Hoe u alle functies van Smart Trade gebruikt om een ​​hoofdhuidhandel uit te voeren

Invoering

Bitcoin is momenteel erg bullish omdat het onlangs zijn hoogste punt ooit heeft bereikt.

We kunnen profiteren van dit bullish momentum en streven naar een “lange” transactie op de hoofdhuid tijdens een periode van consolidatie in het lage tijdsbestek, 15 minuten grafiek.

Op de onderstaande grafiek ziet u een handelsidee met een risico-rendementsverhouding van ongeveer 2 op 1, dat wil zeggen dat we duidelijk ons ​​risico van $ 1 verlies voor een potentiële beloning van $ 2 definiëren.

Deze blogpost laat je zien hoe je kunt profiteren van een handelsidee met behulp van de meeste Smart Trade-functies die 3Commas te bieden heeft.!

Handelsplan

De groene stippellijn op de grafiek bij ongeveer $ 23200 markeert het hoogtepunt van de lokale consolidatie-range waar de prijs vanaf stuitert. De rode stippellijn vertegenwoordigt onze stop loss op ongeveer $ 21.800 aan de onderkant van de laagste kaarslont sinds het binnengaan van de consolidatiezone.

Onze mogelijke inzending wordt aangegeven met de gele stippellijn op ongeveer $ 22280, wat een voorlopige ondersteuning op korte termijn is gebleken waar de prijs slecht is gedaald en van.

Bovendien begint de RSI-indicator te laten zien dat Bitcoin oversold nadert en hoogstwaarschijnlijk als gevolg van een kortstondige bounce.

Idealiter zou dit soort handel worden gecreëerd op een Futures-beurs om te profiteren van de hefboomwerking, maar het creëren op een Spot-beurs zal ook werken.

Smart Trade-installatie

Klik op de Slimme handel (1) menu-optie, en selecteer het Uitwisseling rekening met uw geld, kiest u USD of USDT voor uw Markt valuta en vervolgens BTC / USD of BTC / USDT voor uw Handelspaar (2):

Kies nu het Slimme handel (3) handelstype, hiermee kunt u een munt die u niet bezit tegen een lage prijs kopen om deze met winst tegen een hogere prijs te verkopen, ook wel bekend als een “lange” transactie:

Hier ziet u de bedieningselementen waarmee u de transactie kunt creëren volgens de specificaties die we hebben uiteengezet in ons handelsplan. U stelt uw Binnenkomst (vier), Profiteer (5) en Stop met verlies (6) criteria op dit deel van de pagina:

Onze Binnenkomst bestelling, voert u het Prijs (7) we hebben eerder in ons handelsplan vastgesteld, $ 22.280.

Schakel het Trailing Buy functie en stel de waarde in op 0,05%, aangezien de prijs een plotselinge dip en een back-up kan ondergaan, kunnen we hiervan profiteren met trailing buy omdat dit onze transactie een veel betere instapprijs kan opleveren! 

Voer het Totaal (8) bedrag aan fondsen om te gebruiken voor deze transactie, we gebruiken $ 100 in dit voorbeeld:

Op de Profiteer controle, klik op het Gesplitste doelen knop:

Voer 4% in het Neem winstdoelstelling (9) en stel de Volume tot 75%, betekent dit dat we 75% van onze startpositie sluiten als de prijs 4% hoger is.

Klik op de TP-doel toevoegen (10) -knop om deze instelling te vergrendelen en voer het volgende Take Profit-doel van 6% in en gebruik de resterende 25% van de positiegrootte in de Volume controle en klik op het TP-doel toevoegen knop nogmaals om onze winstdoelstellingen te voltooien (11):

De laatste stap op de Take Profit-instellingen is om in te schakelen Achterstand nemen winst (12), zet deze optie aan en stel het in op -0,05%, dit volgt de prijs boven ons doel, het idee hier is om te proberen een beetje extra winst te behalen als de prijs voorbij ons oorspronkelijke doel komt:

Ten slotte zullen we onze Stop met verlies (13) tot -2,16% volgens ons handelsplan en schakel ook de Trailing stop loss (14) functie die -2,16% verwijderd blijft van de huidige kaartprijs naarmate deze hoger wordt dan onze invoerprijs van de transactie:

U kunt nu op het Creëer handel en bekijk de instellingen in het bevestigingsvenster dat wordt weergegeven:

Als u tevreden bent dat de instellingen correct zijn ingevoerd, klikt u op Bevestigen, sluit anders de doos met de X knop rechtsboven.

Gefeliciteerd, uw transactie is gemaakt en dat kan de voortgang van de handel volgen (15) en klik ook om een ​​grafiek te bekijken met de aangegeven Take Profit- en Stop Loss-niveaus (16):

Het enige dat u nu hoeft te doen, is wachten tot uw transactie zich afspeelt, wetende dat elke mogelijkheid gedekt is, uw handelsplan is volledig geautomatiseerd. U kunt gaan wandelen, gaan slapen, een film kijken en uw tijd terugwinnen!

Waarschuwing: handelen met uw geld is inherent riskant, en hoewel de beloningen groot kunnen zijn, zijn er ook potentiële verliezen die u kunt lijden. Als de prijs van de cryptocurrency die u verhandelt dramatisch daalt, kunt u verlies lijden als u tegen een lagere prijs verkoopt dan waarvoor u de valuta hebt gekocht. 3Commas-blogposts zijn geschreven om educatief te zijn en mogen niet worden beschouwd als ‘Financieel advies’.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me