Knowledge DeFi’cit: credit fără istoric de credit, depozit fără intermediari.

Restricțiile de jurisdicție, restricțiile de volum, limitele de încredere, costul ridicat al serviciilor sunt doar câteva dintre problemele cu care se confruntă cei care doresc să ia un împrumut sau să depună la bănci din întreaga lume. În această „Cunoaștere DeFi ‘cit ”, vă vom spune în cuvinte simple cum să utilizați instrumentele DeFi pentru a lua un împrumut fără limitări geografice, istoricul creditului, precum și cum să plasați un depozit în condiții mai favorabile și fără intermediari.

Împrumuturi și împrumuturi DeFi

Cele mai populare servicii DeFi de astăzi sunt împrumuturile și depozitele în criptomonedă. Principala lor diferență față de serviciile bancare este că interacțiunea utilizatorilor cu platformele DeFi este complet descentralizată și automatizată.

Astăzi, serviciile DeFi sunt gata să ofere împrumuturi rapide, ieftine și depozite profitabile în întreaga lume. De exemplu, puteți împrumuta de la rezidenți și investitori în străinătate în câteva minute – din Canada în Nigeria.

Principalele motive pentru popularitatea împrumuturilor DeFi, precum și avantajele lor principale, sunt ușurința, transparența și descentralizarea:

 • Descentralizarea elimină necesitatea unui istoric de credit sau a unui cont bancar. Orice utilizator de internet își poate utiliza criptomoneda ca garanție pentru un împrumut sau depozit pentru a câștiga dobândă.
 • Împrumutatul nu trebuie să furnizeze dovada venitului și alte documente standard. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați portofelul crypto la sistem.
 • În cazul depozitelor, serviciile DeFi oferă randament de 2-3 ori mai mare decât băncile convenționale, în timp ce împrumuturile descentralizate sunt mult mai ieftine decât cele tradiționale.
 • Descentralizarea elimină posibilitatea factorului uman ca principal motiv al manipulării și abuzului, creând încredere în rândul utilizatorilor.

Cum functioneaza

Cele mai populare sunt sistemele simple în care unii participanți fac depozite cu dobândă; aceste fonduri sunt apoi distribuite între alți participanți care iau împrumuturi garantate prin garanție. Depozitele, creditele și garanțiile sunt efectuate și emise în criptomonede.

În consecință, există două tipuri principale de rate ale dobânzii:

 • Dobânzi la împrumutul pe care împrumutatul îl plătește;
 • Dobânzi pentru depozitul pe care îl primește creditorul (care este, de fapt, o parte a dobânzii plătite de împrumutat).

Tarifele depind de mulți indicatori și sunt calculate de sistem în fiecare bloc. Variațiile pot fi cauzate de condițiile unui anumit serviciu, de mărimea depozitului / împrumutului, de criptomoneda din spatele depozitului / garanției, de cererea / disponibilitatea acestor active pe platformă și multe altele.

Deoarece împrumuturile sunt garantate prin criptomonedă, care este supusă unei puternice volatilități, pentru a acoperi riscurile, garanția împrumutului poate depăși semnificativ valoarea împrumutului. Acest lucru se datorează faptului că, în cazul unei modificări accentuate a prețului activelor gajate, pentru a rambursa datoria, contractul va trebui să fie închis, conform formulei din contract și a condițiilor platformei. ; garanția rămasă va fi utilizată pentru rambursare. Astfel, împrumutul va fi rambursat automat în orice caz, inclusiv prin lichidarea poziției, iar garanția în exces pe împrumut este factorul de securitate garantat care vă permite să aplicați fără a avea un istoric de credit..

Perspective

 • O sursă de venit profitabilă și simplă pentru proprietarii de active criptografice, mai favorabilă decât stocarea simplă;
 • Pentru a satisface cererea de credite a comerciantului de marjă, a investitorilor mari și a altor participanți la cripto
 • Arbitraj.

Complicații

 • Complexitatea utilizării și concentrarea asupra utilizatorilor cripto experimentați, posibilele erori și erori tehnice, interfețele neprietenoase și confuze înstrăinează în mare măsură împrumuturile DeFi de la utilizatorii de masă;
 • Riscurile de reglementare asociate cu dorința autorităților de reglementare, în viitorul apropiat, de a prelua controlul asupra unui nou domeniu de activitate financiară, datorită necesității de a combate spălarea banilor și diferitelor finanțări nedorite, vor duce la o puternică complicație a normelor și proceselor care pot împingeți un număr mare de utilizatori potențiali.

Posibilitățile de astăzi

Pe pulsul DeFi site-ul web, puteți studia în detaliu statisticile actuale ale pieței creditelor DeFi și puteți vedea ratingurile liderilor din industrie.

În următoarele „Cunoaștere DeFi ‘cit ”, vă vom informa în continuare cu privire la situația actuală de pe piața DeFi și cu cazuri lucrative specifice în această direcție. Noroc tuturor!

Declinare de responsabilitate: Conținutul acestui articol nu este destinat să fie consiliere financiară și nu trebuie tratat ca atare. 3commas și autorii săi nu își asumă nicio responsabilitate pentru profiturile sau pierderile dvs. după ce ați citit acest articol. Articolul a fost prezentat pentru a oferi cititorilor informații generale. Există doar experiență personală descrisă aici. Utilizatorul trebuie să facă propriile cercetări independente pentru a lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la investițiile sale criptografice.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map