Hvis du har hørt begrepet Hash Ribbons og lurt på hva de er og hvordan du kan tjene på denne indikatoren i 3Commas, les videre!

Introduksjon

Enten du er nybegynner av handel eller betrakter deg selv som en erfaren handelsmann, har du kanskje hørt favoritt Crypto YouTubers eller påvirkere fra sosiale medier omtale Bitcoin “Hash Ribbons” fra tid til annen. Hvis du noen gang har lurt på hva denne indikatoren kan fortelle deg eller hvordan den fungerer, er dette blogginnlegget for deg!

Hva er Hash Bånd?

Flott spørsmål, la oss bryte det litt ned og utforske en kort oversikt over Hash Ribbons.

Du vet kanskje allerede at Bitcoin Miners utfører beregninger for å løse et beregningsoppgave for å lage flere Bitcoins. Den nødvendige beregningskraften måles i enheter kjent som Hash-hastigheter, som er summen av all prosessorkraften til enheter dedikert til min Bitcoin. Den nåværende Bitcoin Hash-frekvensen på tidspunktet for skrivingen av dette blogginnlegget var svimlende 125 Exahash per sekund! Det er et mindblowing 125.000.000.000.000.000.000.000 forsøk per sekund på å løse et matematisk problem med belønningen som en 6,25 bitkonsoll.!

Hash Bånd, enkelt sagt, lar deg visualiser hashfrekvensen å utføre teknisk analyse av disse dataene ved hjelp av en kombinasjon av algoritmer som vanligvis kombineres til en indikator du kan legge til i Bitcoin-diagrammer på plattformer som TradingView.com.

Det er normalt at Hash-frekvensen svinger hver dag ettersom nye gruveenheter slås på eller enheter slås av på Bitcoin-nettverket, men store svinger i Hash-frekvensen kan ofte være en kant for å bestemme potensielle Bitcoin-prisbevegelser..

Hvordan kan jeg handle med Hash Bånd?

Vi tar en titt på de mest populære Hash-båndindikator på TradingView for øyeblikket.

Denne indikatoren fungerer ved å ta råhash-data på slutten av hver dag og tegne dette som to linjer på et diagram: en raskere 30-dagers MA (glidende gjennomsnitt) og en langsommere 60-dagers MA.

Enkelt sagt, når den raske MA krysser over den langsomme MA, dette indikerer en økning i Hash-hastigheten, og vanligvis en økning i prisen på Bitcoin. Det motsatte gjelder hvis den raske MA krysser under den langsomme MA, Hash-hastigheten synker og prisen faller vanligvis.

Siden Hash Ribbon-indikatoren jobber med en tidsramme på 1 dag, er den best egnet for høye tidsrammer, for eksempel 1D, 2D, 3D, Ukentlig og muligens månedlig diagram.

Vi vil forklare videre i dette blogginnlegget hvordan du lager en 3Commas Bot styrt av Hash Ribbon-indikatoren, les videre!

Hvor vellykket har Hash Ribbons vært tidligere?

Diagrammet nedenfor viser litt over et års prishandling på Bitcoin / USD, og ​​du kan selv se hvorfor Hash Ribbon-indikatoren er så høyt ansett!

Hvis du hadde kjøpt Bitcoin det siste året på en spotbørs da Hash Ribbon-indikatoren viste et “Buy” -signal, ville hver handel ha vært vellykket. Faktisk brukes denne indikatoren ofte av folk som er langsiktige investorer i Bitcoin og bruker “Kjøp” -signalet som en mulighet til å legge til mer Bitcoin i porteføljene..

Faktisk, hvis vi bruker Bitstamp-byttediagrammet for BTC / USD, kan vi gå tilbake så langt som i august 2011 og kan se tilbake testresultater av Hash Ribbon-indikatoren..

Diagrammet nedenfor bruker 1 uke per stearinlysramme og bruker logaritmisk skalering for å passe alle dataene på en enkelt screengrab:

Pilene tegnet på diagrammet viser den omtrentlige datoen for et signal og et konservativt estimat fra den ukentlige lukkeprisen (inngang) og gå ut ved neste lokale topp ved å følge det røde lyset (avkjørsel). Hvis du skulle “følge trenden” i løpet av august 2016 bull run, toppet prisen på utrolige 2450%!

Vent litt … Hva med det siste “Kjøp” -signalet?

Bra spotting! Det er verdt å påpeke at ingen indikatorer kan tilby 100% suksessrate, og profesjonelle handelsmenn vil være de første som påpeker at du aldri bør stole på en enkelt indikator for å basere alle dine handelsbeslutninger på.

Det er fortsatt tidlig i denne nåværende bullsyklusen for Bitcoin, og selv om det kan se ut som at Bitcoin-prisen har falt siden det siste “Kjøp” -signalet har dukket opp på Hash-båndet, bør du legge merke til det og begynne å se på 4 timer og 1 dag diagram tidsrammer for når kursen begynner å komme seg og lage en handelsplan for å etablere en lang posisjon.

Alternativt kan du dra nytte av 3Commas DCA Bots og bruke Hash-båndet til å starte en Bot-handel når et “Kjøp” -signal utløses og bruke sikkerhetsordrer til dollarkostnad Gjennomsnittlig posisjonsinngangspris!

Koble Hash-båndindikatoren til en 3Commas DCA Bot

Gå til DCA Bot (1) meny og klikk Opprett bot (2)

Hovedinnstillinger (3) skriv inn et navn for boten din, velg børsen du vil handle på, og også BTC / USD eller BTC / USDT-paret (avhengig av hva børsen eller regionen din støtter som handelspar). Vi velger å lage en enkel bot da vi bare er interessert i å handle ett myntpar.

For Strategi panel (4), vil vi velge Long and Quote valuta (for å ta fortjeneste i USD / USDT). Vi vil bruke en Limit-ordre for å åpne stillingen, da dette kan spare valutakostnadskostnader på de fleste børser.

For størrelser på basisordre og sikkerhetsordre vil vi sette $ 100, men du kan justere dette for å passe ditt risikonivå og tilgjengelige midler til å handle med:

For Deal Starttilstand (5) velg “Handelsvisning tilpasset signal”, still inn Tjene på det (%) (6) til en konservativ 10%, kan du aktivere etterfølgende fortjeneste hvis du ønsker det.

Vi vil deaktivere Forhindre tap (7).

Vi vil sette Sikkerhetsordrer (8) For å bruke maksimalt 3 sikkerhetshandler og 3 aktive sikkerhetsbestillinger, setter vi også prisavviket til å plassere hver sikkerhetsordre til 5%.

Vi vil øke volumskalaen for sikkerhet for 2, men la trinnskalaen for sikkerhetsordre være på 1.

Du kan se gjennom Botassistent (9) og dette vil vise at vi vil bruke maksimalt ca $ 800 for denne handelen, og vår sikkerhetsordre “Dollar Cost Average” innstillinger vil tillate oss å dra nytte av et 15% fall i BTC-prisen for å kapitalisere på en hvilken som helst dip eller veke i diagrampris når handelen har åpnet.

Du kan nå lagre bot (10).

Når du blir spurt om du vil starte den nye bot, klikker du på Start knappen, og du vil nå bli returnert til Bot informasjon side. Bla nedover på denne siden og kopier “melding for avtale start signal”Bare ved å venstreklikke musen en gang over den blå teksten:

Åpne deg nå TradingView.com i en ny nettleserfane og logg på.

Åpne BTCUSD eller BTCUSDT-diagram på tidsrammen for 1 dag for børsen du handler på (1) og klikk på Indikator knapp (2) og skriv inn “Hash-bånd”Og velg indikatoren som vises av“ capriole_charles ”(3):

Klikk på ikonet som en vekkerklokke for å opprette en ny Varsling (fire).

For Betingelse innstillingen, velg Hash-bånd indikator og “Alert – Kjøp”Utløs, og velg deretter En gang per bar Lukk alternativ (5).

Noen TradingView-plannivåer begrenser deg til et fast Utløpstid Vær oppmerksom på dette da det må tilbakestilles hver måned eller så (6).

For Varselhandlinger (7), velg Webhook URL og skriv inn: https://3commas.io/trade_signal/trading_view 

Merk: Webhook URL er ikke en webside, så ikke klikk på den for å besøke den, det er ingen webside der for å se!

Til slutt, i Beskjed (7) -boksen, lim inn i Bot-meldingen du kopierte tidligere fra siden Botinformasjon og klikk Skape (8):

Flott!

Du har opprettet din bot og koblet den til Hash Ribbon-indikatoren. Alt du trenger å gjøre nå er å vente til neste signal blir utløst, og bot vil automatisk opprette en handel på børsen din! Du kan velge å la boten administrere avtalen til den lukkes med 10% fortjeneste, eller revurdere når handelen har åpnet hvis du vil bruke alternativet “Konverter til SmartTrade” og bruke dette som en lengre handel, med sikte for høyere fortjeneste, med en utmerket inngangspris oppnådd av din trofaste 3Commas-bot!

Advarsel: Å handle med fondene dine er iboende risikabelt, og selv om belønningen kan være stor, er det også potensielle tap du kan pådra deg. Hvis prisen på kryptovalutaen du handler, faller dramatisk, kan du lide tap hvis du selger til en lavere pris enn du kjøpte valutaen for. 3Commas blogginnlegg er skrevet for å være lærerike og bør ikke betraktes som “økonomisk rådgivning”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me