Ce tendințe de criptomonedă ne putem aștepta să vedem în 2019?

2019 este anul în care criptomoneda devine legitimă.

Știți deja valoarea de securitate pe care o platformă blockchain le oferă utilizatorilor săi. Știți entuziasmul care vine odată cu vizionarea de noi monede explodând pe piață. Dar restul lumii trebuie să ajungă din urmă.

Consolidați-vă acum câștigurile. Prezicem că anul viitor este cel în care Joe medie sare pe cripto.

La ce ne referim exact? Ce monede vor apărea și ce alte inovații vor vedea piața?

Ne bucurăm că v-ați întrebat. Am rulat numerele și am consultat zeii cripto pentru a găsi tendințele criptomonedelor pe care le are în magazin 2019.

Continua să citești. Aflați cum puteți pivota pentru a profita la maximum de piața criptomonedelor anul viitor.

De la monede la lanțuri: tendințe criptomonede pentru noul an

O prognoză criptografică bună ar trebui să fie mai mult decât un raport despre noile monede fierbinți. Credem că acestea sunt importante. Nu vom uita să le includem.

Cu toate acestea, am scanat și orizontul pentru tendințele tehnologice care vor schimba piața. Vom vedea câteva valute stabilizate. Vom vedea mult mai mult respect de la lumea financiară în general.

Iată predicțiile noastre. Evaluează-le pentru tine.

Bitcoin rămâne puternic și se stabilizează

Bitcoin este standardul de aur pentru criptomonede. Am putea spune că aurul este standardul Bitcoin pentru moneda obișnuită. Este atât de reușită.

Există întotdeauna instabilitate într-o monedă nouă. Bitcoin nu face excepție. Dar prezicem că Bitcoin va parcurge un drum lung în acest an.

Vedem că Bitcoin crește constant în valoare pe măsură ce publicul se familiarizează cu el. În același timp, asta înseamnă că se va stabiliza datorită tranzacționării pe două fețe pe piața Bitcoin. Astfel, nu mai există explozii gigantice în valoare.

Aceasta este o veste bună și o veste proastă. Este o veste bună pentru oricine a cumpărat scăzut pe Bitcoin în primele zile. Este o veste proastă pentru oricine care încă privește mineritul Bitcoin ca un sistem de îmbogățire rapidă.

Acest tip de vești proaste este, în general, bun pentru o monedă, așa că vom lua aceste câștiguri ca un câștig global.

Ripple obține toate noutățile

Dacă sunteți în căutarea unei noi jucării strălucitoare, îndreptați-vă atenția de la Bitcoin la Ripple. Știm că Ripple a fost în jur de câțiva ani, dar evoluțiile recente au făcut-o mai atractivă.

Anul acesta, Ripple a fost lansat produsul său xRapid. xRapid este revoluționar. Permite clienților comerciali mari să convertească moneda în XRP pentru transferuri rapide.

Transferul rapid de monedă peste granițe este o mare descoperire. Din cauza xRapid, Ripple este gata să facă o mare presiune în 2019.

Legitimitate sporită pe măsură ce banii instituționali intră pe piață

Futures Bitcoin va apar pe NASDAQ în 2019. Acesta este un mare pas în legitimarea criptomonedelor în sectorul financiar.

Datorită acestei legitimități, instituțiile caută să investească în cripto. Aceste investiții vor spori și mai mult legitimitatea cripto-ului.

Vom vedea cum merge experimentul NASDAQ în primul trimestru al anului 2019. Există îndoieli. Dacă se dovedește că sunt greșite, vom vedea pe piață și mai multe valute pentru investiții.

Este un ciclu de legitimitate.

Noi evaluări

Unul dintre ceilalți factori din ciclul legitimității este evoluția instrumentelor de evaluare. Până în prezent, aceste instrumente au fost relativ puțin sofisticate. Acest lucru se datorează faptului că aceste monede nu au istorii lungi de tras atunci când își prezic valoarea viitoare.

Pe măsură ce aceste monede se stabilizează și se lipesc, instrumentele de evaluare devin mai sofisticate. Experți precum Chris Burniske sunt dezvoltarea de noi formule de evaluare. Formula lui Burniske adaugă viteză mărimii totale a activelor, pe care o echivalează cu prețul resursei digitale plus cantitatea sa.

Descentralizarea generală

Criptomoneda promite libertate. Se adresează investitorilor care doresc să își mute banii repede. Se adresează celor care nu se tem să-și asume riscuri.

Securitatea garantată de blockchain în investițiile criptografice face posibilă această independență.

Prezicem că această libertate va crește abia în 2019.

Criptomonedele descentralizate renunță la blockchain. Blockchain-ul poate fi o forță umbroasă, deoarece nu este exact cine controlează ce părți ale acestuia. Monedele descentralizate pun puterea investiției înapoi în mâinile investitorilor.

Schimburi descentralizate

Criptomonedele descentralizate au încă nevoie de modele de organizare, oricât de libere ar fi acestea. Trebuie să existe schimburi în care să le puteți tranzacționa. Altfel, nu ar avea nicio valoare.

Prezicem creșterea unor astfel de schimburi în 2019. Există o mână dintre aceste schimburi, numite DEX-uri, deja. Dar au nevoie de o mai mare sofisticare tehnică și ne așteptăm ca aceste evoluții să vină anul acesta.

Aplicații descentralizate

Descentralizarea nu va afecta doar monedele. Prin contracte inteligente pe platforma Ethereum, vom vedea dezvoltatorii colaborând în moduri noi.

Un joc numit CryptoKitties a folosit deja contracte inteligente pe Ethereum pentru a permite utilizatorilor să colecteze animale de companie digitale. Limitările acestor contracte au legătură cu scalabilitatea redusă a blockchain-ului Ethereum. Odată ce dezvoltatorii își dau seama de această scalabilitate, vom vedea că DApp-urile apar în număr și mai mare.

Blockchain continuă să explodeze

Oricât de presimțitor poate fi, blockchain pare să rămână aici. Da, majoritatea platformelor blockchain ale companiilor sunt minim scalabile. Dar aceste companii investesc destui bani în această problemă pentru a o rezolva rapid.

Firma de contabilitate „Big Four” PricewaterhouseCoopers a văzut că cererea pentru blockchain crește anul acesta. Firma raportează că companiile cheltuiesc pentru consiliere blockchain în valoare de aproape 2 miliarde de dolari.

Ne plac aceste cifre pentru a prezice creșterea continuă a blockchain-ului.

A mea departe

Tendințele criptomonedelor sunt cele mai interesante tendințe financiare de urmat. Există întotdeauna o nouă monedă sau o nouă platformă de cercetare. Pe măsură ce sapi mai adânc, găsești investițiile care îți diversifică și întăresc portofoliul.

Căutați să treceți de la cripto novice la cripto pro? Permiteți-ne să vă arătăm cum să începeți tranzacționarea criptomonedelor ca pe un loc de muncă cu normă întreagă.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map