Hallo daar!

Vandaag gaan we botinstellingen bespreken op basis van een signaal van Marketplace. Dit is waarschijnlijk een van de meest ongebruikelijke signalen. Het wordt niet gevormd door een combinatie van oscillatoren, maar door een handelaar zelf. Het kan een alternatief worden voor “het volgen van een handelaar”, wat door veel gebruikers in de chat gewenst is.

Laten we dus eens kijken hoe en waar u op dit signaal kunt handelen en de aanbevolen botinstellingen ervoor bespreken.

Inhoud

1. Registratie en uitwisselingsverbinding op 3Commas.

2. Beschikbare paren en ruilen.

3. Aanbevolen strategieën voor MaybeeTradingVIP signalen.

4. Botinstellingen met MaybeeTradingVIP signalen.

1. Registratie en uitwisselingsverbinding op 3Commas

De service is beschikbaar op 3Commas.io. Dit is een verwijzingslink die 10% korting geeft.

Na registratie heb je een proefperiode, wat betekent dat je gratis toegang hebt tot het PRO-plan met alle functies. Als uw aanbetaling minder is dan $ 750, blijft de service na de proefperiode gratis voor u. Als je meer dan $ 750 hebt, moet je een van de plannen kiezen. Ik adviseer het PRO-plan als het handigst om aan te passen. Het bevat een “Composite bot” en de instellingen zijn er specifiek voor.

Na registratie op 3Commas moet u de Binance-centrale via API verbinden. Lees er hier meer over: https://help.3commas.io/en/articles/3108971

Hier wordt beschreven hoe u een API-sleutel voor Binance maakt.

https://help.3commas.io/en/articles/3109051

2. beschikbare paren en uitwisseling

Onderstaande tabel laat zien voor welke uitwisselingen en paren dit signaal relevant is.

Als voorbeeld gebruiken we BTC-handel.

Aan het einde van het bericht zal ik een link delen naar een geconfigureerde en actieve bot voor USDT-paren.

3. Aanbevolen strategieën voor MaybeeTradingVIP-signalen

Zoals het al werd genoemd MaybeeTradingVIP signaal is het resultaat van het werk van een handelaar, maar niet van de op Trading View oscillatoren gebaseerde algoritmen zoals RSI, BB, enz. (die geen rekening houden met het gedrag van de hele markt als geheel, maar alleen met het gedrag van een bepaalde munt via oscillatoren, enz.).

Alles wat ik ga beschrijven als een strategie, is in feite geen strategie op zich. Omdat de echte strategie de geest en de vaardigheden van een echte handelaar zijn. Het is gebaseerd op een technische analyse van een bepaalde munt en een visie op het BTC-gedrag (d.w.z. het marktgedrag) op korte termijn. Signalen komen zowel: “openen” als “sluiten” van een deal. En een signaal om StopLoss in te stellen wordt gegeven voor elke afzonderlijke deal (LET OP !!). Dit is het enige signaal waarin ik zoiets heb gezien, omdat het meestal wordt aanbevolen om een ​​vast StopLoss% in te stellen voor alle paren in een bot, wat niet helemaal correct is (naar mijn mening). Het signaal op StopLoss is ook te zien in het telegramkanaal https://t.me/MaybeeTrading.

Nogmaals het hoofdidee: deze signalen zijn eigenlijk de langverwachte “Follow the trader” -functionaliteit of tot op zekere hoogte “Trust management” die u op elk moment kunt uitschakelen of aanpassen. Vergelijken met signalen op basis van algo-handel die alleen rekening houden met het gedrag van de oscillatoren (RSI, BB, enz.) Op een verhandelde munt en geen rekening houden met het gedrag van de hele markt als geheel, wat tot trieste resultaten leidt, deze signalen zijn het product van de mentale activiteit van een professionele handelaar die naar de hele markt in het algemeen kijkt en entry- en exitpunten geeft en de risico’s van prijsverlaging telt. StopLoss stelt geen vast% van de invoerprijs in, maar gebruikt een “zwevende” stop voor een specifiek paar, rekening houdend met ondersteuningsniveaus, enz..

Nu zal ik de instellingen van de 3Commas-bot beschrijven die relevant zijn voor deze postdatum (augustus 2019), maar houd er altijd rekening mee dat aanbevelingen geen regels zijn en dat u alle risico’s zelf draagt.

AANBEVELINGEN: Gebruik ongeveer 2% … 5% van uw aanbetaling voor de eerste bestelling in de deal.

BELANGRIJK: Inkomende verkoopopdrachten, ongeacht of u Take Profit instelt of niet, kunnen uw deal sluiten op een signaal en dit kan op elk moment gebeuren in ‘plus’ of ‘min’ om uw storting te beschermen tegen een diepere rollback.

Instellingen. Tafel 2:

Handige links:

https://t.me/joinchat/Huvfww4BiZK1vnNMaybeeTradingVIP signaal chat

https://t.me/MaybeeTrading – kanaal met MaybeeTradingVIP signalen

@ Maybee3344 – Telegram-signaalaanbieder

4. Botinstellingen volgens MaybeeTradingVIP-signalen op 3Сommas.

Signaalactivering. Activeer signalen in de sectie Marktplaats:

Als alles goed is gegaan, ziet u het volgende:

Het opzetten van de bot. Ik zal configureren op het voorbeeld van BTC-handel _ ***

Een bot maken:

We zullen per blokken configureren:

• Belangrijkste instellingen

• Paren

Het zou als volgt moeten zijn:

NOTITIE: als u enkele paren uit de lijst wilt verwijderen, klikt u gewoon op X rechts naast het paar. Vergeet niet om nieuwe paren toe te voegen nadat u ze op de BINANCE-beurs heeft geplaatst.

• Strategie

• Selecteer MaybeeTradingVIP als Deal Start Conditie (als je het niet in de lijst hebt staan, heb je het niet gekocht en ga je terug naar punt 1 “Signaalactivering”

• Profiteer

• Stop Loss – voor dit soort signalen schakelt u Stop Loss in en stelt u 99% in zodat uw bot signalen kan ontvangen en zet Stop waar de handelaar het gaat plaatsen. Soms is Stop Loss erg ver in te stellen en … het kan werken:

• Veiligheidsinstructies – zoals eerder geschreven, wordt “middeling” niet gebruikt:

• Geavanceerde instellingen

Gedaan. Bot is geconfigureerd.

Klik

We krijgen een herinnering dat we de bot moeten starten.

Dat is alles voor het instellen.

https://3commas.io/bots/616062/shared_show?secret=1737ab41bb

Link naar de geconfigureerde BTC-bot. U kunt het kopiëren, aanpassen of de statistieken bekijken.

https://3commas.io/bots/616064/shared_show?secret=935aa33426

Link naar dezelfde bot maar voor USDT-handel

Link naar een blog met artikelen over de andere signaalinstellingen en real-time statistieken over echte stortingen voor verschillende signalen. Hier kun je meer over ze leren en beslissen of je al dan niet een signaal voor de bot wilt gebruiken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me