Hvordan oppretter jeg en Futures DCA Bot ved hjelp av Kjøp / Selg-signaler innebygd i 3Commas? Les videre …

Introduksjon

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du lager en Futures DCA Bot som utløser nye handler ved hjelp av den innebygde “Buy” -signalene fra TradingView crypto-screener..

For denne veiledningen bruker vi den stadig populære Bybit Futures-børsen til å skalpe hyppige små overskudd per dag ved hjelp av Cross leverage, og de innebygde “Buy” -signalene fra TradingView over et par diagrammer.

Hvis du lurer på hvordan TradingView crypto-screener “Buy / Sell” -signalene blir generert, kan du les mer her, signalene som leveres av 3Commas for botbrukere er hentet fra “Ratings” -skjermbildet fra TradingView, som er generert fra følgende tekniske analyseindikatorer: 

Parabolic SAR, Bollinger Bands, MACD, Momentum, Awesome Oscillator, Gjennomsnittlig retningsindeks, Commodity Channel Index, Stokastisk, Relativ styrkeindeks og til slutt, Simple & Eksponensielle glidende gjennomsnitt.

Hvis hver av de ovennevnte 10 individuelle indikatorenes tilstand er oppfylt, for eksempel MACD er over signallinjen eller diagramprisen er over EMA og SMA, blir dette indikatorresultatet scoret som 1 (eller “sant”). Verdiene oppsummeres, og hvis for eksempel summen er 7 eller høyere, indikerer dette et “Kjøp” -signal.

Et enkelt glidende gjennomsnitt (SMA) beregner gjennomsnittet av et valgt utvalg av priser, vanligvis sluttpriser, etter antall perioder i det området.

Velge en kontrakt å handle

For denne veiledningen velger vi den omvendte EOS / USD-kontrakten for å handle, siden den nylig har forsøkt å bryte over 4 timers 200 EMA-motstand før den endelig gjorde det 16. november og begynte å trene etter å ha overskredet den siste lokale “high ”I tillegg til dette er Bitcoin / USD trykket på diagrammet, og dette er et godt tegn for altcoins med USD-sammenkobling, da en” tidevann løfter alle skip “:

Denne strategien bør betraktes som høy risiko, i likhet med alle futures eller spot-handler.

Du må overvåke diagrammene, og hvis prisen faller under 200 EMA, kan det være lurt å stoppe boten til prisen går over den igjen.

Et eksponentielt glidende gjennomsnitt (EMA) er en type glidende gjennomsnitt (MA) som legger større vekt og betydning på de siste datapunktene.

Denne bot i dette eksemplet ble opprettet for å bruke 150 EOS som ble deponert i EOS-lommeboken på Bybit-sentralen. Vi vil bruke små ordrer og kryssovergrep til å skalere 0,75% fortjeneste for hver vellykkede handel for å samle mer EOS ved å bruke den omvendte EOSUSD-kontrakten..

Vi vil konfigurere boten til å bruke sikkerhetsordrer for å kunne dekke et stort fall på opptil 30% i EOS-kartprisen uten avvikling.

Ettersom denne boten vil handle med Cross leverage, vil fortjeneste som opprettes og blir igjen på valutakontoen øke handelsmarginen din og bidra til å kompensere for muligheten for avvikling ytterligere..

Det kan være lurt å administrere og ytterligere redusere muligheten for avvikling ved å trekke et visst overskudd over 175 EOS til en annen lommebok eller byttekonto eller ukentlig eller månedlig..

Opprette Bot

Gå til hovedmenyen og velg DCA Bot og klikk deretter på Opprett Bot knapp:

Vi skal lage en “enkel” bot, ettersom alle Futures-roboter bare kan handle en enkelt kontrakt.

Sørg for at Avansert kategorien er valgt øverst på siden, og at du velger en beskrivende Navn (1) for boten din (dette vises i loggen og også på Mine tilbud-siden og DCA Bots-siden), velg Utveksling (2) konto denne bot vil bruke midler på:

Nå skal vi se på Strategi innstillinger; standardinnstillingene vil være fine her.

Vi skal bruke Lang (3) ettersom vi ønsker å kjøpe myntene til en lav pris og selge myntene til en høyere pris for å tjene penger.

Vi har bare muligheten til Sitat som vår profittvaluta, da dette er en omvendt kontrakt, vil all fortjeneste som opprettes være i EOS. 

Hvis dette er en av dine første roboter, kan det være verdt å beholde Basisordre og Sikkerhetsordre (4) lave beløp, men for dette eksemplet bruker vi 30 EOS for basis- og sikkerhetsordrestørrelsen. Disse beløpene er de faktiske ordrestørrelsene som er plassert på børsen inkludert Kryss (6) margin på x50 gearing, dette betyr faktisk at bare 0,6 EOS av handelsfondene dine vil bli brukt til å plassere basisordren og 0,6 EOS for den første sikkerhetsordren på børsen. 

Totalt vil denne boten bruke ca 7,355 EOS av midlene dine uten innflytelse inkludert, hvis alle DCA / sikkerhetsordre blir brukt. Når du får mer tillit til botstrategiene dine, kan det være lurt å risikere mer per botavtale.

Det anbefales å holde startordertypen satt til Grense (5) da dette vil garantere at bot vil åpne handler uten kursglidning og i tillegg vil spare noen kostnader i valutakostnader.

Deretter vil vi sette Deal Start Condition; denne innstillingen forteller boten når den skal åpne en ny handel på mynten vi valgte. Vi bruker TradingView Kjøp (7) signaler, som diskutert tidligere, over flere tidsrammer. Dette skal gjøre det mulig for vår bot å starte nye handler når EOS-prisen er på vei opp, da vi satser på å raskt “skalpe” små fortjeneste, så disse handlerne bør være raske å lukke og ganske hyppige ettersom de brukes på en lav diagramtid ramme:

Du kan se TradingView “Rating” -signalene her, du må endre tidsrammen til hver du har valgt å bruke i Deal Start-tilstanden for å se den individuelle gjeldende vurderingen.

Nå skal vi stille inn Tjene på det innstillinger på vår bot, vi sikter mot repeterende korte handler, da “skalpering” av lavt tidsrammer er ganske risikabelt, så nøkkelen er å sikte på å lukke alle handler så raskt som mulig. Sett verdien Profitt til 0,75% (8) og sett innstillingen Take Profit Type til Prosentandel fra totalt volum (9) ettersom vi ønsker at fortjenesten på 0,75% skal tas med Gjennomsnittspris av myntene kjøpt av denne bot:

Vi vil ikke bruker Stop Loss-innstillinger for denne bot, da vi vil stole på å dekke et betydelig fall i kartprisen ved hjelp av sikkerhetsordrer (Dollar Cost Averaging). Advarsel: Handel på futures-børser er iboende risikabelt, og selv om fordelene er store, er det også risikoene. Hvis prisen på EOS faller dramatisk, kan du bli avviklet og miste pengene dine.

Hvis du ønsker å bruke Stop Loss-innstillinger eller foredle denne strategien ytterligere, kan du teste disse grundig ved hjelp av Paper Trading, men kryptovalutamarkedet er kjent for å være svært volatilt, så du vil ofte oppdage at Stop Loss faktisk kan øke tapene dine, i motsetning til å velge myntdiagrammer av god kvalitet som gjenoppretter raskt eller på en rimelig tid hvis de skulle lide et midlertidig prisfall.

Vi skal bruke 6 Sikkerhetsordrer med denne bot, og 2 Maks antall aktive sikkerhetshandler (ti); Dette sikrer at midlene som kreves for to sikkerhetsordrer om gangen alltid vil bli reservert plassert i bytteordreboken på forhånd som begrensningsordrer. 

Sikkerhetsordrer brukes til å senke den gjennomsnittlige kjøpesummen på myntene boten kjøper hvis prisen faller lavere når handelen har åpnet, dette er også kjent som DCA eller Dollar Cost Averaging.

De Prisavvik til åpne sikkerhetsordrer (11) vil bli satt til 0,5% for den første sikkerhetsordren som brukes; De Sikkerhetsordervolumskala (12) vil bli satt til 1,25; Dette er slik at mengden mynter sikkerhetsordren kjøper vil øke med 25% hver gang en sikkerhetsordre opprettes. Dette vil bidra til å senke den gjennomsnittlige kostnaden per mynt kjøpt av boten.

De Trinnskala for sikkerhetsordre (12) vil bli satt til 2; Dette betyr at boten vil multiplisere denne verdien med innstillingen for prisavvik til åpne sikkerhetsordrer. Faktisk vil vår første sikkerhetsordre bli plassert til 0,5% fra startprisen for handelen (grunnordre) og den andre sikkerhetsordren vil bli plassert 1% lavere og den tredje sikkerhetsordren vil bli plassert 2% lavere. Dette dekker et fall på 31,5% i mynteprisen etter at handelen er åpnet, og vil hjelpe boten til å få fortjeneste raskere eller dekke et stort prisfall mens du holder handelen:

Det anbefales å sjekke diagrammet for kontrakten du vil handle og se etter den siste “høye” prisen som er nådd på det daglige eller ukentlige diagrammet, og spesifisere en verdi mellom 10% -15% lavere enn denne verdien og skriv den inn i Maksimal pris for å åpne avtale (13) innstilling på siden Avanserte innstillinger. Årsaken til dette er å unngå at bot skaper handler “på toppen” av et trendprisrally, da dette er typiske punkter der prisen kan snu. Du må regelmessig sjekke diagrammet og vurdere om du vil øke denne verdien, og la boten fortsette å lage handler når prisen går utover dette punktet. Hvis prisen bryter forrige høyde og dette er bekreftet, kan du heve denne verdien til neste logiske punkt som din tekniske analyse vil foreslå.

Vi kan bekrefte hvor mye penger bot vil bruke ved å se på Botassistent – vær så snill å ikke overse Botassistenten, det er en god venn!

Boten Assistent siden viser hvor mye penger denne boten trenger for å fungere riktig med de konfigurerte innstillingene, den viser også det maksimale prisfallet som sikkerhetshandlene dine kan dekke, og prosentandelen av tilgjengelige midler boten vil bruke (prøv alltid å hold rikelig med midler gratis når du handler med Cross leverage, ettersom tilgjengelige midler vil bli brukt til å motregne likvidasjonsprisen for din åpne posisjon):

De Bord siden viser deg en visualisering av hvordan volumet av midler vil øke med din Sikkerhetsordervolumskala innstilling og også prisavvik prosent Trinnskala for sikkerhetsordre vil dekke. Til slutt, en av de mest nyttige funksjonene i Bord siden viser nøyaktig hvordan sikkerhetsordrene vil bli brukt i detaljerte detaljer:

Resultater

Etter bare noen få dager siden opprettelsen, ser botresultatene lovende ut! Du kan enkelt finne den beskrevne EOS Bybit Cross Futures bot her 

Advarsel: Handel på futures-børser er iboende risikabelt, og selv om fordelene er store, er det også risikoene. Hvis prisen på kontrakten du handler faller dramatisk, kan du bli avviklet og miste pengene dine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me