Onze EOS-prijsvoorspelling voor 2021: de volgende golf van COVID komt eraan – hoe reageert de munt?

EOS Prijsvoorspelling 2020-2021

Laatst bijgewerkt: 28 december 2020

We werken regelmatig informatie bij om ervoor te zorgen dat u de beste handelsaanbevelingen ontvangt. Onze recente update bevatte nieuwe resultaten over EOS-prestaties in 2021.

Investeren in vormen van cryptocurrency zoals Ethereum, Bitcoin en EOS kan verwarrend zijn voor handelaren die nieuw zijn in deze opkomende activaklasse en de onderliggende blockchain-technologie. Als u zich in deze situatie bevindt, heeft u wellicht vragen gesteld als “Is EOS een goede investering?” Of misschien heeft u zich afgevraagd wat de prijsprognose op de lange termijn is voor deze cryptoasset.

Onze gids behandelt de meest gestelde vragen over EOS op de cryptomarkt. We hopen dat u zich na het lezen van deze prijsvoorspellingsgids op uw gemak en zelfverzekerd voelt bij het formuleren van een beslissing over het al dan niet opnemen van EOS in uw beleggingsportefeuille..

Lees verder om alle belangrijke aspecten van EOS-prijsvoorspellingen te ontdekken, zoals technische analyse, fundamentele analyse en doelen van vooraanstaande crypto-experts in de branche. Dus, hoe zal het met de prijs van EOS gaan in 2021? Laten we de toekomst van de medaille bespreken.

Overzicht van EOS

EOS is een top cryptocurrency-project dat is gemaakt om de flexibiliteit, snelheid, schaalbaarheid en hoge kosten van Ethereum en Bitcoin op te lossen. EOS gebruikt het EOS.IO blockchain-protocol, een slim contractplatform dat bruikbaar is voor gedecentraliseerde applicaties. Dit protocol is ontworpen als een bedrijfsoplossing voor het emuleren van computeropslag- en verwerkingshardware, voor het schalen van computerbronnen en meer.

EOS onderging in 2017 een whitepaper-release, die werd ontwikkeld door Brendan Blumer en Dan Larimer. De eerste EOS ICO (initial coin Offering) werd gelanceerd in juni 2017 en eindigde een jaar later. De ICO bracht $ 4.197 aan opgehaald kapitaal binnen – wat destijds records brak.

EOS is controversiëler dan andere vormen van cryptocurrency. Het heeft echter ook het grootste winstpotentieel op lange termijn vanwege zijn ontwrichtende technologie. De protocol-blockchaintechnologie van de EOS.IO zou de toekomst van computertoepassingen en -bronnen mogelijk drastisch kunnen veranderen, en zo tal van industrieën verbeteren. Dit is wat ervoor zou zorgen dat de waarde van EOS op de lange termijn exponentieel zou stijgen.

Voordelen van EOS

Het blockchain-platform van EOS is een gebruiksvriendelijk, stabiel aanbod waarop ICO’s en dApp-ontwikkelaars kunnen vertrouwen. Hier zijn een paar manieren waarop EOS zijn zout waard is:

  • Erg handig voor ontwikkelaars. EOS is zo ontworpen dat het voor ontwikkelaars heel eenvoudig te gebruiken is. De webtoolkit heeft veel handige ingebouwde functies, zoals bijvoorbeeld het op rollen gebaseerde toestemmingssysteem. Ontwikkelaars kunnen deze tools gebruiken om op een efficiënte en eenvoudige manier dApps (decentrale applicaties) te bouwen.
  • Tokenisatie van bestuurstoegang. Mensen met een EOS-token kunnen in aanmerking komen om deel te nemen aan het stemproces dat bepaalt hoe het bestuur van de keten werkt. De invloed van een belanghebbende is evenredig met het aantal tokens dat hij bezit. Bovendien maken deze tokens gelijkwaardige bandbreedtetoegang op het blockchain-netwerk mogelijk
  • Zelfvoorzienende eliminatie van vergoedingen en beloningsmodel. Het EOS-platform is ontworpen om een ​​vaste inflatie te hebben – 5%, om precies te zijn. Dit geld wordt gebruikt om mijnwerkers te belonen voor het produceren van blokken en het valideren van transacties. Bovendien wordt een deel van het geld gebruikt om gedecentraliseerde app-voorstellen te sponsoren waarover wordt gestemd. Vanwege dit vaste inflatiepercentage worden de kosten van het platform vrijwel geëlimineerd.
  • Uitstekende snelheid. Dankzij de parallelle verwerkingstechnologie van EOS worden transacties zeer efficiënt gevalideerd en verwerkt. Het platform is ontworpen om miljoenen transacties per seconde te kunnen verwerken.

Nadelen van EOS

  • Zoals bij elke vorm van cryptocurrency, heeft EOS zijn nadelen. We zeiden eerder dat EOS een meer controversiële vorm van cryptocurrency is, maar waarom is dat? Het EOS-project is gepaard gegaan met een behoorlijk deel van de controverse. In november 2018 was er bijvoorbeeld een opschudding nadat het bewijs steeg, waaruit bleek dat een moderator transacties terugdraaide die al waren bevestigd.
  • Een ander nadeel van EOS is dat het niet volledig gedecentraliseerd is. De governance van het project was ontworpen om op een bepaald moment 21 blokproducenten te hebben – en de manier waarop het netwerk werkt, is afhankelijk van de stemmen van belanghebbenden. Vanwege het beperkte aantal blokproducenten en de mogelijkheid van een lage opkomst van kiezers, is de governance van het EOS-platform niet bepaald een democratisch proces. Bovendien kunnen gebruikers het netwerk niet controleren zonder een volledige node-run.

EOS-prijs vandaag (EOS / USD) – Hoe verandert de prijs??

De prijs van EOS fluctueert sinds de oprichting in 2017. Bekijk de onderstaande grafiek om te zien hoe de waarde van EOS het afgelopen jaar is veranderd.

EOS-USD

EOS recente wijzigingen – 2019 & De eerste helft van 2020

EOS heeft de afgelopen 12 maanden een aantal significante waardeveranderingen meegemaakt – zoals je op de grafiek kunt zien, was er een grote piek in waarde rond februari en begin maart 2020, maar daarna kelderde het in waarde eind maart en begin april. Sindsdien is het langzaam aan het stabiliseren – met uitzondering van een nieuwe piek en daling in september.

Gedurende 2020 bereikte EOS een hoogste waarde ooit van $ 5,37 per token en het laagste punt dit jaar was $ 1,86 per token. Beide paren bieden traders een uitstekende lange mogelijkheid, aangezien we na twee jaar van drawdown en een bearish markt komen.

Terugkijkend op EOS

Op basis van onze studies van EOS, samen met de analyse van de meningen van experts, vertoont deze cryptoasset de tekenen dat hij op de rand van een enorme storing staat. Begin september vielen veel soorten cryptoassets over de markt. Hoewel ETH en BTC aanzienlijke vooruitgang hebben geboekt bij het ongedaan maken van de neerwaartse trend, is EOS nauwelijks hersteld.

EOS heeft sindsdien geen bullish actie meer dan $ 3 kunnen verlengen De daling van september. EOS-stieren lijken uitgeput door de veelvuldige afwijzingen veroorzaakt door de 50 SMA. Bovendien lijkt een dalende driehoek te suggereren dat de EOS-prijs richting $ 1,75 zou kunnen gaan. Dit dalende driehoekspatroon werd gevormd in 2018 – dus het is al een tijdje in de maak.

Aflopend driehoekspatroon

Deskundige analyse van EOS-prijs

Interessant genoeg zijn sommige experts het, ondanks het dalende driehoekspatroon, niet eens over de voorspelde prijs van EOS. We hebben analyses samengesteld van vooraanstaande handelaren in de branche en publicaties.

Satis Group

Satis Group

In 2018 kwamen de deskundige analisten bij Satis Group aangetoond dat Ethereum een ​​van de weinige projecten is die levensvatbaar kunnen blijven in de slimme contractniche. De Group verwachtte een negatief resultaat voor EOS, met een richtprijs van $ 3,6 USD voor 2021.

Prijs EOS van USD

Marge buu

“Pro” Trading View-gebruiker, Marge buu, voorspelt dat EOS zal stuiter omhoog rond de $ 2,6 en wordt binnenkort over de $ 2,8 geleid. De betaalde EOS / USD-handel zou echter een neerwaartse trend moeten zien, zoals gespecificeerd door een analyse van het D1-tijdsbestek. Handelaren zouden een korte cryptomoment moeten anticiperen, en de markt zal verschuiven van kopers naar verkopers.

Downtrend op het D1-tijdsbestek

Mati greenspan

Mati greenspan

Mati greenspan, een senior marktanalist voor eToro, dat EOS een zeer opwindend project is en een van de snelst groeiende netwerken in de cryptoasset-industrie is. In een interview met Cryptoglobe, Greenspan gaf aan dat de totale hoeveelheid ontwikkelaarsactiviteit voor EOS meer is dan enige andere vorm van crypto behalve ETH. Toen Greenspan echter werd gevraagd of hij bearish of bullish was, zei hij dat hij het gewicht van EOS in zijn portefeuille had verminderd..

Moedige nieuwe munt

In een recente video merkt Brave New Coin op dat het doorbreken van de huidige consolidatie cruciaal is voor EOS. Dit geeft de markt het vertrouwen dat de munt hoger zal gaan. Zoals het er nu uitziet, is het sentiment meer bearish dan bullish.

Een sterke zone van weerstand rust op $ 3,70 en $ 4,80 – $ 5,90 met een even sterk ondersteuningsniveau op $ 2,40 – $ 2,92. Jaarlijkse spilniveaus weerspiegelen weerstand van $ 4,50 en $ 6,75. Dit betekent dat het onwaarschijnlijk is dat het in de nabije toekomst hoger zal worden.

De trend blijft bearish totdat de spotprijs lager is dan de Ichimoku Daily Cloud, momenteel $ 3,10.

Ons oordeel: moet u EOS in 2021 kopen?

Hoewel de experts verdeeld zijn over de meningen van EOS, geven wij de voorkeur aan degenen die rekening houden met de neerwaartse driehoek. Het is overdreven optimistisch te verwachten dat EOS over een paar jaar $ 100 – $ 1000 zal bereiken.

Dus, is het goed om EOS in 2021 te kopen? Het hangt ervan af of u voor een langetermijn- of een kortetermijnstrategie gaat. Als u op korte termijn wilt, kunt u beter een cryptocurrency kopen die voldoende hersteld is van de val van september, zoals ETH bijvoorbeeld. Als je EOS echter een paar jaar wilt houden, dan is dit een goed moment om te kopen.

Maandelijkse EOS-prijsvoorspelling: nu tot en met december 2021

Dit is wat sommige experts verwachten dat EOS-prijzen tussen nu en eind 2021 liggen.

Maand Beoordeel voorspelling MIN-tarief MAX tarief Veranderingen,%
November 2020 4.03 3.68 4.32 14,83
December 2020 5,41 4,97 5,71 12,97
Januari 2021 5,40 5.11 5,83 12.36
Februari 2021 5.39 5.07 5,71 11.21
Maart 2021 5,77 5,56 6,05 8.1
April 2021 5,59 5.15 6,09 15.44
Mei 2021 5,25 4,91 5,71 14.02
Juni 2021 5,41 5.10 5,83 12.53
Juli 2021 5.35 5.04 5,80 13.11
Augustus 2021 5.62 5,22 5,90 11.53
September 2021 5.18 4.71 5,60 15,90
Oktober 2021 6.66 6.42 6.81 5,73
November 2021 6,46 6.23 6,96 10.49
December 2021 6,32 6.22 6.64 6,33

EOS-prijsprognose op lange termijn: 2021-2025

Volgens Digitalcoin zou EOS dat moeten doen eind 2020 $ 5,24 bereiken, $ 6,56 tegen het einde van 2021 (nogmaals, beide prognoses zijn vergelijkbaar), $ 7,74 voor 2022, $ 9,35 voor 2023, $ 10,69 voor 2024 en $ 11,86 voor 2025. Ze hebben ook $ 13,08 voorspeld voor 2026, maar dit ligt te ver in de toekomst om met vertrouwen te voorspellen.

Lange termijn EOS-prijsvoorspelling 2021-2025

Is EOS een levensvatbare langetermijninvestering??

De meeste experts die we hebben bestudeerd, zijn van mening dat EOS op de lange termijn zal stijgen (met uitzondering van WalletInvestor, die gelooft dat de prijs zal vervagen tot vrijwel niets). De mate waarin de munt zal stijgen, wordt betwist – sommige analisten lijken overdreven optimistisch.

We kunnen er echter redelijk zeker van zijn dat EOS eind 2025 in waarde zal verviervoudigen. Dus ja, als je geïnteresseerd bent in langetermijninvesteringen, is EOS een goede optie. Zoals we eerder al zeiden, als u op zoek bent naar snellere winst, kunt u beter met een andere cryptoasset gaan.

Negatieve EOS-prijsvoorspellingen

In het absolute worstcasescenario, volgens WalletInvestor, zal EOS in januari 2022 slechts $ 0,1 waard zijn. Daarna zal de prijsbeweging ongeveer 2 jaar hetzelfde blijven, waarna het in 2024 $ 0,5 zal bereiken. In 2025 , als deze voorspelling correct is, zou EOS pas dan $ 1 aan waarde bereiken.

Positieve EOS-prijsvoorspellingen

De meeste prijsvoorspellingen van EOS zijn positief; we hebben er een paar verzameld zodat u zelf kunt zien hoe de positieve voorspellingen op de lange termijn kunnen verschillen. Dit zijn geprojecteerde cijfers voor EOS in 2025.

  • Muntenwitch: $ 106,77
  • Prijs digitale munten: $ 12,42
  • Freewallet: $ 10,51
  • PrimeXBT: overal van $ 37 – $ 1200

De toekomst van eos

De toekomst van EOS hangt grotendeels af van het feit of de ontwikkelaars in staat zijn om het vertrouwen van gebruikers terug te winnen – vooral na het eerder genoemde moderatiefiasco. Bovendien wordt EOS vaak in een negatief daglicht gesteld vanwege het bestuursbeleid dat 15/21 goedkeuring vereist van de blokproducenten en onderliggende tokenhouders. Wanneer het belang van het collectieve lichaam in lijn is met de individuele belangen, dan zal EOS opnieuw gedijen.

Ongeacht of EOS dat bloeiende punt bereikt, is het nog steeds gepland om op de lange termijn een eventuele stijging te zien..

Over ons

3Commas is een eenvoudig, intuïtief en veelzijdig platform dat 23 handelsbeurzen ondersteunt. Onze diensten stellen gebruikers in staat om geautomatiseerde handelsbots op te zetten naast de geïntegreerde handmatige handel van Smart-Trade. Bovendien kunt u op ons platform portfolio’s maken, bekijken, balanceren, kopiëren en bewerken. Met 3Commas kunt u API-functionaliteit instellen en gebruiken binnen uw account, en u kunt onze app ook gebruiken om onderweg te handelen en deals te volgen.

Krijg je gratis 3 dagen volledige toegang op 3Commas

Disclaimer Onze prijsvoorspellingen zijn afkomstig van verschillende experts uit de branche. Deze handleidingen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. We moedigen onze lezers sterk aan om hun eigen diepgaande onderzoek te doen alvorens te investeren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map