Welke cryptocurrency-trends kunnen we verwachten in 2019?

2019 is het jaar waarin cryptocurrency legitiem wordt.

U kent al de beveiligingswaarde die een blockchain-platform zijn gebruikers biedt. U kent de opwinding die gepaard gaat met het kijken naar nieuwe munten die op de markt exploderen. Maar de rest van de wereld moet een inhaalslag maken.

Consolideer nu uw winsten. We voorspellen dat dit volgend jaar het jaar is waarin de gemiddelde Joe op de crypto-bandwagon springt.

Wat bedoelen we precies? Welke munten zullen knallen en welke andere innovaties de markt zal zien?

We zijn blij dat je het vraagt. We hebben de cijfers geraadpleegd en de cryptogoden geraadpleegd om de cryptocurrency-trends die 2019 in petto heeft te vinden.

Blijf lezen. Ontdek hoe u kunt draaien om volgend jaar het meeste uit de cryptocurrency-markt te halen.

Van munten tot ketens: cryptocurrency-trends voor het nieuwe jaar

Een goede cryptovoorspelling zou meer moeten zijn dan een rapport over de hete nieuwe munten. Die vinden wij belangrijk. We zullen niet vergeten ze op te nemen.

We hebben echter ook de horizon afgetast op technologische trends die de markt zullen veranderen. We zullen zien dat enkele valuta’s zich stabiliseren. We gaan veel meer respect zien in de financiële wereld in het algemeen.

Hier zijn onze voorspellingen. Evalueer ze zelf.

Bitcoin blijft sterk en stabiliseert

Bitcoin is de gouden standaard voor cryptocurrency. We zouden kunnen zeggen dat goud de Bitcoin-standaard is voor reguliere valuta. Het is zo succesvol.

Er is altijd instabiliteit in een nieuwe valuta. Bitcoin is geen uitzondering. Maar we voorspellen dat Bitcoin dit jaar een lange weg zal afleggen.

We zien Bitcoin gestaag in waarde groeien naarmate het publiek er meer vertrouwd mee raakt. Tegelijkertijd betekent dat dat het zal stabiliseren door tweezijdige handel op de Bitcoin-markt. Dus geen gigantische explosies in waarde.

Dit is goed nieuws en slecht nieuws. Het is goed nieuws voor iedereen die in het begin weinig Bitcoin kocht. Het is slecht nieuws voor iedereen die Bitcoin-mijnbouw nog steeds beschouwt als een plan om snel rijk te worden.

Dat soort slecht nieuws is over het algemeen goed voor een valuta, dus we beschouwen deze winsten als een algemene overwinning.

Ripple krijgt alle buzz

Als je op zoek bent naar het glimmende nieuwe speeltje, richt je aandacht dan van Bitcoin naar Ripple. We weten dat Ripple nu al een paar jaar bestaat, maar recente ontwikkelingen hebben het aantrekkelijker gemaakt.

Dit jaar is Ripple gelanceerd zijn xRapid-product. xRapid is revolutionair. Het stelt grote commerciële klanten in staat valuta om te rekenen naar XRP voor snelle overboekingen.

Snelle overdracht van valuta over de grenzen heen is een grote doorbraak. Vanwege xRapid staat Ripple klaar om een ​​grote sprong te maken in 2019.

Verhoogde legitimiteit naarmate institutioneel geld op de markt komt

Bitcoin-futures zullen verschijnen op de NASDAQ in 2019. Dat is een grote stap in het legitimeren van cryptocurrency in de financiële sector.

Vanwege deze legitimiteit willen instellingen investeren in crypto. Deze investeringen zullen de legitimiteit van crypto’s nog meer vergroten.

We zullen zien hoe het NASDAQ-experiment verloopt in het eerste kwartaal van 2019. Er zijn twijfelaars. Als wordt bewezen dat ze ongelijk hebben, zullen we zien dat nog meer valuta’s op de markt komen voor investeringen.

Het is een cyclus van legitimiteit.

Nieuwe evaluaties

Een van de andere factoren in de legitimiteitscyclus is de evolutie van evaluatie-instrumenten. Tot dusverre zijn deze tools relatief eenvoudig. Dat komt omdat deze valuta’s geen lange geschiedenis hebben om uit te putten bij het voorspellen van hun toekomstige waarde.

Naarmate deze valuta’s stabiliseren en blijven hangen, worden evaluatiehulpmiddelen steeds geavanceerder. Deskundigen zoals Chris Burniske zijn dat wel het ontwikkelen van nieuwe formules voor evaluatie. Burniske’s formule voegt snelheid toe aan de totale omvang van activa, die hij gelijkstelt aan de prijs van de digitale bron plus de hoeveelheid.

Algemene decentralisatie

Cryptocurrency belooft vrijheid. Het spreekt beleggers aan die hun geld snel willen verplaatsen. Het spreekt degenen aan die niet bang zijn om risico’s te nemen.

De veiligheid die blockchain garandeert bij het beleggen in cryptovaluta, maakt deze onafhankelijkheid mogelijk.

We voorspellen dat deze vrijheid alleen maar zal toenemen in 2019.

Gedecentraliseerde cryptocurrencies zien af ​​van de blockchain. De blockchain kan een schimmige kracht zijn, omdat het niet precies duidelijk is wie welke delen ervan controleert. Gedecentraliseerde valuta’s geven de investeerders weer de mogelijkheid om te investeren.

Gedecentraliseerde beurzen

Gedecentraliseerde cryptocurrencies hebben nog steeds organisatiemodellen nodig, hoe vrij ze ook zijn. Er moeten uitwisselingen zijn waar u ze kunt verhandelen. Anders zouden ze geen waarde hebben.

We voorspellen de groei van dergelijke beurzen in 2019. Er zijn al een handvol van deze beurzen, DEX’en genaamd. Maar ze hebben meer technische verfijning nodig, en we verwachten dat die ontwikkelingen dit jaar zullen komen.

Gedecentraliseerde apps

Decentralisatie heeft niet alleen invloed op munten. Door slimme contracten op het Ethereum-platform zien we ontwikkelaars op nieuwe manieren samenwerken.

Een spel genaamd CryptoKitties heeft al slimme contracten op Ethereum gebruikt om gebruikers digitale huisdieren te laten verzamelen. De beperkingen van deze contracten hebben te maken met de lage schaalbaarheid van de blockchain van Ethereum. Zodra ontwikkelaars die schaalbaarheid hebben ontdekt, zullen we DApps in nog grotere aantallen zien opduiken.

Blockchain blijft opblazen

Hoe onheilspellend het ook kan zijn, blockchain lijkt hier te blijven. Ja, de blockchain-platforms van de meeste bedrijven zijn minimaal schaalbaar. Maar deze bedrijven steken genoeg geld in dat probleem om het snel op te lossen.

‘Big Four’ accountantskantoor PricewaterhouseCoopers heeft dit jaar de vraag naar blockchain omhoog zien schieten. Het bedrijf rapporteert die bedrijven besteden aan blockchain-advies voor bijna $ 2 miljard.

We houden van die cijfers om de aanhoudende groei van blockchain te voorspellen.

Mijn weg

Cryptocurrency-trends zijn de meest opwindende financiële trends om te volgen. Er is altijd een nieuwe valuta of platform om te onderzoeken. Als u dieper graaft, vindt u de investeringen die uw portefeuille diversifiëren en versterken.

Bent u op zoek om van crypto-beginner naar crypto-pro te gaan? Laten we u laten zien hoe u begint met het handelen in cryptocurrency als een fulltime baan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map