Bitcoin-handelsgids

Het verhandelen van Bitcoin wordt vaak aangeprezen als een plan om snel rijk te worden, maar in werkelijkheid is het veel gecompliceerder dan dat. Bitcoin-handelaar worden kan een lonende manier zijn om winst te maken, maar u kunt niet blindelings binnenkomen. U moet eerst de basisprincipes van handelen leren en begrijpen hoe u op de juiste manier risico’s beheert.

In deze gids laten we u onze werkstrategieën zien voor het handelen in BTC – dit zijn de tools die u nodig hebt om geld te verdienen in deze industrie van $ 160 miljard.

Hoe werkt Bitcoin?

Bitcoin is een gedecentraliseerde valuta, wat betekent dat deze niet wordt gecontroleerd door een overheidsinstantie of een bank. U kunt vermogen via Bitcoin overdragen zonder tussenkomst van een derde partij. Er zal maar 21 miljoen Bitcoin in omloop zijn (waarvan er al 18,5 miljoen zijn gedolven), dus deze vorm van virtuele valuta is niet onderhevig aan M0 / MB-inflatie.

Handelen in Bitcoin werkt op een vergelijkbare manier als de conventionele aandelenmarkt, waar de prijs niet wordt bepaald door een overheid of regelgevend bedrijf, maar eigenlijk door de mensen zelf. Iedereen kan op elk moment Bitcoin kopen of verkopen. Wanneer meer mensen verkopen dan kopen, daalt de prijs. Omgekeerd, wanneer er veel interesse is om Bitcoin te kopen, zal de prijs stijgen. BTC is een zeer flexibele markt – de prijs kan zeer snel stijgen en dalen. Door meer te weten te komen over de markt, kunt u profiteren van deze schommelingen.

24 uur

Redenen om in BTC te handelen

BTC is om verschillende belangrijke redenen een zeer populair bezit geworden onder handelaren. Laten we eens kijken naar enkele manieren waarop BTC-handel voordelig kan zijn.

Hoge vluchtigheid

Vanwege enorme hoeveelheden speculatieve, korte termijn interesse in de cryptocurrency-markt, heeft BTC een hoge volatiliteit ervaren. Van oktober 2017 tot oktober 2018 bereikte de marktprijs van BTC bijvoorbeeld een piek van $ 19.378 en bereikte $ 5.851 op het laagste punt.

Deze volatiliteit maakt BTC-handel niet alleen opwindend, maar het biedt ook volop kansen om enorme winsten binnen te halen. Verhoogde risico’s zijn natuurlijk inherent aan hoge volatiliteit – daarom moeten handelaren ervoor zorgen dat ze een risicobeheerplan ontwikkelen.

Openingstijden van de markt

Omdat de BTC-markt niet onder gecentraliseerd bestuur staat, kunt u er 24/7 op handelen. De traditionele aandelenmarkt is daarentegen alleen geopend van maandag tot en met vrijdag tijdens standaard kantooruren. U kunt altijd en overal ter wereld handelen op de BTC-markt. Dit betekent dat u ook BTC-handelsbots kunt instellen om te profiteren van marktschommelingen terwijl u slaapt.

Long en short trading

Als u BTC op de lange termijn wilt behouden, kunt u dat doen. Door laag te kopen en een paar maanden later hoog te verkopen, kunt u in één klap een enorme winst behalen. Aan de andere kant kunt u proberen te profiteren van prijsfluctuaties die zich binnen een dag voordoen. Dit kan leiden tot kleinere, maar meer consistente winsten. Voor beginnende handelaren is langetermijnhandel echter een eenvoudiger pad.

Bitcoin-handel vs. Investeren

Bitcoin is vaak vergeleken met een echt traditioneel aandeel, en in theorie werken ze vrijwel hetzelfde. Beide hebben hun prijzen en waarden beïnvloed door de feitelijke eigenaren van de grondstof, en die veranderen op basis van het algemeen openbaar belang in hen.

Bitcoin-handel is echter volledig ongereguleerd door enige overheidsinstantie. Daarom kunt u erop vertrouwen dat uw beleggingen worden beschermd door invloeden van buitenaf. Dit omvat een bevel dat uw tegoeden voor de rechtbank bevriest en andere zaken die de overheid kunnen helpen om toegang te krijgen tot uw geld.

Dit bewijs weerlegt gemakkelijk de valse beweringen dat Bitcoin minder veilig is dan traditionele aandeleninvesteringen, aangezien alleen u toegang heeft tot uw cryptocurrency-handelsaccount. Deze verdediging heeft zelfs standgehouden nadat een man vasthield meer dan 250 miljoen dollar waarde van Bitcoin stierf, en zijn klanten konden op geen enkele manier toegang krijgen tot zijn geld, hoewel hij hun cryptocurrency-munten vasthield. De Bitcoin-handel is absoluut veilig en beschermd tegen inmenging van buitenaf.

Bovendien is Bitcoin uitsluitend online, en daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over papieren rekeningen en cheques en al het andere dat in de echte wereld kan worden gestolen of verloren kan gaan. Door over te schakelen van de verouderende en steeds minder betrouwbare banken en overheidsinstanties die een gemakkelijke prooi zijn voor de honderden dagelijkse cyberaanvallen wereldwijd, kunt u er zeker van zijn dat uw geld het veiligste is dat het ooit kan zijn, opgeslagen in een Bitcoin- of cryptocurrency-portemonnee..

BTC kopen en verkopen vs. Bitcoin CFD’s

Er zijn twee manieren waarop u in Bitcoin kunt handelen:

 1. Koop BTC met de bedoeling om het met winst te verkopen
 2. Speculeer over de waarde van BTC, zonder ooit daadwerkelijk een token te bezitten

De laatste methode is hoe Bitcoin CFD’s (contract voor verschillen) werken. Wanneer u deze methode volgt, heeft u nooit rechtstreeks contact met een uitwisseling.

BTC kopen

Er zijn verschillende nadelen aan het werken met uitwisselingen:

 • Uitwisselingen kunnen de infrastructuur, openbare registers en regelgeving missen die nodig zijn om tijdig op ondersteuningsverzoeken te reageren.
 • Servers kunnen onbetrouwbaar zijn, waardoor markten tijdelijk worden opgeschort.
 • Er worden kosten en beperkingen opgelegd voor het opnemen en toevoegen van geld aan uw account.

Door ervoor te kiezen om in Bitcoin CFD’s te handelen, bent u niet de eigenaar van de onderliggende waarde, maar heeft u recht op het prijsverschil. U voorspelt of BTC zal stijgen of dalen. Als u onjuist voorspelt, dan moet u de bijbehorende schade betalen. Door een juiste voorspelling te doen, verdien je de bijbehorende winst.

De winst / het verlies is de waardeverandering vermenigvuldigd met de hoeveelheid. Aangezien u niet de eigenaar bent van het onderliggende actief, hebben de meeste makelaars eenvoudigweg een zeer klein percentage van de waarde van het actief nodig (waarbij de waarde de hoeveelheid van het activum maal de prijs is).

Een van de belangrijkste voordelen van het handelen in Bitcoin CFD’s is de toevoeging van hefboomwerking. U kunt immers meerdere keren zoveel BTC verhandelen als wanneer u de cryptoasset rechtstreeks zou moeten kopen. Het nadeel is echter dat potentiële verliezen toenemen naarmate ook de leverage toeneemt.

Neem een ​​voorbeeld: stel dat u een Bitcoin CFD handelt met een hefboomwerking van 50x. Als u winst maakt, zou deze 50x hoger zijn dan wat u zou hebben verdiend als u de cryptoasset rechtstreeks zou kopen en vervolgens zou verkopen. Maar als u een verkeerde voorspelling doet, is uw verlies 50x zo groot.

Dus om te bepalen of u Bitcoin rechtstreeks wilt kopen en verkopen of met CFD’s wilt werken, moet u bepalen of de mogelijke beloningen het risico waard zijn..

Algemene handelsvoorwaarden voor bitcoin

Voordat u zich verdiept in marktonderzoek naar cryptocurrency, raden we u aan de volgende voorwaarden en hun toepassingen te lezen.

Handelsplatforms vs. Marktplaatsen vs. Makelaars

Op een Bitcoin-handelsplatform worden kopers en verkopers automatisch gematcht. Deze platforms fungeren als tussenpersoon tussen beide partijen en transacties zijn gebaseerd op de huidige marktprijs van BTC.

Marktplaatsen zijn daarentegen peer-to-peer, wat betekent dat verkopers en kopers rechtstreeks met elkaar communiceren tijdens het uitvoeren van een transactie.

Voor transacties met een hoger volume kan het beter zijn om een ​​Bitcoin-makelaar te gebruiken. Bij cryptomakelaars worden fondsen verhandeld via het netwerk van een dealer. De dealer fungeert als tussenpersoon en zoekt kopers en verkopers met grote pools van cryptoassets. Er zijn meestal hogere bijbehorende kosten, maar deze optie is handiger, flexibeler en sneller dan via een uitwisselingsplatform.

Orderboek

Wanneer u een handelsplatform gebruikt, kunt u het orderboek van de markt bekijken – dit is een volledige lijst van alle kooporders (ook wel biedingen genoemd) en verkooporders (ook wel vragen genoemd). Het ziet er zo uit:

Orderboek

Bitcoin-prijs

Wanneer u de “prijs” van BTC ziet, verwijst dit naar de prijs van de meest recente transactie die werd uitgevoerd op een specifiek cryptohandelplatform. Dit verschilt van fiat-valutaprijzen omdat er geen universele BTC-prijs is die iedereen volgt. De prijs van Bitcoin kan in de VS anders zijn dan in het VK, aangezien de belangrijkste beurzen van deze landen verschillende transacties omvatten.

Hoog vs. Laag

Naast de huidige BTC-prijs ziet u mogelijk de termen ‘hoog’ en ‘laag’. Deze verwijzen naar de hoogste en laagste prijzen van BTC van de afgelopen 24 uur. Afhankelijk van het platform, kunt u mogelijk het tijdsbestek wijzigen waaruit de hoogte- en dieptepunten worden gehaald.

Volume

Deze term verwijst naar het totale aantal Bitcoins dat in een bepaald tijdsbestek is verhandeld. Handelaren gebruiken volume om de significantie van een trend te bepalen. Als een trend significant is, gaat deze gepaard met grote volumes – en omgekeerd duiden lage volumes op een zwakke trend. Als u een plotselinge verandering in de prijs van BTC ziet, raden we u aan het handelsvolume te controleren om te bepalen of dit het begin is van een tegengestelde trend..

Marktorde

Bij een marktorder (ook wel instant order genoemd) stelt een handelaar het aantal BTC in dat ze willen kopen of verkopen. Ze kunnen dan de uitwisseling bestellen om de aan- of verkoop onmiddellijk uit te voeren. Het platform zal u vervolgens matchen met een koper of verkoper om uw bestelling af te handelen. In veel gevallen kunt u met meerdere mensen worden gematcht en tegen verschillende prijsklassen. De bestelling is voltooid zodra er voldoende kopers of verkopers zijn verzameld om uw ingestelde hoeveelheid BTC te vervullen.

Limietorder

Met dit soort order kunnen handelaren BTC kopen en verkopen tegen een specifieke prijs die ze kunnen instellen. Deze bestelling wordt mogelijk niet volledig uitgevoerd als er niet genoeg kopers of verkopers zijn die aan die prijsvereisten voldoen.

Stop-loss order

Een stop-loss-order stelt een handelaar in staat om een ​​bepaalde prijs vast te stellen waaraan hij zijn crypto-activa in de toekomst zou willen verkopen. Dit wordt gebruikt om verliezen te minimaliseren in het geval de prijs van BTC of een ander soort crypto drastisch daalt.

Stop-loss

Bitcoin-prijsvoorspelling: fundamenteel vs. Technische Analyse

Als u de patronen leert die Bitcoin volgt, en waar u kunt kopen en verkopen, kunt u profiteren van zowel langetermijntrends als kleine schommelingen. De twee belangrijkste soorten prijsvoorspelling zijn fundamentele analyse en technische analyse.

Fundamentele analyse

Fundamentele analyse bestaat uit het bestuderen van wat er op dit moment in de wereld gebeurt. Als een populair financieel artikel bijvoorbeeld zegt dat je Bitcoin binnen een maand moet kopen (om welke reden dan ook), kun je, nadat je het hebt onderzocht en hebt besloten dat je het ermee eens bent, de beslissing van de experts volgen en ervan profiteren..

Een ander voordeel van deze methode is dat u kunt verwijzen naar de ervaringen van vrienden en oude investeerders als u een andere inbreng wilt hebben in uw beslissing of u verkoopt, koopt of vasthoudt.

Er zijn ook nadelen aan het gebruik van fundamentele analyse. De informatie die u ontvangt, is mogelijk niet geheel betrouwbaar. Door uw bronnen dubbel te controleren en er altijd voor te zorgen dat u weet waarop de informatie die u ontvangt, is, kunt u uw succes garanderen. Bovendien kunnen nieuwsbronnen waaraan u zich overgeeft, bevooroordeeld of gewoon helemaal verkeerd zijn. Blijf dus veilig, zodat u nooit vatbaar wordt voor foutieve informatie die u in gevaar kan brengen en zelfs uw bedrijfsresultaten kan schaden.

Technische Analyse

Als u technische analyses wilt implementeren, moet u veel onderzoek doen naar de vroegere geschiedenis van Bitcoin en hoe deze in het algemeen in het verleden is veranderd. Dit betekent dat het bekijken van eerdere stijgingen en dalingen in de prijsgeschiedenis van Bitcoin om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen, uw belangrijkste strategie zal zijn. Door te controleren hoe de cryptocurrency heeft gereageerd op situaties uit het verleden, kunt u nauwkeurig raden hoe de extreem volatiele valuta zal reageren op actuele gebeurtenissen.

Een van de nadelen van het gebruik van deze methode is dat de geschiedenis van Bitcoin slechts 10 jaar of zo teruggaat. Dit betekent dat, hoewel er veel is gebeurd in deze tijd, het nog steeds niet lang genoeg is om vol vertrouwen volledig nauwkeurige beslissingen te nemen.

Misschien wordt deze methode over een decennium of zo steeds meer haalbaar; op dit moment is dat echter niet het geval. We raden aan om zowel technische als fundamentele analyses in uw handelsstrategie op te nemen.

Analyse

Hoe Bitcoin-aandelen te verhandelen

Als u klaar bent om te beginnen met het verhandelen van Bitcoin, volgt u deze stapsgewijze zelfstudie voor een soepele introductie.

1. Kies een beurs

Er is geen officiële BTC-wisselmarkt, dus u heeft veel opties om uit te kiezen. Sommige zijn geweldig, terwijl andere een minder goede reputatie hebben. Houd rekening met de volgende factoren:

 • Plaats: Kies een wisselmarkt bij u in de buurt, zodat u de fiatvaluta van uw land kunt storten
 • Liquiditeit: U moet een BTC-wisselmarkt kiezen die naast een diepe marktpenetratie een hoge liquiditeit biedt.
 • Betrouwbaar: Zoek een beurs die al minstens een paar jaar actief is en die veel recensies online heeft.
 • Gereguleerd: Kies een beurs die zijn markt reguleert, zodat u beschermd bent tegen frauduleuze activiteiten.

2. Maak een account aan

U heeft waarschijnlijk een verifieerbaar e-mailadres en telefoonnummer nodig om een ​​account aan te maken. Bij sommige uitwisselingen moet u ook uw identiteit verifiëren door documenten te uploaden.

3. Stort geld op uw rekening

Zodra uw account is ingesteld en geverifieerd, stort u geld op uw account. Zodra u dit heeft gedaan, bent u klaar om te handelen.

4. Begin met handelen

Deze stap van het proces is afhankelijk van de uitwisseling die u gebruikt. Ga naar het hoofdmenu van de site; u zou de opties voor kopen en verkopen moeten zien. Hier kunt u markt- en limietorders instellen. Nadat u uw eerste vorm van crypto heeft gekocht, kunt u nu cryptocurrency-paren verhandelen – er is geen fiatvaluta nodig als u deze niet meer wilt gebruiken.

Begin met handelen

Soorten Bitcoin-handelsstrategieën

Er zijn veel verschillende strategieën die u kunnen helpen om effectief in Bitcoin te handelen, en er worden er met de dag meer uitgevonden. Hoewel we meerdere handelssystemen hebben geanalyseerd, zijn de drie die hieronder worden uitgelegd, volgens onze bevindingen de meest optimale en winstgevende. We hopen dat u ze met succes kunt implementeren en er ten volle van kunt profiteren.

1. Bitcoin-daghandel

Daghandel is een vorm van handelen waarbij u helemaal geen Bitcoin vasthoudt, en eigenlijk al die van u tegen het einde van de dag verkoopt, ongeacht de verliezen die u heeft geleden (tenzij, natuurlijk, Bitcoin een enorm bedrag heeft gedaald) … Hoewel het de hele dag door veel tijd in beslag neemt, is dit een manier om in korte tijd veel geld te verdienen.

Dag handel

Vanwege het feit dat u eigenlijk gewoon on-the-fly koopt en verkoopt, zult u, wanneer Bitcoin een vooraf bepaald bedrag stijgt, nooit enorm profiteren van stijgingen, maar ook grote verliezen door dramatische ondergangen vermijden. Daarom verkleint u het risico en maximaliseert u de winst die u kunt behalen door het kopen en verkopen van uw favoriete cryptocurrency. Deze strategie werkt voor elke cryptocurrency, maar Bitcoin is de meest vluchtige en daarom de beste keuze.

2. Geautomatiseerde Bitcoin-handel

Geautomatiseerde Bitcoin-handel werkt op dezelfde manier als de eerder genoemde methode. U gebruikt software om al het harde werk voor u te doen, zoals beslissen wanneer, waar en hoeveel Bitcoin u wilt kopen en verkopen. Tegelijkertijd bepaalt u of uw strategie van dag tot dag verandert, of dat u op de lange termijn gericht bent.

Geautomatiseerd

Door de software te vertrouwen, hoeft u zich bovendien geen zorgen meer te maken over uw onderbuikgevoelens, wat betekent dat u achterover kunt leunen, ontspannen en kunt genieten van de vermindering van de druk. Hoewel deze methode doorgaans de stressniveaus van de handelaar vermindert, kan geautomatiseerd handelen soms onvoorspelbaar zijn, en het is een slimme zet om uw financiën nauwlettend in de gaten te houden, ongeacht met welke strategie u werkt..

3. Bitcoin-scalperen

Bitcoin-scalperen is meer een marginale methode dan enige andere manier om Bitcoin te verhandelen vanwege de onbetrouwbaarheid ervan. Scalperen is wanneer mensen de hele voorraad van iets kopen en het vervolgens tegen hoge prijzen aan de werkelijke echte kopers verkopen. Dit komt vaak voor omdat er geen aanbod meer is voor die andere mensen om toegang te krijgen, wat betekent dat mensen gedwongen worden om te kopen van de scalpers die die prijzen in de eerste plaats hebben opgedreven..

Bitcoin-scalperen werkt op relatief dezelfde manier. Als de prijs laag is, koop je veel Bitcoin op en rijd je deze vervolgens weer omhoog. Hoewel deze methode een groot aantal middelen of andere mensen vereist die bereid zijn om als een gecoördineerd team te werken om u te helpen het niveau van effectiviteit te bereiken dat u zoekt.

Scalperen

4. Bitcoin Swing-handel

Swing trading is het kopen en verkopen volgens een bepaalde mate van grafiekbeweging. Bij swingtraden houdt u uw BTC langer dan één dag vast – in tegenstelling tot daghandel, waarbij u de positie voor het einde van de dag sluit..

Swing-handel

Traders kiezen vaak voor swingtrading, aangezien prijsverschuivingen binnen de dag doorgaans marginaal zijn.

De voordelen van swingtraden zijn onder meer:

 • Eenvoudige automatisering (u kunt handelshulpmiddelen gebruiken zoals bots, candlesticks en advisor-software)
 • Onbeperkte opties (u kunt onmiddellijk een transactie voltooien, in plaats van een paar dagen te moeten wachten om een ​​positie te sluiten voordat u een nieuwe opent)
 • Gelijkenis met de aandelenmarkt (de vaardigheden worden overgedragen)

Swingtrading is ideaal voor traders die niet de tijd en focus kunnen besteden die nodig zijn voor daghandel en scalpeermanoeuvres.

Hoe Bitcoin-prijsgrafieken te lezen

Als u eenmaal begrijpt hoe u Bitcoin-prijsgrafieken moet lezen, kunt u ze gebruiken om uw winst te vergroten en uw verliezen te minimaliseren. Deze grafieken zijn doorgaans vers met relevante informatie en de meest up-to-date prijzen die beschikbaar zijn voor het grote publiek.

Japanse kandelaars

Het meest voorkomende type Bitcoin-prijsgrafiek, het ‘Japanese Candlestick’ -model, zijn de gemakkelijk herkenbare groene en rode balken. Deze geven stijgende en dalende prijzen aan binnen een bepaalde tijdsperiode (zoals een uur, een dag of meer). Een groene ‘candlestick’ geeft een hogere prijs aan, terwijl een rode een dalende waarde betekent.

Japanse kandelaars

Stier vs. Bear Markten

Een bullmarkt is economisch gezond en stijgt, terwijl een bearmarkt terugloopt en de activawaarden dalen. Hier is een voorbeeld van hoe BTC eruitziet in een bullish markt, met kleine bear-cycli.

Weerstands- en ondersteuningsniveaus

Als u ziet dat de prijs van BTC een limiet lijkt te hebben bereikt, bent u getuige van het weerstandsniveau. Dit is in wezen het gevolg van het feit dat grote volumes tegen een bepaald prijsniveau worden uitgevoerd, en daarom slaagt de totale prijs er niet in om deze limiet te doorbreken..

Ondersteuningsniveaus lijken daarentegen een vloer te zijn waar Bitcoin niet onder zal zakken. Om de sterkte van de weerstand en ondersteuningsniveaus te bepalen, moet u kijken naar het aantal keren dat de prijs van BTC deze drempels niet heeft kunnen overschrijden. Als het vaak gebeurt, worden de niveaus als sterk beschouwd.

Bitcoin ondersteunt weerstand

Waar Bitcoin te verhandelen

Zoals eerder vermeld, kunt u bitcoin verhandelen via een makelaardij, een marktplaats of een Bitcoin-handelsplatform. Enkele van de meest populaire Bitcoin-uitwisselingen zijn:

Binance

 • Uitstekende mobiele app
 • De grootste BTC-beurs ter wereld
 • Begin onmiddellijk met handelen met alleen een e-mailadres
 • Zeer lage tarieven

Coinbase

 • Hoge aankooplimieten en liquiditeit
 • Beginnersvriendelijk
 • Instant Buy-optie beschikbaar voor gebruik met betaalpassen

eToro

 • Schone, eenvoudige gebruikersinterface
 • Innovatieve functie voor het verhandelen van kopieën
 • Zeer gerenommeerd
 • Hoge limieten

Belangrijke dingen om te overwegen voordat u Bitcoin koopt

Beveiliging is uw belangrijkste verantwoordelijkheid. Ervoor zorgen dat uw persoonlijke gegevens en bankgegevens nooit in gevaar komen, zou bovenaan uw prioriteitenlijst moeten staan. Vertrouwen hebben in met wie u te maken heeft, of het nu het bedrijf is dat uw cryptocurrency opslaat of de persoon aan de andere kant van de transactie, zal u helpen uw angsten op uw gemak te stellen en u er zeker van te zijn dat u veilig bent..

De markt voor cryptocurrency is extreem volatiel. Vanwege zijn ongereguleerde staat is de markt voor het uitwisselen van cryptocurrency erg flexibel en fluctueert dus gemakkelijk. U kunt in slechts één tijdsperiode veel geld verdienen, maar de volgende dag uw hele fortuin verliezen.

Bitcoin is niet anoniem. BTC-transacties staan ​​permanent op een openbaar document – iedereen kan uw saldo en transactiegeschiedenis zien. Deze transacties zijn gekoppeld aan uw Bitcoin-adres in plaats van aan uw identiteit, maar overheidsinstanties kunnen het adres gebruiken om te bepalen wie u bent. Als u privacy waardeert, moet u stappen ondernemen om uw privacy te waarborgen.

Bitcoin wordt belast. Er zijn maar weinig landen die worden beschouwd als “belastingparadijzen” voor Bitcoin. U moet de Bitcoin-belastingwetten van uw land bepalen en kijken of u inkomstenbelasting of vermogenswinstbelasting over uw winst moet betalen.

Fouten die u moet vermijden bij het verhandelen van Bitcoin

Alle beginnende handelaren zullen fouten maken – maar door deze tips in gedachten te houden, kunt u de gevolgen minimaliseren.

Toegeven aan emoties

We raden u aan om meer te lezen over handelspsychologie en het schadelijke effect dat angst en hebzucht op uw transacties kunnen hebben. Blijf aan de kant van rationalisme, in plaats van emoties.

Blinde handel

U moet er altijd voor zorgen dat u een handelsstrategie heeft (en u er ook echt aan houdt). Neem voordat u een transactie aangaat de tijd om meer te weten te komen over de cryptoasset, of het nu BTC, ETH, LTC of iets anders is. Onderzoek de uitwisseling die u wilt gebruiken voordat u een account opent en een transactie start.

Geen fouten analyseren

Als er iets misgaat, is het belangrijk om een ​​stap terug te doen en objectief te kijken naar wat tot uw verliezen heeft geleid. Had het kunnen worden vermeden? Moet uw handelsstrategie worden gewijzigd? Heb je je emoties in de weg laten staan? Bovendien moet u ook evalueren waar het goed gaat.

Laatste gedachten

Kortom, handelen en investeren in Bitcoin en cryptocurrency als geheel kan onvoorspelbaar zijn, maar door de markt te bestuderen en te profiteren van geautomatiseerde tools, kun je zeker winst maken. We raden beginnende en ervaren handelaren aan om handelsbots te gebruiken om de winst te maximaliseren en verliezen op meerdere beurzen te beperken. 3Commas is compatibel met de beste beurzen, zoals Binance, Coinbase, Huobi, YoBit en nog veel meer.

FAQ

Wat is de beste manier om in Bitcoin te handelen? De absoluut beste manier om in Bitcoin te handelen, is door een vertrouwde handelaar of wisselaar te gebruiken die actief is op de markt voor cryptocurrency-handel..

Daghandel in Bitcoin, hoewel zeker niet aan te raden voor nieuwere cryptocurrency-uitwisselaars, is een volkomen haalbare optie als je bedenkt hoe je je handelsstrategie met Bitcoin en andere cryptocurrencies wilt uitvoeren. Vanwege zijn extreem hoge marktkapitalisatie bevindt Bitcoin zich in een unieke positie om de optimale cryptocurrency te zijn voor daghandel, zolang u de ervaring en crypto-kennis hebt die nodig is om de snelle markt bij te houden..

Hoe koop en verkoop je Bitcoin met winst? Het kopen en verkopen van Bitcoin met winst is relatief eenvoudig en kan met weinig tot geen voorkennis binnen de cryptocurrency-wereld worden geleerd. Volg gewoon de bovengenoemde stapsgewijze handleiding om onmiddellijk aan de slag te gaan met het handelen in BTC.

Hoe word je een Bitcoin-handelaar? Het goede nieuws is dat iedereen een Bitcoin-handelaar kan worden. De enige vereisten zijn om een ​​geldige identiteitskaart van de overheid te hebben en de leeftijd te hebben in het land waar u woont en werkt. Het staat vrijwel open voor iedereen ter wereld, en dat maakt cryptocurrency zo’n geweldig vooruitzicht. Het is een investeringsoptie met gelijke kansen voor iedereen ter wereld, ongeacht hun financiële positie.

Kun je geld verdienen door in Bitcoin te handelen? Ja, je kunt veel geld verdienen door in Bitcoin te handelen. Door hard te werken, toewijding en marktonderzoek kunt u positieve rendementen behalen binnen de markt voor cryptocurrency.

Wat is de meest bruikbare Bitcoin-handelssoftware? We raden aan om Bitcoin-handelssoftware te gebruiken waarmee u geautomatiseerde handelsbots kunt opzetten – op deze manier kunt u op elk moment van de dag of nacht profiteren van marktschommelingen. Met 3Commas kunt u uw eigen bots maken en de acties van succesvolle bots kopiëren.

Wat is Bitcoin Forex trading? De forex markt is een marktplaats waar u valuta’s tegen elkaar kunt verhandelen. Sommige forex-makelaars staan ​​individuen nu toe om te handelen, te storten en op te nemen op een op Bitcoin gebaseerde account.

Wat is de gemakkelijkste manier om in Bitcoin te handelen? De gemakkelijkste manier om in Bitcoin te handelen is via een gereguleerd en gerenommeerd uitwisselingsplatform, zoals Binance of Coinbase. Kies er een met lage kosten, uitstekende recensies en compatibiliteit met geautomatiseerde handelsbots.

Krijg uw gratis 3 dagen volledige toegang op 3Commas

Disclaimer De inhoud van dit artikel is niet bedoeld als financieel advies en mag niet als zodanig worden behandeld. 3commas en zijn auteurs nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor uw winsten of verliezen nadat u dit artikel heeft gelezen. De informatie in dit document is gebaseerd op gegevens die zijn verzameld uit verschillende bronnen. Dit mag niet worden gebruikt als parameter om te investeren. De gebruiker moet zijn eigen onafhankelijk onderzoek doen om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot zijn crypto-investeringen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me