9 användbara tips om handeln för dag från experter

Dagshandel kan vara ett av de mest nedslående jobben där ute. Tidigare har mer än 80 procent av dagshandlare har tappat pengar.

Men det finns många människor som tjänar stora pengar på handel. Och de flesta miljardärer är faktiskt självtillverkade.

Hur kan en person utnyttja marknaderna och försörja sig? Vi har spikat tips om dagshandel från experterna. Här är nio handelspekare för alla som vill börja handla på rätt sätt.

Först, grunderna bakom dagens handelstips

Dagshandel består vanligtvis av att byta värdepapper under en enda session. Det betyder att näringsidkaren arbetar inom en enda marknadsdag.

Marknadsinvesterarna väljer att handla inom kan variera på stora sätt. Några av de mest populära marknaderna handlar med kryptovaluta, terminer, aktier eller stora nationella valutor. Och hur mycket pengar en investerare kan dra ut från dessa marknader beror starkt på disciplin och skicklighet.

Här är de nio dagars handelstips som proffs föreslår för nya handlare.

1) Förenkla handeln

Det finns många alternativ för handel. Även om diversifiering av investeringar är en bra idé, bör day trading fokuseras. Det betyder att du väljer ett objekt och lär dig det bra.

Handlare som jonglerar med flera aktier eller varor åt gången kan lätt bli distraherade. De kanske inte tar upp signaler som de skulle ha sett genom att bara fokusera på ett enda diagram.

Detta har också stora psykologiska fördelar eftersom näringsidkaren inte sprids mentalt över flera marknader åt gången.

2) Förenkla strategin

Experter är överens om att enklare är bättre när det gäller strategi också. Med så mycket information där ute är det lätt att fastna i tekniska indikatorer eller titta på olika strategier för dagshandel.

Vissa handlare gör många affärer för små vinster. Andra väntar på längre, större affärer och köper eller säljer i mindre frekventa bitar. Fokusera på att lära dig en strategi och håll dig till den.

Och försök tillämpa den strategin på ett enda dagligt diagram.

Nyckeln här är att fokusera på att bli expert inom ett område och kontrollera hur mycket du handlar baserat på din expertis.

3) Var redo att anpassa dig

Hela marknader kan förändras på en krona. I september 2008 sjönk Dow Jones med nästan 20 procent på en vecka. Men investerare som kunde byta strategi lyckades snabbt komma framåt.

Den som vill handla för en försörjning bör vara villig att anpassa sig till nya marknadssituationer med kort varsel. Och det kan innebära omvärdering eller tappning av en misslyckad strategi.

4) Ställ in en konsekvent dag

Den som vill ta reda på hur man handlar dagligen måste behandla det som alla andra jobb. Det innebär att ställa in konsekventa timmar för att fokusera på handel.

Alltför ofta kommer handlare att behandla dagshandel som om det är en hobby. Istället blockera timmar för kartstudier och handel.

De bästa handlarna tar sig tid att lära sig en strategi och känna till diagramtrender till perfektion.

5) Öva att tjäna pengar konsekvent först

Ett av de bästa dagstipsen för handel med pengar för att spara pengar är att träna innan du går in i livehandel.

Det finns många praktiska handelsverktyg som simulerar marknader. De låter nybörjare handla med demopengar snarare än att behöva riskera sina egna kontanter direkt. Använd dessa ofta.

Öva på prep-konton tills konsekventa vinster görs dagligen. På det sättet kan en näringsidkare undvika växtsmärtor som kan göra dem i konkurs.

6) Bra investerare investerar i sig själva

Istället för att spendera pengar på att bli rik snabbt ordnar de bästa investerarna pengar på att utbilda sig själva. Läs böcker och överväga att kontakta mentorer för råd. Och investera i verktyg som kan hjälpa till att undvika dagshandelsfel.

Behandla investeringskunskap som alla nödvändiga jobbutbildningar. Det innebär att ta tid att lära sig en strategi och dess fördelar.

Genom att investera i sig själv kan en person bli helt oberoende och börja generera inkomst på egen hand.

7) Sätt bort pengar

Budgetering kan vara en viktig del av varje framgångsrik strategi för dagshandel. Genom att veta exakt hur mycket pengar som finns tillgängliga kan en framgångsrik näringsidkare sätta mål.

Det innebär också att avsätta pengar för utbildning, ställa in handelsfonder och betala ut en lön.

Och proffs är överens om att bra investerare först betalar sig själva. De bästa investerare avsätter pengar från deras lönecheck för att se mer ekonomiska vinster.

8) Ställ in gränser

Att sätta in en stop loss-order kan hindra en dagshandlare från att förlora stora bitar pengar när marknaden svänger.

Enkelt uttryckt skickar dessa order ett kommando om att avsluta en handel när den träffar ett visst antal. Dessa är en viktig del av solid day trading-strategi eftersom daytraders konsekvent agerar på positioner. Det betyder att en massiv förlust kan utplåna stabila dagliga vinstvinster på en enda dag.

Genom att sätta upp gränser minskar daghandlare volatiliteten på en stenig marknad och kan få den att passa in i sina finansiella strategier. Till exempel, om ett aktie hoppar från en prispunkt till en annan, kan en stoppförlust låsa in ett köp eller sälja på högsta punkten innan priset faller tillbaka.

9) Tarmarna är bra, men lita inte på dem

När nya handlare börjar sätta riktiga pengar för affärer låter de ofta känslor komma i vägen för beslutsfattande.

Ett bra sätt att begränsa känslomässiga beslut är att sätta upp dagliga mål och gränser innan marknaden börjar röra sig. Att se till att gränserna är på plats hindrar investeraren från att göra riskabla tarmval.

Kom ihåg att dagshandel handlar om konsekvens. Det innebär att man får in en stadig inkomst snarare än att söka efter en stor poäng. Att känna till insikterna i ett diagram och hålla sig till en strategi kan hjälpa till att dämpa lusten att göra emotionella affärer.

Dagshandel i framtiden

Dessa grundläggande tips för daghandel är solida, men det finns nya sätt att tjäna pengar genom handel. Och kryptovalutamarknaden har sett exponentiell tillväxt de senaste åren.

Vill du lära dig mer om kryptovaluta och finansiell handel? Kolla in vår blogg här för fler tips om dagshandel och nyheter om framtiden för investeringar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map