaly priser

    Zignaly erbjuder endast ett prisnivå på $ 15,99. Vid denna tidpunkt ger den här prenumerationen tillgång till prioritetsstöd, obegränsat myntpar och positioner. I framtiden försäkrar företaget att det kommer att finnas obegränsade byten.

    Vid denna tidpunkt stöder Zignaly bara Binance. Det kan ge begränsade möjligheter för handlare, men det nyligen meddelade meddelandet uppgav att de också planerar att lägga till Bittrex.

    Fördelar och nackdelar

    FÖRDELAR NACKDELAR
    • 30 dagars gratis prövotid
    • Stadig tillväxt av användare
    • Starka förinställda algoritmer
    • Pålitliga signaler från flera källor
    • Nytt på marknaden
    • Fortfarande i beta-fas
    • Sårbart för problem

    13. ProfitTrailer

    ProfitTrailer trading bot

    Under de senaste två åren har ProfitTrailer lyckats förvärva ett ganska gott rykte. Det finns motstridiga recensioner, men bot är definitivt värt ett skott. Du kan titta närmare på detta verktyg med gratis signaler som ingår i det billigaste paketet.

    Funktioner

    Innan du bestämmer dig för vad verktyget är för, överväga dessa funktioner:

    • Teknisk analys med specifika indikatorer – Det inkluderar glidande genomsnittlig konvergens / divergens, Bollinger-band, Relative Strength Index, Simple Moving Average och några andra välkända handelsstrategier.
    • Mobilvänlighet – Plattformen kan nås på Android och iOS utan förluster i grafik eller hastighet.
    • Virtuell privat server – Normalt kommer VPS med en extra kostnad. ProfitTrailer, å andra sidan, inkluderar VPS i tre av fem prissättningsplaner för att tillhandahålla en fullt hanterad värdmiljö.
    • Livechatt – Varumärket erbjuder flera kommunikationskanaler, inklusive live-meddelanden, supportbiljetter samt utbildningsmaterial som en detaljerad FAQ-sektion och videoguider.

    Priser för ProfitTrailer

    ProfitTrailer priser

    Med ProfitTrailer kan du välja mellan fem paket som varierar i API-nyckelplatser, handelsinställningar, konfigurationsbesparingar, köp-säljstrategier och några andra funktioner. Priserna börjar från 25 € / månad för ‘signal edition’ -planen (449 € för livstidsabonnemang) och går upp till 99 € / månad (1 299 € för livstidsavtal).

    Plattformen ger dig tillgång till automatiserad handel på Binance, BitMEX, Huobi, Bittrex, Kucoin och Poloniex. ProfitTrailer stöder alla mynt som listas på dessa plattformar.

    Fördelar och nackdelar

    FÖRDELAR NACKDELAR
    • Brett utbud av verktyg
    • Flera köp- och säljstrategier
    • Stark gemenskap av handlare
    • Utmärkt stöd
    • Svårt att konfigurera
    • Inget dokumenterat bevis på prestanda
    • Måste startas om regelbundet

    14. Kryll.io

    kryll trading bot

    Teamet bakom Kryll.io har expertis inom programvaruutveckling, handel, juridik, maskininlärning och ekonomi. Denna onlineplattform för automatiserade kryptovalutahandelstrategier tilltalar handlare med olika erfarenhetsnivåer.

    Funktioner

    Kryll.io har vissa egenskaper som gör att den sticker ut från andra liknande projekt, till exempel:

    • Vad-du-ser-är-vad-du-handlar-konceptet – Tekniken bakom alla strategier är så enkel som möjligt. Det säkerställer kontroll av strategierna, även avancerade.
    • Dra och släpp redigeraren – Med den här funktionen kan du skapa anpassade strategier genom att välja funktionella block. Den rätta kombinationen av dessa block kan skapa en kraftfull unik strategi.
    • Kryll Marketplace – Om du inte känner dig säker på att skapa egna strategier kan du bläddra i färdiga strategier. Alla resultat och statistik om dessa strategier offentliggörs.
    • KRL-resultat – Inkomster som genereras från aktiviteten på denna plattform tas emot i KRL, Kryll.io-tokens. Om andra användare använder din strategi är resultatet också i KRL.

    Kryll.io prissättning

    kryll.io pris

    Kryll.io kräver ingen betald prenumeration. Om du vill skapa en strategi och testa kommer du inte att debiteras för det. Men oavsett om du använder din strategi eller någon annans kostar det en avgift. Avgifterna beror på antalet KRL-tokens du innehar. Om du till exempel har 200 000 KRL får du 95% avgiftsrabatt.

    Verktyget stöder Binance, Bittrex, Poloniex, HitBTC, BitStamp och andra börser. Med vidareutveckling bör det finnas en mer omfattande lista över tillgängliga plattformar.

    Fördelar och nackdelar

    FÖRDELAR NACKDELAR
    • Unik produkt
    • Lätt att använda
    • Kryll Marketplace of strategies
    • Rimlig avgiftsstruktur
    • Fortfarande i ett växande skede
    • Strategier kan vara dyra att använda

    15. Exchange Valet

    Exchange Valet trading bot

    Exchange Valet är en stationär app tillgänglig för Windows-, Mac- och Linux-användare. Appen är främst inriktad på automatiserad handelsfunktionalitet. Tyvärr finns det lite information om teamet bakom detta projekt.

    Funktioner

    Utbudet av handelsverktyg som finns tillgängliga på Exchange Valet inkluderar:

    • Stoppa förlust och ta vinst, som vanligtvis tillhandahålls av liknande lösningar;
    • Begränsa panik säljer, efterföljande stop-loss-order och samtidiga stop-loss / take-profit-order, vilket inte är något du alltid kan få;
    • Speed ​​Trade funktion så att du tappar lönsamma möjligheter;
    • Cirkeldiagram som ger visuell representation när du letar upp dina fonders tillgångstilldelningar.

    För användare som inte känner till kryptovaluta finns det många utbildningsresurser på plattformen. Tillsammans med artiklar och tutorials om vanliga frågor kan användare ansluta till deras Telegram och Discord för att hålla sig uppdaterade om alla nyheter.

    Prissättning för utbytesbetjäning

    Exchange Valet-pris

    Exchange Valet erbjuder inte olika funktioner över olika prisnivåer. Istället finns det olika faktureringsvillkor – en månad för $ 29, tre månader för $ 75 och en årlig prenumeration för $ 250. För alla paket kan du begära en 14-dagars provperiod.

    För närvarande kan du automatisera kryptovalutahandel på Binance- och Bittrex-börser. För handlare som vill ha ett bredare utbud av alternativ kan det vara ett problem.

    Fördelar och nackdelar

    FÖRDELAR NACKDELAR
    • Samtidiga beställningar
    • Meddelanden om mobil och e-post
    • Lämplig för nybörjare och avancerade handlare
    • Många ytterligare funktioner
    • Responsiv kundsupport
    • Endast två utbyten stöds
    • Brist på transparent ägande
    • Behöver du ladda ner en app

    16. Margin.de (Leonardo)

    Margin.de trading bot

    Margin.de-tjänsten brukade kallas Leonardo innan den förvärvades av olika ägare och moderniserades. Gränssnittet förbättrades och vissa funktioner lades till.

    Funktioner

    Till exempel erbjuder Margin.de för närvarande följande funktioner:

    • Tekniska indikatorer – Användare får tillgång till MACD, EMA, RSI, VWAP och andra indikatorer
    • Visuell handel – Visuell representation av vilka marknader och tillgångar du arbetar med gör allt enklare
    • Dra och släpp anpassning – Gränssnittet kan ändras beroende på dina preferenser med några få klick

    Priser på Margin.de

    Margin.de pris

    Prissättningsplanerna för denna tjänst är organiserade som en engångsbetalning. För närvarande har dessa livstidslicenser 25% rabatt. Det finns tre typer av licenser du kan välja mellan:

    • Förrätt för $ 129 – Det ger dig tillgång till alla tekniska indikatorer och bots, vilket är ganska bra. Du kan dock handla på endast en börs;
    • Standard för $ 259 – Förutom tekniska indikatorer och bots får du handla på alla börser som stöds
    • Professionell 2999 $ – Med den här planen kan du lägga till upp till 3 API: er per utbyte, men är länkad till ett enda växlingskonto tillsammans med andra funktioner som finns tillgängliga via tidigare paket.

    Just nu finns det redan många utbyten som stöds. Listan innehåller Binance, KuCoin, Latoken, Coinbase Pro, Kraken, Bitfinex och många fler. Den fullständiga listan finns tillgänglig på den officiella webbplatsen.

    Fördelar och nackdelar

    FÖRDELAR NACKDELAR
    • En bred kombination av indikatorer
    • Anpassningsbart gränssnitt
    • Robust säkerhet
    • Många kryptovalutautbyten
    • Inga rörliga avgiftsstrukturer
    • Stor initial investering
    • Alltför komplexa anpassade strategier

    17. Autonio

    Autonio trading bot

    Autonio är ett decentraliserat verktyg för handel med artificiell intelligens. Enligt teamet bakom detta projekt gör AI-baserad algoritmisk handel detta verktyg fundamentalt annorlunda än andra tjänster.

    Funktioner

    Här är de mest anmärkningsvärda egenskaperna för Autonio trading bot:

    • 30 viktiga handelsindikatorer – inklusive Relative Strength Index, Bollinger Bands, Ultimate Oscillator och EMA crossovers
    • Användare som upprätthåller kontrollen över processen – Även om handeln är automatiserad, bestämmer användarna hur ofta roboten gör affärer, huruvida en strategi behöver optimeras, hur man integrerar olika indikatorer osv..
    • Backtesting – Du kan följa strategier med fem indikatorer och se hur det skulle fungera på verkliga historiska siffror
    • Social investering och handel – Du har möjlighet att spåra erfarna handlare och hantera med sina åtgärder för att uppnå liknande portfölj och vinster
    • Mindre vanliga funktioner – handelskonsult, algoritmmarknad, orderflödeshandel.

    Autonio-prissättning

    Ett abonnemang på Autonio-plattformen kostar $ 50 / månad utan differentiering av nivåer eller funktionalitet. Du måste också betala en engångsregistreringsavgift. Därefter har du obegränsad tillgång till Autonio-funktionaliteten.

    Vid denna tidpunkt stöder plattformen följande börser: Bittrex, Bitfinex, Bitstamp, Kraken och QuadrigaCX. Kombinationerna av kryptovalutapar du kan handla med beror på vilka valutor som är noterade på dessa börser.

    Fördelar och nackdelar

    FÖRDELAR NACKDELAR
    • Användarvänligt GUI
    • Portfölj följa / kopiera
    • Kräver ingen kodning eller handelserfarenhet
    • Flera indikatorer
    • Konkurrenskraftig marknadsplats för AI-algoritmer
    • Få utbyten
    • En prissättning utan billigare alternativ
    • Lite information om laget

    Utomstående

    1. Tradewave

    Tradewave-botten har upphört

    tradewave trading bot

    Tradewave var inte en traditionell handelsbot. Det var en plattform som gjorde det möjligt för dig att skapa din egen handelsbot och få den att handla automatiskt för dig i börser. Plattformen stängdes av 2017.

    Funktioner

    1. Molnbaserat: Denna plattform använde Python, och det gjorde att du kunde koda i din webbläsare och låta boten köras i molnet. Det betyder att du inte behövde oroa dig för driftstopp och att din dator inte behövde vara ansluten till internet hela tiden.
    2. Delade handelsstrategier: En annan bra sak med Tradewave är att det fanns handelsstrategier som delades i dess community som du kunde prova.

    Plattformar

    Tradewave stöder

    • Bitstämpel
    • BTC-E.

    Tradewave-priser

    • Det kostade 19,99 per månad

    Fördelar och nackdelar

    FÖRDELAR NACKDELAR
    • Gratis backtestning
    • Förenklad kodning  
    • Begränsad gratisversion  

    2. USI Tech

    USI förbjöds i USA och Kanada efter en upphörande och upphörande order mot företaget

    USI Tech trading bot

    USI Tech är en Forex trading bot som också erbjuder kryptovalutahandelpaket. Till skillnad från de flesta handelsbots som behöver installeras och konfigureras är USI TECHs strategi för handel annorlunda. Som användare har du ingen kontroll över botten. Istället betalar du för en expertkryptovalutahandlare, och då garanterar USI TECH dig daglig vinst från affären.

    USI Tech Pricing

    Du kan välja din önskade investeringsplan som sedan tjänar dig cirka 1 procent av ditt kapital dagligen.

    Fördelar och nackdelar

    FÖRDELAR NACKDELAR
    • Lätt att använda
    • Erbjuder affiliate-program
    • Nybörjare vänlig  
    • Resultat garanteras inte  

    Funktioner att tänka på när du väljer en Cryptocurrency Trading Bot

    Det finns några specifika nyckelfunktioner att tänka på när du överväger en kryptovalutahandel-bot. Du kan stöta på dessa funktioner när du undersöker bots, så det är viktigt att du förstår exakt vad var och en betyder. 

    DCA-robotar

    DCA (dollarkostnadsgenomsnitt) -bots följer DCA-strategin, vilket innebär att de investerar i en tillgång med nuvarande intervaller. Detta kommer att sänka ingångspriset över tid, vilket gör det möjligt för näringsidkaren att få ett mer idealiskt genomsnittspris för sin position – och i sin tur minska riskerna till följd av lokala prisrörelser. 

    Låt oss titta på ett praktiskt exempel. Anta att du investerar 1000 dollar per månad i en tillgång under fem månader i rad. Om priserna i slutet av varje månad var $ 95, $ 80, $ 70, $ 90 och $ 100, skulle ditt genomsnittliga pris på tillgången vara $ 85,5. Om du investerade hela beloppet i början hade du betalat 100 USD per aktie. DCA Bots kan automatisera denna process, vilket sparar pengar.  

    Alternativ bots

    Alternativ är högriskfinansiella instrument som kan vara svåra att bemästra – tack och lov gör optionsbots det lättare. För att lära dig mer om hur alternativ fungerar, kolla in vårt omfattande blogginlägg om ämnet. 

    GRID Bots

    En GRID-kryptobot fungerar på liknande sätt som en DCA-bot. Bot placerar en första köporder och sedan fler order om priset rör sig i motsatt riktning. Den primära skillnaden mellan de två botsna är att en GRID-bot placerar en separat take profit-order för varje köporder – medan en DCA-bot kommer att göra en take-profit-order för alla köporder. 

    Social handel

    Vissa kryptobotar har sociala handelsfunktioner. När en näringsidkare använder en social handelsstrategi kommer de att observera handelsbeteendet hos experthandlare och kollegor och följa sedan med. Bots som har hårdkodad social handel automatiserar denna process. 

    Marknad

    Vissa kryptobotar har marknadsplatser där användare kan köpa och sälja handelsstrategier och signaler. 

    Backtesting

    Kryptobots med backtestfunktioner använder historisk data för att rekonstruera affärer som skulle ha hänt tidigare. Det slutliga resultatet kommer att erbjuda handelsstatistiken för att mäta effektiviteten i dessa handelsstrategier. Den bakomliggande teorin är att en strategi som fungerade tidigare sannolikt kommer att fungera i framtiden. Backtesting kryptobotar kommer att göra analysen så att näringsidkaren inte behöver. 

    Handelspapper

    Handelspapper är aktier och obligationer som kommer att köpas och säljas för att tjäna pengar på kort sikt. Det här är snabba investeringar, så det hjälper att ha en bot för att hålla koll på den, eftersom dessa investeringar ofta handlas dagligen. 

    Stoppa förlust och ta vinst med efterföljande

    Efterföljande stoppförlust kan spara dig från många förluster, eftersom det gör att du kan få in några vinster även om din handelsposition inte riktigt når ditt vinstmål. Det kan ses som ett skyddsnät. 

    Låt oss till exempel säga att du har ett förlustavbrott inställt på 3% och en efterföljande stoppförlustprocent till 1%. Om din handel flyttade till + 3,5% som högst och sedan sjönk med 1%, kommer boten att sälja den till + 2,5%. Nu har du gjort en vinst på 2,5% i stället för att ta förlust om den hade sjunkit ytterligare.  

    Intradagshandel

    Värdepapper som handlas under marknadens öppettider betraktas som intradagstransaktioner. Intradags prisrörelser är viktiga för daghandlare som vill göra flera affärer under en enda session. Day trading bots kan hjälpa dig att automatisera denna process. 

    Scalping

    Scalping är en handelsstrategi med lägre risk som används för kortsiktiga vinster. En bot med skalpfunktioner kommer att noga övervaka priset på en viss tillgång och dra nytta av fluktuationer. En krypteringsbot för skalning kommer att överväga tre huvudfaktorer innan de agerar: Relativ styrkaindex, support- och motståndsnivåer och det glidande genomsnittet.

    Topp 4 handelsbots

    #Rang

    Bot

    Pris

    Integrationer

    #ett

    3Kommor

    från $ 14,50 månad

    Komma igång

    • Binance
    • Binance DEX
    • Binance Futures
    • Binance Jersey
    • Binance (marginal)
    • Binance USA
    • FTX
    • FTX USA
    • Bitmex
    • Omloppsbana
    • Bybit testnät
    • Deribit
    • Bittrex
    • Bitfinex
    • Bitstämpel
    • Cex
    • Coinbase Pro (GDAX)
    • Exmo
    • Gate IO
    • HitBTC
    • Huobi
    • Kraken
    • Kucoin
    • Okex
    • Poloniex
    • Yobit

    Visa alla 26Visa mindre

    # 2

    gunthy gunbot-logotypGunbot

    från 0,02 BTC

    • KuCoin
    • Kraken
    • Hitbtc
    • Cobinhood
    • Huobi
    • Poloniex
    • Tradingview
    • Binance
    • Bittrex
    • Bitfinex
    • Bitmex
    • CEX.io
    • Coinbase Pro
    • och fler utbyten från CCXT-biblioteket

    Visa alltVisa mindre

    # 3 

    Cryptohopper

    från $ 16,58 / månad
    • HitBTC
    • OKEx
    • Bitpanda Pro
    • KuCoin
    • Bitvavo
    • Binance
    • Binance.us
    • Coinbase Pro
    • Bittrex
    • Poloniex
    • Bitfinex
    • Huobi Pro
    • Kraken

    Visa alla 13Visa mindre

    #fyra

    TradeSanta

    från $ 14 månad

    • HitBTC
    • Binance
    • BitFinex
    • Bittrex
    • UPbit
    • Huobi
    • BitMEX
    • OKex

    Visa alla 8Visa mindre

    Slutsats

    Cryptocurrency trading bots är viktiga verktyg för handlare. Om du kan justera deras inställningar och definiera effektiva handelsstrategier kan din bot vara ditt bästa handelsverktyg.

    Vissa bots är dock antingen opålitliga eller direkta bedrägerier, och det är därför viktigt att du gör noggrannhet innan du får en. Läs recensioner och gör dina läxor för att säkerställa att du väljer en pålitlig och tillförlitlig kryptohandelsbot.

    Få din gratis 3 dagars fullständiga tillgång på 3Commas

    Ansvarsfriskrivning Innehållet i denna artikel är inte avsedd att vara ekonomisk rådgivning och bör inte behandlas som sådan. 3commas och dess författare tar inget ansvar för dina vinster eller förluster efter att du läst den här artikeln. Informationen här är baserad på data som samlats in från olika källor. Detta ska inte användas som en parameter för att investera. Användaren måste göra sin egen oberoende forskning för att fatta välgrundade beslut angående sina kryptoinvesteringar.

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me