Bijna een jaar geleden werden Bitcoin-investeerders behandeld met een monumentale stijging van de waarde van tot $ 19.000. Sindsdien is het dieptepunt bereikt, maar toch gestabiliseerd op $ 6.300. Voor de niet-geïnformeerden klinkt dit misschien als een vreselijke investering – of in ieder geval erg riskant.

De waarheid is dat Bitcoin klaar is voor een nieuwe piek in de krantenkoppen, dankzij de gestage groei van gebruikers en transactievolume. Degenen onder u die misschien verstandig zijn met financiële investeringen, maar geen kennis van Bitcoin hebben, vragen zich misschien af ​​waar ze moeten beginnen.

Er zijn een aantal manieren om laag te komen en uw eigen voorraad cryptocurrency te bemachtigen. U kunt op de handmatige manier leren Bitcoins te verdienen (mijnbouw) of profiteren van de markt. We gaan u meerdere methoden laten zien, waarna u kunt bepalen welke financieel zinvol voor u is.

Dit is wat cryptocurrencies zo geweldig maakt, er zijn geen poortwachters die uw inkomstenpotentieel beperken. Je zou letterlijk Bitcoins kunnen verdienen als sommige computers in een kelder zijn ingeschakeld.

Mijnbouw van de hasj

In het begin was er niets anders dan een blauwdruk en een droom. Het bescheiden begin van Bitcoin leek meer gemeen te hebben met goudteelt in MMORPG’s dan de werkelijkheid. Het idee dat je geld zou kunnen “creëren” met een computer om wiskundige problemen op te lossen, klonk belachelijk.

Dat is echter in wezen wat Bitcoin-mijnbouw is. Zonder al te diep in te gaan op de details, worden Bitcoins gedolven, net als elke andere kostbare bron, behalve met zeer complexe probleemoplossing die alleen computers kunnen oplossen.

En, net als bij echte mijnen, hoe meer je mijnt, hoe moeilijker het is om munten terug te vinden (op te lossen).

Er is momenteel veel meer Bitcoin-valuta in omloop, maar nog steeds slechts een klein deel van andere valuta’s. De vraag naar een digitale valuta zoals Bitcoin is nog steeds ongewijzigd, ondanks dat de waarde 1/3 van de hoogste piek is. Dit is nog steeds een goed moment om Bitcoins te delven, maar het kan niet op de schaal zijn van een enkele thuis-pc.

De kosten om Bitcoin te mijnen

Zoals we al zeiden, wordt Bitcoin moeilijker te ontginnen naarmate je er meer van ontgint. Hoe meer valuta er wordt gecreëerd, hoe langer het duurt voordat computers deze wiskundige problemen oplossen. Dit betekent dat een enkele computer die 24/7 draait, nu veel minder zal verdienen.

Zowel de prijs van Bitcoin als het in omloop zijnde bedrag hebben het vrijwel onmogelijk gemaakt voor een enkele high-end homecomputer om winst te maken.

Dus, je vraagt ​​je misschien af, waarom zou je mijnbouw voor Bitcoin doen? Nou, het is nog steeds winstgevend om te mijnen, maar je moet je richten op gespecialiseerde ‘mijnbouwbedrijven’ om de impact van elektriciteitskosten te verminderen. Mijnbouwactiviteiten die zijn geoptimaliseerd voor deze specifieke taak, zijn de enige manier om Bitcoins effectief te verdienen.

Hoe u Bitcoins sneller kunt verdienen

Naast het investeren in mijnbouwbedrijven die kunnen profiteren van lagere energiekosten in andere delen van de wereld, kunt u ook Bitcoins verdienen door middel van persoonlijke investeringen. Het omzetten van contant geld in Bitcoin is tegenwoordig een veel eenvoudiger proces. Je hebt niet eens een bankrekening nodig. Hier leest u hoe u Bitcoins snel kunt verdienen:

Cryptocurrency-uitwisselingen

Om Bitcoins of een andere cryptocurrency te verkrijgen, heeft u een portemonnee nodig. Vooral een digitale portemonnee. Deze portemonnee is als een bankrekening waartoe alleen u toegang heeft en deze heeft zijn eigen unieke ID en wachtwoord.

U kunt een portemonnee krijgen door een eenvoudig stukje software te downloaden of door u aan te melden bij een groot cryptocurrency-uitwisselingsplatform. Deze uitwisselingen maken verbinding met uw bankrekening en zijn opgezet om binnen enkele minuten Bitcoin te kopen / verkopen. Enkele van de meest populaire uitwisselingssites zijn Coinbase, Coinsquare, Bitstamp en Bitfinex.

Bitcoin Exchange voors en tegens

Hoewel deze uitwisselingsplatforms het verdienen van Bitcoins vrij eenvoudig maken, hebben ze elk hun eigen voor- en nadelen. Onderzoek het volgende voordat u een hoop geld op deze sites stort:

Aanbevelingen

Heeft de website een goede reputatie bij de Bitcoin-gemeenschap? Hebben ze in het verleden problemen gehad met overschrijvingen, terugbetalingen en dergelijke? Hoe lang hebben ze Bitcoin verhandeld??

Wisselkoersen en vergoedingen

Bekijk hoeveel er in rekening wordt gebracht om valuta’s te kopen / verkopen en te storten. Rekenen ze een vast tarief of een percentage dat past bij de omvang van de transacties? Dit is belangrijk om te onthouden als u van plan bent veel geld in Bitcoin te steken, aangezien het klaar is om te groeien.

Aankoopopties

Sommige platforms bieden niet veel betalingsopties, terwijl andere PayPal- en creditcardaankopen toestaan. Als u zich beperkt tot alleen overboekingen, moet u mogelijk weken wachten tussen transacties. Dit kan het verdienen van Bitcoins een erg omslachtig en moeilijk proces maken.

Verificatie

Welk platform u ook kiest, u moet uw identiteit verifiëren. Dit omvat minimaal een identiteitsbewijs met foto. Sommige websites vereisen een tweede vorm van identificatie (een factuur met uw naam en adres).

Dit is om hen en hun klanten te beschermen tegen oplichting, het witwassen van geld en manipulatie van de markt. Er kunnen ook geografische beperkingen zijn voor sommige uitwisselingssites. Dit is meestal geen probleem voor de VS. Bewoners.

Volume caps

Uitwisselingsplatforms variëren afhankelijk van hoeveel u per dag in Bitcoin mag handelen. Voor sommigen is het een of twee, voor sites zoals Binance kun je tot 136 munten doen.

Persoonlijke uitwisselingen

Als u online kijkt in de advertenties van Craigslist, Offerup en anderen, zult u Bitcoin-dealers vinden die Bitcoins tegen een lagere prijs willen verkopen dan uitwisselingen. Beide partijen kunnen transactiekosten vermijden en hun contant geld of Bitcoin direct ontvangen. Dit is duidelijk een ietwat risicovolle onderneming, vreemden ontmoeten om grote hoeveelheden contant geld uit te wisselen.

Er zijn ook speciale websites zoals LocalBitcoins die u ook met mensen zullen matchen. Als je het idee van persoonlijke uitwisselingen niet leuk vindt, kun je proberen te zoeken naar Bitcoin-geldautomaten of banken die handelen in Bitcoins. Ze zijn echter misschien niet de gemakkelijkste om te vinden als u niet in een grote metropool woont.

Fysieke Bitcoins kopen

Zonder dat sommigen het weten, worden Bitcoins ook in een fysieke munt geslagen. Deze munten hebben, afgezien van esthetiek, natuurlijk geen relevantie voor de werkelijke valuta. Sommige van deze munten lijken op de werkelijke valuta.

Natuurlijk zal alles waar ze in worden geslagen hun echte waarde zijn, ondanks dat verkopers ze prijzen bij 1 BTC.

Andere manieren om bitcoins te verdienen

Naast mijnbouw zijn er andere manieren waarop u Bitcoins kunt verdienen zonder te wisselen. Dit zijn een paar legitieme manieren om Bitcoins te verdienen.

Online spelletjes

Er zijn mobiele apps en online games die uitbetalen in Bitcoin. Sommige van deze spellen worden specifiek op de markt gebracht voor Bitcoin-enthousiastelingen, andere hebben het als een andere uitbetalingsmethode.

Er zijn ook online casino’s waar je geld kunt winnen door gokautomaten, poker en etc. te spelen. Bitcoin zal altijd de snelste manier zijn om betaald te worden voor het spelen van online games.

Het meest vertrouwde bedrijf voor gokkers dat in Bitcoin betaalt, is Bovada.

Enquêtes en taken

Sommige websites geven Bitcoins weg als u enquêtes invult of eenvoudige taken voor hen uitvoert. Taken kunnen van alles betekenen, van het bekijken van een videoadvertentie, het bezoeken van sociale media of zelfs het lezen van boeken.

Dat klopt, er zijn bedrijven die lezers in Bitcoin zullen betalen. Een van die bedrijven is PaidBooks.

Je kunt oude klassiekers lezen zoals When the Sleep Wakes, Beyond Good and Evil, A Bottle in the Smoke, Pride and Prejudice en nog veel meer. Houd er rekening mee dat sites die betaling aanbieden via dergelijke taken, zware advertenties en captcha’s hebben om doorheen te klikken.

Het is tenslotte technisch gratis geld.

Betaald om te schrijven

Last but not least: als u veel Bitcoin wilt krijgen zonder uw eigen geld om te wisselen, kunt u schrijven voor cryptoblogs. Dit klinkt misschien als iets dat alleen is voorbehouden aan ervaren schrijvers, maar je hebt het mis.

De beste cryptocurrency-blogs zijn altijd op zoek naar de mening van meer amateurinvesteerders over crypto.

Dartel een beetje in Bitcoin, leer de basisprincipes en pitch uw persoonlijke verhaal op grote blogs die in Bitcoin betalen. U kunt er een paar vinden door gewoon op Google te zoeken naar “blogs die in Bitcoin betalen”. Er zijn er zelfs een paar die je over andere onderwerpen zou kunnen schrijven en toch op die manier zou kunnen verdienen.

Houd uw Bitcoins veilig

Zoals we in het begin al zeiden, heb je een digitale portemonnee nodig om te handelen en Bitcoins te verdienen. Niet zomaar een portemonnee, een veilige. Als u op internet of Google Play naar Bitcoin-portefeuilles heeft gezocht, vindt u talloze resultaten.

Pak niet de eerste portemonnee-app die u ziet. Bitcoin-zwendel is wijdverbreid en beveiliging is een topprioriteit.

Ja, u krijgt een Bitcoin-portemonnee wanneer u zich aanmeldt voor uitwisselingsplatforms zoals Coinbase of Binance. Als u uw spaargeld toekomstbestendig wilt maken, moet u uw munten in een privéportemonnee bewaren. Als die platforms ooit zouden vouwen of zouden worden gesloten, zouden uw Bitcoins worden verbeurd.

Op dit moment zijn er geen consumentenbescherming voor Bitcoin-uitwisselingen. We raden u dus aan een van de volgende twee dingen te doen: koop een fysieke portemonnee voor cryptocurrency of download een stukje software zoals Electrum of Exodus. Deze portemonnees zijn in uw persoonlijke bezit, maar zijn niet te hacken.

Een gesloten portemonnee

Waarom zijn Bitcoin-portefeuilles niet te hacken? Welnu, de wachtwoorden voor deze portemonnees zijn zo ongelooflijk lang dat geen enkele hacker het maximale aantal combinaties kan raden of forceren. Het is een reeks woorden die ‘zaadwoorden’ worden genoemd en die nooit kunnen worden gereset zoals traditionele wachtwoorden.

Als u nu toevallig investeert in een hardwareportefeuille, een fysieke opslag die gegevens draadloos verzendt en ontvangt, bent u nog veiliger. Computers kunnen gecompromitteerd raken, maar hardwareportefeuilles niet. De enige manier waarop iemand van uw Bitcoin-portemonnee gaat stelen, is als ze u letterlijk persoonlijk beroven.

Voorbereiden op de toekomst

Hopelijk heeft dit korte Bitcoin-dossier je wat duidelijkheid gegeven over hoe deze digitale revolutie werkt. Cryptocurrency heeft nog een lange weg te gaan voordat we het in Starbucks of Walmart gaan zien als een vorm van betaling.

Dat betekent niet dat het daar niet kan komen. Er zijn meer dan 21 miljoen Bitcoins in omloop, dat aantal zal blijven groeien – en dat geldt ook voor de waarde.

Wanneer zal Bitcoin weer stijgen in de tienduizenden? Bitcoin moet een ETF of exchange traded fund worden. Dit is een actief dat als officieel erkende aanbesteding op de valutamarkten staat.

Het vertelt beleggers dat het vrij is van illiquiditeit, hacking, gaten in de beveiliging, diefstallen, enzovoort. Bitcoins zijn geclassificeerd als eigendom in uitspraken van de overheid en zijn onderworpen aan latere belastingregels. Dat is gedeeltelijk de reden waarom de acceptatie van Bitcoin lauw werd door grotere bedrijven.

Zodra Bitcoin deze ETF-vermeldingen begint te krijgen, opent het nieuwe deuren voor investeringen. Niet alleen particuliere investeringen, maar ook bedrijfsinvesteringen en overheden.

Een betere manier om Bitcoin te verdienen

De wereld van cryptocurrencies kan vaak aanvoelen als het Wilde Wilde Westen. Met verwarring over hoe je op een veilige manier Bitcoin kunt verdienen, is het gemakkelijk in te zien waarom het zo lang heeft geduurd voordat de acceptatie mainstream werd. Dat betekent niet dat je toeschouwer moet worden en gewoon moet wachten tot Bitcoin-koorts terugkeert voordat je een zet doet.

Hoe meer u leert over Bitcoin en andere cryptocurrencies, hoe groter uw beleggingsportefeuille zal zijn. Bij 3 komma’s kun je een snelkoppeling nemen door veel van de toegankelijkheidshindernissen van Bitcoin. We bieden een nieuwe en intuïtieve manier om te handelen.

Kijk eens naar wat wij “slimme handel” noemen door het gebruik van handelsbots. Dit is een nieuwe en opwindende manier om te handelen met behulp van handelsbots en gestroomlijnd portfoliobeheer.

U hoeft zich niet af te vragen hoe u in cryptocurrencies moet investeren en Bitcoins moet verdienen; start vandaag nog met uw gratis proefperiode en laat het u zien.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me