Hoe u de beste crypto-handelsbot voor uw doelen kunt vinden

Wilt u uw portemonnee-prestaties optimaliseren met handelsbots??

Automatiseringssoftware kan uw cryptocurrency-spel verbeteren en u helpen meer geld te verdienen met elke transactie. Maar hoe vind je de beste crypto-handelsbot?

Lees verder om erachter te komen hoe u uw cryptocurrency-portefeuille kunt laten groeien met handelsrobots.

Trading Bot Basics

Laten we eerst enkele definities behandelen. Handelsbots zijn softwareprogramma’s die de handel in cryptocurrency kunnen automatiseren. Ze doen dit door middel van verschillende algoritmen waarmee ze trends kunnen identificeren en transacties kunnen uitvoeren wanneer aan bepaalde voorwaarden is voldaan.

U kunt een reeks parameters specificeren en uw bot zal deze volgen om te handelen terwijl u weg bent. Bots zijn niets nieuws of exotisch. Hedgefonds- en beursbeleggers gebruiken al jaren vergelijkbare automatiseringssoftware.

Omdat cryptocurrency-handel veel afhankelijk is van een perfecte timing, is het logisch om enkele van de meer technische aspecten van investeren in betrouwbare programma’s te delegeren. Op die manier kunnen handelaren ervoor zorgen dat ze niet overbieden of short gaan. Handelsbots helpen traders ook om de hele dag in het spel te blijven.

Handelsbots analyseren verschillende factoren, waaronder:

 • Wereldwijde trends
 • Prijs
 • Volume
 • Bestellen
 • Tijd
 • Historische gegevens

Door de bovenstaande gegevens kunnen bots de handel automatiseren en goede beslissingen nemen op basis van uw vooraf gedefinieerde parameters.

Niet alle handelsbots zijn gelijk. Tegenwoordig zijn veel bots gratis te gebruiken en veel amateur-Bitcoin-investeerders gebruiken ze om hun handelsprestaties te verbeteren. Er zijn ook premium bots die betere functionaliteit bieden tegen een prijs.

Bots zijn echter zo goed als de handelaar die ze beheert, zoals we hieronder zullen zien.

De kracht van goede handelsinstrumenten

Sommige amateurhandelaren zijn van mening dat handelsrobots passieve inkomstengeneratoren zijn. Dit is fout. Bots zijn betrouwbare en krachtige tools, maar je moet ze nog steeds correct gebruiken om geld te verdienen.

Met de krachtigste handelsrobots kunt u handelsparameters definiëren die de manier waarop u handmatig handelt, nabootsen. Als u niet kunt handelen zonder een handelsbot, is de kans groot dat u uw bot verkeerd programmeert.

Omdat cryptomarkten dagelijks veranderen, heeft uw botconfiguratie ook regelmatig updates nodig. Een strategie die vandaag werkte, werkt morgen misschien niet, dus je moet terug naar je bot en deze vaak aanpassen.

De risico’s van het verhandelen van bots

Eenmaal ingesteld en geactiveerd, ondernemen cryptohandelbots namens u financiële acties zonder uw toestemming. Wanneer u uw geld aan iemand anders toevertrouwt, is er altijd een risico.

Het verhandelen van bots is misschien geen nieuwe uitvinding, maar de cryptocurrency-markt zelf is nieuw. Dit biedt veel ruimte voor fouten. Softwareproblemen, servercrashes, hacks en duidelijke gebruikersfouten kunnen u allemaal veel geld kosten.

Als uw bot verouderd of slecht gecodeerd is, is deze vatbaar voor glitches en bugs. Zelfs als de bot solide is, kunnen de handelsservers ervaren wat bekend staat als flits crash, wat de hele markt in een paar seconden schaadt.

Hackers kunnen zich ook richten op een specifieke handelaar. Dit is een groot risico, vooral in combinatie met een soort phishing-zwendel om de persoonlijke gegevens van de handelaar te achterhalen. Ten slotte zijn er risico’s, puur omdat handelaren fouten maken. Een extra nul in een invoerveld kan ervoor zorgen dat uw bot tien keer hoger koopt, wat uw portemonnee kan verpesten.

Betrouwbare en gerenommeerde handelsbots

Dus, welke bot kiest u voor uw handel? Uw portemonnee toevertrouwen aan een stukje software klinkt misschien ontmoedigend, maar de beloningen zijn het waard. Hieronder kijken we kort naar enkele van de meest betrouwbare crypto-handelsbots.

3 Komma’s

3Commas is misschien wel de meest populaire en best beoordeelde cryptohandelbot. Hiermee kunnen handelaren de handel in Bitcoin en de meeste altcoins op een breed scala aan beurzen automatiseren.

Dit is een bot die je een intuïtief dashboard biedt. U kunt via uw browser toegang krijgen tot de 3Commas SmartTrade. Het geeft handelaren de mogelijkheid om al hun transacties en eerdere handelsgeschiedenis te bekijken. Het programma wordt geleverd met alle toeters en bellen die je zou verwachten, inclusief:

 • Trailing stop-verliezen
 • Gemiddelde revisiehandel
 • Kopieer de handel
 • Model testen
 • Historische data-analyse

De prijzen voor 3Comma’s beginnen bij $ 29 per maand en lopen op tot $ 99 per maand. Bedrijven kunnen een enterprise-account aanvragen, dat is afgestemd op hun specificaties.

Andere betrouwbare bots

Naast 3Commas zijn er verschillende andere betrouwbare handelsrobots die u kunt vinden. Let altijd op de maandelijkse kosten. Gratis bots kunnen geweldig zijn voor beginners, maar ze zijn vaak te simpel om echt een verschil te maken.

Sommige oplichters verkopen handelsrobots die ongelooflijke prestaties beloven. Als iets in de wereld van crypto-bots te mooi klinkt om waar te zijn, dan is het dat waarschijnlijk ook.

Door 3Commas als voorbeeld te gebruiken, heeft u een vergelijkingsreferentie van diensten en prijzen. Als 3Commas niet helemaal geschikt voor u is, zoek dan naar bots die vergelijkbare functionaliteiten bieden tegen vergelijkbare kosten. Als u een nieuwe handelaar bent, betaal dan niet meer dan $ 30 USD per maand voor uw handelsbot, aangezien er goedkopere alternatieven zijn.

Wat u ook besluit, onthoud dat u altijd uw huiswerk moet maken voordat u uw portemonnee toevertrouwt aan een handelsbot of een andere automatiseringstool..

Vind de beste crypto-handelsbot op 3commas

Als u op zoek bent naar de beste crypto-handelsbot, dan staan ​​wij voor u klaar. Hier bij 3Commas bieden we eersteklas tools voor cryptohandel, waaronder enkele van de meest efficiënte bots op de huidige markt.

Kom binnen en bekijk de tools die uw handelen naar een hoger niveau brengen en de efficiëntie van uw portemonnee vandaag nog verhogen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map