Hoe u geld kunt verdienen door te handelen en te investeren in cryptocurrency

Om eerlijk te zijn, is het moeilijk om een ​​meer winstgevende richting op internet te vinden dan investeringen in cryptocurrencies. Bent u ook geïnteresseerd in dit onderwerp? Laten we iedereen welkom heten die cryptocurrency wil leren kennen en geld wil verdienen. Er is de afgelopen jaren grote belangstelling geweest voor het onderwerp digitaal geld. 

hoe u geld kunt verdienen met cryptocurrency

Begin 2016 was Bitcoin $ 820-960 waard, en aan het einde van het jaar overtrof het de grens van $ 20.000. Mensen begonnen de munt op grote schaal te kopen in de hoop een grote winst te maken met de investering. In 2018 stortte Bitcoin fors in. 

Tegenwoordig twijfelen veel mensen eraan of het de moeite waard is om in deze cryptocurrency te investeren. Maar die crypto-investeerders die de markt echt kennen, blijven goed geld verdienen. Wil je weten hoe je moet beginnen? Lees dan dit artikel in zijn geheel.

PROS

Nadelen

INVESTEREN
 • Waardevolle handelssoftware
 • Anonimiteit
 • Autonomie
 • Beweeglijkheid
 • Diefstalrisico’s
 • Beveiligingsproblemen
 • Mismanagement zorgen
HANDEL
 • Handig
 • Mobiliteit
 • Wisselende tarieven
 • Merken accepteren eindelijk cryptocurrency
 • U kunt niet 24 uur per dag handelen
VERDIENEN
 • Makkelijk om te beginnen
 • Betalingen zijn vertraagd of volledig kwijtgescholden
 • Noodzaak om veel tijd en aandacht te besteden
 • Het minimale geldbedrag dat gedurende een lange tijd moet worden opgenomen
 • Moeilijk om een ​​goed project te vinden

3 manieren om goed geld te verdienen met cryptocurrency 

Sommige mensen hebben de neiging om te denken dat, aangezien cryptocurrency iets virtueel is, en er een magische manier is om er veel geld mee te verdienen zonder enige moeite te doen. U zult teleurgesteld zijn als u deze manier van denken volgt. 

Hoewel cryptocurrencies over het algemeen een aantal nieuwe inkomstenmogelijkheden bieden, ook voor het maken van Bitcoin, zou de basis u bekend moeten zijn – u moet tijd of geld investeren om geld te verdienen. Drie basismanieren om geld te verdienen met cryptocurrency zijn Investeren, Handelen en Verdienen. 

Investeren in cryptocurrency 

Er zijn verschillende manieren om in cryptocurrency te investeren – langetermijninvesteringen, passief inkomen en arbitrage-investeringen (extractie van cryptocurrency). Alle opties zijn op hun eigen manier goed, sommige vereisen aanzienlijke investeringen, andere zijn beschikbaar voor gebruikers met een minimaal startkapitaal.

De nadelen van investeringen in cryptocurrency moeten ook worden genoemd. Dit geld wordt niet officieel erkend door de vele staatsstructuren. Het ontbreken van gecentraliseerde controle is een absoluut pluspunt, maar het betekent ook dat alle transacties met bitcoins en andere munten op eigen risico zijn..

Een ander nadeel, dat vaak een voordeel wordt voor een speculant, is de hoge vluchtigheid van de cryptocurrency. De koers verandert elke dag. Onervaren beleggers raken vaak in paniek en beginnen kapitaal te verliezen wanneer zelfs maar een kleine neerwaartse trend wordt waargenomen.

Strategie # 1: langetermijninvestering – Koop en HODL-cryptocurrency

De fundamentele gedachte achter dit soort techniek is om lange afstanden met stieren te rijden en het marktruis met betrekking tot lagere tijdsperioden te doden. Handelaren op korte termijn worden regelmatig teleurgesteld wanneer de markt hen uit hun beurzen schudt terwijl het zwaait op de kleinere toegewezen tijd (bijvoorbeeld de tijdspanne van een uur). 

De waardeactiviteit, in een diagram van week tot week, is vaak niet onstabiel gedurende een bepaald tijdsbestek. Op het moment dat een vergelijkbare periode wordt afgebroken in kleinere tijdsperioden, is het beeld doorgaans aanzienlijk versleten en wispelturiger dan in de week na week toegewezen tijd..

Wat maakt een buy-and-hold-strategie aantrekkelijk voor veel handelaren en financiële specialisten? Het belangrijkste voor handelaren die maanden of zelfs jaren in de praktijk willen zijn, is simpelweg het bedrijf starten. Dergelijke investeerders wachten vaak niet op significante tegenslagen ten opzichte van de nieuwste bullmarkt, omdat ze beseffen dat ze de kans kunnen missen om op de plek te komen die ze willen.

Lagere kosten voor transacties 

Handelaren die deelnemen aan koop- en holdingtransacties op lange termijn, overtraden doorgaans niet. Dit kan de transactiekosten aanzienlijk verlagen. Een makelaar die elke dag of week in en uit bedrijf is, draagt ​​bij aan de waarde van de cumulatieve verkoop. De verdeling van sommige cryptocurrencies is veel hoger dan bijvoorbeeld de belangrijkste valutaparen. Het kan het uitvoeren van de meeste kortetermijntransacties erg duur en inefficiënt maken ten gunste van een paar langetermijntransacties.

Tijd efficientie

Tips voor het handelen in cryptovaluta zijn perfect voor beleggers en handelaren die potentieel aanzienlijk rendement willen behalen met weinig geïnvesteerde tijd. Langetermijnhandelaren in cryptocurrency die geïnteresseerd zijn in buy-and-hold-investeringen, hoeven de markt niet elke dag te volgen, noch hoeven ze technisch onderzoek te doen of regelmatig naar grafieken te kijken.

Het zou voor deze cryptocurrency-traders / investeerders verstandig zijn om natuurlijk op de hoogte te blijven van fundamenteel nieuws en af ​​en toe hun posities in de gaten te houden, maar het kost nog steeds veel minder tijd dan handelen op korte termijn..

Strategie # 2: passief inkomen uit dividenduitbetalingen

Passief inkomen kenmerkt zich als een regelmatig verzamelde inkomstenbron die geen onderhoud behoeft. De traditionele dividendbetalingen van aangehouden aandelen zijn een bron van passieve inkomsten. 

Passief inkomen is in wezen inkomen dat wordt gegenereerd uit huurwoningen of een partnerschap met een bepaalde tijdslimiet. Het kan ook afkomstig zijn van een andere organisatie waarin een persoon geen actieve deelname heeft. Op dezelfde manier als zijn equivalent, is uitgestelde compensatie vaak belastbaar. Sommige analisten zijn van mening dat ‘portefeuille-inkomen’ passief inkomen is en dat dividenden en rente daarom statisch zijn.

Niet veel handelaren weten dat sommige cryptocurrencies ook een bron van dividenden zijn. Hoe kunt u extra passief inkomen krijgen uit cryptocurrencies in uw portemonnee? Ja, er zijn enkele overeenkomsten met traditionele financiële marktbenaderingen. U trekt uit het bezit van aandelen die dividend uitkeren of u koopt een obligatie die periodiek een vaste rente in rekening brengt. 

Voordelen

 • Sommige cryptocurrencies betalen jaarlijks tussen 5% en 10% dividend uit
 • U kunt meer winst maken als de muntprijs in de loop van de tijd stijgt

Nadelen

 • Grote risico’s om geld te verliezen bij grote investeringen 
 • De behoefte aan constante diversificatie van uw deposito’s

Strategie # 3: Arbitrage voor cryptocurrency

Arbitrage in cryptocurrency-geld tussen verschillende transacties is de meest transparante soort uitwisseling, aangezien het fundamenteel hetzelfde is als Forex-arbitrage en sporttransacties. De gedachte is primair: profiteer van het verschil in kosten voor een vergelijkbare munt, maar bij verschillende transacties. 

De ene cryptocurrency-exchange verkoopt bijvoorbeeld munten voor $ 8.000, de andere voor $ 10.500. Het is jouw taak om dit verschil in wisselkoersen in je voordeel te gebruiken en geld te verdienen. Maar vergeet niet rekening te houden met de commissie van elk van de handelsmarkten! 

Onderscheidende kenmerken van arbitrage

Om cryptografische geldarbitragefuncties te identificeren in vergelijking met handelen, moeten een aantal elementen worden overwogen, bijvoorbeeld: 

 • Liquiditeit: Zoals bij het onderscheid in de ruilvolumes op verschillende trades, aangezien het verschil in marktrente de kosten beïnvloedt. Bij geleidelijk afgewikkelde transacties variëren de prijzen, niet zoals bij kleine of nieuwe. 
 • Topografie: Afhankelijk van de tijdzone kan het eenvoudiger of moeilijker zijn om te verkopen tijdens specifieke gelegenheden van de dag. 
 • Berichten: Waardecontrast, wanneer een cryptomunt wordt geregistreerd op een van de belangrijke transacties zoals Binance.

Hoe u geld kunt verdienen met het verhandelen van cryptocurrency  

Cryptocurrency-handel is een van de belangrijkste manieren om vandaag geld te verdienen met cryptocurrency. Handelen in cryptocurrencies verschilt niet significant van handelen in edelmetalen, valuta’s en aandelen. 

De hoofdtaak blijft hetzelfde: zo goedkoop mogelijk kopen, tegen een hogere prijs verkopen en winst maken. Het belangrijkste verschil tussen handelen in cryptocurrency en de aandelenmarkt is de hoge volatiliteit van de wisselkoers. 

Handelen is geld op korte termijn zetten. Handelaren kopen en verkopen snel om hogere detailhandelsinkomsten te behalen. Het missen van het juiste moment kan tot verlies leiden. Ze kijken naar de huidige resultaten van het bedrijf om op korte termijn hogere prijzen en boekwinst te behalen. 

Investeren is daarentegen wegblijven van de markttrends en rekenen op de waarde. Beleggers spelen een lang spel en houden hun aandelen in de gaten. Investeren is geduldig wachten tot de voorraad zijn potentieel bereikt.

Hier zijn de meest voorkomende en winstgevende handelsstrategieën:

 • Intraday-handel 
 • Swing-handel 
 • Scalperen 
 • Positiehandel 
 • Trendhandel

We zullen later in dit artikel in detail op elk van de handelsstrategieën ingaan. 

De keuze van de strategie mag niet willekeurig worden gemaakt. Alvorens te verdienen aan het verschil in koersen van cryptocurrencies en crypto in contanten om te zetten, is het noodzakelijk om de mogelijkheden te analyseren: 

 • de grootte van het startkapitaal voor de transacties; 
 • psychologische kwaliteiten – bijvoorbeeld of u in staat bent om uzelf gedurende lange tijd te beperken tot een keuze voor een langetermijnstrategie van inkomsten; 
 • neiging tot uitslag. 

Het is niet altijd mogelijk om deze nuances zelf te bepalen, aangezien het een uitdaging is om uw eigen capaciteiten objectief te beoordelen. Raadpleeg daarom altijd experts om de risico’s te berekenen en verstandig te handelen voordat u geld verdient op de beurs cryptocurrency en cryptovaluta-winst maakt.. 

Voordelen

 • Lage toegangsprijs 
 • Bieden de klok rond 
 • Onafhankelijkheid van politiek en wereldeconomie
 • Hoge vluchtigheid

Nadelen

 • Risico om de aanbetaling te verliezen als de aanpak analfabeet is 
 • De behoefte aan diepgaande kennis van de Blockchain-technieken 

Intraday-handel 

Als makelaar in de effectenbeurs kan men kopen of aanbieden op de vrije markt om kortstondige doelstellingen te bereiken. De markt gaat omhoog of omlaag; dus ook de kosten van het bod. Makelaars die op deze markt geld verdienen met onvoorspelbaarheid, kunnen winst maken. 

Hoe het ook zij, er treden ook ongelukken op tijdens het ruilen. Intraday-uitwisseling verwijst in feite naar aan- en verkoopaanbiedingen gedurende dezelfde dag. U moet de betekenis van intraday-uitwisseling begrijpen voordat u begint met handelen. Realiseer je nu wat intraday-handel is. 

Ondanks het feit dat er kansen zijn die erop wijzen dat er grote voordelen worden behaald, is intraday-uitwisseling ook gevaarlijk. Als makelaar moet u uw situatie vóór 15.10 uur afhandelen, wat betekent dat u in het geval dat u een bepaald aantal aandelen heeft gekocht, deze moet verkopen en als u de kans heeft dat u een bepaald bedrag heeft verkocht. , je moet het hebben. Als u het niet zo doet, zal uw positie de zaken natuurlijk rechtzetten. 

Voordelen

 • Eenvoudig geldbeheer
 • Het is gemakkelijk om de winstgevendheid van de gebruikte strategie te kennen
 • Minimaal risico om de volledige aanbetaling te verliezen
 • Geen commissies

Nadelen

 • U moet de markt constant in de gaten houden
 • Vereist geduld en een nauwkeurige planning van alle acties

Swing-handel

swing trading strategie voorbeeld

Swingtrading is een vorm van handelen die over een tijdspanne van enkele dagen tot enkele weken probeert aandelenwinsten (of enig financieel instrument) te vangen. Swingtraders gebruiken voornamelijk technische indicatoren om handelsmogelijkheden te identificeren. Naast het evalueren van markttrends en -patronen, kunnen dergelijke handelaren fundamentele analyse gebruiken.

Swing-dealers zullen regelmatig naar omstandigheden zoeken, op de dagschets, en kunnen diagrammen van een uur of 15 minuten bekijken om de exacte doorgang te ontdekken en tegenslagen te stoppen. 

Voordelen

 • vereist minder tijd om te wisselen dan om overdag te wisselen 
 • verhoogt het tijdelijke voordeelpotentieel door het centrale deel van marktschommelingen op te vangen 
 • dealers kunnen alleen vertrouwen op gespecialiseerd onderzoek, waardoor de uitwisselingsprocedure wordt ontward

Nadelen

 • Wisselposities zijn afhankelijk van de gevaren op middellange termijn en aan het einde van de week
 • onverwachte marktinversies kunnen genereuze tegenslagen veroorzaken 
 • swingtraders missen regelmatig hellingen op langere termijn voor tijdelijke marktbewegingen

Scalperen

voorbeeld van een strategie voor scalperen

Kortetermijnstrategieën, of scalpeerstrategieën, zijn het populairst bij de meeste spelers op de cryptocurrency-markten. Soms zijn ze gebaseerd op de interpretatie van actueel nieuws en beleid op de financiële markten, maar worden ze meestal beperkt door technische analysemethoden. Het zijn snelle deals om e-valuta te kopen en verkopen tijdens een periode van onbeduidende prijsveranderingen, meestal vanaf één minuut. Door de kleinste schommelingen in activaprijzen te verhelpen, openen handelaren tientallen posities per dag. Veel mensen die niet weten hoe ze geld moeten verdienen met cryptocurrency of waar ze moeten beginnen, kiezen voor deze strategie. 

Binnen een bepaalde handelsperiode kunnen scalpers duizenden transacties uitvoeren. Scalpeertechnieken hebben drie kenmerken:

 • shortposities, 
 • kleine winstmarges  
 • hoge hefboomwerking

Scalpers proberen prijsverschillen en andere ‘mazen’ in de kortetermijnuitwisseling aan te pakken, waardoor ze snel een grote positie kunnen omdraaien voor de winst.

Kortetermijnstrategieën, vaak scalperen genoemd, stellen handelaren in staat zeer snel praktische ervaring op te doen. De winstgevendheid van afzonderlijke operaties bij scalpeerstrategieën kan hoog zijn, maar gemiddeld laten ze lage winstresultaten zien. 

Scalperen wordt vaak gebruikt door grote handelsondernemingen en investeringsafdelingen van banken: met topprofessionals in de samenstelling, enorme bedragen op de balansen en het gebruik van geautomatiseerde handel, waarbij de minste schommelingen in de koers en veranderingen in trends Reageer onmiddellijk op speciale programma’s – robots, experts, die transacties afsluiten om valuta’s te kopen / verkopen.

Voordelen

 • Het is mogelijk om te handelen met een kleine storting
 • Er is geen complexe analyse. Verliezen worden gecompenseerd door winstgevende transacties
 • U hoeft niet te wachten, er is altijd een manier om te handelen

Nadelen

 • Grote nerveuze spanning tijdens het werk, omdat je snelle beslissingen moet nemen en constant nieuwe posities moet openen

Positiehandel

positie trading strategie voorbeeld

Positiehandelaren zijn per definitie trendliefhebbers. Hun centrale overtuiging is dat zodra een trend begint, deze waarschijnlijk zal doorgaan. Koop gewoon langeafstandsspeculanten en houd ze vast, die afstandelijke financiële specialisten worden genoemd, hun situaties zijn van toepassing op veel langere perioden dan scalperende dealers (weken tot maanden).

Hun ruilredenering is bedoeld om effectief het belangrijkere deel van een trendbeweging op te vangen, die een waardering van hun speculatiekapitaal zou opleveren. In die hoedanigheid is het het totale omgekeerde van daguitwisseling, dat ernaar streeft te profiteren van tijdelijke marktveranderingen. Het varieert bovendien van het overbrengen van schommels. Beide zijn echter afhankelijk van het idee om trends te volgen.

Positiehandelaren kunnen gespecialiseerd onderzoek, essentieel onderzoek of een combinatie van beide gebruiken om keuzes te maken. Ze zijn bovendien afhankelijk van macro-economische variabelen, algemene marktpatronen en authentieke voorbeelden om speculaties te kiezen waarvan ze denken dat ze hun ideale resultaat zullen bereiken. Om vruchtbaar te zijn, moet een positiehandelaar de doorgangs- / verlofniveaus herkennen en een regeling hebben om de kans voor het grootste deel te beheersen door tegenslagen te stoppen.

Voordelen

 • Mogelijkheid om rustig te wachten tot het richtprijsniveau wordt bereikt
 • De mogelijkheid om te volgen wat er in de markt gebeurt en indien nodig wijzigingen aan te brengen

Nadelen

 • U moet een grondige kennis van de markt hebben om een ​​strategie te plannen

Trendhandel

trend trading strategie voorbeeld

Trendhandel is een ruilstrategie die bedoeld is om te profiteren van stijgingen waarbij de waarde over het algemeen nieuwe hoogtepunten of dalende trends zal maken, waar de waarde over het algemeen nieuwe dieptepunten zal maken. Een opleving is een progressie van hogere swing highs en hogere swing lows. Een neerwaartse trend is een progressie van lagere swing highs en lagere swing lows. 

Desalniettemin gebruiken deze handelaars verschillende instrumenten zoals trendlijnen, bewegende middelpunten en gespecialiseerde markeringen om het trendverloop te herkennen en mogelijk uitwisselingssignalen te geven, terwijl ze kijken naar de hoogte- en dieptepunten van trends.. 

Dealers gebruiken zowel waardeactiviteit als andere gespecialiseerde apparaten om het verloop van een trend te voorspellen en waar deze zich mogelijk beweegt. 

Voordelen

 • Handelen in de richting van de huidige trend stelt een handelaar in staat om duidelijk de in- en uitgangspunten van de markt te identificeren, het meeste uit de prijsbeweging te halen en handelsrisico’s te minimaliseren
 • Een groot aantal trendhandelsstrategieën en trendindicatoren

Nadelen

 • Trendbetrouwbaarheid hangt af van de grootte van het tijdsbestek – hoe ouder het tijdsbestek, hoe betrouwbaarder het is, maar dienovereenkomstig duurt de vorming ervan veel langer

Hoe u cryptocurrency kunt verdienen 

Veel mensen beschouwen het kopen en verkopen van cryptocurrency nu als een reis naar het casino. Ja, de snelle ups en downs van Bitcoin en ander elektronisch geld kunnen een banale financiële zeepbel zijn. Maar pas op, de koets kan in een pompoen veranderen.

Maar wat als het handelen van slimme jongens gelijk heeft – en cryptocurrency echt de toekomst is? En tijdige investeringen zullen fantastische inkomsten opleveren?

Laten we eens kijken naar de mogelijkheid om cryptocurrency te verdienen met behulp van online technologische bronnen. Het belangrijkste om te onthouden, als u manieren wilt vinden om te verdienen met cryptocurrency, is dat het nodig is om alleen die fondsen te riskeren die, als ze verloren gaan, niet zullen leiden tot de ineenstorting van het gezinsbudget. 

Mijnbouw Cryptocurrency

geld verdienen door crypto te delven

Deze methode is een manier om geld te verdienen met cryptocurrency door het te extraheren. Zoals eerder vermeld, is cryptocurrency het resultaat van informatie-uitwisseling tussen miljoenen gebruikers. Dit vereist veel computerkracht, die mensen ‘mijnbouwbedrijven’ noemen. De eenvoudigste boerderijen worden gepresenteerd in de vorm van een set krachtige videokaarten die met elkaar zijn verbonden in een enkel systeem dat werkt met het gebruik van speciale software. 

Voordelen

 • mooie winst met de groei van de elektronische valuta die is gekozen voor mijnbouw

Nadelen

 • een substantieel rendement op de investering in componenten is vereist 
 • enorme elektriciteitsrekeningen 
 • constante monitoring van het systeem is nodig 

Deze manier van verdienen is geschikt voor mensen die goed bekend zijn met de principes van moderne technologie en een indrukwekkend startkapitaal hebben voor de aanschaf van dure apparatuur.

Cloud mijnbouw

cloud mijnbouw

Een andere manier om geld te verdienen met cryptocurrency is door de capaciteit van andere gebruikers te kopen voor mijnbouw. 

Voordelen

 • vereist geen aanzienlijke investeringen 
 • snelle terugverdientijd 

Nadelen

 • een grote commissie om fondsen te ontvangen
 • de mogelijkheid om de investering te verliezen als gevolg van het sluiten van de site

Werk voor cryptocurrency

werk voor crypto

Er zijn geen specifieke statistieken over bedrijven die cryptocurrency gebruiken om werknemers te betalen. Maar in de regel worden dergelijke salarissen betaald aan vertegenwoordigers van ICO-projecten, evenals aan blockchain- en cryptobedrijven. Ten eerste zijn ze loyaler aan innovatie en kunnen ze zelfs een dergelijke beloning verwelkomen. Ten tweede kan een bedrijf simpelweg niet over voldoende fiat-middelen beschikken. Ten derde is het een extra manier om het bedrijf te promoten – als de vergoedingen bijvoorbeeld worden betaald in de tokens van het project. 

In de VS is de Bitwage-salarisadministratie actief sinds 2014, waardoor werkgevers internationale betalingen kunnen doen in zowel nationale als virtuele valuta: bitcoin, ethereum, litecoin en DASH. De service ondersteunt in totaal 25 munten. Vaste klanten zijn Google, Facebook, GE, Philips, Airbnb, Uber en zelfs de Amerikaanse marine. 

Volgens Bloomberg gebruiken Europese en Amerikaanse bedrijven vaak cryptocurrencies om werknemers uit Latijns-Amerika te betalen, aangezien hun nationale banken geen gemakkelijke en betrouwbare infrastructuur bieden voor internationale overschrijvingen..

Er zijn diensten die helpen bij het vinden van uitvoerders die bereid zijn om, tegen betaling, in cryptocurrency te werken. De meest populaire services zijn Dream, Jobs by Cointelegraph, evenals BitGigs en Coinality freelance exchanges. U kunt zoeken naar werk met vergoeding in cryptocurrency op de Crypto Jobs List, Crypto Jobs en Crypto Currency Jobs.

Kranen en microtaken

Faucets zijn websites waar u een minimale hoeveelheid cryptocurrency kunt krijgen als u bepaalde dingen doet. Dit is meestal een captcha-invoer en wacht op de timer, hoewel de timer niet overal is. Daarna krijgt u wat digitaal geld. Hoewel de meeste kleppen van hetzelfde type zijn, zijn er enkele verschillen die kunnen worden geïdentificeerd.

Omvang van de inkomsten

De meest genereuze kranen staan ​​klaar om je een paar Satoshi-munten te geven, tot 100 of meer. Van één bezoek aan zo’n website, kunt u rijk worden van tien of meer munten, soms van 400-500. Is dat veel? Om deze vraag te beantwoorden, is het de moeite waard om te specificeren dat 1 Bitcoin verwijst naar 1 Satoshi, aangezien 100.000.000 betrekking heeft op 1. 

De prijs van 1 BTC was $ 10.500 USD. Het is gemakkelijk te berekenen dat wanneer u een kraan van 10.000 Satoshi ontvangt, u productiever zult zijn met slechts 1,05 dollar. En dan kun je alleen met een “genereuze” kraan 1.000 munten krijgen, het is slechts 0,11 cent. Zolang je één dollar verdient, zul je in 2020 op internet moeten rennen op zoek naar kranen voor nieuwe cryptocurrencies.

Micro-taken

Klikken voor Satoshi: zeer eenvoudige en zeer lange microtaken. De gemakkelijkste maar langste manier om aan e-valuta te komen. De gebruiker komt op een speciale site waar adverteerders taken achterlaten, zoals klikken op banners en naar pagina’s springen. Voor zulke simpele handelingen kun je een kleine hoeveelheid Satoshi krijgen.

Voordelen

 • inkomsten zonder investeringen 
 • het is mogelijk om de vrije tijd met uitkering door te brengen (maar vaker zonder)

Nadelen

 • kleine winst
 • het kost jaren om één munt te verdienen 
 • er is veel vrije tijd voor nodig

Deze methode is geschikt voor mensen die een volledig open rooster hebben. Bijvoorbeeld voor vrouwen met zwangerschapsverlof of beveiligers die in onverantwoordelijke faciliteiten werken in nachtdiensten.

Affiliate marketing

3Commas Affiliate Marketing

Bovenal zijn er twee unieke manieren om met crypto-aangesloten projecten om te gaan, en u moet het contrast tussen de twee begrijpen. 

Sommige aangesloten plannen van crypto-dochterondernemingen verwerken cryptografische geldtermijnen van uw acquisities. U moet de termijnen echter in standaard contanten betalen. Anderen bieden items en administraties aan (vaak, maar niet continu identificeren met cryptografische vormen van geld) en betalen hun dochterondernemingen ook in digitale valuta. 

Wat betreft hoe u lid wordt van en werkt met een crypto-aangesloten systeem, dit is vrijwel gelijk aan het beheren van een standaard op een aangesloten programma gebaseerd plan. 

U ontdekt een digitaal geldsubsidiesysteem waar u lid van moet worden, maakt verbinding met hen en krijgt daarna toegang tot de verwijzingsdeelnames die u moet gebruiken om uw bijdragen te demonstreren en vooruit te helpen. Op het moment dat uw mogelijkheden de nodige stap zetten, wordt dit weerspiegeld in de evenredige commissie die wordt betaald aan uw dochteronderneming. 

Is er een kritisch contrast tussen crypto-gelieerde projecten en gebruikelijke geassocieerde projecten? Het partnerplan neemt termijnen van mogelijkheden in digitale valuta en betaalt mogelijk op dezelfde manier aan u uit.

Overzicht 

De kans om zowel te verdienen aan cryptocurrency als te lijden als gevolg van de extreme risico’s is vrij hoog. Het resultaat hangt af van het kennisvolume, het vaardigheidsniveau op de financiële markten, de gekozen verdienstrategie, de volatiliteit van de rente, enz. Soms is de doorslaggevende factor gewoon geluk. Zoals eerder vermeld, zal, zodra de bitcoin-wisselkoers in korte tijd vertienvoudigd is, een beperkte groep mensen hun eigen welzijn aanzienlijk verbeteren.. 

Vandaag de dag de vraag “Hoeveel kan ik betaald krijgen in cryptocurrency en rijk worden?” is niet langer een legitieme vraag voor particulieren die op de markt handelen, aangezien de kosten van zakelijke componenten en de concurrentie op dit gebied dramatisch zijn gestegen, met middelgrote tot grote bedrijven die de mijnbouwmarkt betreden. Daarom beginnen steeds meer mensen te handelen op cryptocurrency-uitwisselingen. 

Dus als u ervoor heeft gekozen om te proberen te handelen als een manier om geld te verdienen met cryptocurrency, raden we u aan u te registreren op de 3commas-terminal, de online service ondersteunt alle populaire cryptocurrency-uitwisselingen, wat eenvoudig en vriendelijk is voor zowel pro’s als beginners. Klik hier en ontvang uw proefperiode van 7 dagen op 3Commas!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map