Un ghid pentru începători de tranzacționare pe zi Bitcoin

Dacă doriți să câștigați bani pe piață, trebuie să învățați câteva lucruri pentru a vă pune pe calea cea bună. Acest ghid vă va oferi o introducere adecvată în tranzacționarea Bitcoin pe zi – aspectele tehnice și psihologice, ceea ce ar trebui să știți în avans și cum să mențineți un venit stabil. Bitcoin Day Trading Bitcoin Day Trading Credeți sau nu, rețeaua Bitcoin are încă un mare potențial nerealizat – dezvoltatorii lucrează continuu pentru a-și îmbunătăți scalabilitatea, caracteristicile de îmbunătățire a confidențialității și pentru a adăuga alte funcționalități. Acesta este motivul pentru care nu este prea târziu pentru a intra în tranzacționarea Bitcoin day. Cu toate acestea, va fi nevoie de multă pregătire și efort din partea dvs. În tranzacționarea zilnică, pozițiile ar trebui închise până la sfârșitul unei zile lucrătoare și veți avea nevoie de un grad ridicat de autodisciplină și obiectivitate.

Pași de urmat înainte de tranzacționarea Bitcoin

Potrivit informațiilor, comercianții cu o zi bună obțin profituri pe zi cu unu până la două la sută. Probabilitatea statistică este mică, dar cum poți învinge șansele? Șansele dvs. de succes depind de luarea măsurilor corecte înainte de a începe tranzacționarea:

 1. Trebuie să înțelegeți mai bine cum funcționează blockchain-ul în sine și ceea ce îl face diferit de modelul tradițional al tranzacțiilor. Aflați elementele de bază prin intermediul conținutului educațional gratuit online. Și apoi, adunați o varietate de opinii de la oameni care știu despre ce vorbesc. 3commas găzduiește o întreagă comunitate de comercianți profesioniști, astfel încât să puteți învăța din experiențe directe.
 2. Acordați atenție tuturor aspectelor – pozitive și negative. Cercetează resurse imparțiale care vor evidenția obiectiv diferitele particularități ale acestei piețe. Există multe de învățat de la bloguri, cărți, cursuri online, documentare etc..
 3. Acceptați riscurile inerente. Pe această piață riscantă, lucrurile pot merge prost oricând. De exemplu, la sfârșitul lunii iunie 2019, prețul Bitcoin a scăzut cu 15% după o vânzare violentă. Interesant, chiar și comercianții experimentați au fost surprinși pe neașteptate.
 4. Stabiliți cât puteți investi. Având în vedere volatilitatea Bitcoin, vă puteți aștepta la o mulțime de suișuri și coborâșuri. Capitalul dvs. existent, toleranța la risc și obiectivele financiare sunt principalii factori determinanți.
 5. Fiți la curent cu actualizările recente din industrie. Diverse studii au arătat că mass-media este cea mai importantă sursă de influență asupra prețului Bitcoin și a altor criptomonede. Anumite știri se răspândesc ca un incendiu și prețul Bitcoin este afectat. De exemplu, o simplă declarație a interesului unei mari companii pentru Bitcoin poate determina o creștere bruscă a prețului.
 6. Intră în politică. Evenimentele politice au, de asemenea, un impact. În timpul crizei grecești din 2015, mulți comercianți greci au investit în criptomonede și au afectat-o. În mod similar, alegerile prezidențiale sau Brexit-ul vor afecta prețul Bitcoin înainte de orice altă criptă.
 7. Găsiți software bun. Dacă software-ul interacționează direct cu schimburile financiare, acesta este un instrument util în astfel de setări care se schimbă rapid de tranzacționare zilnică. Pe baza interpretării cuprinzătoare a datelor de piață, programul de tranzacționare 3commas permite efectuarea tranzacțiilor mai rapid și mai eficient.

Strategii de tranzacționare în ziua BTC

Chiar dacă puteți intra adânc în indicatori extrem de tehnici, ar trebui să învățați elementele de bază ale strategiilor simple de tranzacționare de zi la început. Nu trebuie neapărat să fie o strategie complicată pe care să nu o poți înfășura. Când vine vorba de început, cu atât mai simplu – cu atât mai eficient. Întrebările de bază pe care ar trebui să vi le puneți atunci când decideți asupra unei strategii sunt:

 1. Cât de mult efort ești dispus să depui în proces? Poți reuși să stai mult timp în spatele computerului sau vrei o implicare minimă?
 2. Ce fel de expertiză necesită strategia? Cu diferite grade de complexitate, trebuie să găsiți unul potrivit pentru abilitățile dvs..
 3. Când doriți să vedeți primele rezultate? Vă așteptați să începeți să câștigați cât mai curând posibil sau îi puteți acorda ceva timp?
 4. Ce stil de tranzacționare s-ar potrivi cel mai bine personalității tale? Decideți dacă trebuie să respectați sisteme de tip formulă sau să urmați o abordare mai creativă și mai intuitivă.
 5. Vrei să îl joci în siguranță sau să faci tranzacții mai riscante, dar potențial mai profitabile?
 6. Care sunt reglementările din țara dvs.? Pot elimina anumite strategii. De exemplu, reglementările SUA pun limite asupra efectului de levier și a acoperirii.

În orice caz, tranzacționarea zilnică este un tip de activitate foarte special. Pozițiile se bazează pe mișcări pe termen scurt, deci trebuie să răspundeți rapid. Dacă există știri relevante care ar putea afecta prețul sau vedeți un tipar emergent, fereastra pentru orice acțiune este foarte limitată. După ce stăpânești tehnicile de bază, ai putea lua în considerare utilizarea unei serii de strategii.

Ar trebui să folosesc un bot de tranzacționare?

Nu se poate nega faptul că computerele pot efectua calcule mult mai bine decât oamenii. Este crucial, mai ales atunci când există bani reali pe linie. Succesul depinde în mare măsură de modul în care starea psihologică a comerciantului, în timp ce un bot nu este supus emoțiilor. Oamenii greșesc adesea ținând tranzacții pentru câștiguri suplimentare, chiar dacă acestea sunt contrare strategiilor alese de ei. Nerespectarea planului poate avea ramificații semnificative. Oamenii pierd profitul existent doar pentru că simt că pot obține mai mult. Un alt defect uman de subliniat este faptul că nu este capabil să reacționeze suficient de repede. Roboții de tranzacționare nu iau niciodată decizii eronate, deoarece un algoritm predeterminat dictează fiecare acțiune. De asemenea, când vine vorba de tranzacționarea zilnică, calendarul este esențial. Roboții pot reacționa la date și pot efectua tranzacții în câteva secunde. Cu toate acestea, un bot de tranzacționare este la fel de bun ca tehnologia din spatele acestuia. Când alegeți platforma de tranzacționare automată de către 3commas, veți obține o platformă robustă, fără perioade de nefuncționare și sughițuri tehnice. Și având în vedere că puteți partaja și învăța strategii, indicatori și setări cu alți traderi din comunitate, tranzacționarea dvs. se îmbunătățește și mai mult.

Cum să citiți diagrama Bitcoin Day

Toate graficele de tranzacționare arată puncte de date pentru mișcările de preț trecute și actuale. O diagramă Bitcoin pe zi se concentrează pe acțiunea sa de preț pentru o anumită zi. De asemenea, puteți vizualiza modificările într-un anumit interval de timp, ceea ce îi ajută pe comercianți să ia decizii mai informate. În timp ce nu există lipsă de diagrame cu linii și bare, unul dintre cele mai valoroase tipuri este diagrama cu sfeșnice. Oferă o mulțime de informații valoroase într-o formă concisă. Iată ce vă poate spune graficul: Citirea diagramei Bitcoin

 • Arată care au fost prețurile de deschidere și închidere ale Bitcoin.
 • Umbrele afișează cele mai mari și mai mici prețuri la care a tranzacționat Bitcoin în acea zi.

bețe roșii și verziBastoane roșii și verzi

 • Dacă bățul este roșu, atunci prețul de închidere a fost mai mic decât cel de deschidere.
 • Când este verde, înseamnă că s-a închis mai sus.
 • Dacă puteți spune că un grafic este în mare parte roșu și se îndreaptă în jos, acesta prezintă o tendință descendentă.
 • Dacă opusul este adevărat (verde și în sus), este o tendință ascendentă.

Există mai multe informații de extras, care vor avea o semnificație în tranzacționarea dvs. Așadar, nu vă grăbiți în meserii înainte de a afla cum să utilizați graficele.

Cum să găsiți o tendință

Tendințele arată impulsul schimbărilor prețurilor Bitcoin într-o anumită direcție. Puteți identifica aceste tipare pe o diagramă și puteți lua decizii pe baza acestor date. Nu este greu de spus direcția prețului, deoarece este reprezentată indirect pe o diagramă prin aceste linii invizibile:

găsirea unui trendGăsirea unei tendințe

Cu toate acestea, este evident că prețurile nu urmează liniile cu precizie, ci se deplasează înainte și înapoi între o linie de tendință superioară și una inferioară.

un canal de trendUn canal de trend

Vârfurile într-o tendință ascendentă și traversările într-o tendință descendentă formează un canal de tendință, care este un concept utilizat în mod obișnuit în analiza tehnică a prețurilor. Canalele arată unde tranzacționează Bitcoin la un anumit moment și îl compară cu direcția generală.

Analiza graficului Bitcoin Day

Modificările de preț nu sunt liniare. De aceea, analiza graficelor tehnice utilizează niveluri de suport și rezistență – acestea prezintă tendințele pe termen scurt în cadrul tendinței generale. Rezistența arată unde se așteaptă o tendință ascendentă de pauză sau de revenire. Asta înseamnă că există mulți cumpărători concentrați în acel moment. Rezistența poate fi utilizată ca punct de ieșire pentru o tranzacție. Un nivel de sprijin poate fi utilizat pentru a prezice unde o tendință descendentă poate întrerupe sau reveni. Acesta poate fi folosit ca punct de intrare.

niveluri de sprijinNiveluri de sprijin

Comenzi limită pentru tranzacționarea Bitcoin Day

Să examinăm comenzile limită în comparație cu comenzile de pe piață. Comenzile de pe piață sunt cel mai rapid mod de a intra sau de a ieși dintr-o tranzacție la cel mai bun preț disponibil în acel moment. Cu toate acestea, executarea instantanee înseamnă că prețul devine secundar. Când plasați o comandă limită, aceasta va fi declanșată numai după ce Bitcoin atinge prețul stabilit de dvs. Astfel, puteți obține un preț mai bun dacă aveți suficientă răbdare. Rețineți că prețul ar trebui să fie profitabil pentru dvs., dar totuși realist. De exemplu, doriți să cumpărați trei bitcoin pentru 9.000 de dolari pe monedă. Comanda limită nu va fi executată până când nu există un vânzător (sau vânzători) dispus să accepte prețul care se potrivește cu al dvs. Sau ați putea vinde Bitcoin cu 10.000 USD și nu mai puțin. Dacă prețul pieței este mai mic, pur și simplu nu va executa comanda dvs. Iată avantajele comenzilor limită:

 • Prețuri mai bune pentru comenzile comerciantului;
 • Protecție împotriva schimbărilor drastice;
 • Mai multă libertate, deoarece comercianții nu trebuie să urmărească în mod activ prețurile.

Cu toate acestea, unele tehnici de tranzacționare agresive nu se potrivesc ordinelor limită. În situațiile în care executarea rapidă este mai importantă decât diferența de preț, ar trebui să optați pentru comenzi de piață.

Cele mai bune schimburi de tranzacționare Bitcoin

Când tranzacționați de zi, activitatea de pe bursă are loc foarte sporadic. Așadar, aveți nevoie de un schimb de încredere care nu vă va dezamăgi în cel mai crucial moment. Înainte de a vă angaja în orice schimb, luați-vă timp pentru a explora pe deplin funcționalitatea acestuia și a evalua cu atenție dezavantajele. Iată cele mai bune schimburi criptografice pentru tranzacționarea Bitcoin zilei:

 • Binance – funcționalitate vastă, informații de bază și avansate de schimb, fără aplicații întârziate, în mișcare.
 • BitMEX – pârghie ridicată, fără taxe de retragere și retragere Bitcoin, infrastructură solidă de securitate, interfață simplă.
 • GDAX – caracteristici avansate, taxe de tranzacție reduse, fondurile sunt asigurate de FDIC, design intuitiv, potrivit pentru începători.
 • Bitfinex – caracteristică de tranzacționare în marjă, multe tipuri de comenzi, interfață cu utilizatorul personalizată, măsuri de securitate fiabile.
 • Kraken – o serie de instrumente suplimentare, potrivite pentru toate nivelurile de calificare, servicii de gestionare a conturilor.
 • CEX.io – ușor de utilizat, se potrivește persoanelor și instituțiilor, aplicație mobilă utilă.

Vestea minunată este că toate schimburile, cu excepția ultimei, sunt acceptate de 3comas.

Factorii fiziologici în tranzacționarea zilnică

Mulți comercianți și-au împărtășit experiențele despre luptele lor psihologice care le-au cauzat pierderi. Dacă doriți să evitați să vă sabotați în liniște profiturile din tranzacționare, adoptați mentalitatea potrivită:

 1. Nu te lăuda. Nu vă puteți îmbogăți instantaneu, așa că nu ar trebui să încercați să câștigați cursa încet și constant.
 2. Asume responsabilitatea. Dacă acuzați în permanență pierderile altora, nu învățați din greșelile dvs. Vedeți ce ați făcut incorect și efectuați modificările necesare.
 3. Acceptați riscurile. Frica poate fi în detrimentul capacității tale de a lua deciziile corecte. Faceți pace cu faptul că fondurile alocate pentru tranzacționare pot fi pierdute – atunci puteți acționa rațional.
 4. Îmbunătățiți autodisciplina. A câștiga bani prin tranzacționarea Bitcoin nu este doar un hobby pe care îl poți intra și ieși oricând dorești. Rearanjați-vă programul astfel încât să puteți găsi oricând timpul fără a vă aduce scuze.
 5. Dezvoltă o atitudine câștigătoare. Chiar dacă piața criptomonedelor poate fi imprevizibilă, trebuie să păstrați un sentiment de control. Rămâneți destul de încrezător și aveți încredere în cunoștințele și în planul dvs. de tranzacționare.

Doze și nu trebuie să tranzacționați Bitcoin

Tranzacționarea criptomonedelor pentru profit este o meserie dificilă în sine. Dar atunci când adăugați alte straturi – cum ar fi tranzacționarea specifică Bitcoin și angajarea în tranzacționarea zilnică – comercianții nu își pot permite să neglijeze regulile.

Recomandat Nu este o idee grozavă
 • A avea reguli clare de intrare și ieșire;
 • Tratarea responsabilă a marjei;
 • Închiderea tuturor pozițiilor deschise în timp;
 • Devenind fluent în analiza tehnică;
 • Utilizarea instrumentelor de gestionare a riscurilor;
 • Respectarea planului de tranzacționare;
 • Învățare continuă.
 • Tranzacționarea cu bani indispensabili;
 • Tranzacționare excesivă;
 • Ezitarea și blocarea;
 • Tranzacționarea în jurul principalelor comunicate de presă;
 • Cumpărând doar pentru că prețul este mic;
 • Folosirea strategiilor „Îmbogățește-te rapid”;
 • Neglijarea legilor și reglementărilor locale.

Concluzie

După cum puteți vedea, viitorii comercianți din ziua Bitcoin au multe de învățat de făcut – de la aspectul tehnic al acestei industrii până la controlul emoțiilor lor. Tranzacționarea zilnică poate duce la profituri considerabile, precum și la pierderi la fel de mari. Nu este pentru toată lumea. Dar dacă vă faceți probleme să cercetați în mod corespunzător și să utilizați instrumentele potrivite, cum ar fi Bitcoin day trading bot de 3commas, există potențialul de a vă duce o viață excelentă..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map