Supraîncărcați scalarea cu Smart Trades

Cum să utilizați toate caracteristicile Smart Trade pentru a efectua o tranzacție cu scalpul

Introducere

Bitcoin este foarte bullish în acest moment, deoarece recent a rupt este All Time High.

Putem valorifica acest impuls alcătesc și ne propunem să realizăm o tranzacție „lungă” a scalpului într-o perioadă de consolidare pe graficul de timp redus, 15 minute.

În graficul de mai jos, veți vedea o idee comercială cu un raport risc-recompensă de aproximativ 2 la 1, adică ne definim clar riscul de pierdere de 1 USD pentru o recompensă potențială de 2 USD.

Această postare pe blog vă va arăta cum să valorificați o idee comercială utilizând majoritatea funcțiilor Smart Trade oferite de 3Commas!

Planul comercial

Linia verde punctată de pe grafic, la aproximativ 23200 USD, marchează punctul culminant al gamei de consolidare locală, de la care prețul revine. Linia punctată roșie reprezintă stop loss-ul nostru la aproximativ 21800 USD în partea de jos a celui mai mic fitil de lumânare de la intrarea în zona de consolidare.

Posibila noastră intrare este notată cu linia galbenă punctată la aproximativ 22280 dolari, care s-a dovedit a fi un sprijin provizoriu pe termen scurt, în care prețul a scăzut și a revenit de la.

În plus, indicatorul RSI începe să arate că Bitcoin se apropie de supravânzare și cel mai probabil se datorează o revenire pe termen scurt.

În mod ideal, acest tip de comerț ar fi creat pe o bursă Futures pentru a profita de efectul de levier, totuși, crearea acesteia pe o bursă Spot va funcționa și.

Configurare Smart Trade

Apasă pe Comerț inteligent (1) opțiunea de meniu și selectați schimb valutar cont cu fondurile dvs., alegeți USD sau USDT pentru Piaţă monedă și apoi BTC / USD sau BTC / USDT pentru Pereche de tranzacționare (2):

Acum alegeți Comerț inteligent (3) tip comercial, acest lucru vă permite să cumpărați o monedă pe care nu o dețineți la un preț scăzut pentru a o vinde pentru un profit la un preț mai mare, cunoscut sub numele de tranzacție „lungă”:

Aici veți vedea comenzile care vă vor permite să creați tranzacția conform specificațiilor pe care le-am subliniat în Planul nostru comercial. Tu le setezi Intrare (patru), Ia profit (5) și Stop Loss (6) criterii pentru această parte a paginii:

Crearea noastră Intrare comandă, introduceți fișierul Preț (7) am constatat anterior în Planul nostru comercial, 22.280 USD.

Porniți Cumpărare finală caracteristică și setați valoarea la 0,05%, deoarece prețul ar putea experimenta o scădere bruscă și o „revenire” înapoi, putem profita de acest lucru cu achiziția finală, deoarece poate obține tranzacția noastră un preț de intrare mult mai bun! 

Introduceți fișierul Total (8) suma de fonduri de utilizat pentru această tranzacție, folosim 100 USD în acest exemplu:

Pe Ia profit control, faceți clic pe Tinte divizate buton:

Introduceți 4% în Obțineți ținta de profit (9) și setați Volum până la 75%, aceasta înseamnă că vom închide 75% din poziția noastră de intrare atunci când prețul este cu 4% mai mare.

Apasă pe Adăugați țintă TP (10) butonul pentru a bloca această setare și introduceți următoarea țintă Take Profit de 6% și utilizați restul de 25% din dimensiunea poziției în Volum control și faceți clic pe Adăugați țintă TP butonul din nou pentru a finaliza intrările noastre vizate de profit (11):

Ultimul pas al setărilor Take Profit este activarea Urmăriți profit (12), activați această opțiune și setați-o la -0,05%, aceasta va urma prețul peste obiectivul nostru, ideea de aici este să încercați să obțineți un profit suplimentar în cazul în care prețul va depăși obiectivul nostru inițial:

În cele din urmă, vom stabili Stop Loss (13) până la -2,16% în conformitate cu planul nostru comercial și, de asemenea, permite Stop Loss (14) caracteristică care va rămâne cu -2,16% distanță față de prețul curent al graficului pe măsură ce crește și depășește prețul nostru de intrare al tranzacției:

Acum puteți să faceți clic pe Creați comerț și revizuiți setările din caseta de confirmare care este afișată:

Dacă sunteți mulțumit că setările sunt introduse corect, faceți clic pe A confirma, altfel închideți cutia cu X butonul din dreapta sus.

Felicitări, comerțul dvs. a fost creat și puteți monitorizează progresul comerțului (15) și, de asemenea, faceți clic pentru a vizualiza un grafic cu nivelurile Take Profit și Stop Loss indicate (16):

Tot ce rămâne de făcut acum este să aștepți să se desfășoare tranzacția, știind că fiecare eventualitate este acoperită, planul tău de tranzacționare este complet automatizat. Puteți ieși la plimbare, vă puteți culca, puteți viziona un film și vă puteți revendica timpul!

Avertisment: tranzacționarea cu fondurile dvs. este inerent riscantă și, deși recompensele pot fi mari, la fel și pierderile potențiale pe care le puteți suporta. Dacă prețul criptomonedei pentru care tranzacționați scade dramatic, este posibil să suferiți o pierdere dacă vindeți la un preț mai mic decât pentru care ați cumpărat moneda. Postările de pe blogul 3Commas sunt scrise pentru a fi educative și nu trebuie considerate ca „sfaturi financiare”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map