Bitcoin-prijsvoorspelling 2019: alles wat u eigenlijk moet weten

In 2018 Chris Larson werd de rijkste persoon in cryptocurrency met een nettowaarde van $ 8 miljard. Sindsdien hebben tientallen jonge investeerders hun fortuin opgebouwd met cryptocurrencies.

Zoals je kunt zien aan bitcoin-miljonairs en mijnwerkers, is de markt booming. Ondanks al het succes hebben de cryptocurrencies de reputatie vluchtig te zijn. Niemand meer dan de meest populaire cryptocurrency van allemaal Bitcoin.

Het begrijpen van de huidige markt kan op hekserij lijken. Er zijn talloze ingewikkelde formules en bergen gegevens om te interpreteren.

Met al deze informatie vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe u op de markt komt? Hoe vermijd je de vorige boom- en bust-cycli die zijn gebeurd met cryptocurrency? Wat mag je in 2019 van Bitcoin verwachten?

Als dit vragen zijn die u zelf stelt, zoek dan niet verder. We hebben een lijst gemaakt met prijsvoorspellingen voor bitcoin voor 2019 om u te helpen uw investeringen te maximaliseren.

Hoe komen we met onze voorspellingen?

Aangezien prijsvoorspellingen moeilijk te begrijpen zijn, willen we ons proces voor het bepalen van de prijs van Bitcoin in 2019 demystificeren.

Voor onze prijsvoorspellingen gebruiken we een combinatie van cryptocurrency en analisten, evenals nieuwsbronnen voor cryptovaluta en hackers. Voor analisten kiezen we mensen die ervaring hebben met het werken met investeringen op Wall Street en die cryptocurrencies hebben bestudeerd.

We hebben cryptocurrency-publicaties en algemene nieuwsbronnen zorgvuldig doorzocht op updates in cryptotechnologie, inclusief nieuwe handelsvoertuigen, om te zien hoe deze de markt zullen beïnvloeden.

We hebben ook geanalyseerd hoe de verschillende trends in het gebruik van Bitcoin de markt zullen beïnvloeden. We hebben vragen gesteld als “hoe zullen mensen die Bitcoin gebruiken als investeringsvehikel in plaats van als valuta de markt beïnvloeden?”

We hebben ook analyses in de loop van de tijd vergeleken om te zien hoe nuttig voorspellingen zijn. We keken naar de analyse van 2018 om te zien hoe nauwkeurig ze waren.

Vervolgens vergeleken we deze met 2019 om de algemene trend van de Bitcoin-markt te zien.

Bitcoin prijsvoorspelling 2019

Aangezien Bitcoin in 2019 zijn 10e verjaardag bereikt, begint zijn prijs te stabiliseren en volgens sommigen zal het licht stijgen. De meeste voorspellingen van Bitcoin of BTC voor 2019 gaan ervan uit dat de prijs zal stijgen.

We voorspellen dat een grotere berichtgeving over cryptocurrency zal leiden tot een toestroom van nieuwe Bitcoin-investeerders. Dit komt door FOMO of de angst om iets te missen. Veel mensen willen meedoen met de laatste trends en zijn bang dat ze door niet mee te doen een kans mislopen.

Met de introductie van nieuwe goedkope cryptocurrency-handelssites zullen veel minder ervaren gebruikers Bitcoin gaan zien als een veilige investeringsoptie. Met deze nieuwe handel zal er meer vraag naar opties komen, waardoor de prijs van Bitcoin als investering stijgt.

Bitcoin zal waarschijnlijk geen standaard ruilmiddel worden. Dit betekent dat Bitcoin hoogstwaarschijnlijk zal worden gebruikt als een investeringsvehikel, niet als een methode om objecten te kopen. In de loop van 2019 zal het aantal Bitcoin-geldautomaten beginnen af ​​te nemen.

Een interessante voorspelling over Bitcoin is het aantal jonge mensen dat het zal gebruiken als een vorm van transactie. Er wordt voorspeld dat het op grotere schaal zal worden geaccepteerd in nieuwere online winkels.

Ondanks deze feiten wordt nog steeds voorspeld dat oudere generaties nog steeds zullen aarzelen om Bitcoin te gebruiken.

Wat hebben Bitcoin-analisten te zeggen?

Een van de beste manieren om de markt te begrijpen, is door de experts te vragen.

Mike Novogratz, een bankier die eerder op Wall Street werkte, heeft talloze voorspellingen gedaan over de toekomst van Bitcoin. Hij heeft de waarde van voorspeld bitcoin passeert $ 6800. Met de huidige prijs van Bitcoin rond de $ 6000, lijkt dit een conservatieve voorspelling.

Hij heeft ook een instroom van institutionele beleggers. Dit zijn groepen investeerders die geld bundelen in effecten zoals cryptocurrencies. Deze voorspelling is gebaseerd op het feit dat in 2018 een aantal diensten voor het investeren in digitale activa op de markt kwamen, waaronder 3Commas.

Terwijl sommigen een stijging van de totale waarde van Bitcoins hebben voorspeld cryptocurrency-analyse Wally Woo is het daar niet mee eens. Hij heeft een scherpe daling van de waarde van bitcoin voorspeld tot medio 2019. Hij baseert deze voorspellingen op de transactiewaarde Bitcoin die onder het ondersteuningsniveau is gezakt..

Sommigen hebben voorspeld dat de Bitcoin-crash voorbij is. Ze hebben voorspeld dat de prijs van bitcoin rond de $ 25.000 zal uitkomen.

Luke lombe wie is het hoofd van blockchain bij PlayChip global voorspelt dat de prijs van Bitcoin verdubbeld zal zijn, waar het nu rond de $ 12.600 ligt. Andere analisten zijn hoopvoller. Zowel Hans Battle, CFO van Incremint als Kyle Fournier, een cryptoanalyticus, denken dat de prijs voor 2019 rond de $ 10.000 zal schikken.

Sommige Crypto-experts hebben meer vertrouwen in de veerkracht van Bitcoin. Collins Brown, mede-oprichter van de site MarketProtocol, voorspelt dat de prijs aan het begin van het jaar rond de $ 14.000 zal liggen. Danny Scott, de CEO van CoinCorner, voorspelt een vergelijkbaar niveau rond $ 15.000.

Algemene markttrend

De algemene markttrend van crypto is naar meer investeringen en minder naar aankopen.

De trend neigt meer naar het stoppen van geld in platforms dan in individuele munten. Geld steken in individuele platforms is een bewezen geldmaker. Naarmate platforms meer nieuwe functies uitbrengen, zal hun populariteit waarschijnlijk toenemen, zelfs als de prijs van munten stagneert.

De markt wordt ook toegankelijker voor mensen die minder technisch onderlegd zijn. Nu de media zich beginnen te richten op Bitcoin als investeringsoptie, zullen er nieuwe sites ontstaan ​​om nieuwe investeerders te helpen de markt te betreden.

BTC-voorspellingen voor 2019 omvatten dat de SEC meer EFT of op de beurs verhandelde fondsen voor Bitcoin verwerpt. In 2018 zijn verschillende EFT’s afgewezen in een poging fraude en misbruik te voorkomen. Eigenlijk, Reggie Brown wie is de peetvader van EFT’s heeft aangegeven dat er geen hoop is dat de SEC Bitcoin EFT’s goedkeurt.

Er is ook speculatie dat de SEC hard zal optreden tegen Bitcoin-zwendel, zoals frauduleuze ICO’s (Initial coin offerings). Momenteel blijft de markt grotendeels ongereguleerd, waardoor mensen de markt manipuleren.

Vergelijking met 2018

We willen onze voorspellingen voor Bitcoin-prijzen in 2019 in context plaatsen, dus we gaan de huidige markt van 2018 bekijken.

De voorspellingen van Bitcoin of BTC voor 2018 waren te duur. Dit komt omdat 2018 precies op de hielen kwam van recordhoge Bitcoin-prijzen, waardoor extreem hoge BTC-prijsvoorspellingen werden veroorzaakt.

Een van de meest populaire voorspellingen was dat de BTC-prijs $ 160.000 zou bereiken. Op het moment dat de prijsvoorspelling werd gedaan, was de prijs van bitcoin de afgelopen 24 maanden 30x omhoog en omlaag gegaan.

In de loop van het jaar is de prijs gedaald en bleef hij dalen, wat ertoe leidde dat sommige analisten pessimistische opvattingen kregen over de prijs van Bitcoin. In 2018 de hoogste prijs van Bitcoin was $ 10.300 schieten tekort bij veel eerdere voorspellingen.

In 2018 werd Bitcoin volwassener als investeringsoptie. Dit komt gedeeltelijk door Bitcoin Futures. Met Bitcoin-futures kunnen mensen wedden tegen Bitcoin en contracten met geld oplossen. Met dit product kunnen mensen ook weddenschappen plaatsen op de waarde van Bitcoin zonder daadwerkelijk cryptocurrency te bezitten.

Op 17 december 2017 kwamen Bitcoin-futures uit, wat leidde tot veiligere en duidelijkere investeringen. Hoewel vooral gericht op Bitcoin-miners die te maken hebben met toekomstige onzekerheid. Dit leidde ertoe dat meer conservatieve beleggers Bitcoin beschouwen als een serieuze optie om geld te verdienen.

In 2018 daalde de verkoop van bitcoins vanwege het feit dat veel van de opwinding van begin 2017 was weggeëbd. Hierdoor werd een groot deel van de markt overgelaten aan serieuze investeerders.

Bitcoin versus andere cryptocurrencies

Bitcoin is de leider in de cryptomarkt en heeft de meeste groei doorgemaakt in de cryptomarkt. Het is onmogelijk om de impact van Bitcoin-voorspellingen volledig te begrijpen zonder goed te kijken naar hoe de markt zal veranderen voor andere vergelijkbare cryptocurrencies.

De eerste muntcompressie is voor Ethrrerum. De op een na populairste cryptocurrency op de markt.

Momenteel heeft het zijn waarde dit jaar met 76% gedaald alleen vergeleken met een 70% daling van Bitcoin.

In 2019 voorspellen bijna alle analisten dat het in waarde zal stijgen. De laagste voorspelling is $ 360, terwijl de hoogste ongeveer $ 550 is. Ethereum zal een investeringsrendement van 100% opleveren. Vergeleken met Bitcoin, waarvan de meeste analisten het erover eens zijn, zal het ofwel stagneren of slechts licht toenemen.

Ripple is een munt met een veel lagere huidige waarde. Het is momenteel $ 20 waard en de waarde zal naar verwachting dalen tot ongeveer $ 0,01. Hoewel deze voorspelling wordt betwist, omdat Ripple wordt beschouwd als de meest geavanceerde crypto. Vergeleken met Bitcoin ziet de toekomst er niet goed uit.

Momenteel ondergaat Ripple een aantal rechtszaken waardoor velen zich afvragen of het kan herstellen van de daling in 2018.

Net als Bitcoin heeft nieuwe technologie de totale prijs beïnvloed. Terwijl Bitcoin Bitcoin Futures heeft uitgebracht, heeft Ripple xRapid onthuld. Deze technologie maakt wereldwijde transacties gemakkelijker, waardoor het waarschijnlijker wordt dat Ripple populairder wordt voor transacties dan voor investeringen.

Bitcoin versus andere investeringsvooruitzichten

De prijs van goud en andere edelmetalen zal rond de $ 1200 en $ 1300 liggen. Dit is een kleinere stijging dan Bitcoin, maar heeft een veel langere geschiedenis dan cryptocurrency.

Obligaties zijn routinematig een veel stabielere investering geweest dan welke andere optie dan ook.

In vergelijking met Bitcoin belooft deze investering een rendement op investering en veiligheid die cryptocurrency gewoonlijk niet doet. Nu de rentetarieven op obligaties zullen stijgen naarmate de economie verbetert, blijken ze een stevige concurrentie voor Bitcoin te zijn.

Maar Bitcoin heeft ondanks zijn risico de mogelijkheid van enorme groei.

De aandelenmarkt zal in 2019 onstabiel zijn. Hoewel de rentetarieven stijgen, is het risico dat aan de beloning is verbonden groot. Desondanks worden aandelen nog steeds gezien als het belangrijkste investeringsvehikel.

Er zijn nog andere voordelen die aandelen hebben ten opzichte van bitcoin. Aandelen stellen aandeelhouders vaak in staat om geld te verdienen, maar ze hebben ook stemrituelen over een bedrijf, waardoor ze een populairdere investering worden. Hoewel Bitcoin momenteel investeerders toestaat vroeg binnen te komen voordat de marker overvol raakt.

Voorkom volatiliteit op de Bitcoin-markt

De algemene vooruitzichten voor Bitcoin-prijsvoorspelling in 2019 zullen toenemen. Maar over het algemeen heeft cryptocurrency bewezen een buitengewoon onstabiele investering te zijn. Er zijn manieren om de markt te slim af te zijn en deze instabiliteit te voorkomen.

Een van de beste manieren om deze onzekerheid te vermijden, is door de Bitcoins om te zetten in fiat-valuta en deze vervolgens op te slaan in een beursportefeuille..

Bitcoin wordt ook geconfronteerd met serieuze concurrentie als valuta-methode met Stablecoin. Deze munt is ontworpen om een ​​minder vluchtig alternatief voor Bitcoin te bieden. Deze munten kunnen worden gedekt door papiergeld en andere verhandelde goederen.

Dit heeft waarschijnlijk invloed op Bitcoin door de marktprijs te verlagen en de munt te devalueren.

Een van de beste manieren om volatiliteit te voorkomen, is door uw portefeuille in evenwicht te brengen met andere beleggingen. Omdat Bitcoins het afgelopen jaar een boom- en bust-cyclus hebben doorgemaakt, is er een toenemende behoefte aan een gediversifieerde portefeuille om rijkdom te beschermen.

Als u geïnteresseerd bent om in 2019 in de Bitcoin-markt te investeren, wilt u misschien profiteren van stopverliezen en winstorders aannemen.

Stopverliezen zijn orders waarmee u uw belegging verkoopt zodra deze een te lage prijs bereikt. Winstorders zijn overeenkomsten om de investering te verkopen zodra u een bepaald bedrag aan winst heeft gemaakt. Hoewel beide opties geweldig zijn om de volatiliteit te verminderen, hebben ze beide problemen omdat ze hun investering niet laten rijpen.

Begin vandaag nog met investeren in cryptocurrency

De prijsvoorspellingen van Bitcoin voor 2019 zullen hoogstwaarschijnlijk toenemen en daarna stabiel blijven. Dit is in tegenspraak met de eindeloze groei die plaatsvond tussen 2015 en 2017. Maar de markt is nog jong en uitstekend geschikt om in de loop van de tijd te groeien.

Als je ervan droomt rijkdom op te bouwen via cryptocurrency, begint het allemaal met een basisinvestering. Het vinden van de juiste plek om te investeren kan veel onderzoek en geld vergen.

Neem vandaag nog contact met ons op als u een Bitcoin-investeerder wilt worden!bitcoin prijsvoorspelling 2019

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map