Bătălia Roboților se încheie pe 14 decembrie. Este timpul să vorbim despre distribuirea premiului tuturor câștigătorilor.

locul 1

Abonament PRO timp de 6 luni + merch + drop + NFT.

Locurile 2 și 3

Abonament PRO timp de 4 luni + merch + drop + NFT.

Locurile 4 și 5

Abonament PRO pentru 2 luni + merch + drop + NFT.

Inițial, plănuiam să recompensăm toți participanții care au depășit rezultatele casei noastre 3Commas Gordon Bot, cu reduceri și abonamente de 2 săptămâni. Dar Gordon a dat rezultate fenomenale în timpul concursului, așa că am decis să recompensăm mai mulți participanți.

PlotX

Participanții care aterizează în primele 25 de locuri vor primi o reducere de la partenerii noștri, PlotX, în jetoane bPlot. 

bPlot sunt jetoane care pot fi trimise o singură dată. Pentru a le converti în jetoane de complot trebuie să:

  1. Accesați platforma PlotX https://app.plotx.io/;
  2. Alegeți piața pe care doriți să faceți o predicție. Sunt disponibile piețele ETH și BTC;
  3. Faceți o predicție selectând jetoane bPlot.
  4. După ce pariul dvs. se va juca, veți primi jetoane de complot.

Citiți mai multe despre modul în care funcționează predicțiile PlotX Aici.

Ce este PlotX? 

PlotX este un protocol descentralizat de predicție fără custodie care folosește un model automat de producător de piață (AMM) în locul unui carnet de comenzi. Această abordare permite crearea de fonduri de lichidități pentru a sprijini piața și a distribui premii.

Platforma se află în prezent în etapa de testare beta pe rețeaua principală Ethereum și are disponibile două perechi de tranzacționare: BTC-USDT și ETH-USDT.

Pentru a accesa piețele, trebuie să conectați Metamask sau orice alt portofel care acceptă „Wallet Connect”. Există trei intervale de timp disponibile pe PlotX: 4 ore, zilnic și săptămânal. De asemenea, utilizatorii pot prezice comportamentul viitor al prețurilor și pot face o prognoză.

Piețele de pe platformă parcurg mai multe etape în timp: primirea previziunilor, așteptarea rezultatelor, înregistrarea rezultatelor, distribuirea recompenselor. Acest lucru permite fiecărui participant să facă o predicție și să urmărească desfășurarea evenimentelor. Să presupunem că oricare dintre participanți nu este de acord cu rezultatele, în etapa în care rezultatele sunt fixate. În acest caz, ei au posibilitatea de a deschide o dispută, care la rândul său activează mecanismul de soluționare.

Pe toate piețele de predicții PlotX, trebuie să selectați efectul de levier oriunde între 1X și 5X, unde pierderea minimă în cazul unei prognoze greșite este de 20% din suma stabilită, iar maximul este întregul depozit.

Opțiunile de tranzacționare sunt conectate la activele subiacente, astfel încât determinarea prețului activelor se face de către un oracol. PlotX are soluții integrate de la Chainlink și Provable, pentru a utiliza ghilimele externe în procesarea predicțiilor.

Dezvoltatorii de platforme lucrează la o soluție de scalabilitate pentru a crește viteza tranzacțiilor folosind Matic Network. Acest lucru va permite, de asemenea, crearea de piețe cu intervale de timp mai scurte prin utilizarea lanțurilor laterale. 

PlotX va lansa, de asemenea, un prototip al piețelor sale folosind blockchain-ul Elrond, care va reduce comisioanele și va crește lățimea de bandă a rețelei..

Liniar

Un alt partener al competiției este Linear.

Linear va da jetoane LINA primilor 50 de traderi.

Ce este Linear?

Linear Finance este un protocol de active delta-unu descentralizat, compatibil cu mai multe lanțuri, pentru a crea, gestiona și tranzacționa active sintetice în mod rentabil și instant. Platforma liniară este susținută de simbolul LINA ERC-20 și active sintetice construite în principal pe alte blockchains compatibile EVM.

Delta One este un activ derivat care oferă investitorului același preț ca și când investitorul ar deține activul suport. Acest lucru îl diferențiază de un activ fără delta, cum ar fi o opțiune, care are o plată asimetrică, rezultând prețuri diferite pentru instrumentul derivat și activul suport.

Pur și simplu puneți LUSD 1: 1 la USD

Caracteristici cheie ale finanțării liniare: 

  • Taxe reduse: comisioane minime de tranzacție și executare instantanee în fiecare etapă a protocolului.
  • Securitate: corectitudinea și transparența bursei de tranzacționare Linear Finance și reducerea riscurilor sistemice.
  • Compatibilitate Cross-Chain: Schimbul este construit pe Ethereum cu compatibilitate cross-chain, inițial pe Binance Smart Chain și permite comunicarea cu ecosistemul DeFi.
  • Lichide +: Suplimente și îmbunătățiri la Lichide standard (active digitale, mărfuri, valută și indici de piață).

Roboții câștigători vor fi verificați dacă respectă regulile concursului după încheierea concursului. Dacă un participant a utilizat piețe futures sau tranzacții cu pârghie, va pierde dreptul de a solicita premiul. 

Rețineți că, chiar dacă aveți 3 roboți în concurs, vă veți califica doar pentru 1 premiu.

Exemplu: Proprietarul celui mai bine cotat bot va primi un abonament PRO timp de 6 luni + 3 mărci de marcă Comas + Linear drop + PlotX NFT!

Dacă cel de-al doilea cel mai bun bot aparține, de asemenea, aceluiași utilizator, premiul pentru locul al doilea revine următorului participant etc..

TLDR:

Locul 1 – abonament PRO pentru 6 luni + merch + bPlot drop + LINA drop + NFT

Locul 2-3 – Abonament PRO timp de 4 luni + merch + bPlot drop + LINA drop + NFT

Locul 4-5 – Abonament PRO 2 luni + merch + bPlot drop + LINA drop + NFT 

Locul 6-25 – bPlot drop + LINA drop + abonament PRO timp de 2 săptămâni

Locul 26-50 – LINA drop

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me