Vă întrebați cum să tranzacționați criptomonede ca o carieră cu normă întreagă?

Știați că ofertele de locuri de muncă pentru comercianții de criptomonede au a crescut cu 621% din noiembrie 2015? Chiar și după o scufundare masivă, criptomonedele sunt încă cel mai tare lucru pe piața investițiilor la sfârșitul anului 2018.

Adevărata întrebare este cum puteți valorifica tendința?

Criptomoneda minieră este încă o tendință, deși necesită o investiție semnificativă în avans. Trebuie să achiziționați toate componentele hardware necesare pentru lucrare, care pot costa mai mult de 10.000 USD. Cealaltă opțiune este să tranzacționați criptomonede.

Puteți angaja pe cineva care să cumpere și să vândă pentru dvs. Sau, poți să faci totul singur.

Cei mai mulți dintre voi care citiți acest articol au făcut deja unele tranzacții. Deci, cum o treceți la o carieră cu normă întreagă? Ei bine, vă vom spune toate acestea și multe altele.

Cum să tranzacționați criptomonede de zi: Pasul 1, evaluare

Primul pas – și probabil cel mai puțin distractiv – este evaluarea cheltuielilor. Hei, dacă vrei să te scufunzi în criptomonedă cu normă întreagă, trebuie să-ți dai seama câți bani va trebui să câștigi. Aceasta înseamnă să vă înțelegeți bugetul actual.

Adunați cardul de credit și extrasele de cont bancare din ultimii doi ani. Evaluează-ți cheltuielile lunare de trai. Începeți cu facturi recurente, cum ar fi chiria, utilitățile și împrumuturile. Continuați să adăugați cheltuieli pentru a acoperi alte necesități lunare, cum ar fi combustibilul, alimentele și rufele.

Construiți-vă o listă cuprinzătoare, notând fiecare articol. Da, știm că nu este distractiv. Dar este necesar.

A deveni comerciant de zi necesită timp. Trebuie să vă construiți un tampon financiar pentru a vă susține pe măsură ce vă construiți cariera. Vă recomandăm să economisiți cheltuieli de viață de cel puțin șase luni înainte de a vă decide să jucați cu schimbarea carierei.

Pasul 2, Conversia la Bitcoin

Bitcoin este cea mai stabilă și cea mai bine cotată criptovalută. De aceea, oamenii îl folosesc ca bază pentru înțelegerea meseriilor lor. Ce ne-ar plăcea să faceți este să luați suma pe care ați calculat-o că veți avea nevoie în fiecare lună și să o convertiți în Bitcoins.

Tocmai v-ați notat obiectivul țintă. Minimul necesar de care aveți nevoie pentru a supraviețui în fiecare lună ca comerciant de zi. Va trebui să încasați cel puțin atât de mulți Bitcoins în fiecare lună pentru a vă plăti facturile.

Este un număr exact? Nu. Din păcate, piața fluctuează, astfel încât valoarea Bitcoin-urilor dvs. va fluctua de la o zi la alta. Atâta timp cât vă așteptați să scoateți cel puțin această sumă în fiecare lună, veți avea o destinație clară.

Pasul 3, practică

Este posibil să aveți deja o mulțime de experiență în tranzacționare sau nu. Oricum ar fi, este timpul să începeți tranzacționarea hârtiei. Este un mod ușor, fără durere, de a determina când sunteți gata să începeți tranzacționarea criptografică de o zi.

Când tranzacționați hârtie, de fapt nu tranzacționați valute. Gândiți-vă mai degrabă la pretenția de tranzacționare sau la tranzacționare. Este o modalitate ușoară de tranzacționare a criptomonedelor de zi, fără a vă pierde cămașa.

Pur și simplu țineți evidența tranzacțiilor pe care le-ați fi făcut dacă ați fi tranzacționat efectiv. Tally-l la sfârșitul fiecărei zile. Nu uitați să adăugați taxe sau taxe de servicii pe care le-ați achiziționa de obicei.

Dacă nu doriți să îl urmăriți singur, mai multe site-uri web oferă, de asemenea, simulatoare de tranzacționare a criptomonedelor. Le poți juca ca un joc pentru a deveni mai abil la tranzacționare. Aveți grijă la site-urile care necesită o taxă pentru utilizarea simulatoarelor „gratuite”.

Probabil că cea mai bună parte a acestui proces este că o puteți face în timp ce lucrați. Nu trebuie să renunțați la job pentru a învăța. Este deosebit de ușor dacă aveți un loc de muncă flexibil, care vă va permite să vă verificați tranzacțiile în fiecare oră.

Pasul 4, Comerț

În momentul în care începeți efectiv tranzacționarea cu zi a criptomonedelor cu normă întreagă, ar trebui să aveți următoarele:

  • Suficienți bani în economii pentru a acoperi cheltuielile în valoare de șase luni
  • Bani pentru investiții în criptomonedă (cheltuieli cuprinse între patru și opt luni)
  • O tranzacție dovedită de hârtie

Apoi, trebuie să vă alegeți site-urile web preferate pentru tranzacționarea criptomonedelor. Iată o listă cu cele mai populare site-uri:

Vă recomandăm să jucați pe fiecare timp de câteva zile înainte de a alege care vă place. Asigurați-vă că alegeți cel puțin un site care tranzacționează Bitcoins înapoi în moneda țărilor dvs. Veți avea nevoie de el atunci când doriți să încasați lunar pentru a vă plăti facturile.

Restul le puteți lăsa pentru a vă mări capitalul de investiții.

Mi-am acoperit facturile, acum ce?

La fel ca în orice carieră, trebuie să lucrați pentru a pune bani deoparte pentru lucruri în afară de facturi. Aveți de gând să plecați în vacanță în curând? Aveți evenimente speciale, cum ar fi zile de naștere sau nunți, în viitorul apropiat?

Dar pensia? Pentru unii dintre voi, este un drum lung pe drum. Pentru alții, este mai devreme decât sunteți pregătit. Oricum ar fi oricum acum este cel mai bun moment pentru a investi. De ce?

Două cuvinte: profit compus.

Dacă începeți să economisiți azi, aveți mâine un capital de investiții mai mare. Dacă tranzacționați în fiecare zi, suma respectivă continuă să crească exponențial.

De exemplu, să presupunem că începeți cariera dvs. de tranzacționare cu investiția dvs. de 1.000 USD. Dacă tranzacționați utilizând indicatori și modele care vă generează 1% profit în fiecare zi, veți câștiga 37.783 USD într-un an.

Poate că nu pare prea mult, dar verificați ce se întâmplă până la sfârșitul celui de-al doilea an. Dacă continuați să obțineți profit de 1% în fiecare zi și să reinvestiți acei bani, veți avea 1.427.587 USD până în anul doi.

Da, în lumea reală, trebuie să țineți cont de alte variabile. Probabil că nu veți lucra 365 de zile pe an. De asemenea, va trebui să vă plătiți impozitele statale și federale.

Nu uitați să vă gândiți la toate costurile înainte de a începe tranzacționarea cu normă întreagă. Dobânda compusă poate funcționa împotriva ta la fel de ușor ca profitul compus poate funcționa pentru tine. Asigurați-vă că formați toate numerele înainte de a face pasul.

Ce urmeaza?

Acum, că ați descoperit cum să tranzacționați criptocurrency, este timpul să încercați procesul. Puteți schimba hârtie, deci nu vă va costa nici un ban.

Tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet stabilă, un dispozitiv pregătit pentru internet și o metodă de urmărire a tranzacțiilor dvs. Dacă nu altceva, apuca un pix și hârtie.

Notați fiecare tranzacție. Puneți lucrurile la capăt la fiecare zi pentru a vedea cât de bine ați performat. Când te descurci bine timp de o lună sau mai mult, poți lua în considerare schimbarea carierei.

V-au fost utile aceste informații? Dacă da, veniți să consultați celelalte articole despre tranzacționarea criptomonedelor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me