How To Day Trade Cryptocurrency en word een fulltime cryptohandelaar

Vraagt ​​u zich af hoe u als een fulltime carrière cryptocurrency kunt verhandelen?

Wist u dat vacatures voor cryptocurrency-handelaren 621% gestegen sinds november 2015? Zelfs na een enorme dip zijn cryptocurrencies eind 2018 nog steeds het hotste op de investeringsmarkt.

De echte vraag is hoe u kunt profiteren van de trend?

Het delven van cryptocurrency is nog steeds een trend, hoewel het een aanzienlijke investering vooraf vereist. U moet alle benodigde hardware voor de klus aanschaffen, wat mogelijk meer dan $ 10.000 kost. Uw andere optie is om in cryptocurrencies te handelen.

U kunt iemand inhuren om voor u te kopen en verkopen. Of u kunt het allemaal zelf doen.

De meesten van jullie die dit artikel lezen, hebben zelf al wat gehandeld. Dus, hoe verander je het naar een fulltime carrière? Nou, dat gaan we je allemaal en meer vertellen.

How to Day Trade Cryptocurrency: Stap 1, Evaluatie

De eerste stap – en misschien wel de minst leuke – is om uw uitgaven te evalueren. Hé, als je fulltime in cryptocurrency wilt duiken, moet je erachter komen hoeveel geld je nodig hebt om te verdienen. Dat betekent dat u uw huidige budget begrijpt.

Verzamel uw creditcard- en bankafschriften van de afgelopen twee jaar. Evalueer uw maandelijkse kosten van levensonderhoud. Begin met terugkerende rekeningen, zoals huur, nutsvoorzieningen en leningen. Ga door met het toevoegen van uitgaven om andere maandelijkse benodigdheden te dekken, zoals brandstof, voedsel en wasgoed.

Stel een uitgebreide lijst samen en noteer elk item. Ja, we weten dat het niet leuk is. Maar het is nodig.

Daghandelaar worden kost tijd. U moet een financiële buffer voor uzelf opbouwen om uzelf in stand te houden terwijl u aan uw carrière werkt. We raden u aan om ten minste zes maanden aan levensonderhoud te sparen voordat u besluit te gokken met uw carrièreverandering.

Stap 2, omzetten naar Bitcoin

Bitcoin is de meest stabiele en hoogst gewaardeerde cryptocurrency. Dat is de reden waarom mensen het gebruiken als basis om hun transacties te begrijpen. Wat we graag willen dat u doet, is het door u berekende bedrag dat u elke maand nodig heeft, omzetten in Bitcoins.

U heeft zojuist uw beoogde doel opgeschreven. Het absolute minimum dat u nodig heeft om elke maand te overleven als daghandelaar. U moet elke maand minstens zoveel Bitcoins verzilveren om uw rekeningen te betalen.

Is dat een exact aantal? Nee. Helaas fluctueert de markt, dus de waarde van uw Bitcoins zal van dag tot dag fluctueren. Zolang u verwacht elke maand minimaal dit bedrag op te nemen, heeft u een duidelijke bestemming.

Stap 3, oefenen

Misschien heb je al veel ervaring met handelen, of misschien niet. Hoe dan ook, het is tijd om te gaan handelen in papier. Het is een gemakkelijke, pijnloze manier om te bepalen wanneer u klaar bent om met daghandel in cryptovaluta te beginnen.

Als u in papier handelt, handelt u niet echt in harde valuta. Zie het meer als alsof je handelt of speelt. Het is een gemakkelijke manier om dag in cryptocurrency te handelen zonder je shirt te verliezen.

Houd gewoon de transacties bij die u zou hebben gedaan als u daadwerkelijk had gehandeld. Tel het aan het einde van elke dag op. Vergeet niet eventuele belastingen of servicekosten toe te voegen die u normaal zou betalen.

Als u het niet zelf wilt bijhouden, bieden meerdere websites ook cryptocurrency-handelssimulatoren. Je kunt ze als een spel spelen om bedrevener te worden in handelen. Pas op voor de sites die een vergoeding vragen voor het gebruik van hun “gratis” simulatoren.

Het beste deel van dit proces is ongetwijfeld dat u het kunt doen terwijl u aan het werk bent. U hoeft uw baan niet op te zeggen om te leren. Het is vooral gemakkelijk als u een flexibele baan heeft, waarmee u elk uur uw transacties kunt controleren.

Stap 4, Trade

Tegen de tijd dat u daadwerkelijk fulltime met daghandel in cryptocurrency begint, zou u het volgende moeten hebben:

  • Genoeg geld om te sparen om zes maanden aan onkosten te dekken
  • Geld om in cryptocurrency te investeren (tussen de vier en acht maanden aan uitgaven)
  • Een bewezen staat van dienst in papierhandel

Vervolgens moet u uw favoriete websites kiezen om in cryptocurrencies te handelen. Hier is een lijst met de meest populaire sites:

We raden aan om op elk een paar dagen te spelen voordat je kiest wat je leuk vindt. Zorg ervoor dat u ten minste één site kiest die Bitcoins terug in de valuta van uw land verhandelt. U heeft het nodig als u elke maand wilt laten uitbetalen om uw rekeningen te betalen.

De rest kunt u achterlaten om uw investeringskapitaal te vergroten.

Ik heb mijn rekeningen betaald, wat nu?

Zoals met elke carrière, moet u werken om geld opzij te zetten voor andere dingen dan uw rekeningen. Bent u van plan binnenkort op vakantie te gaan? Heeft u in de nabije toekomst speciale evenementen, zoals verjaardagen of bruiloften??

Hoe zit het met pensioen? Voor sommigen van jullie is het een lange weg. Voor anderen is het eerder dan waarop u voorbereid bent. Hoe dan ook, het is nu de beste tijd om te investeren. Waarom?

Twee woorden: samengestelde winst.

Als u vandaag begint met sparen, heeft u morgen een groter investeringskapitaal. Als u elke dag handelt, blijft dat bedrag exponentieel groeien.

Stel dat u uw handelscarrière begint met uw investering van $ 1.000. Als u handelt met behulp van indicatoren en patronen die u elke dag 1% winst opleveren, verdient u in één jaar $ 37.783.

Dat lijkt misschien niet veel, maar kijk eens wat er aan het einde van het tweede jaar gebeurt. Als u elke dag 1% winst blijft maken en dat geld opnieuw investeert, heeft u in het tweede jaar $ 1.427.587.

Ja, in de echte wereld moet u rekening houden met andere variabelen. U zult waarschijnlijk 365 dagen per jaar niet werken. U zult ook uw staats- en federale belastingen moeten betalen.

Denk eraan om al uw kosten te overdenken voordat u fulltime gaat handelen. Samengestelde rente kan net zo gemakkelijk tegen u werken als samengestelde winst voor u kan werken. Zorg ervoor dat u alle nummers intoetst voordat u de sprong waagt.

Wat is het volgende?

Nu u heeft ontdekt hoe u dagelijks in cryptocurrency kunt handelen, is het tijd om het proces eens te proberen. U kunt papier ruilen, dus het kost u geen cent.

Het enige dat u nodig heeft, is een stabiele internetverbinding, een apparaat dat geschikt is voor internet en een methode om uw transacties bij te houden. Als er niets anders is, pak dan pen en papier.

Schrijf elke transactie op. Tel aan het einde van elke dag de zaken op om te zien hoe goed u hebt gepresteerd. Als je het een maand of langer goed doet, kun je overwegen om van carrière te veranderen.

Hielp deze informatie u? Als dat het geval is, bekijk dan onze andere artikelen over het handelen in cryptocurrencies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map