Cea mai bună criptomonedă pentru a investi în acest an

Criptomoneda a devenit o inovație despre care se credea cândva imposibilă.

Această metodă de plată digitală este liberă de regulile oricărui organism de conducere și are propria sa valoare și identitate independentă. Astfel, ar putea fi gândită ca o monedă universală care poate fi utilizată pentru a efectua instantaneu tranzacții internaționale fără a fi nevoie de conversie valutară.

De asemenea, oferă consumatorilor o cantitate crescută de anonimat, lucru pe care tot mai mulți oameni încep să-l aprecieze pe măsură ce îngrijorările legate de confidențialitate cresc.

Utilizarea criptomonedelor este simplă, dar ceea ce investește în ea este puțin mai complicat.

Nu sunteți sigur de unde să începeți? Nu vă faceți griji, vă acoperim. Vom explora cea mai bună criptomonedă în care să investim.

Să aruncăm o privire la ce trebuie să fii cu ochii pe.

Ethereum

Această criptomonedă a cunoscut o creștere explozivă de când a intrat în piață în 2015. Acest lucru se datorează în principal vitezei sale de tranzacție fulgerătoare și faptului că este o alternativă viabilă la Bitcoin.

Dar nu numai investitorii independenți au văzut valoarea în Ethereum. O mare o mână de Fortune 500 companiile văd potențial în criptomonedă și au un plan pe termen lung de a-l încorpora în companiile lor.

Unele dintre acestea includ nume puternice, cum ar fi JPMorgan, Intel și colosul software Microsoft. De fapt, au atât de multă încredere încât au format un parteneriat numit Enterprise Ethereum Alliance (EEA).

Criptomoneda este adesea văzută ca un dușman al industriei bancare datorită concentrării sale pe independență și descentralizare. Dar, unele bănci încep deja să îl încorporeze.

Astfel, viitorul pare luminos atât pentru Ethereum, cât și pentru investitorii săi.

Dash

O criptomonedă al cărei nume este o combinație de „digital” și „numerar”, Dash încorporează cele două valori căutate în mod obișnuit de utilizatorii de criptomonede: confidențialitatea și viteza tranzacțiilor.

Drept urmare, mulți oameni și-au dat seama de valoarea potențială a Dash ca investiție. Unii analiști chiar așteptați-vă să depășească în cele din urmă gigantul criptografic Bitcoin în valoare, ceea ce este ceva ce majoritatea monedelor nici nu ar putea spera.

Datorită vitezei sale (care în multe cazuri este instantanee), Dash are potențialul de a urca la același nivel cu cardurile de credit atunci când vine vorba de metodele de plată. Criptomonedele mai lente nu sunt opțiuni viabile pentru achizițiile de la punctul de vânzare, din cauza timpului necesar procesării tranzacției.

Astfel, nu este puțin probabil ca într-o zi să vedem o integrare în masă a Dash în majoritatea afacerilor de consum. Când ceva este atât de răspândit în utilizare, este greu să nu fie o decizie de investiție de succes.

Bitcoin

Iată-ne. Greutatea tărâmului criptomonedelor.

Bitcoin a devenit atât de reprezentativ pentru criptomonede încât unii oameni folosesc denumirile în mod interschimbabil. Acest tip de putere din spatele numelui mărcii este suficient pentru a convinge mulți oameni să investească în acesta.

Dar, pentru cei care par puțin mai adânci, Bitcoin pare la început o alegere interesantă. Întrucât este în esență fața mișcării criptomonede, Bitcoin este în centrul atenției, așteaptă să fie disecat și extins pentru ca lumea să o vadă..

Și, da. Bitcoin este renumit pentru că are timp de tranzacție substanțial, ceea ce o lume plină de oameni obișnuiți să folosească Google pentru rezultate instantanee nu poate avea în viața lor.

În afară de perioadele de tranzacție, oamenii pot găsi probleme cu taxele, dimensiunea blocului mic etc..

Dar, Bitcoin este actualul lider de piață și, prin urmare, va atrage cea mai mare investiție criptomonedă pentru viitorul previzibil. Când doriți să vă diversificați portofoliul de investiții (și ar trebui să fiți), Bitcoin este o alegere solidă.

Bitcoin Cash

Da, știm că numele poate fi confuz pentru unii.

Te poți gândi la Bitcoin Cash ca la fratele mai mic al lui Bitcoin. Nu este la fel de mare ca Bitcoin. De asemenea, are diferențe minore, dar este mai mult sau mai puțin la fel.

O diferență este (ironic pentru un „frate mai mic”) o dimensiune mai mare a blocului, lucru despre care mulți oameni se plâng când vine vorba de Bitcoin tradițional.

În afară de asta, funcționează mai mult sau mai puțin la fel.

Dar beneficiul major provine din două surse: numele Bitcoin și faptul că există ca propria sa criptomonedă independentă de Bitcoin.

Oamenii investesc în Bitcoin în ciuda defectelor sale datorită greutății din spatele numelui său. Când tot mai mulți investitori cercetează dimensiunea mai mare a blocului Bitcoin Cash, valoarea acestuia va crește pe măsură ce vor fi pompați mai mulți bani în el.

Prin urmare, este un plus demn în portofoliul dvs. de investiții pentru 2019.

Zcash

Când vine vorba de confidențialitate, Zcash este practic o fantomă atunci când face tranzacții. În timp ce criptomoneda a fost fondată pe confidențialitate ca unul dintre chiriașii săi principali, Zcash duce lucrurile la extrem.

Oferă utilizatorilor posibilitatea de a ascunde suma tranzacției, expeditorul și receptorul, permițându-vă să transferați bani în anonimat complet.

Cu utilizarea pe scară largă a rețelelor sociale, a serviciilor de localizare și a internetului, confidențialitatea este ceva care poate fi dificil de găsit în aceste zile. Astfel, există o mulțime de oameni care vor aprecia capacitatea lui Zcash de a ascunde plățile.

Prețul său este în prezent mult mai mic decât Bitcoin și poate fi o decizie promițătoare de investiții în anul următor datorită potențialului său de a crește în valoare.

Găsirea celei mai bune criptomonede pe care să investiți poate părea dificilă

Dar nu trebuie să fie.

Având în vedere informațiile de mai sus, veți fi pe drumul cel bun pentru a profita la maximum de investiția dvs. în criptomonedă în 2019.

Doriți să aflați mai multe fapte cruciale despre criptomonedă și despre cea mai bună criptomonedă în care să investiți, de care trebuie să țineți cont? Consultați restul blogului nostru!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map