I 2018 Chris Larson ble den rikeste personen i kryptovaluta med en nettoverdi på 8 milliarder dollar. Siden da har dusinvis av unge investorer bygget sin formue gjennom kryptokurver.

Som du kan fortelle fra bitcoin-millionærer og gruvearbeidere, blomstrer markedet. Til tross for all suksess, har kryptovalutaene rykte for å være ustabile. Ikke noe mer enn den mest populære kryptovalutaen av dem alle Bitcoin.

Å forstå det nåværende markedet kan virke som hekseri. Det er mange kompliserte formler og fjell med data å tolke.

Med all denne informasjonen spør du kanskje hvordan du kommer inn på markedet? Hvordan unngår du de forrige syklusene for bom og bytte som har skjedd med kryptovaluta? Hva kan du forvente av Bitcoin i 2019?

Hvis dette er spørsmål du stiller deg enn å lete lenger. Vi har laget en liste over bitcoin-prediksjon for 2019 for å hjelpe deg med å maksimere investeringene dine.

Hvordan kommer vi med våre spådommer?

Siden prisforutsigelser kan være vanskelig å forstå, vil vi avmystifisere prosessen vår for å bestemme prisen på Bitcoin i 2019.

For våre prisforutsigelser bruker vi en kombinasjon av kryptovaluta og analytikere, samt nyhetskilder for krypto og hacker. For analytikere velger vi personer som hadde erfaring med å jobbe med investeringer på Wall Street, og de som har studert kryptovalutaer.

Vi har nøye søkt etter kryptovalutapublikasjoner og generelle nyhetskilder for oppdateringer i kryptoteknologi, inkludert nye handelsbiler for å se hvordan disse vil påvirke markedet.

Vi har også analysert hvordan de forskjellige trendene i Bitcoin-bruk vil påvirke markedet. Vi har stilt spørsmål som “hvordan vil folk som bruker Bitcoin som et investeringsmiddel i stedet for en valuta påvirke markedet?”

Vi har også sammenlignet analyser over tid for å se hvor nyttige spådommer er. Vi så på analysen fra 2018 for å se hvor nøyaktige de var.

Så sammenlignet vi disse med 2019 for å se den generelle trenden i Bitcoin-markedet.

Bitcoin-prisforutsigelse 2019

Når Bitcoin når 10-årsdagen i 2019, begynner prisen å stabilisere seg, og ifølge noen vil den øke noe. De fleste Bitcoin- eller BTC-spådommer for 2019 antar at prisen vil øke.

Vi spår at økt nyhetsdekning av kryptovaluta vil føre til en tilstrømning av nye Bitcoin-investorer. Dette er på grunn av FOMO eller frykt for å gå glipp av det. Mange ønsker å komme inn på de nyeste trendene og frykter at de ved å ikke delta kan gå glipp av en mulighet.

Med introduksjonen av nye lavpris-kryptovaluta-handelssteder vil mange mindre erfarne brukere begynne å se Bitcoin som et sikkert investeringsalternativ. Med denne nye handelen vil opsjoner komme mer etterspørsel som øker prisen på Bitcoin som en investering.

Bitcoin kommer sannsynligvis ikke til å bli et standard byttemiddel. Dette betyr at Bitcoin mest sannsynlig vil bli brukt bare som et investeringsmiddel, ikke en metode for å kjøpe objekter. I løpet av 2019 begynner antall Bitcoin-minibanker å falle av.

En interessant spådom om Bitcoin er antallet unge mennesker som vil bruke det som en form for transaksjon. Det er spådd at det vil bli mer akseptert i nyere nettbutikker.

Til tross for disse fakta er det fortsatt spådd at eldre generasjoner fortsatt vil være nølende med å bruke Bitcoin.

Hva har Bitcoin-analytikere å si?

En av de beste måtene å forstå markedet på er å spørre ekspertene.

Mike Novogratz, en bankmann som tidligere har jobbet på Wall Street, har gitt mange spådommer om Bitcoins fremtid. Han har spådd verdien av bitcoin vil passere $ 6800. Med den nåværende prisen på Bitcoin på rundt $ 6000, virker dette som en konservativ spådom.

Han har også spådd en tilstrømning av institusjonelle investorer. Dette er grupper av investorer som samler penger til verdipapirer som kryptovalutaer. Denne spådommen er basert på det faktum at det i 2018 kom en rekke digitale eiendeler som investerte tjenester på markedet, inkludert 3Commas.

Mens noen har spådd en økning i Bitcoins samlede verdi kryptovaluta-analyse Wally Woo er uenig. Han har spådd en kraftig nedgang i bitcoin-verdien til midten av 2019. Han baserer disse spådommene på transaksjonsverdien Bitcoin som har falt under støttenivået.

Noen har spådd at Bitcoin-krasj er over. De har spådd at prisen på bitcoin vil toppe seg på rundt $ 25.000.

Luke lombe hvem er sjefen for blockchain hos PlayChip global, spår at Bitcoin-prisen vil være dobbelt der den nå legger seg på rundt $ 12.600. Andre analysister er mer håpefulle. Både Hans Battle, CFO i Incremint og Kyle Fournier, en kryptoanalytiker, føler at prisen for 2019 vil avgjøre rundt $ 10.000.

Noen Crypto-eksperter har større tro på Bitcoins elastisitet. Collins Brown, en av grunnleggerne av nettstedet MarketProtocol, spår at prisen vil være rundt $ 14 000 ved begynnelsen av året. Danny Scott, administrerende direktør i CoinCorner, spår et lignende nivå på rundt $ 15.000.

Samlet markedstrend

Den samlede markedstrenden for krypto er mot flere investeringer og mindre mot kjøp.

Trenden lener seg mer mot å sette penger på plattformer i stedet for i individuelle mynter. Å sette penger på individuelle plattformer har vært en påvist pengeprodusent. Etter hvert som plattformer lanserer flere nye funksjoner, vil populariteten mer sannsynlig øke selv når prisen på mynter stagnerer.

Markedet blir også mer tilgjengelig for folk som er mindre tekniske kunnskaper. Etter hvert som media begynner å fokusere på Bitcoin som et investeringsalternativ, vil det oppstå nye nettsteder som hjelper nye investorer å komme inn på markedet.

BTC-spådommer for 2019 inkluderer SEC som avviser flere EFT eller børshandlede fond for Bitcoin. I 2018 er flere EFT-er blitt avvist i et forsøk på å forhindre svindel og misbruk. Faktisk, Reggie brown som er Godfather of EFTs har gitt uttrykk for at det ikke er håp om at SEC godkjenner Bitcoin EFTs.

Det er også spekulasjoner i at SEC vil slå ned på Bitcoin-svindel som falske ICO-er (første mynttilbud). Foreløpig er markedet for det meste uregulert og fører folk til å manipulere markedet.

Sammenligning med 2018

Vi ønsker å sette våre spådommer for Bitcoin-priser i 2019 i sammenheng, så vi kommer til å gå over dagens 2018-marked.

Bitcoin- eller BTC-spådommer for 2018 var overpriset. Dette er fordi 2018 kom rett i hælene på rekordhøye Bitcoin-priser og forårsaket ekstremt høye BTC-prisforutsigelser.

En av de mest populære spådommene var at BTC-prisen skulle nå $ 160.000. På det tidspunktet hvor prisforutsigelsen ble gjort, hadde prisen på bitcoin gått opp og ned 30 ganger de siste 24 månedene.

I løpet av året har prisen gått ned og fortsatte å synke, noe som førte til at noen analytikere hadde pessimistiske synspunkter om prisen på Bitcoin. I 2018 den høyeste prisen på Bitcoin var $ 10 300 mangler mange tidligere spådommer.

I 2018 ble Bitcoin mer moden som et investeringsalternativ. Dette skyldes delvis Bitcoin Futures. Bitcoin-futures tillater folk å satse mot Bitcoin og å løse kontrakter med penger. Dette produktet gjør det også mulig for folk å satse på verdien av Bitcoin uten å faktisk eie kryptovaluta.

17. desember 2017 kom Bitcoin-futures ut som førte til mer sikre og klare investeringer. Skjønt mest rettet mot Bitcoin gruvearbeidere som må takle fremtidig usikkerhet. Dette førte til at mer konservative investorer vurderte Bitcoin som et seriøst alternativ for å tjene penger.

I 2018 falt bitcoin-salget på grunn av at mye av spenningen i begynnelsen av 2017 hadde dødd ut. Dette overlot mye av markedet til seriøse investorer.

Bitcoin vs andre kryptovalutaer

Bitcoin er ledende i kryptomarkedet og har opplevd mest vekst i Crypto-markedet. Det er umulig å forstå effekten av Bitcoin-spådommer helt uten å se nøye på hvordan markedet vil endre seg for andre lignende kryptovalutaer.

Den første myntkomprimeringen er til Ethrrerum. Den nest mest populære kryptovalutaen på markedet.

For øyeblikket har verdien det falt med 76% i år alene sammenlignet med en 70% fall fra Bitcoin.

I 2019 spår nesten alle analysister at det vil øke i verdi. Den laveste spådommen er $ 360, mens den høyeste er rundt $ 550. Ethereum vil gi 100% avkastning på investeringen. Sammenlignet med Bitcoin som de fleste analytikere er enige om, vil de enten forbli stillestående eller øke bare litt.

Ripple er en mynt med mye lavere nåverdi. Det er for tiden verdt $ 20, og verdien antas å falle til rundt $ 0,01. Selv om denne prognosen er omstridt fordi Ripple regnes som den mest avanserte kryptoen. Sammenlignet med Bitcoin ser fremtiden ikke bra ut.

For tiden gjennomgår Ripple en rekke søksmål som får mange til å stille spørsmål ved om de kan komme seg fra fallet i 2018.

Som Bitcoin har ny teknologi påvirket den samlede prisen. Mens Bitcoin har gitt ut Bitcoin Futures Ripple avduket xRapid. Denne teknologien gjør globale transaksjoner lettere, noe som gjør det mer sannsynlig for Ripple å bli mer populær for transaksjoner i stedet for investeringer.

Bitcoin vs andre investeringsutsikter

Prisen på gull og andre edle metaller kommer til å være rundt $ 1200 og $ 1300. Dette er en mindre økning enn Bitcoin, men har en mye lengre historie enn kryptovaluta.

Obligasjoner har rutinemessig vært en langt mer stabil investering enn noe annet alternativ.

Sammenlignet med Bitcoin lover denne investeringen en avkastning og sikkerhet som kryptokurrency vanligvis ikke gjør. Med rentene på obligasjoner som vil øke når økonomien forbedres, viser de seg å være sterk konkurranse for Bitcoin.

Men Bitcoin til tross for sin risiko har muligheten til enorm vekst.

Markedet for aksjer er satt til å være ustabilt i 2019. Selv om renten øker, er risikoen forbundet med belønningen stor. Til tross for dette blir aksjer fortsatt sett på som den primære investeringsmidlet.

Det er andre fordeler som aksjer har over bitcoin. Aksjer tillater ofte aksjonærer å tjene penger, men de har også stemmerett over et selskap som gjør dem til en mer populær investering. Selv om Bitcoin for øyeblikket tillater investorer å komme inn tidlig før markøren blir overfylt.

Unngå volatilitet i Bitcoin Market

De samlede utsiktene for Bitcoin-prisforutsigelsen i 2019 vil øke. Men samlet har kryptokurrency vist seg å være en ekstremt ustabil investering. Det er måter å overliste markedet og unngå denne ustabiliteten.

En av de beste måtene å unngå denne usikkerheten er å konvertere Bitcoins til fiat-valuta og deretter lagre den i en utvekslingslommebok..

Bitcoin står også overfor seriøs konkurranse som en metode for valuta med Stablecoin. Denne mynten er designet for å presentere et mindre flyktig alternativ til Bitcoin. Disse myntene kan støttes av enten papirvaluta og andre handelsvarer.

Dette vil sannsynligvis påvirke Bitcoin ved å redusere markedsprisen og devaluere mynten.

En av de beste måtene å unngå volatilitet er å balansere porteføljen din med andre investeringer. Fordi Bitcoins har gått gjennom en bom- og byste-syklus det siste året, er det et økende behov for å ha en diversifisert portefølje for å beskytte rikdom..

Hvis du er interessert i å investere i Bitcoin-markedet i 2019, vil du kanskje dra nytte av stopptap og ta profittordrer.

Stop loss er ordrer du selger investeringen din når den når en pris som er for lav. Resultatordrer er avtaler om å selge investeringen når du har oppnådd en viss fortjeneste. Selv om begge disse alternativene er gode for å redusere volatiliteten, har begge problemer fordi de ikke lar investeringen modnes.

Begynn å investere i kryptovaluta i dag

Prisspådommer for Bitcoin for 2019 vil sannsynligvis øke og deretter holde seg stabile. Dette strider mot den endeløse veksten som skjedde fra 2015 til 2017. Men markedet er fremdeles ungt og godt å vokse over tid.

Hvis du drømmer om å bygge rikdom gjennom kryptovaluta, starter alt med en grunnleggende investering. Å finne det rette stedet å investere kan kreve massevis av forskning og penger.

Hvis du vil bli en Bitcoin-investor, kontakt oss i dag!prediksjon av bitcoin 2019

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me