Stellaire prijsvoorspelling voor 2021

Stellaire lumen (XLM) is gemaakt om gebruikers te helpen de grenzen te doorbreken die destijds inherent waren aan internationale transacties. Deze grenzen omvatten lange transactietijden en dure vergoedingen. De ontwikkelaars van Stellar Lumens wilden deze obstakels oplossen door een snelle en goedkope manier te bieden om geld over de hele wereld te verzenden en ontvangen. Het is echter vermeldenswaard dat de cryptocurrency zelf is gemaakt door het Stellar-netwerk om binnen zijn systeem te werken.

XLM / USD is niet onderhevig aan hoge volatiliteit. De belangrijkste schommelingen vonden plaats in 2017 en 2018. Het paar bereikte het hoogste niveau van $ 0,9381 op 4 januari 2018..

Net als bij andere cryptocurrencies daalde de waarde ervan echter snel en de neerwaartse trend zette zich voort tot begin 2019. In 2019 bewoog de cryptocurrency zich zijwaarts. In 2020 veranderde de situatie echter. De opwaartse trend op middellange termijn bracht het einde van 2020 naar voren.

Aan het begin van 2021 werd de prijs verhandeld boven $ 0,35. Toch hebben stieren hun kracht verloren en is de prijs gedaald. Vanaf 17 januari vormt het XLM / USD-paar een nieuwe uptrend. Zullen stieren genoeg kracht hebben om de XLM boven de vorige top te duwen, in de buurt van $ 0,35?

De vraag is echter: met zoveel vormen van cryptocurrency die er zijn, zal het de tand des tijds doorstaan? En welke gebeurtenissen zullen de XLM-prijs in de toekomst beïnvloeden? Moet u investeren in Stellar Lumens? Blijf dit artikel lezen om de meest realistische voorspellingen te ontdekken!

Stellaire prijsvoorspellingstabel

Overzicht van Stellar (XLM)

Stellar is een peer-to-peer, gedecentraliseerd uitwisselingsgebied, terwijl Lumen (XLM) de munt is die op het platform wordt gebruikt. Het Stellar-platform werd gelanceerd in 2014 – en sindsdien heeft Lumen vanaf september 2020 een plek veroverd in de top 20 van meest populaire cryptocurrencies..

De ontwikkelaars van XLM begrijpen dat er veel gebieden in de wereld zijn waar mensen geen gemakkelijke toegang hebben tot financiële diensten – en zelfs als ze wel toegang hebben, kunnen dergelijke diensten te duur zijn. Daarom zet het team van XLM zich in om financiële diensten toegankelijk te maken, zolang ze internettoegang en eenvoudige hardware hebben.

De huidige waarde van 1 eenheid XLM is $ 0,076019 (vanaf 09/07/2020 op CoinGecko). De waarde van XLM bereikte begin 2018 een recordhoogte en schoot tot $ 0,8755. De piek was kort en de waarde keerde al snel terug naar normaal – het is redelijk stabiel geweest in 2020. De cijfers zijn lang niet vergelijkbaar met wat het waard was in 2018-2019, maar het is nog steeds aanzienlijk waardevoller dan in het eerste paar jaar van zijn bestaan.

XML

Voordelen van XLM

  • Snelheid – Wanneer u XLM gebruikt om geld naar iemand over te maken, is het proces ongelooflijk efficiënt. De transactie duurt in de meeste gevallen slechts 3-5 seconden. De ontvanger ontvangt het geld veel sneller dan wanneer u een overboeking had verzonden, vooral als het een internationale betaling is.
  • Kosten – Zoals eerder vermeld, is een XLM-overdracht indrukwekkend betaalbaar, waardoor het een concurrerende manier is om geld te verzenden in vergelijking met andere methoden.
  • Gemakkelijk wisselen van valuta – Bij bepaalde soorten valuta kan het moeilijk zijn om een ​​werkend valutapaar te vinden. Wanneer u echter XLM gebruikt, gebeurt dit allemaal naadloos door de afzender.
  • Beschikbaar – Je hebt niet veel nodig om aan de slag te gaan met XLM. Je hebt alleen een internetverbinding nodig en toegang tot een online platform of een cryptoportemonnee.
  • Decentralisatie – Stellar is een gedecentraliseerd platform, wat betekent dat niemand controle heeft over de acties van de munt. De community autoriseert de transacties en het bewijs van nakoming voor elke transactie wordt opgeslagen op de blockchain, waardoor volledige transparantie wordt geboden.

Nadelen van XLM

  • Geen mijnbouw – In tegenstelling tot BTC kan XLM niet worden gedolven omdat het geen Proof-of-Work gebruikt.
  • Niet algemeen geaccepteerd als betaalmethode – Tegenwoordig kunt u BTC gebruiken om voor veel goederen en diensten te betalen. XLM wordt echter niet zo breed geaccepteerd door retailers.

Stellaire prijs vandaag (XLM / USD) – Prijsfluctuaties

Zoals u kunt zien, beweegt de prijs zijwaarts na een kortdurende daling in de eerste dagen van januari 2021. De gemiddelde prijs is $ 0,30. Als de cryptocurrency boven de recente piek uitkomt, bevestigt dit de uptrend. Als de algehele cryptotrend bearish is, bestaat het risico dat de prijs naar de dieptepunten van 11 januari 2021 gaat..

Momenteel is de marktkapitalisatie van de munt staat op de 10e plaats door CoinMarketCap, op ($ 6.738.875.698). Het circulerende aanbod is 22.095.601.011 XLM.

Prijsfluctuaties XLM-USD

Wat is er gebeurd met Stellar Lumens in 2019-2020?

XLM kende in 2019 en begin 2020 enkele forse veranderingen. Vooral in het derde kwartaal van 2019 leed XLM. BTC spartelde op de markt, en ook andere crypto’s leden. XLM opende Q3 van 2019 op $ 0,10 – en gedurende het grootste deel van het kwartaal stond de prijs in het rood. Echter, aan het einde van het derde kwartaal in september, ervoer XLM een run van 40% van $ 0,058 naar $ 0,083. Dit was gedurende het hele kwartaal de grootste kans voor speculanten.

Toen het vierde kwartaal van 2019 begon, klokte XLM net boven de $ 0,061, en het bleef vrij constant gedurende de eerste paar weken van oktober. In de tweede helft van oktober sprong BTC van $ 7.500 per munt naar $ 9.600, en XLM volgde een paar weken later.

Nu willen we u een kleine context geven voor wat er gaande was op de XLM-markten, naast alleen de ruwe cijfers. In het vierde kwartaal beloofde de Stellar Foundation om een ​​ongelooflijke 2 miljard XLM-tokens voor Keybase-gebruikers uit te zenden. Deze airdrop zou twintig maanden duren; de weggeefactie werd echter al na drie maanden stopgezet. De Stellar Foundation liet uiteindelijk slechts 300 miljoen XLM vallen – ter waarde van ongeveer $ 16 miljoen. De Stichting beweerde dat de annulering te wijten was aan spammers die misbruik maakten van het systeem.

In november 2019 kondigden de ontwikkelaars van Stellar aan dat ze 55 miljard XLM zouden vernietigen – dit was een enorme hoeveelheid van meer dan de helft van het totale aanbod. Hierdoor werd de hoeveelheid XLM op de markt permanent verminderd, waardoor begin november een stijging van 14% werd veroorzaakt.

Wat 2020 betreft, was dit een uniek jaar vanwege de aanhoudende pandemie en economische crisis.

Niet alleen mondiale gebeurtenissen hadden echter invloed op de waarde van de XLM: ook interne factoren speelden een rol.

Op 11 april 2020 heeft de Stellar Lumens Foundation haar rapport voor Q1 2020 uitgebracht, met een uitstekende ecosysteemgroei. Bovendien waren de totale gebruiks- en transactievolumes toegenomen in vergelijking met Q4 van 2019. Interessant genoeg is het totale aantal geregistreerde Stellar-accounts tussen Q4 2019 en Q1 2020 echter met 1,79% afgenomen. volume in aanmerking genomen, betekent dit dat de toegenomen activiteit te wijten was aan bestaande gebruikers. De dagelijkse activiteiten van Stellar zijn ook in het eerste kwartaal van 2020 met maar liefst 113% gestegen.

Het volgende evenement dat de digitale valuta ondersteunde, was het gebruik van CoinQvest van het netwerk van het bedrijf om internationale betalingen te verwerken. Hierdoor kan Stellar nu in slechts een paar seconden miljoenen dollars verplaatsen – en dat voor de prijs van slechts een paar cent. Dit is ongelooflijk kosteneffectief als de afzender en de ontvanger duizenden kilometers van elkaar verwijderd zijn.

In juli kondigde het bedrijf de samenwerking aan met Samsung, waardoor Stellar blockchain beschikbaar kwam op Samsung Galaxy-smartphones.

Jed McCaleb claimde een partnerschap met 30 banken en ondernemingen, wat bijdroeg aan de kracht van de munt. XLM handelde tot midden november binnen het bereik van $ 0,08-0,10.

Aan het einde van het jaar bewoog de prijs zich op en neer. XLM / USD sloot het jaar af bij $ 0,12.

2021 kan winstgevend zijn voor Stellar. Tijdens de eerste dagen van januari steeg de prijs toen handelaren van XRP naar Stellar blockchain-betalingsnetwerk gingen. Ripple heeft moeilijke tijden doorgemaakt vanwege de SEC-rechtszaak.

Bovendien begon Stellar samen te werken met de Oekraïense regering om hun nationale fiat-valuta te digitaliseren.

Een retrospectieve studie – The Rush or the Crush. Een stukje technische analyse

Laten we eens kijken welke niveaus kunnen dienen als belemmeringen voor de aanstaande prijsbeweging van het XLM / USD-paar.

Na de stijging begin januari daalde het pair. Momenteel is er geen sterke trend aangezien de prijs zijwaarts beweegt. Als beren de overhand hebben op de markt, kan de prijs dalen tot $ 0,27. In het geval van de doorbraak zou het pair kunnen dalen tot $ 0,2080.

Als de munt echter extra ondersteuning krijgt, kan deze oplopen tot $ 0,3450. Het volgende niveau wordt op $ 0,40 geplaatst. Toch is deze weerstand bij benadering, aangezien er geen sterke drempels boven de $ 0,3450 zijn.

De Awesome Oscillator bevindt zich in het bullish gebied, boven de 0, wat de kans op de uptrend aangeeft.

De Awesome Oscillator bevindt zich in het bullish gebied

Stellar Lumens prijsvoorspelling volgens topmarktanalisten

Cryptoground

Cryptoground heeft een zeer bullish prijsvoorspelling voor XLM – op basis van hun algoritme voorspellen ze dat:

… het zal groeien tot $ 0,0849 in de komende zes maanden, tot $ 0,1054 in het komende jaar en tot $ 0,7422 in de komende vijf jaar. Op basis van die gegevens zegt Cryptoground dat het een goed moment is om voor de lange termijn in XLM te investeren (en op de lange termijn bedoelen ze 5+ jaar).

XLM-prijsvoorspellingstabel

WalletInvestor

WalletInvestor heeft daarentegen een totaal andere kijk. De analisten in hun team staan ​​erom bekend zeer programmatische prognoses te maken – en in dit geval zijn ze van mening dat:

Lumen is geen goede investeringsoptie. Volgens hun technische analyse zal de prijs van XLM meestal lager zijn dan $ 0,2. Eind 2021 zal echter een nieuwe uptrend optreden. U zou dus moeten overwegen om tegen eind 2021 in Stellar Lumen te investeren. WalletInvestor

XLM-prijsvoorspellingsgrafiek

DigitalCoinPrice

Een andere online analyseservice, DigtalCoinPrice, heeft voorspeld dat:

XLM zal gedurende het jaar voornamelijk zijwaarts handelen. De algemene trend is bullish. We zullen de prijs niet lager zien dan $ 0,4 in 2021 Digitalcoin

Stellar XLM-prijsvoorspelling - voorspelling in het jaar 2021

Welke voorspellingen zijn uitgekomen? Digitalcoin

Laten we eens kijken naar de werkbare en mislukte prognoses om experts te definiëren die ons kunnen helpen de meest nauwkeurige toekomstige prijzen van de XLM te voorspellen.

Kevin Cage

Op 15 juli 2020 plaatste Kevin Cage (een beroemde crypto-investeerder) zijn prijsvoorspellingen voor verschillende altcoins, waaronder XLM. Hij voorspelt dat XLM op korte termijn zal stijgen tot $ 0,20. De munt bereikte dit niveau in november 2020.

Kevin Cage

Crypto-beoordeling

Crypto-beoordeling zag XLM op $ 0,1281 in oktober 2020. De projectie werkte niet. Toch kunnen andere voorspellingen succesvoller zijn. In maart 2021 zou de prijs $ 0, 1592 moeten zijn. Medio 2021 wordt verwacht dat XLM / USD in de buurt van $ 0,1937 handelt.

Beincrypto

Beincrypto voorspelde dat Stellar tegen het einde van 2020 tussen $ 35 en $ 45 waard zou zijn. Deze voorspelling was te optimistisch en werkte natuurlijk niet.

Ons oordeel over geweldige prijsvoorspelling

Hoewel we niet verwachten dat de cryptocurrency in 2021 enorm zal stijgen, heeft het digitale activum goede kansen om dit jaar te waarderen. Volgens de mening van cryptocurrency-experts kan het XLM / USD-paar in de buurt van $ 0,50 handelen.

De algemene markttrend wordt bepaald door sleutelfactoren zoals de richting van het BTC / USD-paar, nieuwe overeenkomsten en het gemak van de wetgeving. De zwakte van de XRP kan ook de waarde van de munt ondersteunen.

XLM-voorspelling van maand tot maand 2021

Hier is de maandelijkse prognose voor 2021.

Maand

Open Laag hoog Dichtbij Mo,%

Totaal,%

2021

Jan

0,13 0,13-0,40 0.24 84,6% 84,6%

Feb

0.24 0,19-0,44 0,20 -16,7% 53,8%
Mrt 0,20 0,16-0,20 0,17 -15,0%

30,8%

Apr 0,17 0,17-0,21 0,20 17,6%

53,8%

mei

0,20 0,20-0,22 0.21 5,0% 61,5%

Jun

0.21 0,17-0,21 0,18 -14,3%

38,5%

Jul 0,18 0.17-0.19 0,18 0,0%

38,5%

Aug

0,18 0,18-0,22 0.21 16,7% 61,5%
Sep 0.21 0.19-0.21 0,20 -4,8%

53,8%

Okt

0,20 0,20-0,22 0.21 5,0% 61,5%
Nov 0.21 0.21-0.26 0.24 14,3%

84,6%

Dec

0.24 0.19-0.24 0,20 -16,7%

53,8%

Onze stellaire prijsvoorspelling voor 2021

Volgens onze schatting zal de Stellar-prijs in september 2021 gemiddeld $ 0,30 bedragen. De verwachte maximale prijs is $ 0,45, terwijl de potentiële minimumprijs $ 0,2080 is.

Stellaire langetermijnprijsvoorspelling

Over vijf jaar (november 2025) voorspellen we dat Stellar een gemiddelde prijs zal hebben van $ 0,991, een minimum van $ 0,84235 en een maximum van $ 1,13965.

DigitalCoinPrice heeft een vergelijkbare voorspelling. Volgens de website zal het crypto-actief in 2025 bijna $ 0,98 bedragen. In 2028 zal de prijs de drempel van $ 1 overschrijden en naar $ 1,36 gaan..

Stellar XLM-prijsvoorspelling - voorspelling van jaar 2021 tot 2028

WalletInvestor.com ziet de gemiddelde prijs van XLM op $ 0,33 in januari 2025. Tegen het einde van het jaar zal Stellar onder $ 0,30 dalen.

Tradingbeasts.com heeft een meer optimistische kijk. Tegen 2024 zal de gemiddelde prijs van de XLM schommelen in de buurt van $ 0,50.

Onze Stellar Forecast 2021 – Is het tijd om te kopen?

Volgens onze voorspellingen – en ook die van de experts, zal Stellar de komende jaren waarschijnlijk niet significant in waarde stijgen. Het kan een fatsoenlijke cryptoasset zijn om nu aan te schaffen en voor de lange termijn vast te houden, bijvoorbeeld als je het tientallen jaren kunt bewaren.

In 2030 zal de waarde van Stellar ongeveer zijn $ 7,31 en kon zien dat het de $ 10-grens in 2040 doorbrak.

Kan Stellar Lumens $ 100 bereiken??

Dit kan enkele decennia duren en het is onmogelijk om te voorspellen wat er tegen die tijd zal gebeuren.

Positieve XLM-voorspellingen

De meerderheid van de experts (en de schrijvers van 3Commas) zijn van mening dat XLM de komende jaren in waarde zal blijven stijgen. Hoewel het digitale activum op korte termijn niet boven de $ 1 zal uitkomen, is handelsactiviteit in de buurt van $ 0,50 waarschijnlijk.

Als het algehele cryptocurrency-sentiment optimistisch is, krijgt XLM een extra boost.

Negatieve XLM-voorspellingen

Er zijn een paar analisten die geloven dat XLM ofwel constant zal blijven of dat het zal crashen. Longforecast.com heeft bijvoorbeeld een van de meest pessimistische voorspellingen. Gedurende het jaar wordt de prijs van de cryptocurrency vastgesteld op $ 0,20.

Toch moeten traders niet vergeten dat elke prijsdaling een kans is om tegen dieptepunten te kopen. Stellar zal naar verwachting niet snel verdwijnen. De munt behoort nog steeds tot de tien beste cryptocurrencies. Het is een onderwerp van beperkte vluchtigheid. Dus zelfs als de prijs daalt, kunt u dit gebruiken om meer munten te kopen.

Kort gezegd: waar hangt de toekomst van Stellar van af?

De toekomst van Stellar hangt ervan af of de ontwikkelaars in staat zijn om de ecosystemen te blijven koesteren door te paren met grote uitwisselingen. Het goede nieuws is dat ze al op de goede weg zijn. We verwachten niet dat XLM BTC ooit zal inhalen, maar als de ontwikkelaars hun kaarten goed spelen (en rampzalige marketingevenementen zoals de geannuleerde weggeefactie vermijden), kunnen ze hun ecosysteem nog verder laten groeien. We voorspellen dat Stellar zijn plek zal herwinnen als een van de top 10 vormen van cryptocurrency.

Maand

Min. Prijs Max. Hoogte Prijs

Gemiddelde prijs

2021

$ 0,2080 $ 0,40 $ 0,35
2022 $ 0,40 $ 0,52

$ 0,45

2023

$ 0,50 $ 0,65 $ 0,53
2024 $ 0,62 $ 0,75

$ 0,65

2025

$ 0,83 $ 0,95

$ 0,90

Over 3Commas Met 3Commas kunnen gebruikers profiteren van het uitgebreide platform om geautomatiseerde handelsbots te creëren, succesvolle handelaren te kopiëren, slim te handelen, stop loss op te zetten en winstacties te ondernemen, en de beste portefeuilles te creëren en te volgen. Meer dan 33.000 handelaren gebruiken momenteel 3Commas en het platform faciliteert meer dan $ 10 miljoen aan handelsvolume per dag. De handelsbot van 3Commas werkt met 12 beurzen, waaronder Binance, Coinbase, Huobi en meer.

Krijg je gratis 3 dagen volledige toegang op 3Commas

Disclaimer De inhoud van dit artikel is niet bedoeld als financieel advies en mag niet als zodanig worden behandeld. 3commas en zijn auteurs nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor uw winsten of verliezen nadat u dit artikel heeft gelezen. De voorspellingen die hier worden gedaan, zijn gebaseerd op gegevens die zijn verzameld uit verschillende bronnen. Dit mag niet worden gebruikt als parameter voor beleggen. De gebruiker moet zijn eigen onafhankelijk onderzoek doen om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot zijn crypto-investeringen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map