Cum să câștigi bani prin tranzacționare și investiții în criptomonedă

Pentru a fi sincer, este dificil să găsești o direcție mai profitabilă pe Internet decât investițiile în criptomonede. Te interesează și acest subiect? Să-i întâmpinăm pe toți cei care doresc să intre în criptomonedă și să câștige bani. În ultimii ani, a existat un interes deosebit pentru subiectul banilor digitali. 

cum să faci bani cu criptomonede

La începutul anului 2016, Bitcoin valora 820-960 de dolari, iar la sfârșitul anului a depășit marca de 20.000 de dolari. Oamenii au început să cumpere moneda pe scară largă în speranța de a obține un profit mare din investiție. În 2018, Bitcoin s-a prăbușit brusc. 

În zilele noastre, mulți oameni se îndoiesc dacă merită să investești în această criptomonedă. Dar acei investitori cripto care cunosc cu adevărat piața continuă să câștige bani buni. Vrei să știi cum să începi? Apoi citiți acest articol în întregime.

PROS

CONTRA

INVESTI
 • Software de tranzacționare valoros
 • Anonimat
 • Autonomie
 • Volatilitate
 • Riscuri de furt
 • Preocupările legate de securitate
 • Preocupări privind gestionarea necorespunzătoare
COMERȚ
 • Convenabil
 • Mobilitate
 • Tarifele fluctuante
 • Mărcile acceptă în cele din urmă criptomonede
 • Nu puteți tranzacționa 24 de ore pe zi
CÂŞTIGA
 • Ușor de început
 • Întârzierea sau renunțarea totală la plăți
 • Necesitatea de a petrece mult timp și atenție
 • Suma minimă de bani care trebuie retrasă pentru o lungă perioadă de timp
 • Greu de găsit un proiect bun

3 moduri de a câștiga bani cu criptomonedă 

Unii oameni tind să creadă că, deoarece criptomoneda este ceva virtual și există o modalitate magică de a câștiga mulți bani din aceasta fără a face niciun efort. Vei fi dezamăgit dacă vei urma această linie de gândire. 

În timp ce criptomonedele deschid în general câteva noi oportunități de venituri, inclusiv pentru realizarea Bitcoin, elementele de bază ar trebui să vă fie familiare – trebuie să investiți timp sau fonduri pentru a face bani. Trei moduri de bază de a câștiga bani folosind criptomonede sunt Investiția, Tranzacționarea și Câștigul. 

Investiția în criptomonedă 

Există mai multe moduri de a investi în criptomonede – investiții pe termen lung, venituri pasive și investiții de arbitraj (extragerea criptomonedei). Toate opțiunile sunt bune în felul lor, unele necesită investiții semnificative, altele sunt disponibile pentru utilizatorii cu capital inițial minim.

Ar trebui menționate și dezavantajele investițiilor în criptomonede. Acești bani nu sunt recunoscuți oficial de numeroasele structuri de stat. Lipsa controlului centralizat este un plus absolut, dar înseamnă, de asemenea, că toate tranzacțiile cu bitcoin și alte monede sunt pe propriul risc..

Un alt dezavantaj, care se transformă adesea într-un avantaj pentru un speculator, este volatilitatea ridicată a criptomonedei. Cursul se schimbă în fiecare zi. Investitorii fără experiență intră deseori în panică și încep să piardă capital atunci când se observă chiar și o mică tendință descendentă.

Strategia nr. 1: Investiții pe termen lung – Cumpărați și cripta monedă HODL

Gândul fundamental din spatele acestui tip de tehnică este de a călări înclinații de tauri pe distanțe lungi și de a ucide „zgomotul” pieței legat de perioade de timp mai mici. Comercianții pe termen scurt devin în mod regulat dezamăgiți atunci când piața îi scutură de pe bursele lor, în timp ce se uită la alocările de timp mai mici (de exemplu, intervalul de timp de o oră). 

Activitatea valorică, pe o diagramă săptămână cu săptămână, nu este adesea instabilă într-un anumit interval de timp. La momentul respectiv, când o perioadă similară se descompune pe perioade de timp mai mici, imaginea este de obicei semnificativ mai uzată și mai zburătoare decât în ​​alocarea săptămânală după săptămână.

Ce face o strategie de cumpărare și deținere atrăgătoare pentru mulți comercianți și specialiști financiari? Cel mai important lucru pentru comercianții care intenționează să fie în practică luni sau chiar ani este pur și simplu să înceapă afacerea. Astfel de investitori deseori nu așteaptă inversări semnificative față de cea mai recentă piață a taurului, deoarece își dau seama că ar putea pierde șansa de a ajunge la locul dorit..

Costuri reduse pentru tranzacții 

Comercianții care participă la tranzacții pe termen lung de cumpărare și deținere nu tranzacționează excesiv. Acest lucru poate reduce semnificativ costurile tranzacției. Un broker care intră și iese din afaceri în fiecare zi sau săptămână va contribui la valoarea vânzării cumulative. Distribuția unor criptomonede este mult mai mare decât, de exemplu, principalele perechi valutare. Poate face ca performanța majorității tranzacțiilor pe termen scurt să fie foarte costisitoare și ineficientă în favoarea câtorva tranzacții pe termen lung.

Eficiența timpului

Sfaturile de tranzacționare a criptomonedelor sunt perfecte pentru investitori și comercianți care doresc să obțină randamente potențial semnificative cu un timp redus investit. Comercianții pe termen lung interesați de investițiile de cumpărare și deținere nu trebuie să urmărească închiderea pieței în fiecare zi și nici nu trebuie să facă cercetări tehnice sau să arunce o privire regulată pe grafice.

Ar fi înțelept ca acești comercianți / investitori în criptomonedă să rămână la curent cu știrile fundamentale, desigur, și să-și controleze pozițiile din când în când, dar este încă mult mai puțin consumator de timp decât tranzacționarea pe termen scurt.

Strategia nr. 2: Venituri pasive din plăți de dividende

Venitul pasiv este caracterizat ca o sursă de venit colectată în mod regulat, care nu necesită întreținere. Plățile tradiționale de dividende din stocurile deținute sunt o sursă de venituri pasive. 

În esență, venitul pasiv este venitul generat din proprietăți de închiriere sau un parteneriat cu o anumită limită de timp. De asemenea, poate proveni de la o altă organizație la care o persoană nu are participare activă. În același mod ca echivalentul său, compensarea amânată este adesea impozabilă. Unii analiști consideră că „venitul din portofoliu” este venitul pasiv și, prin urmare, dividendele și dobânzile sunt statice.

Nu mulți comercianți știu că unele criptomonede sunt, de asemenea, o sursă de dividende. Cum puteți obține venituri suplimentare pasive din criptomonede din portofel? Ei bine, da, există unele asemănări cu abordările tradiționale ale pieței financiare. Trageți deținând acțiuni care plătesc dividende sau cumpărați o obligațiune care percepe dobânzi fixe periodic. 

Avantaje

 • Unele criptomonede plătesc dividende între 5% și 10% pe an
 • Puteți obține profituri mai mari dacă prețul monedei crește în timp

Dezavantaje

 • Riscuri mari de a pierde bani în cazul investițiilor mari 
 • Nevoia de diversificare constantă a depozitelor dvs.

Strategia # 3: Arbitrajul criptomonedelor

Arbitrajul de bani pe criptomonede între diferite tranzacții este cel mai transparent tip de schimb, deoarece este în principiu același cu arbitrajul Forex și tranzacțiile sportive. Gândul este primar: beneficiați de distincțiile în costuri pentru o monedă similară, dar pe diverse tranzacții. 

De exemplu, un schimb de criptomonede vinde monede cu 8.000 de dolari, celălalt cu 10.500 de dolari. Sarcina ta este să folosești această diferență în cursul de schimb în avantajul tău și să câștigi bani. Dar nu uitați să luați în considerare comisionul fiecărei piețe comerciale! 

Caracteristici de arbitraj distincte

Pentru a identifica caracteristicile criptografice de arbitraj banesc în comparație cu tranzacționarea, ar trebui luate în considerare câteva elemente, de exemplu: 

 • Lichiditate: Ca și în diferențierea volumelor de schimb la diferite tranzacții, diferența de interes pe piață influențează costurile. La tranzacțiile stabilite progresiv, prețurile variază, nu ca la cele mici sau noi. 
 • Topografie: În funcție de fusul orar, poate fi mai simplu sau mai greu de vândut în anumite ocazii ale zilei. 
 • Postări: Contrastul valorii, atunci când o monedă criptografică este înregistrată pe una dintre tranzacțiile semnificative precum Binance.

Cum să faci bani de tranzacționare criptomonedă  

Tranzacționarea criptomonedelor este una dintre principalele modalități de a câștiga bani cu criptomonede astăzi. Tranzacționarea în criptomonede nu este semnificativ diferită de tranzacționarea cu metale prețioase, valute și acțiuni. 

Sarcina principală rămâne aceeași: cumpărați cât mai ieftin posibil, vindeți la un preț mai mare și faceți profit. Principala diferență între tranzacționarea criptomonedelor și piața de valori este volatilitatea ridicată a cursului de schimb. 

Tranzacționarea înseamnă a pune bani pe un stoc pe termen scurt. Comercianții cumpără și vând rapid pentru a obține venituri mai mari cu amănuntul. Pierderea momentului potrivit poate duce la o pierdere. Se uită la rezultatele actuale ale companiei pentru a obține prețuri mai mari și a obține profituri pe termen scurt. 

Investiția, dimpotrivă, rămâne departe de tendințele pieței și se bazează pe valoare. Investitorii joacă într-un joc de lungă durată, urmărind acțiunile lor. Investiția așteaptă cu răbdare ca acțiunile să-și atingă potențialul.

Iată cele mai comune și mai profitabile strategii de tranzacționare:

 • Tranzacție Intraday 
 • Swing Trading 
 • Scalping 
 • Poziția de tranzacționare 
 • Trend Trading

Vom aborda în detaliu fiecare dintre strategiile de tranzacționare mai târziu în acest articol. 

Alegerea strategiei nu trebuie făcută la întâmplare. Înainte de a câștiga diferența de rată a criptomonedelor și a transforma cripto în numerar, este necesar să se analizeze posibilitățile: 

 • mărimea capitalului inițial pentru tranzacții; 
 • calități psihologice – de exemplu, dacă sunteți capabil să vă abțineți la o strategie pe termen lung de câștiguri pentru o lungă perioadă de timp; 
 • înclinația către acțiuni erupționale. 

Nu este întotdeauna posibil să determinați aceste nuanțe pe cont propriu, deoarece este dificil să vă evaluați propriile abilități în mod obiectiv. Prin urmare, înainte de a câștiga pe criptomonedă de schimb și de a obține profit de criptomonedă, consultați întotdeauna cu experții pentru a calcula riscurile și pentru a aborda tranzacționarea cu înțelepciune. 

Avantaje

 • Taxă de intrare redusă 
 • Licitarea non-stop 
 • Independența față de politică și economia globală
 • Volatilitate ridicată

Dezavantaje

 • Riscul pierderii depozitului dacă abordarea este analfabetă 
 • Nevoia de cunoaștere aprofundată a tehnicilor Blockchain 

Tranzacție Intraday 

În calitate de broker la bursa de valori mobiliare, puteți cumpăra sau oferi de pe piața liberă pentru a atinge obiective de moment. Piața crește sau coboară; astfel, costă și oferta. Brokerii care fac bani pe această piață, imprevizibil, pot obține profit. 

Oricum ar fi, nenorocirile apar în plus în timpul schimbului. Schimbul intraday face practic aluzie la cumpărarea și vânzarea de oferte în aceeași zi. Ar trebui să înțelegeți semnificația schimbului pe parcursul zilei înainte de a începe tranzacționarea. În prezent, realizați ce este tranzacționarea intraday. 

În ciuda faptului că există șanse care indică obținerea unor beneficii mari, schimbul intraday este de asemenea periculos. În calitate de broker, trebuie să vă păstrați situația înainte de ora 15:10, ceea ce implică, în cazul în care ați achiziționat o anumită cantitate de acțiuni, trebuie să o vindeți și, în cazul în care ați vândut o anumită sumă , trebuie să-l obțineți. În cazul în care nu faceți acest lucru, poziția dvs. va corecta în mod natural lucrurile. 

Avantaje

 • Gestionare ușoară a banilor
 • Este ușor să cunoașteți profitabilitatea strategiei utilizate
 • Risc minim de pierdere a întregului depozit
 • Fără comisioane

Dezavantaje

 • Trebuie să monitorizați constant piața
 • Necesită răbdare și planificare corectă a tuturor acțiunilor

Swing Trading

exemplu de strategie de tranzacționare swing

Tranzacția Swing este un tip de tranzacționare care încearcă, pe o perioadă de câteva zile până la câteva săptămâni, să capteze câștiguri din stoc (sau orice instrument financiar). Comercianții swing folosesc în primul rând indicatori tehnici pentru a identifica oportunitățile de tranzacționare. Pe lângă evaluarea tendințelor și modelelor pieței, acești comercianți pot utiliza analize fundamentale.

Dealerii de leagăn vor căuta în mod regulat circumstanțele, în contururile de zi cu zi, și pot urmări diagrame de o oră sau 15 minute pentru a descoperi trecerea exactă și a opri focalizarea nenorocirii.. 

Avantaje

 • necesită mai puțin timp pentru schimb decât schimbul de zile 
 • crește potențialul de beneficii momentane prin captarea părții centrale a fluctuațiilor pieței 
 • dealerii pot depinde doar de investigații specializate, desfăcând procedura de schimb

Dezavantaje

 • pozițiile de schimb depind de pericolele pe termen mediu și de sfârșitul săptămânii
 • inversiunile neașteptate ale pieței pot provoca nenorociri generoase 
 • comercianții swing își pierd în mod regulat înclinațiile pe termen lung pentru mișcările momentane ale pieței

Scalping

exemplu de strategie de tranzacționare scalping

Strategiile pe termen scurt sau strategiile de scalping sunt cele mai populare la majoritatea jucătorilor de pe piețele criptomonede. Uneori, acestea se bazează pe interpretarea știrilor și politicilor actuale ale pieței financiare, dar sunt de obicei limitate de metode de analiză tehnică. Acestea sunt oferte rapide de cumpărare și vânzare de monedă electronică într-o perioadă de schimbări nesemnificative de preț, în general începând de la un minut. Fixând cele mai mici fluctuații ale prețurilor activelor, comercianții deschid zeci de poziții pe zi. Mulți oameni care nu știu cum să câștige pe criptomonedă sau de unde să înceapă, aleg această strategie. 

Într-o anumită perioadă de tranzacționare, scalperii pot face mii de tranzacții. Tehnicile de scalare au trei caracteristici:

 • poziții scurte, 
 • mici marje de profit  
 • pârghie mare

Scalperii încearcă să vizeze diferențele de preț și alte „lacune” în schimbul pe termen scurt, ajutându-i să devină rapid o poziție mare pentru profit.

Strategiile pe termen scurt, adesea denumite scalping, permit traderilor să câștige experiență practică foarte repede. Rentabilitatea din operațiuni unice la strategiile de scalping poate fi mare, dar în medie, acestea arată rezultate scăzute ale câștigurilor. 

Scalping-ul este adesea folosit de marile companii comerciale și departamentele de investiții ale băncilor: cu profesioniști de top în compoziție, cantități vaste de bani pe bilanțuri și utilizarea tranzacționării automate, în care cele mai mici fluctuații ale ratei și schimbări de tendințe răspunde instantaneu la programe speciale – roboți, experți, care încheie tranzacții de cumpărare / vânzare de valute.

Avantaje

 • Este posibil să tranzacționați cu un depozit mic
 • Nu există nicio analiză complexă. Pierderile sunt compensate de tranzacții profitabile
 • Nu trebuie să așteptați, există întotdeauna o modalitate de tranzacționare

Dezavantaje

 • Mare tensiune nervoasă în timpul lucrului, deoarece trebuie să luați decizii rapide și să deschideți constant noi poziții

Poziția de tranzacționare

exemplu de strategie de tranzacționare a poziției

Comercianții de poziție sunt, prin definiție, adepți ai tendințelor. Convingerea lor centrală este că odată ce începe o tendință, probabil că va continua. Doar cumpărați și păstrați speculatori pe distanțe lungi, care sunt numiți specialiști financiari distanți, situațiile lor se aplică perioadelor mult mai extinse decât dealerii scalping (săptămâni până la luni).

Raționamentul lor de schimb este destinat să surprindă în mod eficient partea mai semnificativă a mișcării unei tendințe, ceea ce ar aduce o evaluare a capitalului lor de speculație. În această calitate, este inversul total al schimbului de zile, care urmărește să exploateze schimbările tranzitorii de pe piață. În plus, variază de la transferul de leagăn. Cu toate acestea, ambele depind de ideea de a urmări tendințele.

Comercianții de poziție pot utiliza investigații specializate, examinări esențiale sau un amestec al ambelor pentru a se stabili asupra schimbului de opțiuni. În plus, acestea depind de variabile macroeconomice, de tiparele generale ale pieței și de exemple autentice pentru a alege speculații despre care cred că vor realiza rezultatul ideal. Pentru a fi fructuos, un comerciant de poziție trebuie să recunoască nivelurile de trecere / părăsire și să aibă un aranjament stabilit pentru a controla șansa, în cea mai mare parte, prin oprirea nivelurilor de ghinion..

Avantaje

 • Abilitatea de a aștepta calm pentru atingerea nivelului de preț țintă
 • Capacitatea de a urmări ceea ce se întâmplă pe piață și de a face orice modificări, dacă este necesar

Dezavantaje

 • Ar trebui să aveți o cunoaștere profundă a pieței pentru a planifica o strategie

Trend Trading

exemplu de strategie de tranzacționare a tendințelor

Tranzacționarea tendințelor este o strategie de schimb destinată exploatării creșterilor în care valoarea va genera, în general, noi maxime sau tendințe descendente, unde valoarea va genera, în general, noi minime. O creștere este o progresie de maxime mai mari de oscilație și minime de oscilație mai mari. O tendință descendentă este o progresie a nivelurilor maxime de oscilație inferioare și a minimelor de oscilație inferioare. 

Cu toate acestea, acești comercianți folosesc instrumente diferite, cum ar fi liniile de trend, punctele medii în mișcare și markerii specializați, pentru a recunoaște cursul tendinței și, eventual, pentru a da semnale de schimb.. 

Dealerii folosesc atât activități de valoare, cât și alte aparate specializate pentru a prezice cursul unei tendințe și unde ar putea fi în mișcare. 

Avantaje

 • Tranzacționarea în direcția tendinței actuale permite unui comerciant să identifice în mod clar punctele de intrare și ieșire pe piață, să profite la maximum de mișcarea prețurilor și să minimizeze riscurile de tranzacționare
 • Un număr mare de strategii de tranzacționare a tendințelor și indicatori de tendință

Dezavantaje

 • Fiabilitatea tendințelor depinde de dimensiunea intervalului de timp – cu cât este mai vechi intervalul de timp, cu atât este mai fiabil, dar, în consecință, formarea acestuia durează mult mai mult

Cum să câștigi criptomonedă 

Mulți oameni consideră acum să cumpere și să vândă criptomonede ca pe o călătorie la cazinou. Da, urcările și coborâșurile rapide ale Bitcoin și ale altor monede electronice pot fi o balon financiar banal. Dar atenție, trăsura se poate transforma într-un dovleac.

Dar dacă tranzacționarea băieților deștepți are dreptate – iar criptomoneda este cu adevărat viitorul? Iar investițiile în timp util vor aduce câștiguri fantastice?

Să luăm în considerare posibilitatea de a câștiga criptomonede cu ajutorul resurselor tehnologice online. Principalul lucru de reținut, dacă doriți să găsiți modalități de a câștiga pe criptomonedă, este că este necesar să riscați doar acele fonduri, care, dacă sunt pierdute, ceea ce nu va duce la prăbușirea bugetului familiei. 

Criptomonedă minieră

câștigând criptare de extragere de bani

Această metodă este o modalitate de a câștiga bani pe criptocurrency extragându-i. După cum sa menționat deja, criptomoneda este rezultatul schimbului de informații între milioane de utilizatori. Acest lucru necesită multă putere a computerului, pe care oamenii o numesc „ferme miniere”. Cele mai simple ferme sunt prezentate sub forma unui set de plăci video puternice conectate între ele într-un singur sistem care funcționează cu utilizarea unui software special. 

Avantaje

 • profit frumos odată cu creșterea monedei electronice alese pentru minerit

Dezavantaje

 • este necesară o rentabilitate substanțială a investiției în componente 
 • facturi uriașe de energie electrică 
 • este necesară monitorizarea constantă a sistemului 

Acest mod de a câștiga va fi potrivit pentru persoanele care cunosc bine principiile tehnologiei moderne și au un capital inițial impresionant pentru achiziționarea de echipamente scumpe.

Exploatarea în cloud

exploatarea în cloud

O altă modalitate de a câștiga bani pe criptomonedă este de a cumpăra capacitatea altor utilizatori pentru minerit. 

Avantaje

 • nu necesită investiții semnificative 
 • rambursare rapidă 

Dezavantaje

 • un comision mare pentru a primi fonduri
 • posibilitatea pierderii investiției ca urmare a închiderii site-ului

Lucrați pentru Cryptocurrency

lucrează pentru cripto

Nu există statistici specifice privind companiile care folosesc criptomonede pentru a plăti angajații. Dar, de regulă, astfel de salarii sunt plătite reprezentanților proiectelor ICO, precum și companiilor blockchain și cripto. În primul rând, sunt mai loiali față de inovație și chiar pot primi o astfel de recompensă. În al doilea rând, este posibil ca o companie să nu aibă resurse fiat suficiente. În al treilea rând, este o modalitate suplimentară de promovare a companiei – dacă, de exemplu, taxele sunt plătite în jetoanele proiectului. 

În SUA, serviciul de salarizare Bitwage funcționează din 2014, permițând angajatorilor să efectueze plăți internaționale atât în ​​monedă națională, cât și în monedă virtuală: bitcoin, ethereum, litecoin și DASH. Serviciul acceptă 25 de monede în total. Clienții obișnuiți sunt Google, Facebook, GE, Philips, Airbnb, Uber și chiar US Navy. 

Potrivit Bloomberg, companiile europene și americane folosesc adesea criptomonede pentru a plăti angajații din America Latină, deoarece băncile lor naționale nu oferă o infrastructură convenabilă și fiabilă pentru transferurile internaționale.

Există servicii care ajută la găsirea executanților care sunt gata să lucreze, contra cost, în criptomonedă. Cele mai populare servicii sunt Dream, Jobs by Cointelegraph, precum și schimburi BitGigs și Coinality freelance. Puteți căuta lucrări cu remunerație în criptomonedă pe Lista de locuri de muncă Crypto, Locuri de muncă Crypto și Locuri de muncă Crypto Currency.

Robineți și micro sarcini

Robinetele sunt site-uri web unde puteți obține o cantitate minimă de criptocurrency dacă faceți unele lucruri. Aceasta este de obicei o intrare captcha și așteaptă temporizatorul, deși temporizatorul nu este peste tot. După aceea, vi se vor oferi niște bani digitali. Deși majoritatea supapelor sunt de același tip, există unele diferențe care pot fi identificate.

Dimensiunea câștigurilor

Cele mai generoase baterii sunt gata să vă ofere câteva monede Satoshi, până la 100 sau mai multe. De la o vizită la un astfel de site web, vă veți putea îmbogăți pe zece sau mai multe monede, uneori pe 400-500. Este mult? Pentru a răspunde la această întrebare, merită să specificați că 1 Bitcoin se referă la 1 Satoshi, deoarece 100.000.000 se referă la 1. 

Prețul pentru 1 BTC a fost de 10.500 USD. Este ușor să calculați că, atunci când primiți o macaraua de 10.000 Satoshi, veți fi mai productivi cu doar 1,05 dolari. Și apoi doar cu un robinet „generos”, puteți obține 1.000 de monede, este doar 0,11 cenți. Atâta timp cât câștigi un dolar, va trebui să alergi pe Internet căutând baterii pentru noi criptomonede în 2020.

Micro Sarcini

Clicuri pentru Satoshi: micro sarcini foarte simple și foarte lungi. Cea mai simplă, dar cea mai lungă modalitate de a obține monedă electronică. Utilizatorul ajunge pe un site special în care agenții de publicitate lasă sarcini cum ar fi să dea clic pe bannere și să sară în pagini. Pentru astfel de acțiuni simple, puteți obține o cantitate mică de Satoshi.

Avantaje

 • câștigurile fără investiții 
 • este posibil să petreceți timpul liber cu beneficii (dar mai des fără acesta)

Dezavantaje

 • profit mic
 • o cutie de monedă necesită câștig de ani 
 • este nevoie de mult timp liber

Această metodă este potrivită pentru persoanele care au un program complet deschis. De exemplu, pentru femeile aflate în concediu de maternitate sau agenții de pază care lucrează în facilități iresponsabile în schimburi de noapte.

Marketing afiliat

3Commas Marketing afiliat

Mai presus de orice, există două modalități unice de a face față proiectelor afiliate cripto și trebuie să înțelegeți contrastul dintre cele două. 

Unele planuri de filiale filiale cripto gestionează tranșele de bani criptografice din achizițiile dvs. Cu toate acestea, trebuie să efectuați ratele în numerar standard. Alții oferă articole și administrații (frecvent, dar nu se identifică continuu cu forme criptografice de bani) și își plătesc filialele și în monedă digitală. 

În ceea ce privește modul în care vă alăturați și lucrați cu un sistem de afiliere criptografic, acest lucru este aproape echivalent cu gestionarea unui plan standard bazat pe un program de afiliere. 

Descoperiți un sistem subsidiar de bani digitali la care trebuie să vă alăturați, să vă conectați cu aceștia și, ulterior, accesați unirile de recomandare pe care trebuie să le utilizați pentru a vă prezenta și avansa contribuțiile. În momentul în care posibilitățile dvs. fac mișcarea necesară, acest lucru se reflectă în comisionul proporțional plătit înregistrării filialei dvs.. 

Există un contrast critic între proiectele afiliate cripto și proiectele asociate obișnuite? Planul partenerului va prelua rate din posibilitățile în monedă digitală și s-ar putea să vă plătească în mod similar.

rezumat 

Probabilitatea de a câștiga atât pe criptomonedă, cât și suferință din cauza riscurilor extreme este destul de mare. Rezultatul depinde de volumul de cunoștințe, nivelul de calificare pe piețele financiare, strategia de câștig aleasă, volatilitatea ratei etc. Uneori, factorul decisiv este pur și simplu norocul. După cum sa menționat deja, odată ce cursul de schimb bitcoin a crescut de zece ori într-o perioadă scurtă de timp, va permite unui grup limitat de oameni să-și îmbunătățească în mod semnificativ propria bunăstare. 

Astăzi, întrebarea „Cât de mult pot fi plătit în criptomonedă și să mă îmbogățesc?” a încetat să mai fie o întrebare legitimă pentru persoanele private care tranzacționează pe piață, întrucât costul componentelor de afaceri și concurența în acest domeniu au crescut dramatic, cu companiile mijlocii sau mari care intră pe piața minieră. Prin urmare, din ce în ce mai mulți oameni încep să tranzacționeze pe schimburi de criptomonede. 

Deci, dacă ați ales să încercați tranzacționarea ca o modalitate de a câștiga bani pe criptomonede, vă recomandăm să vă înregistrați pe terminalul 3commas, serviciul online acceptă toate schimburile populare de criptomonede, ceea ce este simplu și prietenos atât pentru profesioniști, cât și pentru începători. Faceți clic aici și obțineți testul de 7 zile pe 3Commas!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map