10 må-ha-tips for kryptovaluta-handel

Det er ingen hemmelighet at du må gå inn i kryptovalutahandel hvis du ikke allerede har gjort det. Denne økonomiske muligheten kan åpne så mange dører for deg hvis du finner ut hvordan markedet fungerer og gjør noen smarte grep.

I tillegg tar det ikke mye å komme i gang. Denne formen for å tjene penger er ganske billig i sammenligning til andre investeringer, og til og med tidsforpliktelsen er lav hvis du driver med kryptovaluta-handel. Bot trading lar deg sette opp et program som tar vare på dine handler for deg.

Boten din lærer markedet, handler på dine vegne og tjener mens du fokuserer på andre ting. Det kan imidlertid skape tap for nettporteføljen din hvis du ikke er forsiktig.

Her er 10 tips for handel med kryptovalutaer som hjelper deg – og din bot – med å lykkes.

1. Du må bruke før du tjener

Akkurat som med alt annet, må du sette litt penger i investeringen din før du kan begynne å se avkastning. Prisen på forskjellige roboter varierer avhengig av funksjonene du leter etter og cybermarkedet du vil operere i.

Sørg for at du gjør undersøkelsene dine før du hopper inn i noe. Det er en god investering å kjøpe en eller to roboter for dine handelsbehov, men du bør ikke velge dem på et innfall. Jo mer du tar deg tid til å bestemme hvilken bot du skal bruke, jo bedre er sjansene dine for å tjene stort med kryptohandel.

2. Du kan prøve Cryptocurrency Bot Trading Demos

Hvordan kan du sørge for at boten du vurderer å investere i er riktig for deg? Ved å prøve en demo! Mange bot-leverandører tilbyr en-måneders demoer for liten eller ingen kostnad. Dette gir deg god tid til å lære hvordan systemet fungerer og bestemme om det er verktøyet du vil bruke eller ikke.

3. Det kan være verdt å lage din egen bot

Så bra som det er å prøve en botdemo, kan det hende at du holder deg tilbake hvis du bruker en ny hver måned. På et eller annet tidspunkt må du ta en beslutning og begynne å tenke på hvilken bot som gir de beste resultatene for porteføljens langsiktige vekst..

Eller du kan bare lage dine egne!

Merk at dette ikke er for den gjennomsnittlige personen. Å bygge din egen bot krever en omfattende forståelse av kryptohandel, samt koding og cybersikkerhet. Det er en stor utfordring å ta fatt på, men det er verdt å vurdere.

4. Forsikre deg om at boten din er kompatibel med den foretrukne utvekslingen din

Enten du lager din egen bot fra bunnen av eller kjøper et program du liker, må du sørge for at det er kompatibelt med sentralen du bruker før du begynner å jobbe. Det ville være synd å bruke så mye tid på å sammenligne alternativene bare for å måtte starte på nytt.

Heldigvis er de fleste roboter kompatible med de fleste børser. Du vil bare ikke havne i sjansen for at boten og utvekslingen du velger ikke går sammen.

5. Ta deg tid til å lage en strategi

Selv om handelsboten din vil ta på seg mye av arbeidet som går med å bygge en portefølje, må du fremdeles være den som implementerer en handelsstrategi. Strategien du lager er avgjørende for at inntektene dine skal lykkes. Det er ikke et skritt du kan ta lett eller bare gjette og kontrollere før du ser resultatene du leter etter.

Dette er uten tvil den viktigste delen av hele prosessen. Ta deg god tid til å få det riktig slik at du kan begynne å generere inntekter, ikke tap.

6. Kjør tilbaketester

Den beste måten å finne ut en god strategi for bot å bruke er å kjøre back-tester. Selv om du ikke kan forutsi hvordan kryptovalutamarkedet vil endre seg, kan du lære av trendene som har skjedd tidligere.

Sørg for at du tester og motprøver funnene du kommer med. Dette vil gi deg den mest grundige informasjonen du kan bruke når du gir deg spådommer om hva som kan skje fremover.

7. Unngå å gi bot din tilgang

En del av å lage botens handelsstrategi er å la den ta avgjørelser for deg som hva du skal selge, kjøpe og holde på. Du bør prøve å overlate kapasiteten til det.

Noen mennesker gjør feilen ved å gi bot sin tilbaketrekningstilgang, noe som bare etterlater dem sårbare for å tape penger. Din bot kan ende opp med å handle mye av pengene dine, eller verre, du kan la en dør være åpen for hackere for å få tilgang til ikke bare kryptovalutaen din, men din faktiske bankkonto.!

8. Sett opp tofaktorautentisering

En annen måte å avverge hackere på er å sette opp et to-faktor autentiseringssystem. Dette er i utgangspunktet som å gi passordet ditt et passord. Det hjelper deg med å sikre at all kryptovaluta og privat informasjon er godt sikret mens du navigerer gjennom de forskjellige online-børsene og markedene med boten din..

9. Hold all informasjon hemmelig

Det er smart å snakke om bot og dele litt av strategien din med pålitelige venner som også prøver å bygge en kryptoportefølje. Men du bør aldri dele API-nøkkelen under noen omstendigheter.

Det tar bare én person å kjenne API-et for at du skal miste alle inntektene dine. Du vet aldri hva slags handel noen kan prøve å gjøre på dine vegne, eller om de bare stikker av med all din kryptovaluta.

10. Se opp for svindel

Dette burde si seg selv, men det er en god påminnelse å huske på.

Enten du leter etter en ny bot eller prøver å finne en strategi, må du alltid være klar over deg. Dessverre er det mange av svindel der ute og venter på å dra nytte av folk som akkurat har begynt å bli involvert i kryptovaluta.

Ikke fall for noe som ser ut til å være en garanti eller bare for godt til å være sant.

Handel med kryptovaluta gjort enkelt

Selv om det er en håndfull svindel i kryptovalutahandel og mange andre investeringsmuligheter, er det også verdifulle verktøy som venter på å hjelpe deg med å lykkes. Den rette bot er for eksempel en av de beste ressursene du kan bruke når du bygger inntektene dine for kryptovaluta.

Klikk her for å lære mer om kryptovaluta-bothandel på en enkel og forståelig måte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map