Cryptocurrency-indexfondsen

Bij het opbouwen van de langetermijninvesteringsportefeuille zijn cryptocurrency-indices een manier om de koersbewegingen van de cryptovaluta te volgen. Naast het volgen van de richting van cryptomarkten, kunt u met indices indexfondsen creëren – beleggingsportefeuilles op basis van verschillende digitale activa.

In dit artikel zullen we het hebben over investeringsfondsen en hun voordelen en zullen we de bestaande oplossingen bespreken die momenteel beschikbaar zijn voor beleggers op de markt. 

Indexfondsen

Indices bieden de mogelijkheid om de financiële toestand van de markt en de vooruitzichten op groei of achteruitgang van een activagroep te evalueren door rekening te houden met gegevens zoals marktkapitalisatie, marktprijs, aantal munten in omloop, dagelijks handelsvolume, enz..

Indices worden gebruikt om indexfondsen te vormen – kant-en-klare beleggingsportefeuilles, die hoge rendementen mogelijk maken zonder de noodzaak om elk individueel digitaal activum te analyseren. 

Geautomatiseerde indexfondsen zijn diensten die marktanalyses en gegevensboekhouding uitvoeren. Dergelijke diensten zijn uitstekend geschikt voor beginners en grote beleggers voor een effectief en winstgevend beheer van beleggingsportefeuilles.

Er zijn veel soorten cryptocurrency-fondsen. Afhankelijk van de beheermethode zijn ze bijvoorbeeld onderverdeeld in handmatige, waar gebruikers zelf investeringsportefeuilles kunnen creëren en beheren, en automatisch, waarin de portefeuille voor de klant wordt samengesteld, rekening houdend met zijn verwachtingen voor winstgevendheid en prognoses. account.

Cryptocurrency-indexfondsen worden gebruikt om een ​​beleggingsportefeuille te diversifiëren en beleggers te beschermen tegen marktvolatiliteit. Indexfondsen zorgen voor meer voorspelbare rendementen door activa opnieuw toe te wijzen en rendementen weer te geven. Het is vermeldenswaard dat indexfondsen geen diepgaande kennis van cryptocurrencies vereisen, waardoor beginners en grote beleggers kunnen profiteren en hun geld kunnen beschermen, wat tijd en moeite bespaart..

Huobi HB10

HB10 is een beleggingsproduct van de Huobi-beurs op basis van een gelijknamige index die ze hebben gemaakt, waarbij de tien populairste activa worden gevolgd in combinatie met USDT. De activa van de HB10-index worden gerangschikt op basis van hun liquiditeit, handelsvolume en volatiliteit. Het HB10 Investment Fund geeft gebruikers tegen lage kosten toegang tot de digitale activamarkt. 

HB10 stelt particuliere en institutionele beleggers in staat verschillende activacombinaties te kopen, en de activa zelf zijn uitwisselbaar met andere cryptocurrencies in het fonds. Op blockchain gebaseerde activa die in een van de vier categorieën vallen – munten, platform, app en echte activatoken – claimen deel uit te maken van de index. 

Investeringen zijn beschikbaar in BTC-, ETH-, USDT- en Huobi-tokens (HT). De beurs brengt ook kosten in rekening, dus bij een investering tot $ 500k is de commissie gelijk aan 0,1%.

Ember Fund

Ember Fund is een investeringsfonds met een duidelijke en eenvoudige interface, beschikbaar op mobiele apparaten. Ember stelt gebruikers in staat om een ​​gediversifieerde portefeuille te kopen met de mogelijkheid om hun eigen vermogen te beheren. De bijzonderheid van de applicatie is het feit dat alle gegevens op het apparaat van de gebruiker worden versleuteld en dat geen derde partij toegang heeft tot het geld van de gebruiker. 

Om u op het platform te registreren, moet u uw e-mailadres opgeven. Accountaanvulling kan worden gedaan vanuit externe wallets of door uw Coinbase-account aan te sluiten. Het platform bevat portefeuilles van activa als BTC, ETH, USDT, BNB, COMP, DASH, ENJ, LINK, XLM, XRP en anderen.

Er is geen optie om uw eigen beleggingsportefeuilles op Ember te creëren, maar er is een lijst met vooraf gemaakte opties beschikbaar. Portefeuilles verschillen in termen van marktblootstelling en minimale financieringsdrempel. Elk activum wordt geprijsd op basis van de marktkapitalisatie en wordt dagelijks bijgewerkt, en verschillende portefeuilles hebben een verschillende samenstelling van munten op basis van hoe “nuttig” ze zijn. Portfoliowaarde, ROI en de gedetailleerde beschrijving van elk activum zijn beschikbaar voor gebruikers.

Yearn Ecosystem Token Index – YETI 

YETI is een index van PowerPool gebaseerd op Yearn-ecosysteemtokens, waaronder: YFI, SUSHI, CREAM, AKRO, COVER, K3PR, CVP en PICKLE. Met YETI hebben gebruikers toegang tot het Yearn-ecosysteem met één token (YETI), kunnen ze stemmen op managementvoorstellen en inkomsten genereren op basis van Vault-strategieën die worden toegepast op samengestelde tokens. YETI-houders hebben toegang tot de ecosysteemtokens van Yearn, ontvangen extra inkomsten op basis van hun gebruik en een swapvergoeding gelijk aan 0,2% van de tokenswaps die plaatsvinden in de YETI-pool.

De YETI-index richt zich op tokens die zijn samengevoegd in één ecosysteem. YETI is ook een indexproduct dat portefeuillediversificatie voor gebruikers biedt, met besparing op gaskosten. De index is volledig gemeenschapsgestuurd, wat betekent dat gebruikers de set en distributie van tokens en de indexvergoeding kunnen wijzigen, waardoor deze flexibeler en flexibeler wordt voor veranderingen in het Yearn-ecosysteem. 

YETI is een waardevolle oplossing voor PowerPool-gebruikers en de CVP-gemeenschap vanwege metabeheer en intern productbeheer. PowerPool-indices brengen ook instap-, uitstap- en swapkosten in rekening aan hun gebruikers. Deze fondsen worden gebruikt om actieve CVP-tokenhouders te belonen.

Cryptoindex (CIX100)

Het Cryptoindex-fonds werkt op basis van een index van 100 cryptocurrencies, die beschikbaar is in financiële terminals zoals Bloomberg, Reuters en TradingView. De munten die door de index worden gevolgd, zijn geselecteerd met behulp van het AI-algoritme, het Cryptoindex Zorex neurale netwerk, dat meer dan 3.000 activa analyseert op basis van meer dan 200 verschillende parameters en geen activa bevat waarvan de waarde kunstmatig is verhoogd.

Het Cryptoindex-investeringsfonds stelt investeerders in staat om zelf portefeuilles aan te maken met één keer per maand opnieuw in evenwicht te brengen, en het ERC-20-token CIX100 is beschikbaar op het platform om de activa van het CIX100-indexfonds te vertegenwoordigen. 

Garnaal 

Shrimpy is een handelsbot en applicatie voor het creëren en beheren van investeringsportefeuilles, waarmee gebruikers hun eigen indices kunnen creëren op basis van verschillende parameters van de geselecteerde activa via de Shrimpy Index Tool. De mogelijkheid om een ​​willekeurig aantal activa te kopen met verschillende opties voor activaspreiding, maakt het platform flexibeler en veelzijdiger voor investeerders en handelaren.

Shrimpy is geïntegreerd met aandelenbeurzen via API-sleutels en maakt het mogelijk om het tijdstip van het opnieuw in evenwicht brengen van de portefeuille in te stellen, wat als basis zal dienen voor de deals en het portefeuillebeheer. Transacties worden geautomatiseerd via uitwisselingen met behulp van handelsrobots.

De functies van automatisch handelen, opnieuw in evenwicht brengen en indexeren zijn beschikbaar in de gratis versie van de applicatie. Een breder scala aan functies, in de vorm van een sociaal handelsplatform voor communicatie en het delen van ervaringen, het weergeven van portefeuilles van andere gebruikers en tools voor het testen van portfolio’s en strategieën is beschikbaar in de betaalde versie.

CF Benchmarks ‘Ultra Cap 5

De CF Cryptocurrency Ultra Cap 5 (CFUC5) is een referentie-index waarin kan worden belegd, die de prestaties van een naar marktkapitalisatie gewogen portefeuille van de vijf grootste cryptovaluta op basis van marktkapitalisatie volgt. De cryptocurrency-indexprovider van de Ultra Cap 5 Index by CF Benchmarks omvat BTC, ETH, LTC, XRP en LINK als vervanging voor BCH.

De CF Ultra Cap 5 Index kan de basis vormen voor een ETF of een passief beleggingsfonds. CF Benchmarks-indices zijn de nieuwe normen voor prijsintegriteit en bieden tools om gereguleerd vermogensbeheer te creëren met meer transparantie en betrouwbaarheid.

Enkele andere CF-benchmarkindices zijn XBT-USD, ETH-USD, LTC-USD, BCH-USD, EOS-USD, XTZ-USD, XLM-USD.

Conclusies

De vorming van nieuwe financiële instrumenten en de ontwikkeling van oplossingen voor investeringen in de cryptocurrency-ruimte proberen te profiteren van het groeiende ecosysteem van digitale activa. 

Investeringsfondsen voor cryptocurrency maken het voor investeerders en handelaren uit traditionele financiële ruimtes gemakkelijker om toegang te krijgen tot hedging- en verdienhulpmiddelen in cryptocurrency-markten. Door de opkomst van beleggingsfondsen is het aantal strategieën om te verdienen toegenomen en hebben ze de mogelijkheid geboden om hun eigen indices, strategieën en portefeuilles te creëren.

De cryptocurrency-sfeer is blootgesteld aan hoge risico’s vanwege de intense volatiliteit en gebrek aan regelgeving. Om deze reden zijn indexfondsen aantrekkelijker voor gebruikers die niet vatbaar zijn voor hoge risico’s.

Disclaimer: De inhoud van dit artikel is niet bedoeld als financieel advies en mag niet als zodanig worden behandeld. 3commas en zijn auteurs nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor uw winsten of verliezen nadat u dit artikel heeft gelezen. Het artikel is bedoeld om lezers algemene informatie te geven. Hierin wordt alleen persoonlijke ervaring beschreven. De gebruiker moet zijn eigen onafhankelijk onderzoek doen om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot zijn crypto-investeringen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map