For nesten et år siden ble Bitcoin-investorer behandlet med en monumental verdiøkning på opp til $ 19.000. Det har siden den gang bunnen, men likevel stabilisert seg til 6.300 dollar. For uinformerte kan dette høres ut som en forferdelig investering – eller i det minste veldig risikabelt.

Sannheten er at Bitcoin er klar for en annen overskuddsopptak, takket være jevn vekst i brukere og transaksjonsvolum. De av dere der ute som kan være kunnskapsrike med økonomiske investeringer, men som ikke har Bitcoin-kunnskap, lurer kanskje på hvor de skal begynne.

Det er en rekke måter å komme seg lavt og anskaffe din egen stash av kryptovaluta. Du kan lære å tjene Bitcoins manuelt (gruvedrift) eller dra nytte av markedet. Vi skal vise deg flere metoder, og så kan du bestemme hvilken som er økonomisk fornuftig for deg.

Dette er det som gjør kryptokurver så gode, det er ingen portvoktere i veien for å begrense inntjeningspotensialet ditt. Du kan bokstavelig talt tjene Bitcoins med noen datamaskiner slått på i en kjeller.

Gruvedrift av hasjen

I begynnelsen var det ingenting annet enn en blåkopi og en drøm. Bitcoins ydmyke begynnelse så ut til å ha mer til felles med gulloppdrett i MMORPGs enn virkeligheten. Ideen om at du kunne “lage” penger fra en datamaskin som løste matteproblemer hørtes latterlig ut.

Det er egentlig det som Bitcoin-gruvedrift er. Uten å gå for dypt inn i detaljene, blir Bitcoins utvunnet, som alle andre dyrebare ressurser, bortsett fra med svært komplekse problemløsninger som bare datamaskiner kan løse.

Dessuten, som med ekte miner, jo mer du gruver, desto vanskeligere er det å hente (løse for) mynter.

Det er mye mer Bitcoin-valuta i omløp akkurat nå, men fortsatt bare en mindre brøkdel av andre valutaer. Etterspørselen etter en digital valuta som Bitcoin er fortsatt uendret, til tross for at verdien er 1/3 av den høyeste toppen. Dette er fortsatt en flott tid å bryte for Bitcoins, men det kan ikke være på skalaen til en enkelt hjemme-PC.

Kostnaden for å utvinne Bitcoin

Som vi nevnte, blir Bitcoin vanskeligere å utvinne etter hvert som du mer av det. Jo mer valuta som blir opprettet, jo lengre får matteproblemene datamaskiner kan løse for dem. Dette betyr at en enkelt datamaskin som kjører 24/7 vil tjene mye mindre nå.

Både prisen på Bitcoin og mengden i omløp har gjort det praktisk talt umulig for en enkelt high-end hjemmecomputer å tjene penger.

Så du kan spørre deg, hvorfor bry meg med gruvedrift for Bitcoin? Vel, det er fortsatt lønnsomt å gruve, men du må rette deg mot spesialiserte “gruvebruk” for å redusere effekten av elektriske kostnader. Gruvedrift som er optimalisert for denne spesifikke oppgaven, er den eneste måten å tjene Bitcoins effektivt.

Hvordan tjene Bitcoins raskere

Foruten å investere i gruvebruk som kan dra nytte av lavere strømkostnader i andre deler av verden, kan du også tjene Bitcoins gjennom personlige investeringer. Å konvertere kontanter til Bitcoin er en mye enklere prosess i disse dager. Du trenger ikke en gang en bankkonto. Slik tjener du raskt Bitcoins:

Kryptovalutautvekslinger

For å skaffe deg Bitcoins eller annen kryptovaluta, trenger du en lommebok. Spesielt en digital lommebok. Denne lommeboken er som en bankkonto som bare du har tilgang til, og den har sin egen unike ID og passord.

Du kan få en lommebok ved å laste ned et enkelt programvare eller ved å registrere deg med en stor plattform for utveksling av kryptovalutaer. Disse børsene kobles til bankkontoen din og konfigureres for å kjøpe / selge Bitcoin innen få minutter. Noen av de mest populære byttesidene inkluderer Coinbase, Coinsquare, Bitstamp og Bitfinex.

Bitcoin Exchange Fordeler og ulemper

Selv om disse utvekslingsplattformene gjør det enkelt å tjene Bitcoins, kommer de hver med sine egne fordeler og ulemper. Før du dumper en haug med penger til disse nettstedene, må du undersøke følgende:

Anbefalinger

Har nettstedet et godt forhold til Bitcoin-samfunnet? Har de hatt problemer tidligere med overføringer, refusjoner osv.? Hvor lenge har de handlet Bitcoin?

Valutakurser og avgifter

Ta en titt på hvor mye som blir belastet for å kjøpe / selge og sette inn valutaer. Lader de en fast sats eller en prosentandel som skaleres med størrelsen på transaksjonene? Dette er viktig å huske hvis du planlegger å legge mye penger i Bitcoin ettersom den er klar til å vokse.

Innkjøpsalternativer

Noen plattformer tilbyr ikke mange betalingsalternativer, mens andre tillater PayPal- og kredittkortkjøp. Hvis du er begrenset til bankoverføringer, må du kanskje vente uker mellom transaksjonene. Dette kan gjøre å tjene Bitcoins til en veldig tungvint og vanskelig prosess.

Bekreftelse

Uansett hvilken plattform du velger, trenger du å bekrefte identiteten din. Dette inkluderer minimum legitimasjon med bilde. Noen nettsteder krever en annen identifikasjonsform (en regning med navn og adresse).

Dette er for å beskytte dem og deres kunder mot svindel, hvitvasking og manipulering av markedet. Det kan også være geografiske begrensninger for noen utvekslingssteder. Dette er vanligvis ikke et problem for USA innbyggere.

Volumhetter

Utvekslingsplattformer vil variere etter hvor mye du har lov til å handle med Bitcoin per dag. For noen er det en eller to, for nettsteder som Binance kan du gjøre opptil 136 mynter.

Personlige utvekslinger

Hvis du ser på nettet i rubrikkannonsene til Craigslist, Offerup og andre, vil du finne Bitcoin-forhandlere som er villige til å selge Bitcoins til en lavere pris enn børser. Begge parter kan unngå transaksjonsgebyrer og få kontanter, eller Bitcoin, umiddelbart. Dette er åpenbart en litt risikabel innsats, og møter fremmede for å bytte store mengder kontanter.

Det er også dedikerte nettsteder som LocalBitcoins som også vil matche deg med folk. Hvis du ikke liker ideen om å bytte personlig, kan du prøve å søke etter Bitcoin-minibanker eller banker som handler i Bitcoins. De er kanskje ikke det enkleste å finne hvis du ikke bor i en storby.

Kjøpe fysiske bitcoins

Uten at noen kjenner til, blir Bitcoins også myntet inn i en fysisk mynt. Disse myntene har selvfølgelig ingen relevans for den faktiske valutaen i tillegg til estetikk. Noen av disse myntene ser ut som faktisk valuta.

Uansett hva de blir preget inn i vil selvfølgelig være deres virkelige verdi, til tross for at selgere setter pris på 1 BTC.

Andre måter å tjene Bitcoins på

Foruten gruvedrift, er det andre måter du kan tjene Bitcoins uten å bytte. Dette er noen få legitime måter å tjene Bitcoins på.

Online spill

Det er mobilapper og online spill der ute som utbetaler i Bitcoin. Noen av disse spillene markedsføres spesielt for Bitcoin-entusiaster, andre har det som en annen utbetalingsmetode.

Det er også online kasinoer som du kan vinne penger på å spille spilleautomater, poker og så videre. Bitcoin vil alltid være den raskeste måten å få betalt for å spille online spill.

Det mest pålitelige selskapet for spillere som betaler i Bitcoin, er Bovada.

Undersøkelser og oppgaver

Noen nettsteder vil gi bort Bitcoins hvis du tar undersøkelser eller fullfører enkle oppgaver for dem. Oppgaver kan bety alt fra å se en videoannonse, engasjere seg i sosiale medier eller til og med lese bøker.

Det stemmer, det er selskaper der ute som vil betale leserne i Bitcoin. Et slikt selskap er PaidBooks.

Du kan lese gamle klassikere som When the Sleep Wakes, Beyond Good and Evil, A Bottle in the Smoke, Pride and Prejudice, og så mange flere. Husk at nettsteder som tilbyr betaling gjennom oppgaver som disse, vil ha tunge annonser og captchas å klikke gjennom.

Det er tross alt teknisk gratis penger.

Betalt for å skrive

Sist, men ikke minst, hvis du ønsker å få mye Bitcoin uten å konvertere dine egne kontanter, kan du skrive for kryptoblogger. Dette kan høres ut som noe bare reservert for erfarne forfattere, men du tar feil.

De beste kryptovaluta blogger er alltid på utkikk etter flere amatørinvestorers meninger om krypto.

Dabble litt i Bitcoin, lære det grunnleggende, og legg deretter din personlige historie til store blogger som betaler i Bitcoin. Du kan finne noen få av dem bare ved å Google søke etter “blogger som betaler i Bitcoin”. Det er til og med noen få som du kan skrive om andre emner og fortsatt tjene på den måten.

Hold Bitcoins trygge

Som vi nevnte i begynnelsen, for å handle og tjene Bitcoins, trenger du en digital lommebok. Ikke en hvilken som helst lommebok, en sikker. Hvis du søkte etter Bitcoin-lommebøker på internett eller Google Play, finner du utallige resultater.

Ikke ta den første lommebok-appen du ser. Bitcoin-svindel er voldsomt, og sikkerhet er et viktig tema.

Ja, du får en Bitcoin-lommebok mens du registrerer deg for utvekslingsplattformer som Coinbase eller Binance. Hvis du vil fremtidssikre besparelsene dine, må du oppbevare myntene dine i en privat lommebok. Hvis disse plattformene noen gang skulle brettes eller stenges, vil Bitcoins bli fortapt.

Fra nå av er det ingen forbrukerbeskyttelse på plass for Bitcoin-børser. Så vi anbefaler deg å gjøre en av to ting: kjøpe en fysisk lommebok for kryptovaluta eller laste ned en programvare som Electrum eller Exodus. Disse lommebøkene vil være i din personlige eie, men likevel uhackable.

En låst lommebok

Hvorfor er Bitcoin-lommebøker uhackable? Vel, passordene til disse lommebøkene er så utrolig lange at ingen hacker kan gjette eller tvinge maksimalt antall kombinasjoner. Det er en rekke ord som kalles ‘frøord’ som aldri kan tilbakestilles som tradisjonelle passord.

Nå, hvis du tilfeldigvis investerer i en maskinvarelommebok, som er en fysisk lagring som sender og mottar data trådløst, er du enda sikrere. Datamaskiner kan komme i fare, men hardware-lommebøker kan ikke. Den eneste måten noen kommer til å stjele fra Bitcoin-lommeboken din er hvis de bokstavelig talt frarøver deg personlig.

Forbereder seg på fremtiden

Forhåpentligvis har denne korte Bitcoin-dossieret gitt deg litt klarhet i hvordan denne digitale revolusjonen fungerer. Cryptocurrency har fortsatt en lang vei å gå før vi begynner å se det i Starbucks eller Walmart som en betalingsmåte.

Det betyr ikke at den ikke kan komme dit. Det er over 21 millioner Bitcoins i omløp, dette tallet vil fortsette å vokse – og det vil også verdien.

Når vil Bitcoin øke i ti tusenvis? Bitcoin må bli en ETF eller et børsnotert fond. Dette er en eiendel som er på valutamarkedet som et offisielt anerkjent anbud.

Den forteller investorer at den er fri for illikviditet, hacking, sikkerhetshull, tyveri og så videre. Bitcoins ble klassifisert som eiendom i statlige avgjørelser og er underlagt etterfølgende skatteregler. Det er delvis grunnen til at aksept av Bitcoin har vært lunken av større virksomheter.

Når Bitcoin begynner å få disse ETF-oppføringene, vil det åpne for nye dører for investering. Ikke bare private investeringer, men også bedriftsinvesteringer og regjeringer.

En bedre måte å tjene Bitcoin på

Verden av kryptokurver kan ofte føles som det ville ville vesten. Med forvirring om hvordan du tjener Bitcoin trygt, er det lett å se hvorfor det har tatt så lang tid før adopsjon ble vanlig. Det betyr ikke at du skal bli tilskuer og bare vente på at Bitcoin-feber kommer tilbake før du gjør et trekk.

Jo mer du lærer om Bitcoin og andre kryptovalutaer, jo større blir investeringsporteføljen din. På 3 kommaer kan du ta en snarvei gjennom mange av Bitcoin-tilgjengelighetshindrene. Vi tilbyr en ny og intuitiv måte å handle på.

Ta en titt på det vi kaller “smart trading” gjennom bruk av trading bots. Dette er en ny og spennende måte å handle på ved hjelp av tradingbots og strømlinjeformet porteføljestyring.

Ikke sitte der og lure på hvordan du skal investere i kryptovalutaer og tjene Bitcoins; start din gratis prøveperiode i dag og la oss vise deg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me